I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Gott nytt år!

Kategori:

Ohww pepp pepp är jag inför ikväll! Ska med 17-04 bussen in till Örebro och träffa Mange dära.

Igår var det trevligt i alla fall. Ja, sant som jag säger att jag gör nästan vad som helst för att slippa sitta ensam och tråka!

Imorse så gick jag till Java och tänkte äta frukost för den där biljetten jag fick. Det första jag får höra när jag kommer in är Linda som skriker över halva serveringen ; ÅH vad glad jag blir över att se dig och din vita mössa! Ni är allt för söta ni på Java :) Hur som helst så fick jag absolut inte betala och inte använda frukostbiljetten så det blev en gratis frukost med världens bästa sällskap. Linda, Josef och Maria. Sen kom även Adde och Bibbi så hann hälsa på dom med. På tal om det måste jag ringa.. Får göra de efter det här. :) Gick lite på stan med Hanna och Philip och köpte mig en nyårs-blåsa.

Men nu ska jag ringa Java och sen ska jag till bussen!

GOTT NYTT ÅR! och ha de så jävla kul ikväll nu folket :)

Pussssis :*

HAH!

Kategori:

Att jag kan vara så fruktansvärt spontan alltså!

Packa?

Kategori:

Egentligen borde jag sätta igång att packa för jag har en känsla av att de här 6 dagarna som är kvar innan jag åker kommer att gå äckligt fort.
Imorgon är det nyårsafton (det säger allting) sen kommer jag förmodligen sova bort hela torsdagen. Fredag är det fest igen förmodligen, lördag hemma i Kvarnstugan och söndag så åker jag, mamma och Filippa till Stockholm och sover hos mormor och morfar och sen är det måndag och då åker jag!
Skit att jag lyckades missa Martin precis. Han börjar jobba 14.00 och jag åker 11.30 nångång. De suger.. men han får ta sig dit iaf. :)

Ne, ska nog sätta mig och skriva en packlista och kolla upp hur mycket bagage man får ha med sig. Börjar bli lite nervös över hur mycket jag får med mig...

Puss :*

Vi hade i alla fall tur med vädret igen

Kategori:



Satt en stund på O'Learys med Mange, Hanna, Hanna, Emma, Philip, Marina och en tjej till som jag inte kommer ihåg namnet på. (förlåååt) Satt och planerade nyår så nu är allting klaaartt.

Sen gick vi till bion och kollade. Dock bara jag, Emma, Mange och Marina. Men filmen va hyfsad. Massa Sthlm-skämt så jag med min annorlunda humor skrattade för de mesta. Marina som insisterade på att vi verkligen skulle se filmen sov(?!) nästan. Nästa gång är det min tur att välja! ;)

Nu kom mamma med egenpoppade popcorn, så puss :*

Mellandags REA

Kategori:

Rea är nästan bland det bästa som finns. Finns ingen bättre känsla att komma hem med 17 olika påsar och känna att man har gjort riktiga kap. Så var det förra mellandagsrean ungefär. Den här gången var det tvärt om.
Jag, mamma, bror och syster åkte in till Marieberg och skulle handla. Jag kom hem med två par hår-klämmor och ett armband från Glitter ungefär. Var absolut inte på något shoppinghumör idag och det fanns ingenting som jag fastnade för.

Ska nog göra som mamma säger och gå design utbildning sen på universitetet. Finns ingenting längre som duger för mig förutom de bilderna som finns i mitt huvud och idéerna.

En blogg

Kategori:

"För att en blogg ska räknas som äkta måste varje inlägg ha en bild med"

Det läste jag nånstans. Vilken wanna-be-blogg.se's-mest-aktiva-bara-för-jag-uppdaterar-var-5e-minut-med-värdelösa-inlägg. Kommer dock inte ihåg vem de va, men suck.

Så dagen (natten) till ära! Detta var dagens klädsel. Eller varför inte säga, Dagen outfit, va tycker du Mange min kära vän? ;)

Julen -08

Kategori:



Tack för denna julen! :)

Helgen

Kategori:

Fredagen spenderades hemma med familjen, satt och kollade på film och suckade över all mat och godis vi fått i oss under en vecka. Nyårslöftet denna gång blir nog att bli mer hälsoamma (som vi lyckas sabba efter bara nån vecka vanligtvis) men man kan alltid försöka! ;)

Lördagmorgon åkte vi till Sthlm för att äta ännu mera hemma hos mormor och morfar. Kusin Veronica var även dära och gjorde oss sällskap ett par timmar innan hon drog till krogen. Men det var super trevligt och jag fick till ett par riktigt snygga kort på mormor där! Sen blev det paket öppning och jag fick varma sockor, 300 kr på Gina, en klocka + halsband från Regal (nu har jag en egen bling-bling klocka Mange!) och två par örhängen. Tack tack kära släkt. :) Jag och mina syskon satte oss sen och kollade på Harry Potter 4 medans de äldre satt kvar på övervåningen och fortsatte dricka. Och tro det eller ej så gick jag och la mig 22.15! Det var ett bra tag sen jag la mig innan 24.. Men trött som satan var jag.

Söndagen gryr och vi går upp, klär på oss. äter frukost, säger hejdå och åker till farmor där vi fikar meeerraaa. Min söta lilla farmor, alltid så trevligt att vara hemma hos henne. Så vi satt där i nån timma och bara pratade och sen ringde mormor och sa att jag glömt min kamera laddare så det blev en sväng dit innan färden hemåt bar.

Nu sitter jag här och ska äta... igen.. Fan vad vi äter alltså..

Puss :'

Och Grattis Philip din lilleskit som fyller 17 år idag!

Mellandagarna

Kategori:

Mellandagarna = mellandagsrea. Men den fortsätter alltid efter nyår med så varför det ens fortfarande heter så har jag ingen aning om.

Har spelar RockBand som idioter hela dagen och eftersom att jag under natten blev döförkyld har jag knappt kunnat prata, gissa då hur de låter när jag ska rocka loss med en Nirvana låt? Haha, stackars mina föräldrar!
Imorgon så åker vi upp till Stockholm för att fira lite jul med mormor och morfar och kusinerna. Även ta en sväng förbi farmor. :) Det är inte ofta alls man träffar dom nu, synd det.

Hur som helst... känns som om jag gått upp 100 kg, det är väl de enda dåliga med julen att man äter tills man spyr, sen äter man mer. Ännu värre när man är hos mormor, det går inte att komma dit och INTE äta. Herregud ja, men trevligt har jag haft under dessa dagarna.

Jule-ljus

Kategori:


Mys och jul-stämning <33

Julklapparna

Kategori:



Okej ska försöka räkna upp vad jag fick och av vem.

500 kr Farmor Svea
Skullcandy hörlurar (rosa) mamma Thomai
Väska från Vezziamo (stor modell, svart) mamma Thomai
necessär (rosa, stor och liten) mamma Thomai
parfym och body lotion (kate moss) pappa Östen
långskjorta (grå, svart randig me svarta knappar) mamma Thomai
långskjorta (rutig i olika färger) mamma Thomai
leggins (gråa) mamma Thomai
badanka (rosa med prickar, lyser i olika färger) Melina
Gelébad mamma Thomai
myssockor x2 Filippa
får-tofflor mamma Thomai
örhängen x2 Billy
örhängen mamma Thomai
örhängen (Pilgrim) mamma Thomai
armband (SNÖ, matchar till mitt halsband) Filippa och Melina
leggins (cotton, svarta) mamma Thomai
benvärmare (vita) mamma Thomai
strumpor mamma Thomai
parfym (Hugo Boss, Femme) mamma Thomai & lite jag

Tack för ännu en underbar jul tillsammans med er. :) Pusss<33

Julfirande

Kategori:

Hur ser eran jul ut?

Våran är otroligt traditionell.
Vi vaknar, äter gemensam frukost som består av gröt och julskink-macka.
Sen kollar vi i våra strumpor som hänger ovanför den öppna spisen, de bästa är ju första julklappen man får öppna. ;)
Sen så fixar vi det sista med maten, spelar spel osv. Idag är det väl ett par undantag eftersom jag och pappa ska hämta datorn hos Stefan och jag ska ev. färga håret.
Sen blir det mat, kalle-anka tittande, kan du vissla Johanna och sen kommer tomten och paketöppning. Sen spelar vi spel och lurar varandra på pengar hela kvällen. Bättre kan det faktiskt inte bli.

Dessutom fick vi en vit jul trotts allt. Tack så mycket :)

God jul!

Kategori:


önskar familjen Granberg! + djuren

Uppesittarkväll

Kategori:

När var det senast du spelade bingolotto? Som tur är har de nu fått Lotta Engberg som programledare och är tillbaka från tv4+ till vanliga hederliga tv4. Vi hade en bingolotto period för ett år sen kanske då vi spelade varje vecka. Köpte lotter från brottarklubben och visst vann man en hundring då och då.

Nu sitter vi hära med tre lotter och väntar på storkovan ska rulla in. Mysigt med jul-stämning för hela slanten (om man inte räknar med Billy som sitter och spelar på våran nya el-gitarr) och massa godis.. Jag kommer verkligen att rulla fram efter den här julen!

Årets mörkaste dag

Kategori:

Yes, igår var det årets mörkaste dag. Så nu blir det bara ljusare!
(själv blev man kallad för "ljuset i mörkret" av ett par snubbar på Java förra veckan) Haha
Mamma och lillebror kom hem idag och möttes av julkänsla ända in i benmärgen. Jag och Melina har bakat och jupyntat hela helgen nu så det är super mysigt här! Får väl ta ett par bilder och lägga ut sen när jag hämtat min dator.

Ska strax till Kumla och sen en sväng till Örebro. Behöver hämta lite kläder och handla lite nya, kanske lite julklappar?
Annars har allting idag varit lugnt, vakna, duscha, baka och gullat med kissarna. Intressantare än så har det inte varit ;)

Svensk-mästare

Kategori:

Grattis till lillebror Billy Granberg som blivit Glenton (svensk) mästare i 85 kg ungdom i brottning.
Du är ju föör grym grabben! :D
Nästa år blir det SM, då jävlar spöar du skiten ur allihopa ännu en gång, puss! :*

Åldern är bara en siffra

Kategori: Philosophical

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article4044479.ab

Jag tycker det är sant som dom säger.

Om man har hittat sin kärlek, finns det ingenting som kan stoppa den. Tycker att det hära med åldersnojjan har blivit en förstor grej.
Kärleken har inga gränser, varken åldergränser, för långa avstånd eller liknande.
Kärleken är trotts allt det som alla strävar efter och det som gör oss lyckliga när vi äntligen funnit våran själsfrände.
Så låt dom som hittat sin eviga kärlek vara, det spelar ingen roll om de skiljer 13, 20 , 35 år mellan dom?
Det är trotts allt inte ni som klagar som ska leva ihop med människan så egentligen har ni inget med saken att göra.

Peace out!

Fjärde advent

Kategori:

Idag är det precis två veckor och en dag kvar sen lämnar jag Sverige. Mh, ser fram emot det jätte mycket verkligen men samtidigt så har jag nog inte fått in i itt huvud att jag ska verkligen flytta dit i 7 månader. It's going to be great!

Men fjärde advent är det idag och nu har vi julpyntat i heela huset, pappas fel för han hitta mera julpynt i ett par kartonger i containern. Haha. Dessutom har vi gått loss på hunden med rakapparaten så nu är hon nyklippt och nyduschad. Riktigt söt kan hon bli ibland alltså! ;)

Vi ska alldeles strax sätta igång med julbaket igen. (Och min lillasyster är så där mysko trevlig och snäll som hon aldrig annars är. Kan det möjligtvis beropå juletiden?)

God fjärde advent och ha en trevlig söndag!

The Pouges & Kirsty MacColl - Fairytail of New York

Kategori:

Love this part

Kategori:

"Emma, det är dags att du och jag går och bli kära nu tycker jag! Hanna ska inte få vara den enda som får gå omkring och prata om sin kille hela tiden" - sa jag för kanske nån vecka sen. Vips kom Ibbe in i hennes liv så nu är jag verkligen 5 hjulet. Ne Denise, bäst att jag tar och blir kär nu! Eller så tar jag det när jag flyttar hem från England. Vem vet, kanske hittar en snygging där? ;)

Julbak

Kategori:

Hela dagen (vaknade kl. 11), fram tills nu så har vi julbakat. Det har blivit kokosdrömmar, kokostoppar, trillingnötter (pralin), knäck, pepparkaksdeg (gör pepparkakor och hus imorgon), klenäter och sirapsbröd. Imorgon blir det mera bak och likaså på måndag.

Tog dessutom in granen idag, klädde den och har lyssnat på julmuik från P3 heela dagen. Jätte mysigt! :)

Tors & Fre.

Kategori:

I torsdags så hände det inte så värst mycket alls. Vakna och gick till Java, jobbade (praktisera då) och sen så när jag trodde att jag skulle hem gick jag till Philip istället och var med Hanna och honom. Sen kom även Emma och vi gick till Lucullus och köpte ostbågar och hyrde film (The Orphange) som vi sen kollade på. Träffade på David en stund med, (ett tag sen man såg dig grabben! Blir förhoppningsvis fest på din båt i sommar igen sen när jag kommer hem från England! ) Sov kvar hos Philip och åter till Java idag (fredag). Tyvärr sista dagen, väldigt vemodigt men jag fick en perfekt avslutning! Det var fullt med folk hela dagen. Frukosten såklart eftersom att det var fredag, men sen var det massa gymnasieelever där med eftersom att de flesta slutade skolan idag så de kom till oss och fikade. Sen var det ju lunch och fullt upp ända tills jag slutade. Fick äta när praktiken var över eftersom att det varken fanns tid eller bord till mig. Sen var det slut, över. Inget mera jobb där på de närmaste 8 månaderna i alla fall. Kramade om alla, sa hejdå och fick faktiskt (!) en julklapp av dom. En paradisask och två frukostbiljetter. Tulle mig! :D Ska ta och köpa dom nåt fint med. Blev med så kort varsel eftersom jag inte varit hemma i Kumla sen onsdag morgon.

Men nu ska vi äta chips och kolla på film. Mys-kväll med familjen för en gångsskull :)

Wongs

Kategori:

I onsdags så var jag, Hanna och Emma på finmiddag inne på en asiatisk resturant i Örebro vid namnet WONGS. När vi kom in och få vårat bord var det visst nån som redan hade gått in på mitt namn (?) och fått vårat bord. Eh va?! Men det löste sig visst så vi fick ett bord i alla fall. Skulle helst vilja leta upp idioterna som tagit vårat bord... Men hur som helst så beställde vi in varsin drink i väntan på maten. Beställde såklart Julmenyn (8 rätters meny). Det tog 45 minuter innan förrätter kom in. Vi frågade om det verkligen skulle ta så lång tid och de bad om ursäkt eftersom det var några som hade haft konferans där och fick mat samtidigt som oss, drygt 30 personer. Men vi fick då drinkarna gratis och förrätten kom som tur va. Pilgrimsmussla, Tigerräka och en grej till som jag inte just nu kommer på vad det var. Sen var det såser, grönsaker osv till det. Otroligt gott! Vi åt och njöt, drack lite ur våra drinkar och väntande in varmrätten som kom i två delar. Först hälleflundra (supergod!) och sen ankbröst och sparris inlindad i entrecôte med olika såser till och ris såklart. Även fast det var små rätter så kände man redan efter varmrätten att man var mätt. Efterrätten kom i alla fall sen. Chokladmouss och limone i glass med maräng ovanpå. Ni hör ju bara hur gott det låter! Sen bjöd de på kaffe och thé eftersom att vi fick vänta så länge på förrätterna. Skulle inte ätit det sista för usch vad mätt jag blev! Men det var absolut värt pengarna, vi satt dära i över tre timmar och njöt av maten sen gick Hanna till Philip, Emma till tåget och jag sov kvar i Örebro.

Absolut att vi ska dit igen tjejer! :D

Bilder från Idol och Darin

Kategori:



Jag och Darin
Hanna och Darin
Kevin , Idol-vinnare 2008
Alice , tvåa i Idol 2008
Tog över 500 bilder från Idol men orkar inte lägga upp alla. Blev en del suddiga med. De sämsta var att kameran la av precis när de skulle ropa upp vem som vann så hann inte ta några bilder då. ;/

(Alice skor är oroligt snygga på den bilden, love'em och ska köpa dom. 799 kr på Zara)

Sveriges Brats Brudar

Kategori:


Hahaha inte lite mamma och jag skrattade åt det hära klippet när vi såg det på Fredag hela veckan för nån vecka sen.

Mamma påstår att det är sådär jag är, ne nu får hon ge sig. Jag ska ju bara bli ekonomiskt oberoende när jag blir stor ;)

Lika som bär

Kategori: Philosophical


Jag kan väl inte vara den enda i den här världens som tycker att Jonas Bane (känd från Andra Avenyn där han spelar Kim) och Peter Jihde (Vem vet inte vem han är?) är slående lika?

Stay in bed!

Kategori:

Ja, vad ska jag säga.
Jobbade på Java igår men kände mig depp och seg hela dagen och inte konstigt det eftersom jag hade feber kom jaqg på när jag väl var hemma. Så jag gick och la mig när jag kom hem, vaknade några timmar senare, prata med mamma som trodde det hade hänt nånting för jag var så depp och ledsen (jag blir ledsen när jag är sjuk, känslig i huvetaget) men fick övertala henne och säga att inget hade hänt och sen gick jag och la mig igen.
Mamma sjukanmälde mig imorse så jag sov till kl. 12.00 ungefär sen har jag kollat på Hellboy 2 och Crazy in love i brist på annat att göra. Har inte stigit upp ur sängen på hela dagen, eller jo! för att hämta nåt att dricka :p
Men imorgon så ska jag till Java i alla fall för sen ska jag ut på middag med Hanna och Emma. Istället för att dela julklappar liksom. :)

Nu ska jag ringa IV och fråga vad de menar för närvarolapp.. sen ändra tiden på morgondagens middag.
Kisses

PS. I Love You

Kategori:


Jag sitter verkligen och stortjuter genom hela filmen. Även fast jag har sett den hur många gånger som helst och nästan kan den utantill kan jag inte sluta gråta. Men jag älskar den i alla fall.

The Cedars

Kategori:

Igår så var jag och familjen på julbord i Askersund på Sundbygården. Att det alltid ska vara så otroligt gott med julbord och även fast man försöker äta lagom så blir det alltid för mycket i alla fall. Men trevlig pratstund med hela familjen och god mat tackar man inte nej till. Så sällan vi ses alla tillsammans nu tråkigt nog.

Skulle ut lite senare med Mange och Marina hade vi planerat men det går såklart inga bussar från Askersund så efter lite övertalande och blinkande ögon så kunde min kära pappa köra in mig till Hallsberg. Halvvägs dit så såg jag att det varken gick tåg eller bussar men eftersom det var en så kort bit kvar till Kumla fick jag skjuts dit. Mina föräldrar är verkligen de bästa! Tog bussen från Kumla och träffade Mange och Marina inne i Örebro. Vi skulle på O'learys och jag var så sjukt kissnödig och trängde mig före i kön men vakten tog tag i mig och sa åt mig att ställa mig sist. Men det var så mycket folk så vi gick till MM-baren där det åter igen var otroligt mycket människor. Alla är ute på lördagarna ser det ut som? Men vi gick till café Deed, drack lite smirnoff, skrev upp oss på deras blogg-plank och fick sen skjuts till Hallsberg då vi skulle in till The Cedars.

Där var det i alla fall drag. Dricka och dansa och alltmänt jävla halt och vi höll på att krocka in i en mur-vägg i bilen påväg dit. Nära-döden-upplevelse, blä!

Hemma i Kumla runt tre tiden(?) gissar jag på. Tack för en trevlig kväll flickor och pojkar! :)

Idol-final igår i Globen

Kategori:

Mammas implusköp av Idol-final blev succé och vi tackar allihopa mamma för att hon kan vara så otroligt spontan ibland! Men slutade tidigare från jobbet då Adde hade försökt att få oss att fixa ihop ett "sankta lucia"-tåg då självklart han skulle vara lucia, Bettan tomtenisse och jag "stjärt-gosse" som han då kallade det. Söta är de allihopa.
Somnade i bilen på väg upp, fick nackspärr (jävla BMW) men hemma hos mormor bli allting alltid bra! :) Träffade moster Rosita och kusin Veronica en snabbis och hann pussa och krama dom, sen blev det mat och avfärd till Globen.
HEJ JOHAN-FANS! dom fanns överallt, ville springa över dom.. Nejdå men sjutton vad alla blev galna i den där lilla grabben på bara ett par veckor. For gods sake, han ser ut som om han e 12 år!? Sjäv höll jag inte på nån men visste redan att Kevin skulle vinna. Hur som helst, längst fram stod vi bredvid två killar med tomteluvor som blinkade (såg ni mig?) och trängdes med alla småtjejer. Billy hade det bra som var längre än alla andra. Men vilket drag det var! Allting är alltid så jätte mycket bättre live än på tv alltså. Svårt att förklara men skit kul hade vi, jag höll på att dö av värmeslag, trängdes, skrek, skrek mera, tog flera hundra kort tills kameran dog (vilket den såklart gjorde precis innan de skulle berätta vem som vann), ännu mera trängandes, vattendrickande och mera foton. Vilken stämning. Och Il Divo... Hade jag de pengarna så skulle jag lätt springa iväg på deras konsert nu. Mäktigt.

Men sen var det slut, jag orkade inte vänta på autografer (nöjer mig med att jag fick en timma med Darin tidigare i veckan) så vi beslutade oss för att åka hem och slocknade direkt hemma hos mormor. Puss på henne

Nu blir det dusch för snart är det julbord som gäller för denna familj, och kanske utgång senare hoppas jag på. :)

Bilder kommer med tiden

Heldag i Sthlm

Kategori:

Hanna sov hos mig tisdag -onsdag och 07.30 satt vi på bussen till Sthlm. Träffade våran engelska lärare vi hade i högstadiet, Gunnel Zenk, och pratade lite med henne. Sen sov vi.. Hela långa vägen till Sthlm. Väl framme köpte vi en macka på pressbyrån och sprang och köpte mig en handväska så att inte Hanna skulle behöva släpa på "alla" mina grejer. Sen blev det julklapps-shoppning för hela slanten! Så nu är ALLA julklappar klara! Super skönt, och det är två veckor kvar till julafton. Sen lyckades jag tappa bort min kasse från TopMan och sprang omkring med Hanna hack i häl i varenda affär vi varit inne i och letade efter kassen. Men ingen hade fått in den så de var bara att gå tillbaka och köpa nytt. Killen som jag handlat av kände igen mig minsann (!) och helt plötsligt så var hela TopMan avdelningen kompis med mig och tyckte synd om mig. Men likförbannat så fick jag köpa nya julklappar.

Sen var det dags att ta tåget till Thorilsplan och åka till DN-huset. Där träffade vi på en massa trevliga brudar som liksom jag vunnit en "träff" med Darin. Sammanlagt var vi kanske 14 st, varav hälften tyckte om Darin lika mycket som mig. Okej, men inget super idol. Sen resten av gänget var pinsamt överdrivna Darin-fans.. Hur som helst så delades vi in i två grupper och fick sen gå in i studion och snacka lite med Darin och i radio. Woho! Sen efter det så satte vi oss i ett rum där det bjöds på chips och läsk. Fast jag tog bara kaffe, haha. Men han signerade sitt album, sjöng lite för oss, svarade på frågor, krama om oss, tog kort med oss osv. Sen var han tvungen att åka tillbaka till dans träningen.

Vårat tåg skulle inte gå förens 22.07 så jag och Hanna fick sitta och vänta på T-centralen i hundra år (kändes det som) sen träffa vi Philip, hoppade på tåget och somnade. Sen var vi hemma :D

Imorgon ska bli kul!

Kategori:

Sitter i soffan just nu och kollar på House medans Hanna står i duschen. Upp tidigt imorgon och åka buss till Stockholm och sen blir der jul-shoppning hela dagen tills kl. 18.00 då vi ska träffa Darin, Dj Jazon och vara med i radio. NICE!

Hela dagen resumé

Kategori:

Dagen började med skönsång av mina kära syskon och moder. In till mig kom dom kl. halv 7 på morgonen med presenter och rulltårta i högsta hugg. Nyvaken som jag var, tackade jag dom hjärtligt och höll för ansiktet när mamma försökte att fotografera mig, men några fula/snygga bilder fick hon allt till! Så det blev paketöppning och rulltårteätande fram till tio över 7 då jag skyndade mig att klä på mig och sminka mig för att sen ta tåget till Java.
Fatima var först med att gratta mig, sen Josef och Maria sen David och Bettan. Adde kom senare och grattade mig och likaså Maria. Lugn dag eftersom att det var måndag så vi chillade mest och pratade massa. Kl. 14.30 kom Marina och Mange till Java och fikade och grattade mig. Satt med dom en stund efter att jag hade slutat och gick sen en sväng på stan med dom. Mamma kom in till Örebro runt halv 6-tiden och kollade i lite affärer med mig och Melina och sen satte vi oss på Java för Melina skulle ha en macka. Jag fick dessutom gratis fika (kola-tårta och latte) av Adde som "present", säger ju att de är otroligt gulliga där!

Hemma igen så blev det mat, exprimentera lite med kameran och svara på alla Grattis meddelanden av alla mina underbara vänner. Puss på er :*

Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova. Tack för en bra dag och helg allesammans! :D

17 år idag! ;D

Kategori:



Mh, grattis till mig som fyller 17 år idag! :D

Mh, fest! :D

Kategori:



Där var ett urval av bilderna från gårdagens bravader.
Och herregud vilken lyckad fest det blev! Mest tackvare er mina underbart söta och gosiga vänner!

Guld till er och tack för en great födelsedag! :D

Idolfinalen

Kategori:

Om en vecka så är det Idol final och gissa vem som självklart ska dit! Jag och min familj såklart! ;)
Kommer dock att missa Klaras med underbaraste sötnosarna, vilket jag sörjer för Jossan åker till Indien den 19de så jag kommer inte att träffa henne på super länge sen. :(

Men min kommande vecka ser lovande ut.
Träffa Darin och Idol-final.

Sthlmarna

Kategori:

Idag så kom Henrike och Schnitzel hit! (Erika och Jennica)
Vi tog en sväng på stan, fikade på Java(såklart) och åkte sen hit till Kumla. De ligger just nu i min soffa och kollar på min orm Sméagol och skriker och tycker att jag ska ta upp honom men det är ju synd om honom. Han är jätte rädd. ^^

Har ätit pepparkakor, chirrar, ostisar och druckit 10%-ig glögg som smaka staarrkt. Har fortfarande inte druckit upp mitt glas.

Imorgon blir det kul kul kul! :)

Fika fika

Kategori:

Igår så kom Jossan och fikade med mig efter att jag hade jobba och vi pratade lite om helgen. :)
Idag så mötte jag Hanna nere vid Södra sen gick vi och handlade lösögonfransar, kollade på kläder och fikade på Java och funderade ut lite frågor vi kunde ställa till Darin sen nästa vecka. ;)

Imorgon så kommer Jennica och Erika hit, jippie! :D

Nu ska jag fortsätta ladda hem musik för mitt internet är på bra humör atm.
Ciao

Paris BFF

Kategori:


Paris Hilton.
Värdelös dokusåpa, att de ens vill bli vän med henne?
Förstår inte grejen med det hela. Kommer sluta med att de tar varandras pojkvänner, får anorexia, knarkar och sen är de helt plötsligt ovänner. Sure, vem drömmer inte om att bli bästa vän med en kändis? Men vem som helst utom Paris tack..

Tycker dessutom att hon ska lägga ner sin skådespelar karriär, pinsamt nästan..

Diskriminering

Kategori: Philosophical

Feminister hit och dit.
Nån som kan tänka lite på männen med? Visst, de får mer lön , förmåner och annat som inte vi kvinnor får ta del av men varför så får männen framstå som fullkomliga idioter i  t. ex. reklam-filmer?

Här har ni ett par exempel;


Jag och mamma kom på flera stycken förut men just nu står de stilla i huvudet. Kan lägga upp fler sen om jag hittar.
Men helt ärligt, är det inte lite diskriminering? Hade det varit en kvinna som spelar rollerna i dessa reklamer hade feministerna anmält direkt.. Suck.

Inställt

Kategori:

Dagen började dåligt.
Försov mig en halvtimma, hann till tåget som skulle gå 7.39 men det var inställt så mamma tyckte att jag skulle ta 7.52 tåget, då kommer jag ju bara lite försent. Så jag satte mig och vänta på det tåget. Men det var också inställt.. Nästa skulle inte komma förens 8.18 så där fick jag sitta en timma. Stackars mig! ;) Men 45 minuter försenad var jag och förövrigt gick dagen bra.

Jag stannade kvar och fikade sen med Jossan och planerade helgen lite och snacka skit. Gick sen till Tessie och köpte en supersnygg kappa (kommer bild sen) och Jossan testa massa snygga linnen.

DJ Jazon ringde nyss och ville att jag skulle snacka lite om Paris Hiltons-dokusåpa. She sucks..

Darin ft. Kat DeLuna - Breathing your love

Kategori:



Jag måste ju erkänna att jag faktiskt tycker om honom!

Darin-träff

Kategori:



Alltså sånt hära händer inte mig! Jag vinner aldrig. Visserligen har mamma vunnit läskigt mycket de senaste veckorna men nog om det.
Satt vid datorn och skulle precis blogga om diskriminering (inlägget kommer senare) så ringer det på mobilen, dolt nummer såklart. Innan jag hinner fatta någonting så är jag mitt inne i ett samtal och blinde-dating och stalking-personer.

För ett par dagar sen så anmälde jag mig på The Voice där man kunde vinna en träff med Darin. Man skulle bara skriva in sitt namn, nr, ålder, var man bodde och låten på hans senaste hit. "Breathing your love" såklart! Sen skulle man lyssna efter sitt namn vilket jag gav upp efter samma dag för jag visste att jag ändå skulle glömma att lyssna just den tiden.
Det dolda nummret var från The Voice, DJ Jazon som sa att jag vunnit en träff med Darin och ta med mig en kompis. Total chockad och fattade ingenting stängde jag in mig i rummet för att koncentrera mig på vad han snacka om tills jag fatta att jag faktiskt vunnit. Efter det så snackade vi säkert en halvtimma och allt och ingenting. Hahah, sjukt skön snubbe du är Jazon!

Nejmen så onsdag den 10/12 så ska jag till DN-huset i Sthlm med Hanna-gullet och träffa Darin och Jazon. Hur nice är inte det?!

Nedräkning pågår

Kategori:

7 dagar kvar sen är jag 17 år.

Allting gick bra bra idag. Har fått en ny prao-elev, Fatima, som är jätte trevlig. Mohaha, nu har även jag en slav! ;)
Övertalade David att byta musik så jag har fått i uppdrag att ta hem hans Ipod och lägga in bättre och ny musik. Fast han gillade musiken som var, knaso!

Köpte dessutom min kamera och ett presentkort på Makeup Store idag. Mh, älskar att fylla år!