I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Vilken kanon tripp!

Kategori:

Hej bloggen!

Sitter nu i min säng, dödsslut efter dessa fullspäckade dagarna i Stockholm men är super nöjd med hela resan! Allting blev så mycket mycket bättre än planerat. :)
Ska dra igenom lite "snabbt" vad som hände. :)


Torsdag: Jag och Jossan möter upp Kim på T-centralen runt 5-tiden och drar hem till honom och Magnus. Åker sen in till Jensens Bofhouse där Magnus bjuder på mumsig mat och sen blev det att se Shutter Island med pojkarna, då Kim betalade. (Ja, jag och Jossan har fått lite dåligt samvete me tanke på att de bjudit oss på allt för mycket dessa dagarna, ni är världens bästa!)

Fredag: Började dagen med att se Bröllopsfotografen och drog efter det in till stan. Där mötte vi upp Kim som hade lunch så åt lite mat med honom, kina buffé såklart! :D Gick och kollade i affärer, shoppade lite och hälsade på Jennica som jobbar på McDonalds. :) Runt 6-tiden så drog vi oss hemåt för att ta ett par drinkar och fixa till oss för Magnus jobbar kompis hade reserverat bord åt oss på Retro. Vid 8-tiden befann vi oss där och allt eftersom droppade det in fler människor. Vi blev ett rätt stort sällskap på ca 20 - 25 pers och några av dem var Jennica, Erika, Josefins kusin och hennes kille, Magnus jobbar kompisar osv. :) Jätte trevlig stämning och jätte trevliga människor. Vid 11 - halv 12 så drog vi vidare och delades tyvärr upp, hälften gick till Nype och resten till Chaplins, jag gick till de sistnämnda. Dansade tills vi fick ont i fötterna och inte kunde stå, då möttes vi alla upp på Donken, åt mat och åkte hem. Var hemma runt 4 - halv 5 kanske.

Lördag: Vaknade runt 10 på dagen och åt frukost och planerade dagen lite. Jag och Jossan åkte till min mormor och morfar där vi fick äta god mat och fika efteråt såklart. Eftersom mina morföräldrar är så häftiga så har de också skaffat touch-mobiler! ;)
Vi stannade där ett par timmar och åkte sen till Handen Centrum, måste ju visa var jag växt upp såklart! Så vi kollade lite i affärerna där och jag handlade en present till min kära kusin som fyllde 20 år. Efter det så drog vi hem till Magnus igen för att fixa oss och åka in till Harry B James där vi mötte upp min kusin Veronica och hennes gäng. Väntade in lite fler människor och beställde sen in mat, goda hamburgare måste jag säga! Så vi hängde där ett tag, drack ett par öl och spanade in snyggingar som gick förbi! Runt 11-tiden så drog jag, Magnus och Jossan vidare till en klubb nere vid Slussen (kommer ej ihåg vad den heter) fast vid 1-tiden så drog jag och Jossan till Chaplins för att dansa lite där de sisat timmarna, självklart avslutades även denna kväll på donken. Hemma runt 4 - halv 5 snåret.

Söndag: Sista dagen tyvärr och vi lyckades sova fram till 1. Tog det bara lugnt och var allmänt lättroade under dagen. Vid 3 så åkte vi in till centralen för att käka och dricka lite kaffe på Magnus jobb. Hann dock inte göra så mycket mer för sen gick bussen klockan 17.

Hur som helst, trots att jag är helt slut i kroppen och sinnet så var det helt sjukt bra dagar där uppe. Tack alla så jätte mycket för sällskapet. Tack till Magnus och Kim för att vi fick bo hos er och för att ni bjöd på mat och drinkar. Ni är bäst pojkar!

Nu blir det definitivt att sova, bilder kommer upp imorgon!

Kärlek!

Stockholm imorgon med Josefin! :D <3

Kategori:

Imorgon så bär det av till hemstaden Stockholm tillsammans med bästavännen Jossan! :D Vi ska ha så sjukt kul och träffa så otroligt sköna och underbara människor som alltid! Solen är på vår sida! :)

Min bebis <3

Kategori:




Isn't he gorgeous! Självklart har jag döpt honom till MJ :) (bättre bilder kommer att komma upp snart!)

Frimis och födelsedagar

Kategori:

Igår så fyllde Belle och Becca 18 år så blev att fira dem på Frimis.

Förfestade gjorde vi hos Belle där vi va mellan 12 - 15 personer som hade det trevligt, lyssna på musik osv. Runt 11 tiden så tog vi oss ut i det kalla vintervädret för att gå till Frimis där vi mötte upp de andra, dvs. Becca och dem.

Så det blev massa dans och skoj hela kvällen och tids-optimist som jag är missade jag bussen hem men jag har världens bästa mamma som kom och hämtade mig mitt i natten trots att jag väckte henne och hon skulle upp tidigt dagen efter.

Tack mamma, du är bäst <3

Nu ska jag hoppa in i duschen, käka frukost och ta mig in till stan. Om de går i det hära snöovädret....

Draknästet!

Kategori:

Igår så hade vi Draknästet i skolan som sagt och gissa vad?!

VI KOM TVÅA! :D HURRA TILL OSS! :D

och det otroligt eftertraktade andraplats priset var ett USB-minne och nyckelband om jag inte hörde fel! ;)

Fredagsbus! .. jag menar mys

Kategori:

Kom nyligen hem från stora staden Örebro efter att ha införskaffat mig två nya kjolar (79:- på rean för båda två!) och nya strumpbyxor efter som alla mina andra har en förmåga att gå sönder.
Kikade även lite på present till mamma och tror jag hittat lite så ska diskutera lite me mina syskon sen under lovet! :D

Har precis tryckt i mig tacos, lika gott som vanligt, och ska strax slänga på mig en party outfit och ta mig in till stan igen för att träffa tjejerna och förfesta lite, sen blir de Strömpis såklart! :)

Hann träffa Jossan inne stan med, gick till hennes jobb och åt nån pralin och drack kaffe, mycket gott Jossan! Lunchade även med henne på Donken, inte lika gott men helt okej. Hehe!

Nejmen dags att fixa till sig, annars kommer jag säkert få stressa ihjäl mig sen!

PUSS!

Blogg i Iphonen?

Kategori:

Kan man ha de?

Video skoj!

Kategori:

Har länge velat lägga ut lite olika klipp som är från now and then men eftersom internet krånglat så mycket har jag inte kunnat ladda upp dem på youtube och därför inte kunnat lägga upp de här heller. Men nu så ska de minsann upp! Enjoy våran konstiga familj, gotta love them guys! :D <3

På tal om våra Iphones så är de väldigt underhållande!


Sen har vi även när vi var fast på Stanstead över natten efter att ha missat flyget. Så här kul kan man ha då! :D

Hej bloggen!

Kategori:

Hejsan.

Har inte haft tid att uppdatera (som vanligt) för jag har faktiskt ett liv med! :) Hehe.

Sitter just nu och leker med min underbara bebis Iphone som jag älskar över allt annat just nu, håller på att sätta in kontakter som tar död på mig eftersom de är ju ett par stycken.. ett par hundra stycken.. nåt i den stilen!

Igår så var Merym här i alla fall och vi gjorde våra produkter till UF - företaget, de kan ni kolla in på vårat företagsblogg som heter http://naturallookuf.blogg.se/ . Finns även annat kul att kolla in där. :)

Draknästet var det ja. Idag runt halv 3 så var de vårat företags tur att ställa oss inför den fruktansvärda juryn (våra otroligt gulliga lärare + Jakob från UF) så så terrible var det inte, kändes som om de gick riktigt bra med faktiskt! Så nu väntar vi med spänning på om vi får ta del av vinsten!

För övrigt så var det sista skoldagen för mig idag eftersom jag inte har några lektioner imorgon och sen är det sportlov! Ser fram emot det som tusan, ska bli så bra!

Men nu åter till Iphonen och sen skriva klart engelska arbetet så jag slipper sitta med det på lovet, för då är de körkortsteori som gäller.

Peace out!

Iphone Iphone Iphone Iphone!

Kategori:

.. på Statoil..

Mamma var så otrooooooligt gullig och ringde mig idag och sa att våra Iphones hade kommit. Jag räknade ju stenhårt med att hon skulle ta med sig den in till stan och lämna den med mig men så var inte fallet!
Nämnligen så att jag måste legitimera mig för nu är jag ju 18 och vuxen (ehh..?) så får massa brev (tråkiga brev) och måste legitimera mig hela tiden. Gash!

Aja, jag får sura lite granna över det nu, kolla på en film me Jossan och springa hem imorgon och hämta ut min nya bebis!
Ska självklart behålla min andra bebis, min gamla Sony Ericsson w810i, som varit mig trogen de senaste tre åren! På tal om det, behåller mitt gamla nummer på Sonyn så kommer ha Comviq på den och nytt nummerIphonen som kommer vara i 3s nätverk.

Hur som helst, gick bra på jobbet idag men David tyckte jag var lite tyst idag. Kanske för att jag grubblar över matteprovet som vi hade imorse och annat arbete som måste göras? Hmpf.. lov är det snart i alla fall som tur är.

Hade en ninja-fight med Nalle med idag för jag ville ha den sista semlan innan nån köpte den och grym som jag är fick jag den! Mohaha! ;D

Men nu blir de film, ev. Bröllopsfotografen. Den är ju för underbar!

Peace and Love! <3

No internetconnection

Kategori:

Som sagt, har inte haft något internet hemma för det är något som krånglar så det är lite svårt att uppdatera när man är hemma.

Har precis haft matteprov i matte C, vet inte riktigt hur det gick men man får ju hoppas på ett G i alla fall. Nästa lektion är inte förens kvart i 12 (?) så har lite dötid just nu.

Dags att skriva de sista på klimat 2100 och skicka in den! JAO!

Pusssss <3

Hakat upp dig?

Kategori:


Wtf? :D

Vackra vänner! <3

Kategori:


Emilia skrev till mig och klagade över att Jennica och Erika sov när hon var vaken. Fick ta en liten tjuvtitt på dem när de sov så sött. Är Schnitzel inte gullig när hon sover? :)

She's gonna hate me know! HIHI! <3

MASKINEN @ Frimis 12/2

Kategori:







Fredagens bravader

Kategori:

Hej bloggen!

Skulle ha bloggat igår men orkade verkligen inte, var helt slut. Men ska dra igenom lite snabbt här vad som hände under fredagsnatten! :)

Jag, Terese och Therese möttes upp på stan för att åka till Linde där vi skulle fira Becca som fyller 18 nästa vecka.
Det blev super god mat, tårta, välkomstbål och trevliga människor att umgås med. Eftersom jag och Terese skulle vidare till Frimis sen så fick vi lämna lite tidigare tyvärr.
Satte oss på bussen som tog en timma att åka in med men vi hade festligheter längst bak i bussen så vi klagade inte förens Terese kom på att hon var väääldigt kissnödig.
Väl framme vid centralen mötte vi upp två söta tjejer och drog in på Frimis där folket redan börjat samlas. Säger det, tycker inte om att vara där på fredagarna, för många 92or. REDAN!

Hur som helst så blev det massa festligheter där inne och dansades förfullt så klart. Nog för att jag vet att jag är grym på att dansa men då ska ni se mig när jag halkar. Ingen gör de snyggare än mig. Har ett jätte fint blåmärke på mitt ben nu, så de så!

Maskinen började spela halv 1 och vilket drag! Ganska självklart var jag hes igår med tanke på vad jag skrek.. Försökte oss även på att tränga oss längst fram ett tag, vilket gick bra tills de va en kille som vart aningen för närgången så puttade till honom och sprang därifrån. Att man inte kan få dansa och sjunga till Maskinen ens utan att nån idiot ska greppa tag om ens rumpa. YUCK!

Hur som helt var kvällen lyckad trots Terese onda fötter, mina snygga vurpor och vidriga tjejer som inte kunde hålla sig och var tvugna att spy på toagolvet..+ att de va folk som gick i de sen! Trodde jag skulle dö!

MEN, nu ska jag släpa mig upp ur sängen. Har lite att uträtta idag känner jag :)

Puss puss

Klimatval

Kategori:

Ohja! Idag var det klimatval i skolan (på geografin inom klassen alltså) och vi var uppdelade i fyra olika partier som skulle framföra våra vallöften om de skulle välja oss, självklart skulle de handla om att värna om miljön.

Kom på delad andra plats i alla fall men jag tycker att vårat parti var ju lätt bäst! Fattar inte varför Nairpartiet vann me tanke på deras konstiga löften, haha! Nejmen grattis till vinsten och hoppas att ni inte genomför de ni lovade! ;)

Sjukt kul var det i alla fall, vi borde ha fler såna debatter för de e så kul när alla äntligen engagerar sig lite, och debatter är ju bland de roligaste som finns! :D

Well, nu är de spanska i alla fall. Har skrivit en fin liten kärleksdikt på spanska som ska läggas ut på Spanska Byrån på Facebook, join it ! :D

Updates ?

Kategori:

Det är rätt sjukt egentligen.

När jag inte har datorn kommer jag på hundra grejer att blogga om, men när jag väl satt mig vid datorn så försvinner de ur mitt huvud eller verkar inte relevant. Galet!

Hur som helst, dagen började som vanligt. Tog mig till bussen som åkte fem minuter tidigare än den ska men hann med.
Körde stenhårt på idrotten så har träningsvärk i benen, usch och inte bra för jag ska iväg och jobba sen efter skolan eftersom jag inte jobbade i tisdags.

Geografin gick bra med, trots att jag inte har kommit nån vart med klimatuppgiften känns det som men får plugga som ett as i helgen och skriva klart den.
Uppgiften vi gjorde den här lektionen var att vi ska skriva olika vallöften som vi ska genomföra om vi vinner valet i klassen. (På låtsas alltså) och jag tycker att vi kom fram till rätt bra saker i Kurtpartiet! Hehe

Nu är det engelska i alla fall och vi måste sätta igång med romantiken. Som tur är så har Sirpa flyttat fram redovisningen tills efter lovet istället för vi har Draknästet då vi skulle haft redovisningarna.

Well, time to start study!
xo xo

What about school?

Kategori:

Har sjukt mycket i skolan just nu känns det som och för första gången sen jag började skolan igen känns det nästan som om jag ligger efter. Fast det gör jag inte, inte i nåt arbete faktiskt. Alla som är inlämnade är de och de som ska lämnas in är påbörjade.

Men det är väl nerverna som börjar ta nu när det närmar sig med Draknästet och mässan och allt... Men det ska jag och tjejerna fixa!

Förresten, har ju fixat blogg till företaget. Http://naturallookuf.blogg.se/ check it out! :D

Nu ska jag plugga, blä!

Spotify Premium gratis bitches!

Kategori:

Japp, du läste rätt.

Nu kan du få Spotify Premium gratis eller en Bio biljett på SF genom att göra reklam för AktiebolagNu på din blogg.
Efter att ha gjort det så skickar de hem biljetterna/fixar premium åt dig inom kort. AWSOME!

Länkarna till sidan för att få reda på mer är:

Lagerbolag
Köpa Aktiebolag
Starta Aktiebolag

Grattis Thoren!

Kategori:

Måste säga att jag faktiskt går på världens bästa gymnasie som har världens bästa lärare och bland de bästa klasskamraterna man kan önska sig.

I två år har Thoren Business School funnits i Örebro och nog för att de blev mycket prat om skolan så var det nog ingen som trodde att det skulle bli sån stor efterfrågan att få gå på TBS.

Har fått uppgifter om att flera hundra elever sökt till HT -10, GALET! :D

Semla nån?

Kategori:


Hembakat är godast! :D

Förstasidan!

Kategori:

Ostbågar är gott

Kategori:

Tycker jag.

Sitter just nu i soffan efter att ha kommit hem från jobbet. Slutade 18, men tåget gick inte förens 19.12 så fick vänta en stund på det.
Dagen har gått bra faktiskt, fullt med folk, mer än vanligt men de kan vara för att solen tittade fram en stund på dagen.

Är rätt trött faktiskt men klarar mig, funderar på att hoppa in i duschen innan alla andra kommer hem och ska slåss om den..

Åh. semlor är gott med.. undra om jag ska göra en semla kanske.. hmpff.. Jo så blir det !

Semla for now, shower later! :D

Dessa söndagar!

Kategori:

Sov väldigt gott i natt måste jag säga och hade det svårt att ta mig upp ur min übersköna säng men upp kom jag och även in i duschen. Har t o m slängt i en tvätt!

Sitter här på sängen nu och ska sätta på mig kläder, har en konstig känlsa i magen thou, hoppas jag inte är påväg att bli magsjuk eller nåt sånt, igen! Yuck..

Jobbar idag på Java mellan 10 - 18 så ni får komma förbi och fika sen.
Nu måste jag göra ett ryck så jag inte missar bussen!

Puss

Mår som jag förtjänar!

Kategori:

Och då syftar jag inte bara på alkoholen!

Var ju trots allt på gymmet igår och det har satt sina spår genom träningsvärk.

Hur som helst var det en pangkväll ute igår. Vi gick till Liquid först för att förfesta lite och träffade lite gamla klasskamrater till mig som vi satt och snackade med.
Senare drog de till Strömpis och vi tog en sväng till Frimis för att kolla läget där. Det märks att jag aldrig är på Frimis på fredagar för jag tyckte bara det var småbarn (dock inte yngre än mig!) där så rätt snart efter att ha dansat oss varma så vände vi på klacken efter ett tag och tog oss till Strömpis där det dansades från början till slut!

Det är rätt trist att de stänger så tidigt, jag menar.. Jag skulle lätt kunna vara ute och dansa till 4 på morgonen, 2 liksom.. Det är ingenting!

Hm, men har kommit hem från Örebro nu iaf och ska nog hålla mig hemma idag, annars blir det jobbigt på jobbet imorgon!

Ska äta och hoppa in i duschen, vi hörs! PUSS!

Picture Perfect

Kategori:










DÖD I KROPPEN!

Kategori:

Hehe, såg nu att jag råkat lägga upp låten "Imma Be" med Black Eyed Peas två gånger, men man får aldrig för mycket av det bästa! :D


Har nyss kommit hem från stan faktiskt.
Hade en lektion idag som var spanska där vi kollade på en film (9 Queens) som vi sen recenserade och slut var dagen efter det. Eller skolan i alla fall.
Jag mötte upp Jossan på stan och vi satte av till gymmet där vi spenderade ca 3 timmar allt som allt så är helt slut i kroppen och skulle kunna somna om jag la mig ned nu alltså!

Efter gymmet drog vi till Java och åt och drack kaffe och pratade strunt som vanligt, fick lite sällskap av Sonia och Therese också en stund som kom när vi skulle gå typ. :)

Hur som helst ska jag fixa hår och smink, slänga ner partyklackar och kläder i en väska för att ge mig av till stan igen, till Jossan och sen blir det utgång. Lovar att den här helgen kommer bli bättre än den förra ;)

Well, dags för hög musik och taggning.


Hmm.. den står nån mupp här utanför och nynnar på jinglebells och låter som en katt...

Lovely music

Kategori:



Går inte att INTE gilla dem!

Denise enligt Urbandictionary.com

Kategori:

"Do you know a Denise? because if you do. you sure are a lucky citizen! a Denise is one of the most amazing things you can have in your life. Denise's are very talented, not to mention gorgeous as well. Cherish your Denise for life."



"is a woman who cherishes her family and friends, who adores animals and is kind and generous to all. A Denise is someone whose kindness is often taken advantage of and she hides her pain with courage."



"A Denise is a person who is envied by all. Strong until the finish. A woman named Denise is typically very beautiful with an incredible body and nice eyes. They are known to be very loveable. Denise's are envied by other women."


Well, jag tycker de stämmer bra! ;) Haha

Torsdag 4/2

Kategori:

Sitter just nu inne i bio-salen nere i Business labb och lyssnar på nån klassiskmusik och Sirpa visar bildspel och litteratur historia, yuck!

Var förvånansvärt lätt att ta sig upp imorse, kan de ha med att man var på gymmet igår och kickstartade träningen igen kanske? Får se om jag tar mig dit idag med, beror på hur mycket som behövs göras i skolan.

Har två engelska lektioner idag och en geografi lektion därimellan, inte någon höjdare det heller men bäst det kanske eftersom vi börjar få stora arbeten nu! :/

Well, back to the lession :)

God förmiddag!

Kategori:

Sitter hemma hos Josefin just nu, vi vaknade kanske för en halvtimma sen men har fortfarande inte tagit oss ur sängarna. :)

Ingen skola för mig idag eftersom jag ska jobba hemma på geografin och spanskan så kan ta de lugnt.
Vi ska väl snart resa på oss och fixa nåt att käka sen dra en sväng på stan då lite ärenden ska uträttas. Köpa gymkort, prata med trafikskolan etc.

Jobbade igår mellan 15 - 21 som vanligt och det går så bra så. Egentligen skulle jag vilja jobba oftare men eftersom skolan tar rätt mycket tid just nu så får jag nöja mig med två gånger i veckan. Det är ju lite pengar i alla fall!

När jag kom hem till Jossan sen efter att ha jobbat klart så kollade vi på Dead Silence, samma regissör som Saw filmerna men den var inte så jätte bra. Har ju sett bättre skräckfilmer. Tacka vettja The Uninvited och Paranormal Activity! :D


Men nu ska jag dra mig ur sängen och slänga på mig lite kläder och äta mat!

Puss <3

Ny kjol

Kategori: Superficial



Äntligen nåt att matcha linnen & mina t-shirtar till! :D

Det här är Denise

Kategori:

Antingen så tål man mig, eller så gör man de inte.

Pick one