I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Sagan om ringen x2

Kategori:

Har nu kollat klart på den första delen av triologin Sagan om Ringen. Tänkte att jag skulle ta en tupplur under tiden men det kunde jag inte, filmen är på tok för bra för att slumra till! Hur som helst så har jag nu slagit på film nr 2. Sagan om de två tornen. Så åter till filmen, vill ni något är det bara att slå en signal på mobilen.

http://de-nice.myminicity.com/

60 pers

Kategori:



6.00 imorse väckte mamma mig. Jag försov mig såklart, hade ställt klockan på 7.00 fastän jag börja jobba kl. 6.30. Klantig som jag är och säkert alldeles för trött igår. Hur som helst kom jag i tid och Therese var redan där. Men det var bara att sätta igång förberedelserna, duka fram och allt vad som nu ska göras. Halv 8 skulle Tom vara där men jag såg inte skymten av honom. En gäst började fråga efter honom och ville checka ut och jag är inte så haj på de dära med kassan än. Sa åt gästen att vänta, ringde Tom som såklart inte svarade, gick och kollade att allt stämde på buffén, ringde Tom som fortfarande inte svarade. kl började närma sig 9.00 började jag tappa tålamodet och det gjorde även gästen som började bli förbannad eftersom han inte kunde checka ut och jag fick såklart ta skiten. Så jag ringde Kate som förbannade sig över att Tom aldrig kom i tid och bad mig ringa Kenneth som sa att han skulle försöka få tag i honom. 20 minuter senare kom han instormande i köket och sa att han försovt sig. Tack för den! Och jag skulle få hjälp på frukosten med mina 60 gäster men de va inte mycket till hjälp man fick! Tur att jag har råkoll påläget och är så inkörd i systemet att jag klarar mig. Tom tyckte att jag klarade det såbra själv, tack tack och grattis i efterskott!

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och slå på Sagan om ringen, härskarringen. Länge sen sist!

Jobb

Kategori:

Ska alldeles strax nanna, Tom ringde idag och sa att hon som skulle ha frukosten imorgon har blivit akutsjuk så jag fick ta över det. Jag som för övrigt hade planerat att få ha sovmorgon till minst kl. 11 imorgon på första gången på länge men den planen gick ju i stöpet nu. Lite surt men pengar är alltid bra med min taskiga ekonomi. Ska förövrigt ta en sväng i Örebro och lämna in CV och allt nu vad det heter till olika caféer osv. Hoppas på något lite mer sofistikerat än Donken. Inget fel på Donken men jag föredrar att undvika den fettiga och flottiga miljön. (Gillar det bara inte) Och förresten så ska jag inte äta på Donken ett halvår framöver from idag. Det inkluderar BurgerKing, Max och allt. Säger som Bianca, Nu ska det vara bli nyttigheter! Och vi vet båda att vi kommer svika det men man kan ju alltid fösöka! :)

Men nu ska jag kolla på Pearl Harbor och gråta en skvätt, sen blir det sova och upp kl. 6 imrn och servera frukost.

P-Floyd

Kategori:

Självklart var det lika underbart att höra dom som förra gången men det var lite mer effekter och spacat den här gången. Det ultimata är såklart att de spelade i Dalhalla, det blir sån ackusik där nere i kalkberget. Vi hade även tur med vädret, visst blev det lite kyligt när det närmade sig småtimmarna men på med filtar och tröjor så höll man värmen. Regnet slapp vi undan i alla fall.

Det var flyguppvisningar, pyroteknik, fyverkerier och massa mer. Det jag var mest imponerad av förutom musiken var ljustekniken. De fick varenda lampa och strålkastare att stämma ihop med musiken. Allt var så planerat in i minsta detalj. Pampigt, mäktigt och energi, precis så som det ska vara!

Det enda jag var besviken på var att de inte spelade Money.. Satt och väntade hela konserten på en av mina favoriter så spelade dom inte den! :o Men men, får nöja mig med att jag fick höra den förra året i Skog på 10 års jubileumet.

Ett stort plus var Floyd-camp med alla underbara människor som kom och hälsa och var stupfulla kl. 4 mitt på dagen. Många hälsningar till våran camping-granne Tommy och hans otroligt coola morsa som jag inte förstod ett skit av va hon sa när hon var full och snackade norska! Keep on diggin' friends! Vi ses nästa år igen! ;)

X-men II

Kategori:



Sitter och äter chips och kollar på X-men II med mina systrar just nu. Har sett tvåan hur många gånger som helst men aldrig ettan eller trean. Kanske dags att vara lite olaglig och ladda hem lite filmer. ;)

Men snart blir de avbrott för Hell's Kitchen. Det går inte att missa!

Nya jeans!

Kategori:

Äntligen har jag ny skaffat mig ett par jeans med hög midja, t o m två par! Köpte även att lite färggranna tights för att sätta ännu mera färg på hösten!

Ska alldeles strax iväg till till Kvarnstugan så de blir inga bilder just nu men kanske efter helgen. Ska nog se till att fixa det! :)

Men nu blir det att packa ihop kläder och imorgon drar det iväg mot Falun och P-Floyd!

Samhällsorientering B

Kategori:

Håller på att skriva om samhällsskick som funnits under åren. Ganska intressant men inte direkt min grej. Fast de e skönt när man kan sitta vid datorn och renskriva och finputsa allting. Ska beställa mobiltbredband i veckan är det tänkt så jag kan ta med mig min egna dator och jobba på den istället. Vi har inte altl för bra tillgång till datorer nu när vi inte ens har hemklassrummet att vara i.

Efter skolan blir det till Lager 157 och köpa nya jeans. Äntligen!

Torsdag

Kategori:

God morgon, solen skiner och skolbussen kommer om 20 minuter. Har precis duschat, ätit och klätt på mig så det är bara sminkingen och packning av skolböcker som saknas nu! Tycker inte om att gå upp såhär tidigt, längtsr tills imorgon. Då e jag ledig med det är vi ska till Falun på P-Floyd konsert så jag får inte sova mycket mer då. Men kan ju alltid sova i bilen. ;)

Men ska fixa de sista och springa till bussen sen.

HJÄLP MIG!

Kategori:

Har blivit utmanad av en kompis vem som kan skaffa flesta hus på 2 veckor. Det är super värdelöst men eftersom jag inte tål att förlora så antog jag utmaningen och raggar nu människor att klicka på länken

http://de-nice.myminicity.com/

Genom att klicka på länken så skapas ett litet hus i mitt samhälle så de växer, kom igen! Klicka och be era vänner göra det med! ;)

Konungens återkomst

Kategori:


Sitter och äter chillinötter och kollar på Sagan om Konungens återkomst med syster.
Länge sen jag såg den och ännu längre sen jag såg den första och andra filmen. Vi har dom bara på VHS och våran VHS spelare är nerpackad nånstans jag vet inte var, men vi har beställt ettan och tvåan på DVD med så snart blir det långkväll med Sagon Om Ringen triologin me girlsen!

Askersundsmarknad

Kategori:

Gick omkring på marknaden med Hanna och Emma i duggregnet. Det är rätt mysigt men man blir vanare och vanare för varje år och det är ju samma saker hela tiden så det är inte så super kul längre som man tyckte i början. Men marknadsnougat måste man alltid köpa! Det är ju för gott! Även brändamandlar. Mums! Men det var de enda jag köpte den här gången, funderade på att köpa lite trosor eftersom de e så billigt och de är grymt sexiga men struntade i det den här gången. Träffade även massa gamla klasskamrater, det är alltid roligt att höra vad de har för dig nu för tiden och hur det går för dom.

För övrigt så lärde vi oss grym onödig matte idag som jag aldrig kommer att använda i hela mitt liv och dessutom är de dö svårt, lokalfest blir det i september annornat av oss, SP2Eu, och på fredag är det Eu-dagen men jag missar den! Damn, jag som hade sett fram emot att klä ut mig i disco/80-talist/wanna-be-aMadonna klädsel! Well, jag får väl vara med nästa år. Men nu ska jag räkna lite värdelös matte och läsa lite franska som inte alls är värdelöst längre om jag nu ska flytta till Frankrike nästa år. Vi får se ;)

Fel på rullbandet

Kategori:

Trodde först det var ett skämt när de berättade det på nyheterna imorse på radion. Höll på att garva ihjäl mig verkligen!

Det hade varit en tant som skulel med flyget från Stockholm till Tyskland och när hon skulle checka in osv så hade hon missförstått att man skulel lägga väskan på rullbandet och la sig själv på det. Rullbandet var förstås obemanat men hon klarade sig utan skador efter sin lilla rundtur och hann med flyget också ;)

Men hur korkad kan man vara egentligen?!  :D

Onsdag

Kategori:

Har halvsovit jätte dåligt inatt eftersom att syrran hamster har hållit mig vaken så judt nu känner jag för att skita i skolan och lägga mig i min varma säng igen och somna om igen. Varför har inte vi sovmorgon längre? Det är faktiskt inte kul att gå upp kl. halv 7 varje dag.

Efter skolan ska jag in till Askersund och gå på marknad med minsa söta vänner och äta marknadsgodis. Mums!
Men nu är det dags för skola dock, men Europateman står på schemat som verkar sjukt kul och sen ska vi diskutera klassfesten som ev. nu ska bli lokal/privatfest som vi ska bjuda in andra till fär att tjäna pengar till klasskassan. Inte fel det heller!

Sovdags

Kategori:

Börjar bli rätt trött faktiskt. Löftet om att lägga mig tidigare om kvällarna går inge vidare men nu är ju klockan faktiskt bara 23 och inte 24 som den annars brukar vara. :p Lelle och Charlie var en sväng förbi tidigare och åt hallon och grädd semlor, hade ingen madelmassa hemma. Men gott var det! Fast lite för söt sylt, men de gick ner i alla fall.

Men nu blir det att krypa ner i min goa säng.

IKEA for life!

Kategori:

Var iväg två timmar till IKEA och shoppade med mamma lite granna. Jag är jätte duktig på att packa på henne grejor. (A) Det blev gardiner till vardagsrummet, mitt rum och köket, nya lampor, nya sängbord, lite växter och massa annat små tjafs. Hittade ett super gulligt soffbord med men de var slut för tillfället så vi får köpa den när den kommit in igen.

Men nu ska jag renskriva samhällen och skriva lite mer om Jude Law som jag gör på engelskan. Grr ;)

Frankrike?

Kategori:



Våran franskalärare Lovisa kom med ett papper idag på Franskan som hon gick igenom. Det handlade om ungdomar som åkt till Frankrike ett år och pluggat där på internat. Hon sa att man kommer läsa en liknande linje som man får göra i Sverige, bo på internat på vardagarna och i en fransk värdfamilj på helgerna.
Jag har funderat på att jobba som Au Pair i Frankrike sen efter skolan eftersom jag tycker det känns onödigt att läsa franska i 6 år och sen inte ens kunna prata någonlunda flytande. Så nu kom världens chans för mig! Hur bra skulle inte det vara att gå sista året i gymnasiet i en fransk skola?Man lär sig så otroligt mycket snabbare när man bor i landet med och pluggar på franska. Sen att man går på internat gör nog saken bättre med me tanke på att det är strängare och msan gör det man ska göra och slappar inte bara. Även om min franska är rätt så rostig så ska jag skicka in en ansökan och om jag kommer jag att plugga franska som satan! Vill verkligen det här, en riktigt bra chans att skaffa nya kontakter och förbättra språket något enormt. Mamma stöttar mig till fullo och hon vet ju redan att jag sen ska flytta utomlands och jobba och plugga så fort jag gått ut skolan, de här är ju en guldbiljett för mig då!

Men vi får se, ska överväga lite till men är super pepp på det hära. Ska prata lite med Lovisa med så får vi se vad hon säger. :)

Tisdag

Kategori:



Idag regnade det hela dagen, otroligt roligt. Antar att sista sommardagen var igår, tur att jag la mig på balkongen en stund och njöt av den sista solen då! Jag fick för mig att vi hade gympa idag och släpade med mig massa kläder i onödan och på samhällen diskuterade vi skolans budget och minus beloppet våran klass har skapat pga vårat resande. Men vi kom tillsut fram till att det inte alls var vårat fel utan nån som hade fört in bokföringen på oss bara, schysst. Men nån kryssning med EUekonomerna blir det förmodligen inte iår för skolan ville inte pröjsa det. Även fast våran förra rektor sa att vi hade 50.000 på kontot som vi skulle få åka för så säger nuvarande rektorn att det minsann inte finns några pengar alls. Hmm..

Men nu blire till att plugga matte, samhäll, franska och lite till.

Dagens klädsel

Kategori: Superficial


Midjekjol & sjal från H&M
Top & Leggins från Gina Tricot

Tacka vettja budget! :D

God morgon

Kategori:

Tisdags morgon och jag är inte pigg på skolan men inget skolkande i år inte! Har precis valt ut kläder och ska nu packa ihop läxböcker och sminka mig, sen blire Special K Red berries och mjölk. Mums!

Slutar väl vid två tiden idag, hoppas jag hittar hem. ;)

Rosa naglar!

Kategori:


Så här blev det! Hur snyggt är inte det! :D I Italien hade jag olika hela tiden, favoriterna var illrosa och orange. Men måste köpa lite nya nagellack men när jag väl är ute och spanar efter det så tycker jag inte att det är några snygga färger, vet inte vad jag söker för den delen heller.

Men rosa går alltid hem!

Ida Corr vs. Fedde Le Grand - Let me think about it

Kategori:

Plugg

Kategori:

Har försökt att läsa franska boken idag med mindre framgång, förstår nästan ingenting! Vissa ord fattar man ju så om man får ihop allting så lyckas man förr eller senare lista ut vad det står men annars är det totalt värdelöst! Måste verkligen plugga mera franska! Och matte med för den delen. Hihi


Men jag e sjukt nöjd med mina naglar, ska måla dom rosa nu tror jag. Flickigt värre! ;)

Hur som helst har dagen i sig varit bra, sov lite dåligt inatt bara för att syrrans hamster levde loppan i sitt hjul som slog i kanten varenda gång de snurrat ett varv. Men han får bo i badrummet inatt har jag bestämt! Linda och jag hade det sjukt roligt på 3 timmars rasten! Allting e roligt med dig gumman!

Dagens outfit

Kategori: Superficial



Dagens utvalda kläder består av Jeans från Bondelid, skjorta från Vero Moda och Smycken från Ur & Penn.
Skjortan kostade mig en del men älskar den!
Jeansen är ifrån våren så det e dags att köpa nya nu. Ett par jeans om halvåret är perfekt för mig som inte har så glammig ekonomi!

Man kan även se mina vackra naglar på bilen lite grann. Ska nog måla topparna rosa idag, alltid snyggt! :D

Franska resa

Kategori:

Sitter just nu på franska lektionen och ska göra en resa runt i Frankrike med Linda. Ska nog bli helt okej me tanke på hur mkt jag ligger efter i franskan redan, haha. Men sysslosatt blir man iaf! Det e kul när man får jobba självständigt med saker man tycker e kul.

Slutar om en halvtimma, hemma igen sen ska jag mata ormisen!

God natt

Kategori:

Ligger nu i min stora säng och ska alldeles strax stänga ögonlocken. Ska bara reda ut lite saker i min förvirrade hjärna så att jag inte ligger och grubblar hela natten.

Imorgon ska bli en start på något nytt. Skola och träning ska gå före det mesta. Sen ska jag även söka jobb så jag kan tjäna lite pengar. Men först ska jag sova mina 8 timmar skönhetssömn sen blir det skola!

Natti

I got it from my mama

Kategori:

Here we go! Baby where you got your body from? I got it from my mama.

Hm., ja jag vill ju inte påstå att jag ser ut som mamma gjorde när hon va i min ålder. Hon var då elitsimmaren och tränade två gånger om dagen, jag tränar... inte mkt alls! Men det e bara för de har varit sommar nu, har inte kommit igång än men snart drar allt igång igen!

Och ge dig för i helvete för jag orkar inte med dig och nej betyder för fasen nej!

Och Victor, vad vill du jag ska säga? Jag gjorde bort mig, jag sa förlåt, jag ångrar mig. Du beter dig ju bara barnsligt.

Kissie.blogg.se

Kategori:

Oh herregud jag garvar ihjäl mig! Sötnosen Bianca som tipsade mig och denna störtsköna och helt totalt "blonda" brud som videobloggar och lägger ut det på youtube som reklam för sin blogg. Så värt att kolla! Här har vi det ultimata exemplet på en tvättäkta fjortis!

http://www.youtube.com/watch?v=k3sCfLDGoEQ&NR=1

Kissie kissie! ;)

(Om du skulle råka läsa de här, ta det inte personligt, du utsätter dig själv för det dessutom.)

Kräftskiva

Kategori:




Nu kommer snart fam. Heldert och fam. Carlzohn hit och grillar, äter kräftor och åker vattenskidor. På bilderna är de Ellen till vänster och Bianca till höger. Försökte även lägga in en bild på Coco men de gick minsann inte så de får räcka me dessa två sötnosar! Hasse och Suzanne Ring ska även vara med så det kommer vara en onykter och pratig kväll bland föräldrarna i alla fall! Haha

Men de ska bli kul att träffa alla igen, har sett dom lite då och då inne i staden men har inte hunnit mer än att säga hej. För övrigt är jag rejät festsugen och lite putt över att jag gick miste om festande med Mange och Jossan igår!

Vattenskidor

Kategori:

Blev magpumpad av Shimano inatt (kissekatten) för han hoppade runt på min mage kl tre på natten och skulel gosa men ga tillslut upp och la sig bredvid mig. Tack för den sötnos! Väcka mig så där bara. :p

Men idag så är det kräftskiva med Italiengänget och det ska bli super! De kommer om nån timma så mamma har fullt upp nere i köket just nu. Jag, brorsan och yngsta syrran var ute på sjön ett tag med våran båt och åkte vattenskidor. Måste ju träna upp våra skills så vi kan åka när "the gang" kommer hit! Melina kom upp på andra försöket ! Keep it up girl! Och jag min envisa jävel fick väl ramla 5 gånger innan jag äntligen tog mig upp. Det är ju sjukt lätt att åka sen när man väl kommit upp, men det gjorde ganska ont i ryggen, inte så värst bra men får väl knarka ner mig i panodil eller liknande så jag klarar åka mera såklart!

Men nu ska jag hjälpa till med maten,

Arn - Tempelriddaren

Kategori:

Sitter just nu ute i skogen hemma hos mamma och pappa igen och eftersom jag intre tog med mig min dator så kommer jag inte in på msn, men det gör inte så mycket! :)

Magne ringde för nån timma sen och bad mig komma in på fest, hade du ringt tidigare idag sötnos hade jag lätt kommit! Alltid på G för fest vettu! Hoppas ni har det kul!

Annars sitter jag och kollar på Arn - Tempelriddaren just nu. Tror inte filmen är så mycket för mig för jag har redan tröttnat. Tycker att den är lite för förutsägbar för min del, och ganska seg med. Suzanne och Hasse är här och hälsar på och pojkarna e hemma i Örebro och jag vet vad de har för sig där! Fy Philip! :p


Men tror jag ska återvänad till filmen och så om jag orkar mig igenom den. Skulle faktiskt hellre kolla på Hannibal men eftersom att de föredrar Arn.

Över för Klüft

Kategori: Philosophical


Ett bland våra sista guld-hopp är ute ur leken nu. Ser inte ut att bli något guld för våran del i år olyckligtvis. Jag tycker personligen att hon ska gå tillbaka till 7-kampen där hon ägde ut allt och alla! Men det e klart, det är inge roligt längre när man inte har något motstånd, men i alla fall! Får hoppas på att vi lyckas bättre om fyra år, eller nu på vinter OS med för den delen!


Måste med skriva att jag är fortfarande sjukt chockad och imponerad av Phelps! Ingen slår den killen alltså! Helt otroligt!

Vilse igen

Kategori:

Slutade halv tolv idag men var inte hemma förens vid ett tiden eftersom att jag självklart gick vilse i lilla Kumla igen. Men nångång ska jag väl lära mig att gå rätt med!

Larra var här idag med och fixade internet så nu slipper jag sitta vid brorsans dator och bråka med honom om det! ;)

Jude Law

Kategori:


Mh, man kan inte låta bli att dregla lite granna när man ser på denna man. Förstår verkligen varför han har blivit utvald till en av världens sexigaste! Hans intensiva och vackra ögon gör de ju inte värre direkt! Ja tack för en dejt med honom!

Sitter i skolan, har engelska och skriver om Jude Law. Snart är det utegympa och det regnar. Funny. ;)

Skolan

Kategori:

Är fortfarande rätt irriterad att vi inte har skåp eller hemklassrum så vi måste bära omkring på våra 50 kg tunga böcker hela dagarna. Sen höll jag dessutom på att somna på FeB idag, ingen direkt bra början ;). Men jag ska komma igång! På måndag följer Linda med mig hem och pluggar franska och jag ska få igång min dator och skaffa mobilbredband så jag kan ta med mig den till skolan och plugga där istället för att stå i kö på skolans datorer.

Igår fick jag min lön och brände 1500 kr på två timmar, det kändes otroligt skönt och de bästa är ju att de e lite rea just nu. Tänkte köpa ett par as snygga jeans inne på Wear It men de fanns bara i en storlek för små eller förstora. Typiskt!

oså är de kräftskiva med italiengänget imorgon och ev. Hanna och Emma. Ska bli Great! :D Bilder på de inköpta kommer inom en snar framtid.

Första dagen i skolan

Kategori:

Mjodå, första dagen i skolan idag var det som gällde. Underbart att träffa alla klasskamrater igen! Saknat er massor! Mindre bra att de håller på att bygga om våran avdelning just nu så vi har inget hemklassrum längre, inga egna datorer, hyllor och våra soffor kommer förmodligen försvinna de med! Våra lädersoffor! :( Så just nu den här terminen kommer vi att springa omkring som idioter över hela skolan eftersom vi har nya klassrum till alla lektioner och de e inte ens bestämda klassrum så de kommer bytas ut titt som tätt. Inte roligt det heller. Sen är våran mattelärare/mentor Patricia gravid igen så henne har vi bara den här terminen ut o sen får vi en vikare IGEN! ( Vi vill ah tillbaka Helena!) Och våran franska lärare är gravid med så henne har vi också bara terminen ut. Herregud vad alla ska gå och bli med barn samtidigt! :p

Men skiola igen = läxor och prov. Har redan satt datum på nästa franska provet, Jippie... Men i år ska jag skärpa till mig. Inga "två-poäng-över-G" här inte. minst Vg- isf!

Men dags att sova!

Stockholm

Kategori:

Oh underbara älskade Stockholm! Vill så gärna flytta tillbaka dit!
Men att åka upp över dagen och träffa vänner är int helt fel det heller.
Var uppe och fixade naglarna (de blev jätte fina) och var med Natta och Jennica ett tag. Jätte länge sen jag träffade dom så det var super kul att prata massa minnen och vad som hänt de senaste åren. Lyckades även stöta på Micke, Louise, Ludde och Elaine. Massa folk! :D

Men nu är det dags att sova eftersom det är skola imorgon. Inte kul men ska bli trevligt att träffa alla igen!

Flyttat!

Kategori:

Nu så har vi kommit iväg och jag har packat upp, städat, sorterat och slängt kläder och massa prylar och allt nu vad jag äger. Och jag är fortfarande inte klar! Ganska frustrerande, hade ingen aning om att jag hade så mycket tjafs! Men det får jag fixa resten imorgon eftersom jag inte orkar mera just nu. Har fruktansvärt ont i rygg och nacke sen igår. Har ingen aning om vad jag gjorde då faktiskt :S Men snart ska jag få lite massage av mamma och sen hoppa in och ta en varm skön dusch! Nu behöver vi inte snåla på vattnet längre heller. De ingår ju i hyran. YES! :D

Sitter på golvet just nu eftersom att vi bara har fått hit ett bord och där sitter dom och äter just nu. Resten kommer under veckan.

Måste bestämma datum för inflyttningsfesten med ;)

50 års skiva!

Kategori:

Jajjemän, så var de dags för lilla Suzanne att fylla 50 år med. Visserligen gjorde hon det den 20de juni men ingen hade tid att festa då mitt i sommaren så det blev fram skjutet till den 16 augusti, igår vill säga.
Det var jätte kul! Vi åt, fixade, prata, drack, satt och grilla vid sjön, dansade som idioter med fulla föräldrar osv. Att det kan vara så kul att festa me gamla gubbar och tanter. Vi rockade loss riktigt hårt dära ett tag till Queen, Deep Purple, Europe och allt nu vad det var! Vem är de som fyller 50 nästa gång? ;) Om inte så fyller mamma det om två år men då ska vi hyra finlandsfärjan och erövra hela båten! :D

Måste dock säga att det inte var i närheten av hur kul det va på pappas 50 års skiva förra året, men det är bara för vi är Sthlmare, ska alltid vara värst! En hel vecka höll vi på då! ;) Haha

Men kul hade vi. :)
Nu ska jag packa ihop kläder osv för idag så flyttar jag till Kumla!
Där kan ni räkna med att det blir inflyttningsfest senare i månaden ;)

Men!

Kategori:

Allt var ju redan planerat och fixat! Men det är ALLTID nån som bangar ur, ändrar sig eller ska göra annat. Som vanligt. Man kan bara lita på sig själv!

Det borde vara lagligt att köra rattfull, iaf för mig. Hur fanken ska jag annars ta mig hem? :S

Sola! :D

Kategori:

Oh underbara soool stanna kvar nu för fan!

Ska ut och lägga mig i solen alldeles strax och njuta lite av den sista sommaren. Har letat festlokaler för fullt men hittar ingenting. Ingen som vet nån festlokal i Sthlm området man kan hyra? Dessutom, nån som har bil och vill köra oss till Tyskland och handla dricka? Haha.

Sen hur de blir med festen ikväll har jag ingen aning om. Allting löste sig nyss eftersom jag kunde följa med (skiter i Fjugesta) men då fick jag minsann ingen skjuts hem för Hanna ska hit ut ikväll. Och jag är sjuukt fest sugen men jag måste ju komma hem med. Hmm.. Undra när mamma kommer hem egentligen?

Men nu ut i solen ! :D

Mönster klänningar

Kategori:


Så otroligt söta klänningar!
Så fort jag får lite pengar in på kontot ska jag dra ut på stan och köpa mig en själv, till budget priser dock ;)
Får hoppas på att sommaren håller i sig ett tag till så man får anvädning av den med.

Har även andra garderobsbekymmer.
Vi är mitt i flytten nu och jag måste börja packa ihop mina kläder, vilket är en himla massa kläder dessutom. Och jag använder knappt hälften! Men kan ändå inte slänga allt. Likadant med min hög av skor. Vad skajag göra av allting nu när vi flyttar till Kumla? Har två garderober och en halv byrå där typ. Just nu har jag en en kliv-in-garderob, vilket är det absolut bästa jag varit med om!
Mamma tycker jag ska slänga kläderna, i hennes drömmar. Dessutom behöver jag nytt, kan inte gå i samma gamla dag in och dag ut.
Det va som Katta sa till mig en gång " Denise, du har alltid olika kläder på dig!" Sanningen är den att jag kan inte ha samma kläder två dagar i rad. Jeans går an men aldrig linne, kjol, klänning eller liknande. Och så har det alltid varit.

Men nu får ni ursäkta, ska ta ut kladdkakan (ännu mer bakande till morgondagens 50 års fest) och ringa ett samtal.

Denise Granberg

Kategori:

Hard work!

Kategori:

Virr Kenneth, vilken chef man har! ;)

Kom till jobbet kl. 16.00 som avtalat och får reda på att vi är 3 tjejer som ska servera 7 pers. Lite för mycket personal för lite för lite gäster kanske? Så jag tog ett snack med Kenneth och han sa att jag kunde gå hem om jag ville och hade annat för mig. Visst hade jag kunnat vara där i 6 timmar och kollat på för jag får ju betalt men jag tycker det känns så värdelöst! Blir alldeles för rastlös och kommer bara vara i vägen eller irriterande. Så jag ringde hem och sa till Filippa att hon skulle säga till mamma att hämta mig också började jag gå hemåt och hem kom jag men jag fick minsann gå hela vägen hem. Haha. Filippa glömde bort mig för de va Briar på OS, dressyr.

Så sista dagen jag jobbade var igår för imorgon är de typ 6 personer med och på söndag som jag egentligen skulle varit med och hjälpt till mellan 13.00 - 02.00 sket jag i för jag ska upp kl. 06.00 nästa morgon och åka till Sthlm och lördagkvällen kommer jag inte komma tidigt i sängs heller eftersom Suss har 50 års skiva.

Men nu ska jag planera fredagen, riktig fest för första gången på länge ska de bli!

Min älskade!

Kategori:

och mer eller mindre hatade dator har ääntligen kommit tillbaka från behandling hos DataStefan.. Ännu en gång. För den stängde av sig och gick inte att starta sen. KUL! Blev lite kris eftersom att jag verkligen behöver datorn nu när skolan börjar annars är jag definitivt körd!

Hela dagen idag annars har jag bakat bröd och hallongrottor. Mer har jag inte hunnit med faktiskt. Ska nu om några minuter dra och byta om och sen sticka till jobbet.

Och på fredag är det förmodligen poolparty för min och Hannas del ;) Ska bara ta ledigt från jobbet! Haha.

20 år!

Kategori:

Kom på det.

Fredag den 13 augusti 1988.
Det var första gången mamma och pappa träffade varandra.

Idag, onsdag den 13 augusti 2008
är det 20 år sen mamma och pappa möttes.
Grattis till 20 år av vänskap och evig kärlek

Baka liten kaka

Kategori:

Så otroligt hurtig jag är och hjälper lilla Suzanne att baka! :) Men har man inget annat för sig om dagarna då man inte jobbar så kan man lika gärna hjälpa till. Då passa det så bra med Suzz 50 års skiva på lördag som hon ska hinna med och fixa klart allting samtidigt som hon jobbar den här veckan. Så jag och mamma har fullt schå att baka och leta fram byttor osv. Men det ska bli super kul!  Just nu står det sirapskakor i ugnen, inte helt fel det!

Var till Emelie förut och toppade håret och fixade lite sne lugg och lillesyrran klippte sig as snyggt! Blev jätte avundsjuk och ville också klippa mig så. Men om jag gör det kommer jag bara att ångra mig för att jag klippte av håret. Men jag funderar ganska starkt på att klippa av det rakt av vid axelhöjd, lite längre ungefär. Det är rätt snyggt. Men vi får se.

Frisören

Kategori:

Frisörer är något som jag sen två år tillbaka alltid kommer att frukta! Och getingar för den delen med men det hör inte in hära.

Ska iväg till kusin Emelie om en timma drygt och toppa håret endast, aldrig i hela mitt liv att jag klipper av mig mitt hår igen. Ska inte heller färga eller liknande. Räcker med att mitt hår är tunt som det är, d ska få växa ut nu bara. Om tre år är det förhoppningsvis ner till rumpan! Haha, eller inte.



Nejmen ni kan inte annat än hålla med att det blev sjuukt kort sist jag klippte mig hos en frisör! Klippte inte mig på 1 ½ år efter det. Jag kan faktiskt t o m säga att jag har aldrig blivit riktigt nöjd nån gång efter att jag varit hos frisören. Dessutom verkar jag ligga före i min tid för när jag var drygt 12 år ville jag klippa håret i page ( liknande Katie Holmes frisyr ) men det fick jag minsann inte för de va alldeles för kort och omodernt. Två år senare hade varenda jävel sån frisyr. Så no more frisörer för min del. Det blir mamma som klippe rmig hädanefter! Och Emelie ibland! ;)

För ful för TV

Kategori: Philosophical

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3083905.ab

Det var de värsta, alldeles oförlåtligt.

Ni kan inte säga att ni inte blev ens blev lite rörda när ni hörde den lilla flickan stå och sjunga inför 91 000 personer på plats och miljoner tv-tittare på OS invigningen i Peking. Jätte söt flicka med jätte söt röst. Bättre kan det inte bli! Bevisligen inte eftersom att hon som stod och "sjöng" inför alla dessa människor faktiskt mimade. Det var inte ens henne röst. Jag hade inte blivit fullt lika arg om det var hennes röst som de körde i playback för då är det fortfarande hon som sjunger. Men att ta en flickas röst och ta en annan flicka att framföra den för att den först nämnda var för "ful" för att vara med i tv. Själv tycker jag att alla små kines flickor är hur söta som helst, jag hade inte brytt mig alls om Yang ( hon som egentligen skulle sjunga men var för ful ) stod där och framförde låten. Det är ju låten och rösten man lyssnar till. Man sitter inte direkt och tänker; Gud, vilken ful liten tjej. Kunde de inte hittat nån bättre? Sen finns det väl självklart en och annan idiot som tänker det med. Så fult spel. Och att kritikerna kallade Lin (hon som mimade sången) för nästa superstjärna.. Helt fel tjej, total fel. Ni borde skämmas arrangörer i Peking! Usch!

Men lilla Yang var i alla fall stolt, tur att hon är för liten för att förstå än så länge.

Flytt

Kategori:

Vaknade för dryga halvtimman sen och de e bara jag och syrran hemma. Resten är och flyttar saker till lägenheten i Kumla. Det ska bli så skönt att komma lite närmare civilasionen. Har tröttnart rejält på att bo här ute nu! Men som Jennica sa så är jag alltid välkommen att bo hos henne så jag tror jag ska göra upp  med skolan nån månad så de mejlar läxor och prov osv till mig eller nån anna lärare så jag kan bo uppe i Sthlm under tiden. Skulle vara så underbrt att få komma tillbaka dit! Så fort jag fyllt 18 ska jag minsann ställa mig i kö på lägenheter där uppe, inte centralt helst en bit utanför.

Men igår så fick jag i alla fall inte igång min dator IGEN så vi lämnade den till DataStefan så får vi se vad han gör med den, så sitter just nu på mammas dator. Fungerar det med om man inte räknar med att msn inte fungerar här. Det är surt. Sen åkte vi och handlade lite på IKEA och började packa in saker till lägenheten. Jobba även igår, 16.00 - 22.30. Det gick superbra! Var konferans så de va 38 pers att servera men nema problema. Föutom att hälften var as packade och sprang omkring och störde och stod ivägen bara. Men då hade vi något att skratta åt iaf!

Ska jobba samma tid idag med men tror att de bara är ett par stycken som ska äta idag så kommer no ghem tidiigare än planerat. Nu ska jag få ordning på mina kläder som ligger över hela vardagsrummet. Mamma  har klagat ett bra tag nu. ;)

Lyx lördag!

Kategori:

Oh, trevlig lördag blev det allt med massa möten av gamla barndomsvänner och gamla grannar!

Vi åkte upp till Sthlm lördag morgon ut till skärgården och lämnade av husvagnen hemma hos fam. Tour och hälsade och fikade lite med dom. Marianne och Lojje är precis som man minns dom. Skojfriska och pratkvarnar. Deras son snygg-Johnny var tyvärr inte där eftersom att han skulle till Spanien på måndag med 7 kompisar så han var hemma i Segeltorp. Men inte led jag över der för hans lillebror Freddie (samma ålder som mig) var där och han blir bara snyggare och snyggare för varje år som går! Pluset är att de båda är elitsimmare och har världens snyggaste kroppar och sen är de otroligt snälla med. Underbarare killar får man leta efter!
Vi åkte efter ett tag hem till Jaana i Haninge eftersom att hon hade "öppethus" på sin 50 års skiva. Så vi minglade runt dära och pratade med massa gamla vänner, grannar, dagmammor och klasskamrater. Jätte kul att träffa alla igen! OCH NÄR BLEV MARTIN SÅ SNYGG!? Herregud att jag aldrig tänkt på honom förut. Han har ju iofs alltid funnits där när jag varit och sovit över hos Janna osv men jag har nog aldrig lagt märke till honom. Var nog t o m första gången jag prata me honom i lördags och då har jag ändå kännt den familjen sen jag föddes ungefär. Nejmen 20 år är bara 3 års åldersskilland, inget att oja sig över. Ska bo en helg hos dom nu i september, får se om han e hemma då!

Nejmen vi åt tills vi blev så mätta att maten satt uppe i halsen, minglade runt och jag och Nisse hade världens diskussion om belgiska öler och att svenska öler bara var vatten osv. Sen så drog vi tillbaka till skärgården igen till fam. Tour var och nu hade även fam. Seger tagit båten från sitt landställe och åkt över till Tour så vi satt uppe halva natten och snackade, åt ost och kex, spela spel, söp ( våra kära föräldrar) , grillade kl. 2 på natten och kollade OS. Lojje fick i sig liiite för mycket och stupade rakt ner i gruset och skrapa upp ansiktet. Ta det lite lugnare nästa gång Leif Arne!

Vid 4 tiden kom vi i säng och jag och Melina sov ute hos Freddie. Jag märkte inget men Melina sa att Freddie snarkade jätte högt. Och då var de endå jag som sov närmast honom, haha. Jag var dö trött!

Men nu ska jag gå och packa upp lite grejer.

Trummpinnen!

Kategori:

Den var nästan min! Så nära att ta den! Eller rättare sagt min bror fångade den och då hoppade det fem gubbar på honom som också ville ha den så de stod och slet i den dära stackars trumpinnen och jag stod bredvid och hejade på Billy såklart. Tillslut kunde jag inte låta bli att hjälpa till lite och slänga mig in i högen och grabba tag i pinnen och nypas lite i de andras händer och handleder för att de skulle släppa taget samtidigt som jag skrek: Jag är tjej! Jag borde få den! och då va de faktiskt en kille som höll med mig. Coolt! Hur som helst stod vi där och slet tills de andra gav upp och jah tappade greppet så var de bara Billy och en gubbe kvar. Och han slingrade sig som en ål och fick den ur brorsans händer och kutade iväg fort som satan. Lite synd. Bättre lycka nästa gång! (Höll dessutom på att bryta en nagel! Jordens undergång är nära, haha)

Konserten i sig var otrolig. Gamla gubbar som sprang omkring och löjlade sig på scenen och gav mig nostalgitrippar gång på gång. Tur att man växt upp med sån musik, den är så mycket! Så mäktig! Jag menar, Deep Purple var faktiskt ett av de banden som skapade självaste rocken så det är en självklarhet att man ska gå och se dom! Sen att man fick Bonefine (?) och Europe på köpet är inte helt illa pinkat det heller.

Men nu är klockan på tok för mycket!
Dags att sova, imorgon är de Stockholms skärgård som gäller! Jippi!

Full fart!

Kategori:

Nu så börjar det bli lite stressigt. Var in till Askersund och köpte kläder me mamma för hon behövde nya tills imorgon och jag fick agera smakråd. Tur att hon har mig! ;) Fick dessutom med mig en lång skjorta hem, super gullig! Tacka gudarna för rea!

Men nu så är det fullt upp. Samtidigt som man vill kolla på OS invigningen så ska jag ladda in musik till Ipoden och mobilen. Sen ska jag fixa lite flätor i mammas hår som håller på att glida av. Välja kläder tills ikväll med, juste. De blir nog att slänga på sig nåt enkelt, blir ganska varmt på konserter speciellt om jag och brorsan ska stå längst fram och trängas som vanligt. ;)

Och detta ska göras inom två timmar så det är bara att sätta fart nu.
Åter till arbetet!

Deep Purple

Kategori:

Ohh.. pepp pepp inför ikväll!

Vaknade visserligen för ett litet tag sen, skönt med sovmorgon. Blir inte allt för många såna när man jobbar. Men va ledig idag så passade på nu. Är jätte taggad inför ikväll då jag ska på Deep Purple med min familj. Förbandet är ju då Europe. Och jag veeet att ni är avundsjuka och det ska bli så otroligt kul!

Nu ska jag försöka mig på Facebook ett tag. Håller på att lära mig nu faktiskt. Jag är så duktig ibland! Men nu ska jag få alla Örebro bor att skaffa det med, ni ligger lite efter hära folks ;)

Kristian Anttila

Kategori:

Sitter hära, mer eller mindre chockad för tillfället. Mer besviken skulle jag nog kalla det. Killar alltså. Dubbelmoral så fort de öppnar munnen! Nej jag måste komma på andra tankar nu annars förstör det hela min kväll och jag har inte tid med det.

Lyssnar på Kristian Anttila just nu, Smutser, kan inte låta bli att garva ihjäl mig. Älskar den låten. Han är lite Thomas Di Leva vs. Håkan Hellström på nåt sätt. Men stört skön!

Väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan slänga in en ny, sen måste jag måla om naglarna, ladda hem ny musik, lägga över den på Ipoden, tvätta ännu mera och få upp humöret igen! Helgen ska bli perfekt, skit kul och oförglömlig även fast vädret ska vara skit.

Ska nämnligen på Deep Purple imorgon i Cloetta center, lördag drar vi (familjen) till Sthlm och på 50 års skiva hos Jaana under dagen och sen ska vi till skärgår'n där vi ska grilla och mysa me fam. Tour och fam. Seger. Träffa snyggingarna Johnny och Freddie är inte fy skam!

Nejmen åter till vad jag nu håller på med... Naglarna blir det nog!

Hard work work

Kategori:

Sitter just nu på Aspa Herrgård och tar emot samtal medans Kate är ute och springer bland husen. Fick vara med och städa lite tidigare idag men finns inte så mycket kvar att göra nu när vi stängt igen cafét. Men nästa vecka blir det att severa. Ser jag fram emot!

Förmodligen kommer jag få cykla hem i regnet idag om jag inte får tag i Suzanne eller nån söt som kan skjutsa mig.

Måste förövrigt leta upp nån som kan åka till Tyskland och handla lite dricka till min kompis fest.

Ny blogg - nya tankar!

Kategori:

Hejsan

Tillbaka igen efter ett uppehåll eftersom att jag lyckades radera min förra blogg (baradenise.blogg.se) och internet försvann i fyra veckor eftersom blixten tog allt. Får ser hur allting löser sig med det här.

Men det kommer bli samma gamla vanliga tjat om vardag, shopping, min kära rygg och älskade Stockholm!



Nu för tillfället så sitter jag ute hos mamma och pappa i skogen eftersom jag jobbar på dagarna på Aspa Herrgård. Det går alldeles utmärkt och jag trivs super bra! Alla är så snälla och trevliga men tyvärr är nästa vecka den sista och den 19de börjar skolan igen. Så tillbaka till alla läxor och prov! Men just nu ska jag njuta av sommarlovets slut, tjäna ihop lite pengar till Belgien resan och Bulgarien resan och planera resten av året!
Har fixat en lägenhet i Kumla nu medans vi fortfarande väntar på en lägenhet i Örebro. Att det ska vara så svårt att få en fyra i Örebro! Så min lägenhet i Askersund gör vi oss av med, men jag överlever!

Men nu bär det nog av till sängen. Ska upp och jobba imorgon!