I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Primark for life! (och Yogan?)

Kategori: Superficial

Idag skulle jag och Sabrina vara duktiga och gå på två-timmars pass Yoga som startade 10.30. Eftersom jag inte e hundra på bussarna än så är hon TVUNGEN att följa med, annars åker jag förmodligen vilse. Men jag var uppe runt halv 9 tiden då även Nath va uppe!! (som aldrig går upp innan 1 de dagarna han är ledig så en guld-stjärna till honom,hah) Skickade iväg ett sms till Sabrina för att se till att även hon vaknade till. Vilket hon uppenbarligen gjorde men somnade om lika snabbt. Kl.10 stod jag och knackade på hennes dörr, nyvaken och allt men vi tog oss till bussen och åkte dit. Kom dock 10 minuter försent så.. Vi åkte till Reading istället! (Reading uttalas Redding.. Varfördå?) Kan ju lugnt säga att jag åker hellre dit än till London på en lördag. Och 14-åringarna ser precis likadana ut här som i Sverige så känner mig lite som hemma ibland! ;)

Vi tog oss runt, jätte mysig stad och jätte mycket affärer. Passade mig perfekt som precis fått lite pengar och behövde lite nytt i garderoben. Men tyvärr hade inte Sabrina ett öre på sig så hon fick agera shopping-assistent och råd-givare när jag stod i provhytten. Och nu ska ni få höra hur mycket man kan få med sig från Primark under 500 kr!
1 midje-skärp (grått)
6 par über-snygga trosor
1 über-snygg bh
1 rutig skjorta (orange)
1 par leggins (svarta, blomiga)
1 par knästrumpor (vita)
9 par (!) örhängen (silver, rosa, mörksilver)
1 dipliner (guld-glitter)
2 eyeliner(en svart, en vit) + vässare
1 ögonskugg-palett (vit, rosa, mörk lila och svart)
1 lite längre tröja me snygg ur-ringning (svart)
1 tröja som jag inte vet vad det heter, men snygg va den (massa färger)


Jaaaaa.. Det var nog det :)
Sitter i vardagsrummet just nu och lyssnar på musik. Skönt att vara ensam och slappna av lite :)

Pussssss

Egentligen

Kategori: Philosophical

Om jag ska vara helt ärlig så dagarna innan jag skulle åka, speciellt runt nyår så hade jag världens ångest. Funderade på vad jag verkligen gett mig in på. Att flytta till en helt främmande familj, till ett främmande land utan några som helst vänner eller kontakter. Lite Marit Bergman - I have no party to go to feeling över det hela men tog tag i mig själv och tänkte. Det är nu eller aldrig, man lever bara en gång och jag har fått världens möjligheter sen jag bestämde mig för att skolan var egentligen bara skit som fick mig att sitta ner på en hård stol 8 timmar om dygnet för att lyssna på nån gubbe som babblar på om helt onödiga saker. Ryggont fick jag av det med men honestly, jag tänker knappt på min rygg mera. Det stör mig inte, det gör ont men den stör mig inte som den brukade.

Och hit kom jag och här stannar jag ett tag till. Wendy tror att jag kommer drabbas av "home-sickness" och åka hem tidigare men jag har bestämt mig; NEJ. Jag ska vara kvar trotts att " I have no party to go to and no friends in this town" . Än. Har ju faktiskt bara varit här i mindre än fyra veckor. Vad hade man förväntat sig egentligen?
Dessutom har halva min vänkrets lovat och svärt att komma och hälsa på mig iaf en gång (får se ur de blir) sen ska min söta familj även ta sig till London.

Men åter till Trial och (and ska det såklart vara!) Retibution. En av serierna jag följer i detta kalla regniga land.

Manggeeee

Kategori:


Magnus Magnus min käre vän!
Grattis till rollen i Helena Bergströms nästa film.
Räkna med att jag ska med på premiären där sen ;) Haha

Massa grattis till dig och saknar dig så kom och hälsa på mig snart! :)


Ska läsa lite ur min nya bok nu som heter My bestfriend's girl (har läst ut The Know, mycket bra) eftersom Aidan slutar 3.15 idag och Shan-Shan slutar 4.15.

Yoga

Kategori: The Au-pair part of my life

Hade dagen ledig igår så jag och Sabrina åkte till Brecknell och jag köpte en ny cardigan för min beiga (den dära från Gina) gick sönder i tvätten?! Favoritkofta var det iaf men nu har jag allt skaffat mig en ny!
Wendy har gjort upp en "roaster" till mig nu iaf så jag kan ta en koll i den om det e något jag har glömt att göra under dagen osv.

Imorse blev jag väckt kl. 6 av Shannon som ville ha sitt the. De ska egentligen inte upp förens 7.30 men de fick sitt the och sen gick jag och la mig igen för att bli väckt igen en halvtimma senare då hon minsann skulle klä på sig. Ah, hon fick väl göra det då. Halv åtta stiger jag upp och klär på Aidan och mig själv och ber Shannon att tvätta ansiktet och borsta hår/tänder. Och som hon segade! Hon kan misann skrika och skälla på Aidan när han är trottsig mot mig men hon lyssnar då inte för fem öre vissa gånger.. Hon kan vara rätt elak mot honom, stackarn.

Är ensam hemma i helgen igen eftersom barnen åker till pappa John och Wendy till Patrick så jag och Sabrina ska till Bracknell Lesuire Center och testa på Yoga! 2 timmars pass, lär ju inte kunna gå dagen efter men men, får försöka komma ihåg med träningar oså nu. Har kvällar och helger ledig så de e ju perfekt!

Ska påbörja strykandet vilken sekund som helst nu.
Hanna, jag väntar fortfarande på ditt samtal !

Puss

Good news..

Kategori: The Au-pair part of my life

.. and bad news.

Har helt glömt bort att skriva om vad Wendy berätta för mig i början av förra veckan. Hon kom hem med ett superstort leende på läpparna och säger: Jag har bra och dåliga nyheter för dig. Jag fattar ingenting men hon berättar då att hon har blivit erbjuden ett nytt jobb på British Airways som gör att hon jobbar fulltid måndagar till fredagar och är ledig på helgerna. De va nåt speciellt projekt och kommer pågå i ca 3 månader. Efter det så går hon tillbaka till sitt vanliga jobb och jobbar fulltid där. Det är super bra nyheter för det innebär att hon kan behålla huset och ha sina helger lediga (vilket innebär att jag även har ledigt på helgerna). Det kommer dock bli mer jobb för mig (vilket hon tyckte var dåliga nyheter för mig), laga middag varje dag, tvätta, diska, städa osv. Men inte lider jag för det. Har jag något att göra under dagarna.
Hon börjar i alla fall nästa vecka på måndag så ikväll ska vi sätta oss och planera lite och lägga upp ett schema så allt fungerar. Men det ska nog inte vara några problem.

Är förövrigt super trött, vet inte varför men vaknade kl. 3 i natt, sen kl. 4 och sen kl. 5 och sen kl. 6 och sen kunde jag inte somna om och skulle upp 7.30. Har sovit dåligt ett par nätter nu igen.. Hmpf ?

Men ska stryka lite tvätt nu. Puss puss

Blandade bilder

Kategori: The Au-pair part of my life


Kolla namnet!

Lite bilder från huset :) De två första är mitt rum, sen hallen. Längs bort ligger toaletten, näst intill Wendys rum och därefter Nathans rum. Nästa bild är barnens rum. Sen Samson och Holly såklart. Köket, vardagsrummet och hallen. :)
Mina nya skor. Hihi
Aidan i sin skol-uniform

Lite småplock från London-visiten i lördags.
Min nya mössa. :p

Var barnvakt åt baby Cody lördag och söndag :)

Såå... lite uppdatering. Var och spanade efter "dongel" (mobilt bredband) i helgen med  men fattar inte ett skit? Får se hur de blir. Pusss

Baby Cody

Kategori: The Au-pair part of my life

Åkte in till London med Sabrina i lördags. Hade lite tur med vädret då de varken regna eller blåste så det var mycket mysigare denna gången. Dock rush överallt eftersom de e slutspurten på rea så fick inte någe vettigt köpt. Eller jo, ett par hårgrejer och en mössa för vädret! Brr..

När jag kom hem så var Patrick (Wendys pojkvän) och Cody (Wendys barnbarn) där. Patrick var mig en kul jävel, skojade hela tiden och man visste aldrig om han var seriös eller ej. Men trevlig var han. Och Baby Cody, den lilla sötnosen var lycklig och man hade han i knät och fick hoppa lite.

Söndagen var lugn. Passade Cody hela dagen och lekte med honom för han skulle absolut inte vara med Shannon. Så fort han såg henne började han stor-tjuta! Men han trivdes hos mig, hehe! ;) Aidan var iväg på kalas under dagen och Wendy lagade mat heela eftermiddagen. Så vi fick en redig middag den här gången mamma ;) Kyckling, potatis i ugnen, kokta grönsaker och värmda frallor. Mumma!

Idag så jobbar Wendy dubbel-pass så har barnen fram tills halv 8 ikväll när hon kommer hem. Då ligger de redan i sängen så hon behöver då inte oroa sig allt för mycket!

Lost började igår med och det var dubbel-avsnitt, Inte kunde jag missa det heller ;)

Nu ska jag sticka iväg och hämta Aidan från lekis.
Puss :*

Weekend off

Kategori: The Au-pair part of my life

Har även denna helgen off så jag och Sabrina ska KANSKE in till London. Men fy fan vad kallt det är! Får väl klä på mig lite extra antar jag.
Allt har gått bra men igår så var det hus-i-helvete då dottern (kan inte skriva hennes namn just nu för hon står bredvid mig) muppade sig om och om igen och hon skulle ligga i sin säng och kolla på tv egentligen. Reglerna är så att de får två varningar och sen stängs tv;n av. Och inte ska jag vara sämre än att följa de reglerna (är dock lite för snäll mot dom ibland tycker Wendy) men efter ett tag så fick hon mig grymt irriterad så jag stände av tv;n. Då började Shannon (hon gick nyss) stor-tjuta för hon ville se slutet på sin serie eftersom de va sista delen. Men jag sa att det var hennes eget fel att hon inte fick kolla och att hon visste om de men då skulle hon minsann ringa sin mamma. Sagt och gjort och hon blev dubbelt så mycket utskälld av henne, dels pga hon blev störd på jobbet, dels för hon vet att jag hade rätt och inte Shannon (som har hållit på så här de närmaste tre dagarna). Så Shannon var ännu argare och ledsnare när hon slutat prata me sin mamma och satte sig i sängen och skrek och grät och höll på. Jag gick ner och fortsatte kolla på tv. Två minuter senare ropade Shan upp mig och sa: Nu när vi alla lugnat ner oss.. Kan du sätta på tv;n? Och jag sa ; Nej. Varpå hon börjar skrika igen. Stackars Aidan fick lägga sig i mitt rum tills Shannon somnat innan jag bar in honom dit igen.
Men idag är vi bästa vänner igen. Barn är rätt roliga ibland ;)

Har tagit lite bilder på huset oså som jag tänker fixa ut på ett eller annat sätt. Men som sagt är internet SJUKLIGT långsamt. Men om vi ska in till London imrn ska jag kolla upp ett mobilt-bredband.. Så dyrt tror jag inte det kan vara. Får se.

Puss godnatt!
Och vem är de som ringer hela tiden?!

Internet-skit

Kategori: The Au-pair part of my life

Får snart dårdimpen på deras internet. Det är segare än det vi har i Kvarnstugan! Såå.. Jag har funderat på att skaffa en dongel (mobilt-bredband) för de har ett par bra sex månaders erbjudanden just nu. Det skulle väl kunna fungera mamma?

Hur som helst så står jag och stryker lite tvätt just nu (kommer bli en exemplarisk hemma-fru!) och smådansar lite till musiken som kommer ur radion. Wendy tyckte att hon gav mig jääätttee mycket jobb.. Dammsuga och stryka. Snart klar haha.

Åh, förresten ska jag hälsa till mamma från Wendy att igår åt vi faktikst en nyttig middag! Makaroner i tomatsås och korv (de äter korv hela tiden här!)..

Och till mina söta små vänner. Här har ni telenr till deras hem telefon, det kostar bara 1kr/min, det är väl inte så farligt så det e bara att slå en pling när ni vill. Skriver mobnr med men de e nog lite dyrare att ringa till tror jag.

Hem; +441344422831
Mob; +44794152207
Sen har ni såklart mitt mob nr hem till min vanliga mobil: 0732413240

Slå en pling vettja , skönt att prata lite svenska! ;)
Pusss :*

Tisdag

Kategori: The Au-pair part of my life

Dagen i sig har varit okay. Ganska lugnt nar barnen ar i skolan sa jag hann me att tvatta och dammsuga idag! Shannon har varit ett weirdo hela dagen (Wendy haller med) sa de fick lagga sig en timma tidigare idag eftersom hon holl pa med sina dumheter hela tiden. Och hon ar alltid sa elak mot Aidan stackarn!

Och jag maste beratta!
Igar sa knacka de pa dorren och Nathan oppnade och prata me nan. Jag tog for givet att det var Harley sa brydde mig inte men tva sekunder senare hoppade Shan upp i mitt kna och sa; Polisen ar har! Dom skramde livet ur mig nar jag skuller ner for trappan!
Jag satt som ett fragetecken och trodde hon skamta men tog mig upp ur soffan och gick for att kolla och mkt riktigt sa stod det tva poliser i full uniform i trappan. En minut senare satt Nat i polis-bilen, med handklovar pa!
Fick hora sen att han hade forra aret (november, december) hade varit ute med ett par vanner och druckit och de hade sparat ur och han hade sparkat pa en bil eller liknande och nan hade sett det och anmalt det. Innan dess har har "knitting" en bil. Har fortfarande inte listat ut om han snodde den eller tjuvkoppla den eller vaaaa? Vill inte direkt fraga heller.. Hehe.

Men allt var okay. Han kom hem igen runt 11 tiden.
Som Wendy sa; Vi ar inte direkt nan vanlig "svensson"-familj.

Nej jag har listat ut de by now ;)

Puss, sov gott :*


(internet ar alldeles for segt och datan med sa skippar msn idag! men allt ar bra och ar ni oroliga ar det bara att ringa. Puss familjen)

Photo-shop

Kategori:


Kolla jag börjar lära mig! :D
(Kolla läpparna mamma!)

Skolan

Kategori: The Au-pair part of my life

Helgen var otroligt långtråkig men jag fick göra det bästa av den och överlevde! Nu är alla hemma igen. Eller Wendy är på jobbet och barnen i skolan. Ska ta en snabb-dusch och sen gå och hämta Aidan som slutar 11.30.
Annars idag har jag inte hunnit göra mycket. Var ute en snabbis med hundarna och Wendy har sagt att Holly kan vara lite aggressiv om man möter andra hundar, biter osånt. Så jag höll henne nära men så kommer en annan hund springade till oss för hans husse hade såklart inte honom kopplad. Och jag trodde Holly skulle få värsta utbrottet men hon skötte sig bra. Enda grejen var väl att jag blev insnörad mellan två hundar, tror nog det såg ganska kul ut sen när hundens husse kom och hämtade honom.

Ne, till duschen!
Puss :*

Little Britain

Kategori: The Au-pair part of my life

Dagen i sig har varit otroligt långsam så passade på att locka håret.
Sabrina kom förbi ett par timmar så vi lyssna på musik, dansa, prata o massa annat!
Tur att man känner nån iaf.

Nu är det Little Britain på tv, :D

Shannon dansar

Kategori: The Au-pair part of my life


Shannon visar upp sina talanger medans Aidan har mer intresse att hålla för kamera linsen!

Hair and nails

Kategori:


Poff fick jag lugg och långa naglar igen!

All alone!

Kategori: The Au-pair part of my life

Haha, Primark förfan! :D Köpte tre bh;ar och matchande trosor för £12. DET är bra, haha. PK ; Kooks (hur det stavas?) är rätt bra där med. Och de sista va en pik för alla i familjen och familjen över 40 ;) Haha

Alla har precis åkt iväg. Barnen är hos John (pappa), Wendy är hos Patrick och Nathan jobbar hela helgen troligen så jag har heela huset för mig själv! Sabrina skulle komma över imorn så kunde vi typ kolla film eller dra och kolla i affärer. Får se vad som händer!

Idag så hade jag min day-off så jag och Sabrina åkte in till Bracknell och fixade våra naglar så nu är de låånga igen. Jippie! Kollade även in massa olika butiker. Gick in på 99p-affären och hittade massa fiffiga saker! Typ bomulls-tops haha :p

Hemma igen så hade jag, Shannon, Aidan och Wendy disco. Eller vi släkte ner och dansade som idioter. Har filmat lite så ska väl försöka fixa ut det här.

Men allt går jätte bra. Jag och Wendy har kommit närmare varandra och pratar om det mesta. Likaså med Nathan så det e ju super! Han skulle ta me mig ut nån kväll/helg som han inte jobbar. Haha! De hade minsann en pub här där man visserligen behöver vara 18 men ingen som bryr sig. Lucky me ;)

Ska försöka lägga ut filmen här nu. Ha de så bra, saknar er alla!
Puss

Parken - bilder

Kategori: The Au-pair part of my life

Lite bilder från i söndags när jag, Shannon och Aidan lekte på Great Hollands park.

London baby

Kategori: The Au-pair part of my life

Tog inte sa jätte mycket kort för det var för kallt. Men ett par fick jag allt till. Ska såklart in fler gånger, det blir väl mer bilder då. ;)



Det är jätte svårt att få till bra bilder när det är mörkt ute. Men här är ett par i alla fall. Klicka på dom så blir de större.

Puss puss

DENISE!

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag var det Aidan's forsta dag i skolan och han va jatte spand over det men nar jag gick och hamtade honom och fragade hur de va sa han; It was boring!
Stackars liten som sett fram emot skolan jatte mycket tyckte det var trakigt! Jobbade hela dagen idag eftersom Wendy sov fem timmar efter hon kom hem!
Forresten har de hara med huset lost sig nu tror vi. Wendy har fatt borja jobba hel-tid igen + att hon jobbar extra pa en bar torsdagar och fredagar sa det verkar som om hon kommer vara kvar har. Sa det e super bra och ingen behover oroa sig for nagonting langre!

Hur som helst, igar var jag och Adian med Sabrina in till Bracknell och kollade lite i affarer. Hittade aven nagelsalonger (!) sa i helgen (eftersom jag e ledig) ska jag och Sabrina dit och fixa naglarna. Finally! Har hela helgen ledig so lucky me ;)

Shannon... ar en pain in the ass sometimes! Hon ar besatt av mig! Jag lovar! Jag kan inte ens ga pa toa utan att hon star utanfor och knackar pa dorren och fragar nar jag ska komma ut. haha. Wendy och Nathan skriker pa henne att ge mig lite andrum men de struntar hon blankt i. 
Haha, Wendy sa t o m idag att hon har blivit overgiven av sina barn sen jag kom hit! Bra eller daligt huh? :P

Hur som helst ska jag koppla in internet till min dator imorgon och lagga ut lite bilder. :) Tog narga fran London och sen nar vi var ute och lekte i sondags. 

Men nu ska jag nog chatta vidare lite granna, ta en kopp kaffe och sen lagga mig och lasa lite. 

Puss, :*
 

Sick and tired

Kategori: The Au-pair part of my life

Sitter just nu och kollar på EastEnders. Har kommit in i ett par serier så jag och Wendy har att kolla på kvällarna! Just nu är hon iväg på sin träning och ungarna ligger i sängs.En vecka har jag varit här nu och har kommit rätt bra in i rutinerna nu.
Igår var det även två år sen jag skadade ryggen!
Hur som helst så var mitt nyårslöfte att tänka positivt på det hela och blir bra för sjutton!

Dagen har varit helt okej. Lämnade Shan i skolan, lekte och kolla på tv me Aidan under dagen. Dammsög lite oså. Hämtade Shan, lekte lite med dom. Sen kom Wendy hem, jag gick till rummet och la mig och sov en halvtimma och sen vare middag och nu e vi hära.

Ska gå upp och kolla vad de håller på med där uppe.. Hör nog att de springer fram och tillbaka i hallen!

Ha de bra, puss!

Leka i parken

Kategori: The Au-pair part of my life

I söndags så var det min första riktiga "jobb" dag. Wendy började på sitt jobb kl. halv 5 på morgonen så hon åkte ungefär en timma tidigare. Eftersom de e helg så får ungarna sova längre än de brukar men visst sjutton kommer Shan in kl. halv 7 och ber om the. Men det var bara att fixa och sen lägga sig igen. Sa till dom att jag ville sova till nio men 8 var hon minsann inne igen och tyckte att jag skulle vakna. Jag lyckades få en halvtimmas sömn till fast då låg Shan bredvid och lekte med min mobil.
Riktgit fint var det ute så jag gav dom frukost, tvättade lite kläder och tog dom sen ut en stund. Vi gick bort till Great Hollands park och lekte där borta i lite mer än en timma. Åkte ruschkana, gungade och höll på men sen när vi skulle hem blev Aidan sur och började gråta men fem minuter senare var han glad igen och vi gick och sjöng på: "Klappa händerna när du är riktigt glad" fast på engelska då förstås.
På vägen hem kom Shan på att hon var jätte kissnödig och hon kunde absolut inte hålla sig fem minuter tills vi var hemma så vi fick knacka på hos Julie och låna hennes toalett. Hm, tur att jag lärt känna ett par mammor häromkring iaf! Hah! När vi kom hem igen var det lunch och ironing (stryka kläder) som gällde.
Och jag har kommit på mig själv med att jag inte ens pratar svenska med hundarna längre som jag gjorde första tre - fyra dagarna och när jag väl försöker säga nåt på svenska blir det svengelska. Gah, kommer vara helt störd när jag flyttar hem till Sverige igen!
Eftermiddagen gick bra, vi kollade på film och lekte lite. Sen kom Wendy hem från jobbet och sov en timma och sen fick jag lite tid off. Man är verkligen helt slut efter en hel dag med dessa två ungar! Fullt fart hela tiden! Pheuw. Men roliga är dom!
Vi åt nyss middag och kollade på nåt program liknande Americas Funniets Homevideos fast bara med djur och nu ligger alla i sängen. Wendy ska upp tidigt inatt och åka till jobbet och Shan ska till skolan imorgon. Men jag behöver inte gå upp tidigare än halv 8 så det e perfekt! Och jaa mamma jag fick betalt i fredags, £ 40 eftersom jag inte jobbat så mycket de första dagarna. Men annars är de minimum £50 och jag får pengarna på fredagar. Bra att ha till helgen tyckte hon! ;)

London calling

Kategori: The Au-pair part of my life

Det är lite svårt att hinna med att blogga osv eftersom jag inte har lyckats fixa det trådlösa bredbandet än på min dator men ska fråga Nathan om hjälp nån dag i veckan nu tror jag. Har fixat sladd så jag kan
ladda datorn åtminstonde!

Hur som helst, i lördags så åkte jag med Sabrina in till London. Kallt som satan var det men hur mysigt som helst! Hon visade mig runt lite, Trafalgar Square, Big Ben och allt vad det nu heter. Vi gick även runt
och kollade lite i affärer och på rean. Och jaa... Jag köpte ett par skor yttligare! Men jag har velat ha dom sen första gången jag såg dom och nu kostade dom en tredjedel av priset som de gör annars, så jag passade på nu. Ska väl försöka fixa nån bild på dom sen men de flesta kanske vet vilka skor jag menar om jag säger "de svarta gladiatorskorna på Zara, högklackade och lite platå på"? Ringer det nån klocka? Tror tom att jag har visat mamma dom. Hehe. Köpte lite mer nödvändiga saker med som underkläder tex! Men det var jätte mysigt där inne iaf. Alla smågator man kunde svänga in på och herrans vad folk. Hanna och Emma kommer tuppa av om de kommer hit! Hahah! ;) Synd att det var så kallt ock. Men ska lätt in dit fler gånger, fast om det e sol då. När jag kom hem var jag helt slut. Tog en dusch, sa godnatt till alla
och gick och la mig. Men trevlig dag var det!

The Know

Kategori: The Au-pair part of my life

Speciellt till mamma:

Boken jag laser just nu ar en thriller som ska vara jatte bra enligt Wendy. Har bara kommit ett par 10-tal sidor an salange men den verkar helt okej. Handlar om en mamma och hennes tre barn som lever ett liv i droger, prostitution, fester och super. Kan nog skriva lite mer om den sen nar jag kommit en bit men bra verkar den! Leta upp pa biblioteket bocker av Martina Cole. Hon hade skrivit en hel del sag jag.

Puss och godnatt pa er!

Making contact

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag var min forsta riktiga "jobb" dag. Var uppe halv 8 och vackte barnen och gav dom deras the. Fixade mig lite medans de kladde pa sig och sen satte vi oss och kollade pa tv en stund innan vi gick till skolan. Nar jag skulle lamna Shannon i skolan sa traffade jag Hihyat, eller Sabrina, (lattare for mig att komma ihag) som ar 22. Hon har visat runt de andra au-pairerna som Wendy har haft sa vi pratade lite ocksa och bestamde att imorgon sa foljer jag med henne in till London. Haha! Antligen ska jag fa se storstaden! Men hon var jatte trevlig osa, alla ar otroligt trevliga. Bara for jag e svensk och blond, mohahah!

Hur som helst sa kom Zoey over med Cody och Kenzie en stund pa formiddagen. Cody ar Wendys barnbarn och sa sot han var da! 5 manader bara sa stor var han inte men han pratade och skrattade osv. Zoey ar Daniels flickvan och Daniel ar Wendys son. Hanger ni med? Hur som helst sa ar hon 22 ar och har 4 barn! Herregud! Men om jag inte hade nat att gora eller ville ut sa kunde jag ringa henne. :)

Lite kul att alla tror att jag ar aldre an vad jag egentligen ar! ;) Nathan, som fyllde 17 den 16 december (vilket innebar att ar 8 dagar aldre an honom!) trodde att jag var minst 20. De trodde Zoey och Sabrina med. De e bara i Spanien man tror att jag e 15. Tack for den!! Hmpf...

Men allt annars har gatt bra. Det ar fortfarande inte helt klart hur det blir med flytt osv. Men kor det ihop sig aker jag ju hem bara :)

Day off

Kategori: The Au-pair part of my life

Som sagt, inget ar bestamt om hurvidare Wendy och John ska byta boende men jag tror inte det kommer bli narga problem och om det skulle bli det sa aker jag ju bara hem.

Har iaf min "day-off" idag. Lag och drog i sangen tills 10 ungefar, da var jag alldeles for pigg for att somna om. Gick upp, at frukost och laste lite ur boken " The Know" av Martina Cole. Sen kom Wendy hem, hon hade varit ivag och panta lite burkar typ. Men vi pratade lite om hur det skulle bli och sa och hon blir sjalv inte klok pa det eftersom hon inte vill vara ivag fran sina barn. Hur som helst sa tog jag en svang till "stan" och kopte lite shampoo, balsam osv sa slipper jag snylta pa dom hela tiden! Gick aven runt och kollade lite, var parken lag och tog en svang pa nat traningsspar. Det ar ratt trevligt har faktiskt.
Just nu ar Shannon i skolan, Aidan hos en granne och Wendy ligger i sangen och kollar pa tv/sover. She's really lazy! :P
Jag ska gora mig lite lunch och sen lagga mig och lasa lite tror jag. Slappna av lite innan Shannon kommer hem for da blir det fullt os igen!

Puss puss!

Big changes

Kategori: The Au-pair part of my life

Va uppe halv 8 idag och hjalpte Wendy med barnen. De borjar dagen med the for frukost ater de minsann inte.. Sen fick de kolla tv, jag och Wendy fixade till oss sjalva och sen gick vi och lamnade Shannon i skolan. Dagen gick ratt fort, jag och Aidan lekte och spelade spel hela tiden ungefar. Tog aven en svang med Wendy till affarerna, de hade ett lokalt "shoppingcenter". Ungefar som Askersund, haha. Fast vi gick vilse for Wendy hatar att vara ute och promenera for hon ar for lat och tar alltid bilen. Herregud ja! Men nu vet jag vart de ligger iaf om jag skulle behova kopa lite mjolk eller sa. Sen akte hon till doktorn for att kolla sin ankel och jag stannade hemma med barnen och hundarna. Senare sa kom deras pappa forbi och plockade upp dom och akte till donken och spelade bowling sa vi hade eftermiddagen for oss sjalva. Hjalpte till lite har och dar och imorgon har jag annu en "day-off".

Men!

Wendy har tidigare sagt att eftersom det e lagkonjunktur nu och allting sa har hon inte sa mycket jobb sa hon letar ett extra just nu for att kunna behalla  huset. Hon har funderat pa att hyra ut det eftersom hon vill verkligen inte salja det. Sa hon och John (ex man, Shannon's och Aidan's pappa) har kommit fram till det har:
John flyttar in har och Wendy till sin pojkvan Patrick som bor ca. en timma harifran. Han jobbar mer vilket innebar mer jobb at mig vilket innebar mer pengar. Jag lider inte! Han kommer att jobba en hel del sa det blir inte mycket tid off for min del men Wendy sa att nar hon e ledig sa kommer hon hit och tar hand om barn, hushall osv. Samtidigt bor hon hos Patrick och jobbar sina tre dagar pa British Airways medans hon letar mer jobb. Allt later jatte krangligt men nar de kommer till kritan sa blir de nu sa som jag trodde de skulle bli. Att jag far vara hemma och ha koll pa barn, hushall och hundar medans hon jobbar. Fast nu ar det John ist for Wendy. Och John var en reko kille, super trevlig sa tror inte att de kommer bli allt for jobbigt att han ar dar ist for Wendy.

Hmm.. tror inte jag missade nat. At just en scones med sylt.. mums! Men ska sova nu tror jag, lasa lite ut en bok jag fick lana av Wendy. Superbra for att trana annumer pa engelskan.

Puss godnatt!

Day two!

Kategori: The Au-pair part of my life

Skulle egentligen vara med lite pa morgenen idag men bytte sa idag var det min "day off" men imorgon borjar det pa riktigt. Maste saga att det ar stor skillnad hara. De ater bara massa skrapmat. Pommes och hamburgare, en macka ist for lunch, chips, choklad, kakor osv.. Men imorgon ska vi till supermarket sa jag far handla lite egen mat. Ska gora middag pa fredag sa far se vad jag hittar pa. Barnen ater knappt nanting (kanske darfor de e sa sma och smala?), Wendy och Nathan (storebror) roker bada och inomhus dessutom. Hundarna tyr sig till mig och ar som iglar, fick hora  tidigare idag att hon faktiskt inte ens ville ha hundar och ja.. det ar val bara att vanja sig. Men jag trivs iaf, de ar jatte trevliga :)

Har inte orkat koppla min dator till internet an darfor det ser ratt kul ut nar jag skriver ;)
Fullt hus ar det iaf hela tiden sa lange barnen ar hemma. Just nu ligger de o sover sa har lite tid att andas. Shannon avgudar mig och springer efter mig hela tiden nastan men hon lyssnar pa vad jag sager sa det e ju bra. Igar sa hon; Du ar den enda jag inte behover skrika pa for att du ska lyssna! Alla andra bara struntade i mig!
Sen hur mycket sanning det var i det vet man aldrig men kul att hora!
Tidigare ikvall nar vi satt och kolla pa tv alla fyra lagger Shannon armen om mig, Aidan och Wendy och sager: Cuddletime with the family! This is our family now!
Hon ar sa sot!

Well, skriver nog mer imorgon kvall.. Da har det nog hant lite mera och ska forsoka komma in i vanorna. Men att ga upp kl halv 8 pa morgonen ska nog inte vara nagra problem.

Puss pa alla dar hemma och speciellt till familjen! :) <33

Berkshire, England

Kategori: The Au-pair part of my life

Sa, nu ar jag antligen i England och har redan kommit in i engelskan. Var hur latt som helst att stalla om spraket  men tyckte det var jobbigt att vi korde pa fel sida av vagen. Trodde vi skulle krocka hela tiden. :)
Kommer jatte bra overens med alla, sa jag kommer nog att trivas bra har. Imorgon ska Wendy visa mig runt lite i deras stad osv for att jag ska kunna hitta lite. Det har varit fullt hus har anda sen jag kom hit sa jag e ratt sa trott just nu. Shannon har redan hunnit sminka mig och satta upp haret pa mig, hon gillar verkligen uppmarksamhet och ar en riktigt bestamd liten dam. Aidan ar faktiskt valdigt tyst av sig och sitter for de mesta sjalv och leker med sina tag eller pussel. Nat gillar att spela hog musik, har inte hunnit saga mer an "hej" till honom an men men! En av deras storebroder.

Resan hit var lite halvdan da jag fick sitta vid en nod-utgang och inte ha mina grejer vid mig utan lagga upp allting i hyllerna. Sa det blev en lang och ratt trakig resa. Nar jag kom till flygplatsen sa skulle jag hamta mitt bagage  men blev stoppad dar man skulle visa passet eftersom att jag var under 18. De var tvugna att kolla upp vilka jag skulle aka med sa att jag inte hamna i nan bordell eller nat! Haha, tur att jag inte gjorde det.

Men nu ska jag leka lite med Shannon. Sen ska jag sova!
Puss!

Hej då Sverige

Kategori:

Flyget får 11.45 så jag har en liten stund kvar på mig i lilla Sverige. Om ett par timmar startar ett helt nytt liv och jag kan inte bärga mig! Kul ska jag ha det i alla fall och ta det sura med en nypa salt. Men en livserfarenhet mer blir det. Terminal 2 är inge kul att åka ifrån för de fanns en taxfree och ett café that's it. Roligare på terminal 5! Finns inte så mycket att skriva egentligen mer än att jag kommer sakna alla vänner och familj men tar mig väl hem nångång, beroende på hur mycket det kostar osv. Vi får se! Men önska mig lycka till. ;)

För att kommentera klickar man längst ner till höger av inlägget där det står "Klottra". Får se hur många i släkten det är som klarar av det nu ;)

Puss puss

Var bor du?

Kategori:

Från Haninges Beverly Hills, till Sveriges ände till Kumlas Vivalla.

Idag träffade mamma på en pundare.

Kille: Du, ursäkta skulle du kunna köra henne hem? (pekar på en kvinna)
Mamma: Behöver hon hjälp?
Kille: Ja alltså hon är lite vimsigt just nu.
Mamma: Men behöver hon inte komma till sjukhuset då?
Kille: Nejnej, hon mår finfint! Hon är psykolog vettu. Kan jag få låna din telefon?
Mamma: Ah.. Okej
(Slår numret och killen ringer någon och snackar lite om skjuts osv.)
Mamma: Men har hon druckit eller nåt? Vad är det för fel?
Kille: Nej, de injecerade (stavas?) lite i henne för att hålla henne lugn.
Mamma: Hehe... ?

Ja... var bor du? ;)

Top Gun

Kategori:

Gissar på att min käre vän Martin gråter av glädje nu när jag berättar jag har sett Top Gun, och jag gilla den! Måste dock erkänna att jag somnade en liten period där och sändningen hackade och höll på men förövrigt så! ;)
Jag har legat och sovit hela dagen, kollat på tv och druckit varma koppen. Laddar batterierna så jag blir frisk nångång!
Ska packa det sista alldels snart men idag var en såndära tur dag och mamma hittade vårat efterlängtade photoshop så det ska installeras först. Sen packa. och sen blir det Andra Avenyn för hela slanten, ladda hem musik osv. För imorgon kl. 8... då drar jag ;)

Sjuklingen no.1

Kategori:

Det måste vara nåt speciellt med mig eftersom att de senaste fyra åren när jag åkt utomlands så har jag bilivt sjuk. Den här gången slipper jag såklart inte undan heller! Att jag skulle vara bakis på torsdagen var ett faktum så huvudvärken som var aningen värre än vad den brukar kan jag stå ut med. Men jag kall-svettades, frös även fast jag hade hur mycket kläder som helst på mig, hade så ont i halsen att jag inte ens kunde svälja mitt egna saliv + att den var/är svullen som fan, ont i fötterna för jag gick i högklackat dagen innan osv.
Skulle ätit frukost idag på Java egentligen me Mange men kom knappt upp ur sängen och kunde inte prata så fick tyvärr ställa in det. Dessutom har jag Marinas Id-kort som jag måste lämna tillbaka på nåt sätt!

Nu, åter till sällskapsspelen!

Pratmakarna

Kategori:

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag åker till England och jag är sjuk! Så typiskt men ska minsann se till att bli frisk snart.

Hur som helst så har vi spelar Pratmakarna. Jag och mamma var på lag och Melina och pappa. Litet urdrag från spelasgång. Pappa ska beskriva och vi gissa.

Pappa: Mamma har en pyjamas i det här materialet
Melina: Fläder! (rätt svar: Flanell. jag och mamma tog den poängen)

Pappa: (ritar med fingret över ögonbrynen och säger) Tjejer använder de här sminket!
Alla gissar på och funderar på vad man har på ögpnbrynen. Rätt svar: eyeliner (jag tog den poängen)

Förövrigt var jag, mamma och Melina på Konsum idag innan vi åkte till Kvarnstugan för vi skulle handla lite. Och vi funderade på vilka chips vi skulle ha ikväll och då säger mamma me typisk sthlms-dialekt: Vineger chips! (Vinäger)
Melina håller på att garva ihjäl sig och sen kommer vi fram till att man faktiskt inte får säger "neger" så de fortsätter med att vi säger : Vi-mörka chips till Vi-färgade chips till blatte chips till Färgade chips. Det blev rätt långsökt tillslut men f r o m nu så heter de färgade chips!

Mobbing

Kategori:



Kent - på drift.

Hatar den här reklamen, för den gör mig ledsen.

Året började med kärlek

Kategori:



Kolla vilka sötnosar som blev intervjuade av NA igår när raketerna smällde!
Världens bästa Hanna och världens bästa Philip. Ni är ju för söta!

2009

Kategori:

Och poff var det ett nytt år. Jag överlevde 2008 med nöd och näppe men jag har skaffat mig flera minnen värda att minnas under året som gick.

Igår i alla fall, ja det räcker nästan med att säga att min huvudvärk är olidlig och likaså med min hals.

Jag, Mange och Marina startade kvällen hemma hos Marinas mamma med att dricka lite cider och gå runt halva stan för att hitta nåt mat-ställe som var öppet. Kina mat blev det, mumma! Sen så drog vi vidare till Maya, mötte upp Emma och satt och snacka och flumma och drack där. Sen kom även Hanna och Philip. Jag förvandlades till Brittan, Getingen spilldes ut på fönsterbrädan, Magnus garva så han blev illröd i ansiktet och tänk att alla är så otroligt fotogeniska när de är onyktra! (eller inte?)
När klockan var 11 så drog vi in till stan och skulle kolla på fyverkerierna en timma senare. Det tog oss en timma att gå till bron från Maya när de annars bara tar ett par minuter. Hee-yaa! Och alla människor var så otroligt trevliga och kramades med mig och sa gott nytt år och bjöd på dricka. Mysigt med helt okända människor ibland. Haha. Vid 12-slaget så öppnade vi champagnen, skålade som aldrig förr och skrek ut till allt och alla; GOTT NYTT ÅR. (Gissar på att det är en av anledningarna varför min hals håller på att dö atm) Sen skulle vi ju på efterfest hos Jonne, men han blev nerslagen av några så han åkte till sjukhuset så helt plötsligt står vi dära utan fest. Hallå?! och det var kallt ute.
Magnus: NU GÅR VI IN FÖR JAG FRYSER FITTAN AV MIG!
Jag: Meh, du har ju ingen fitta pucko!
Magnus: Kuken då , sak samma!
Efter det så gick vi som kunde inte på MM-baren och värmde fötterna ett tag. Sen skulle vi äta pizza och då träffade jag Jonas så jag följde med honom hem (inte så stabil onykter i högklackat när det är halt ute) och däcka när jag kom dit ungefär. Klockan var max halv tre. Fast jag vaknade hela tiden för jag mådde äckligt illa men det är ju smällar som man får ta. Jonas hade varit på pensionärs-disco, så det var synd om honom. Egentligen var de inte pensionärer utan 20-åringar som var skit tråkiga = pensionärs-disco.

Nu ska jag äta lite mera chips (jätte gott dagen-efter mat) och sen ska jag sova och sen packa. Eller i nån liknanade ordning. Bilderna ligger ute på min facebook, alla. precis alla. blä....

Puss :*