I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Igår var en bra kväll

Kategori:

Blev en tripp till solariet igår, en sväng ute och andades in den friska luften, så skönt att komma ut ifrån lägenheten efter att ha suttit inne i ett x antal dagar.

Efter ett tag blev jag sjukt rastlös, hade pluggat, kollat på film och planerat veckan men kände att om jag skulle sitta hemma en kväll till skulle jag dö.
Så ringde upp Jossan som var med Moa och tjollahopp så var de bestämt att vi skulle till Frimis för att dansa loss till Crossfire.

Slängde på mig kläder och tog tåget in till stan där jag mötte upp brudarna och det bar av till Moas killes kompis lägenhet (komplicerat eller hur?) för att förfesta med lite människor där men stannade inte så länge eftersom vi ville in tidigt på Frimis.

Vid kvart i 11 infann vi oss äntligen på Frimis och dansade loss på "svenne-golvet" med en varsin cider i handen. Med tiden droppade det in allt fler människor och tempot ökade. Inte förens vid 1-tiden så spelade Crossfire och vilket drag det blev. Träffade som vanligt en massa trevliga människor, både bekanta från förr och nyfunna.

När klockan närmade sig 2 så drog jag och gänget till GrillCorner där de blev lite fylle-mat och sen gång hem.
Men jag tackar och bockar för kvällen som bjöd på mer än vad jag hoppats och väntat på.
Det var verkligen bra att jag kom ut, fick reda på en hel del som jag missat under dessa dagarna.

Peace and Love <3

Vi hade sex i matsalen

Kategori:


"Hur vill du att folk ska se dig?"

"Ni som inte har läst den, läs den. Och helst imorgon"

Och Cambodja styrs av Paul Potts?

Kategori:

Dataväska by TBS

Kategori:


Har äntligen hittat en datavöska som passar min bärbara, resten är den ca en cm för bredför vilket innebär att jag har fått släpa runt min dator i en bagageväska (schh.. don't tell!) men finally så har jag kommit över en jätte fin väska från våran egen skola, TBS, är väl inte många som är så stolta över sin skola? ;)

Just nu håller jag och ett par tjejer till på med att försöka få resten av skolan att också få en adidas sweater med TBS tryck på ryggen, orättvist att bara fotbollslinjen får ha de!

Fördel?

Kategori:


Jag fick ju ena badrummet för mig själv i alla fall ;)

Lördagmorgon

Kategori:

Har kommit fram till att veckan har gått sjukt fort, trotts att jag varit sjuk. Kan ju vara för att jag sov bort ett helt dygn med, men men.

Sitter här och kallsvettas med huvudvärk, ungefär som man brukar göra efter ett par glas för mycket på krogen, fast i det här fallet har jag varit nykter hela fredagen så kan inte skylla på fyllan.

Funderar på vad jag ska hitta på idag. Pappa och Billy är på Kvarnstuan och Mamma, Melina och Filippa är påväg upp till Sthlm för att träffa mormor och morfar och gå på reptilmässan. Så jag är själv. Vägrar gå ut för det är - 18 ute! Galet!'

Så håller mig nog inne idag, gör klart lite läxor om jag orkar (försökte börja igår men hade ingen ork) och lite hemligheter som ska fixas och trixas med! ;)

Hm, dax för en dusch kanske? See ya! <3

Duktiga arkitekter

Kategori:












Ja, vad ska man säga? :)

Ja, jag lever

Kategori:

Eller det är knappt..

Sov hos Ämir ons - tors och undernatten mådde jag skitdåligt vilket resulterade i att jag vaknade mitt i natten och spydde, tre gånger. Nej, verkligen inte de minsta pinsamt..

Hur som helst åkte jag hem tidigt på torsdagsmorgonen och gick och la mig, för att vakna upp nu. Kl. 10 på fredagen. Hm, de där viruset tog rätt hårt på mig och jag vet inte vad eller vem som smittat mig..

Det jag är mest förbannad över är att jag och Jossan blev uppbjudna till Sthlm av Magnus att åka limo och gå på nattklubbarna där, men sjäällvklaaart ska jag bli sjuk.. Så missar det den här gången :(

Well, ska försöka dricka lite nyponsoppa och se hur jag reagerar på det. Har ju inte ätit på ett dygn så har inte haft nåt att spy upp heller..

Godnatt, eller godmorgon blir det nog.

Från Sony till Iphone

Kategori:



Vi har varit till The PhoneHouse och väntar på att Fredrik (en som jobbar där) ska fixa hem min Iphone. Och Filippas och Billys och Melinas och Mammas.. Bara pappa som kommer vara utan, hehe!

Simply the best!

Kategori:

Hos Josefinfinfin!

Kategori:

Hej bloggen!

Har precis kommit hem till Jossan från jobbet och vi ska ta de lugnt ett tag nu och kolla på Boot Camp, verkar som en bra film.. Trailern var det i alla fall! :D

Det gick bara bra att jobba, rätt lugnt med människor men självklart kommer alla den sista timman och sitter kvar en kvart efter vi stängt. Undra vad de tänker med egentligen? Slutar ju med att jag tar deras glas så de sitter där utan nånting kvar och kollar på oss när vi moppar golvet typ.. Aja, en del kanske inte tänker ibland. :)

På tal om inget, jag trivs jätte bra i lugg :) Ska klippa den en mm kortare bara så den kommer ur ögonen ;)

Men nu blir de film!

Peace and Love <3

Svenska

Kategori:

Har inte läst svenska på.. jag vet inte hur länge, men kul ska de bli. :)

Har precis gått igenom massa olika fornspråk med P.J. som är otroligt duktig på att skoja bort masas men som tur är går de lätt in i huvudet i alla fall! :)


Efter svenskan så ska jag sätta mig och plugga lite matte (hade jag tänkt i alla fall) och sen vid 3 så börjar jag jobba. Kanske ska sätta mig på Java under tiden, är inte så jätte jätte mycket folk idag eftersom det är tisdag. Men får se! :)

Åter till lektionen!

<3

Eh?

Kategori:

Lite intresse och engagemang skulle ju inte skada G..

Sen var det skola igen :)

Kategori:

Godmorgon!

Sitter inne i ett av grupprummen just nu och håller på med UF. Nu är det dags att komma igång på riktigt har vi kommit fram till med tanke på hur stilla vi stått ett tag nu.

Ska anmäla oss till mässan + tävlingar, beställa hem lite grejer, marknadföra oss mer m.m.

Well, let's get started :)

Det blev lugg :)

Kategori:



Som sagt :)

Lugg eller ej?

Kategori: Philosophical

Har beslutsångest..
ska jag klippa lugg eller inte ?


Så här ser jag ut just nu i håret (lite mindre lockigt dock)



så här skulle det kunna se ut, men med lockarna då.
Ska lägga till att håret blir relativt rakt när jag bara borstar igenom trots permanenten, sen finns de ju plattänger så de räcker och blir över i vårat hem. :)

Så.. Lugg eller inte?

Sleeping on the sofa

Kategori:

Hej bloggen!

Hittills idag har jag inte hunnit med ett skit.
Vaknade halv 9 imorse och upptäckte att jag hade somnat på soffan kvällen innan, med kläder på och allt.
Så släpade mig till sängen där jag somnade om och vaknade igen halv 11.

Har försökt att planera dagen men den får bli som den blir!

Men nu ska jag slänga i mig lite frukost/lunch.

AFV

Kategori:

Heej! :)

Har precis ätit wokade grönskar med kyckling som smakade mums och kollar på AFV. Han int elåta bli att skratta tills jag gråter!

Har äntligen löst allt med mitt nya Nordea kort så nu är det avklarat. Har ett par andra punkter jag vill bli klar med den här helgen men får se hur det går.

Det blir en lugn kväll ikväll, pga olika anledningar, men imorgon så kommer Magnus hem (JIPPIE!) så vi ska mötas upp ett gäng och pimpla lite vin och kanske dra en sväng på krogen.
Huvudsaken är att det inte blir för sent för min del eftersom jag jobbar dagen efter på Java.

Men ska nog ta en dusch, sätta igång me lite läxor och "chillaxa".
Ha de gött,
peace and love <3

English and Robinson Crusoe

Kategori:

Hello there.

Sitter på engelska lektionen just nu och ska svara på lite frågor om texten vi precis läst igenom. Låter inte så svårt kanske men jag fattar i alla fall inget, men det verkar inte nån göra. Kanske är lite för trötta såhär efter lunchen.

Den värsta huvudvärken har gått över nu i alla fall som tur är så ska nog klara av att jobba ett par timmar sen på Java. Sen efter det så blir det att gå till Jossan och sova hos henne. :)

Jag, Becca, Therese, Sonia och Merym skrev ju bästa låten idag om vattnetskretslopp ;) Kommer ev. med på film eftersom våran lärare ville filma oss när vi ska sjunga om det imorgon på geografin. Så de kanske kommer upp här sen! :D


Men åter till arbetet, skulle behöva lite kaffe känner jag.

Ciao ! <3

Migrän JAO!

Kategori:

Hej hej!

Lite snabbt bara.
Föreläsningen var super bra, Snabba Cash levde tyvärr inte upp till mina förväntningar.
Jag e supertaggad på UF men fick migrän så nu är jag mest sur och hängig.

Dags att packa, duscha och sova.

Pusss <3

Kick Off och Snabba Cash

Kategori:

Hej hallå!

Har inte bloggat sen i måndags men jag har helt enkelt inte haft tid.

Kan dra igenom lite snabbt vad som har pågått. :)

- Beställt hem en Iphone (+ 4 extra eftersom min mamma och mina syskon ska köpa en varsin med)
- Nationellaprov i Matte B, vilket förhoppningsvis gick bra
- Jobbat på Java
- Sovit hos Jossan och sett klart på en av de bädsta filmerna jag sett på länge,
The Uninvited
- Fått MVG på min Engelska novell

Jodå, jag har lika fullt upp som vanligt.

Sitter på engelskan nu och har läst igenom ett kspitel från Robinson Crusoe, har fått lite frågor på den med som jag ska dra igenom lite snabbt tänkte jag.

Mellan kl. 13 - 15 så är de UF Kick Off för oss så det är samling på SF biografen där de blir föreläsning och sen Snabba Cash efter det. Ska bli jätte kul. :)

Men ska fixa frågorna nu så slipper jag sitta med de sen.

Puss pusss

Back to school

Kategori:

Företagsekonomi B fram till 10.25

Hål fram till 14.05

Matte C 14.05 - 15.30

KUL!

Lockar i håret :)

Kategori:



Mamma var lite snäll och toppade mitt super slitna hår, får bli lite oftare nu så de inte topparna delar sig allt för mycket.

Efter det så tyckte mamma att hon skulle locka mitt hår. Eftersom det är permanentat så håller det förhoppningsvis bättre än när jag hade mitt raka och blanka hår som man knappt kunde sätta upp en hårnål utan att den gled ur.

Korkskruvar blev det i alla fall! :D
Men nu ska jag nog försöka sova, försöka sa jag :D

MUMS

Kategori:

Glömska och stress

Kategori:

Jag må ha världens bästa mamma som tänkte bjuda mig på bio idag, Sherlock Holmes. Stressade in i duschen, slängde på mig kläder eftersom vi bara hade en halvtimma på oss innan vi skulle åka.

Jag och lillasyster gick ut till bilen för att invänta våran kära mor som inte kom ut. Vi väntade, sen ringde Filippa till oss och frågade om vi såg nycklarna eller hennes glasögon någonstans i bilen. Men inte gjorde vi det så mamma fick fortsätta leta.

5 minuter senare tröttnade jag på att vänta och går upp till lägenheten igen för att hjälpa till. Det första jag ser är att nycklarna sitter i dörren på utsidan. Så då var det avklarat. Men nu var det bara glasögonen kvar och eftersom vi inte hade tid att leta för då skulle Melina kommit försent till träningen så då sa mamma "Ja men då kan du lika gärna stanna hemma för jag kommer inte att se någonting på bion i alla fall."

Så nu sitter jag här i soffan och surar över vad glömska kan förstöra förväntningar.
Plus att jag stressade som en idiot och fick ännu ondare i armen.


Nu ska jag slå på tv;n, skära upp lite apelsiner (om det finns några hemma) och klä på mig min mjukisdress och sura över att det inte blev nån bio.

Pusss

Mobil eller ej, det är frågan..

Kategori: Philosophical

Har lite beslutsångest här nu.

Vill (och behöver verkligen) ha en ny mobil och jag har lagt ögonen på en HTC HD som skulle passa mig perfekt. Så långt har jag kommit i alla fall.

Nu gäller det att komma på vad man ska ha för operatör, jag vill ha fri surf och uppkoppling samt gratis sms/samtal. Sen att det kommer kosta har jag fattat. Men nu är det så att det är endast 3 som uppfyller mina önskningar, och jag vill helst inte ha 3. Finns det ingen annan operatör?

För även om jag skulle köpa mobilen utan nån operatör så måste jag ju fixa det vilket innebär att det kommer att kosta ännu mera pengar. Visst jobbar jag på Java lite granna men jag är inte gjord av pengar för det.

Hmm.. Ska nog in på The Phonehouse och snacka lite imorgon eller nåt tror jag.

To be continued.

Maldiverna, Sri Lanka och Malaysia

Kategori:



Har precis suttit och kolla på dia-bilder från när mamma, pappa och deras vänner var runt och dök i korallrev.
De va t ex på Maldiverna, Sri Lanka och Malaysia, inte samtidigt, men under 80-talet var det i alla fall. :)

Det ser så otroligt skönt, härligt, häftigt, otroligt och underbart ut att dyka och upptäcka massa liv som man bara ser på tv annars.

Dags för utlandssemester snart kanske, känns som om de behövs. :)

Lördag 16/1

Kategori:

Januari går fortare än planerat men jag klagar inte. :)

God eftermiddag i alla fall.

Sitter på övervåning i Kvarnstugan just nu, har precis varit ute och övningskört med mami och de gick hur bra som helst trots snö och is.

Det enda jag kan klaga om idag är att min vänstra arm är halvt bortdomnad pga vaccinet som togs igår. Ja, de glöme jag berätta. Vaccinerade mig mot svininfluensan igår, även fast den verkar vara över. Men de känns bra att ha tagit vaccinet i alla fall. Men judst nu är de inte så roligt alls eftersom det gör ont i hela armen, jag har huvudvärk, är trött, träningsvärk, hostar och känner mig allmänt nere. Inget trevligt humör alls.

Ska muntra upp mig lite och installera Sims 3 på min dator, se om den orkar med det. Sen MÅSTE jag plugga matte eftersom vi har nationella på tisdag och sen ska det göras sushi till middag. Hemmagjort är bäst.

Men nu blir de Sims och matte.

Puss

The Pickup Artist

Kategori:



Här har ni en av världens bästa serie.
Går tyvärr endast i USA så man får vara olaglig och ladda hem den om man vill se på den här i Sverige.
Låt mig presentera, The Pickup Artist.

Konceptet är enkelt.
Mystery (mannen i mitten) håller i serien där det är 8a deltagande, studenter, som de kallas.
De 8 männen är där av samma anledning, de har problem att ta kontakt med tjejer och är osäkra.
Mysterys uppdrag är att lära männen The Game, hur man får en tjej intresserad.

Varje vecka är de nya uppdrag och utmaningar som sätter dem på prov och den sista mannen som blir kvar vinner titeln som Pickup artist, får lite kontrakt och får resa runt med Mystery och hans wingmans (de två männen bredvid Mystery) och lära ut konsten att få tjejer intresserade.

Underbart rolig serie och jag som tjej lär mig en hel del, vet redan en som har kört lite trix från denna film på mig. :D

Crazy bitches

Kategori:

Två kvinnor jag verkligen inte skulle vilja träffa.




Geografi

Kategori:


Steffi fotade lite :)

Fredag 15/1

Kategori:

Tjenamors, är rätt hyper just nu och hungrig. Men snart blir de thaimat för hela slanten (eller vi äter ju på Coco Thai så betalar ju inget, som tur är!).

Jag var med på coachtiden igår och gick igenom matten, allt låter ju så lätt på genomgångarna men sen när de väl gäller så blandar ju jag ihop allting.
Hur som helst så övade jag på de gamla nationella provet, gick bra fram tills fråga 15.. Där efter fick Ämir hjälpa mig, han e rätt mycket smartare än mig har jag märkt. Haha.

Lite annat nytt är ju att vi fått nytt schema igen, eller de e liknande de jag la upp här nedan men de är några ändringar så liite bättre är det nu i alla fall. Måste bara få in rättskunskapen nånstans med eller så blir de i period 4a sen.

Juste, träningsvärk sen boxningen igår med. USCH!

Peace and Love <3

Torsdag 14/1

Kategori:

God förmiddag :)

Sitter i ett av grupprummen i Businesslabb med Therese och vi är helt utslagna, bokstavligt talat!
Körde boxning idag på idrotten och herregud vad dålig kondition jag har.. Men kul som fan var det.
Kan lugnt säga att det var ett wake-up-call, dags att dra igång träningen igen.
Mamma ska sätta igång med yogan igen så funderar på att göra det jag med, bra att träna upp mjukheten i kroppen lite. Sen blir det antingen gym eller simning, får se. :)

Hur som helst, har fått vårat nya schema idag som ni ser, inget att hurra för. Jag har haft det så sjukt bra hittills så förstör de allt! Men jag slutar ju tidigare än de andra på fredagarna i alla fall, så lite tur har jag.

Har företagsekonomi just nu och sitter och diskuterar vårat UF, måste verkligen komma igång nu och beställa hem varorna så vi fpr fart på företaget. Men de ska vi fixa.

Well, jag ska försöka dra igång gruppen så vi kommer nånvart idag, har bara en timmas lektion eftersom vårat lunchschema inte stämmer överens med gamla schemat.

Peace and Love <3

Nytt schema

Kategori:




Nytt schema.

Inte i närheten av så bra som vi haft tidigare tyvärr.

Den man ligger med får bädda

Kategori:

Ännu en kall dag är över, känns som om dygnet går sjukt snabbt nu bara för att det blir mörkt så fort. Men snart blir det ljusa tider igen. :)

La mina sista pengar på att fixa mina naglar idag, men ingen fara, lönen är på ingång.

Är rätt sur över att jag fortfarande inte har hittat min mattebok, har ingen aning om vart den kan ha tagit vägen så blir att prata med Jonas imorgon och höra om jag kan få låna en bok av honom. Hoppas hoppas, annars är de rätt kört me tanke på att nationella närmar sig med stormsteg.

Usch.. Kanske bäst att sova? Imorgon blir de boxning på idrotten, företagsekonomi och en massa matteplugg!

Sleep tight -
peace and love <3

Bildparad

Kategori:

London 14 - 17 december














Sämst uppdatering

Kategori:

Igen!

Men hej i alla fall :)

Kan inte påstå att det hänt så jätte mycket sen senast. Skolan har kommit igång igen, dock har vi inte så jätte många lektioner, en om dagen typ.
Jobbar på Java söndag och tisdag, hjälpt Ämir med att skruva och såga och allt.
Helgen spenderades hemma i Kumla med lillasyster. Har dragit på mig nån äcklig hosta så har bara tagit det lugnt, gick lite på stan osv.

Men nu är det engelska, ska iväg och låna en engelskabok sen, hem till Katta och fixa naglarna sen har jag tänkt att skriva klart lite arbeten. Får se hur långt jag kommer :)

PEace and Love <3

I love me shoes

Kategori: Superficial





Tre par fin skor som inhandlades i London :)

Första skoldagen på året!

Kategori:

Tuddeluu!

Tisdagen spenderades i Örebro, lite förfest och sen vidare till Satin där det var fullt med människor, mycket trevliga gamla klasskamrater och arbetskamrater och festkamrater som man inte träffat på ett bra tag dansade vi loss med.

Sov kvar i stan och vaknade inte förens efter halv 1 då jag bestämde mig för att åka hem och vakna till lite och åkte sen in till Jossan igen. Blev godisätande och filmtittande, seg som jag var. Blev ännu en gång utmanad i sällskapsspel (eller fyra-i-rad då) av Ämir.. och jag vann ju ett par gånger men de va bara för han lät mig.. Inte lika kul då!

Men nu sitter jag åter igen i skolan.. Första dagen efter lovet, nytt år och allt och som tidigare sagt känner jag på mig att de kommer att bli ett pang år! Eller jag ska göra det absolut bästa av det i alla fall :)

Ska dessutom få tillbaka min beloved dator idag, finally! Så blir nog att nörda dator hela dagen idag, troligen!

Men ska lämna tillbaka datorn till Therese nu, tack för lånet!

De har hittat hem :)

Kategori:

Fick tidigare idag reda på att hästarna hittade hem tillslut utan skador eller annat, vilken tur! Vet inte vad jag hade gjort om de hade hänt dem något. Men nu är de hemma i alla fall så jag kan pusta ut. :)

Jag och Jempa har precis kommit hem från Örebro. Blev lunch inne på Java då jag även fick reda på att f r o m på söndag kommer jag jobba varje tisdag och varannan söndag, till att börja med. Sen kommer jag förhoppningsvis (och förmodligen?) jobba ett par ggr till i veckan beroende på hur mycket jag har att göra..

Träffade Philip en stund med så blev en sväng på stan som spårade ur när jag och Jempa fick för oss att uppträda till lejonkungen på en parkbänk.
Filmdokumenterat så bara fråga Philip hur vi såg ut. Blev även ite juldans och sen tåget hem.

Nu sitter vi här och halvsover. Måste säga att vi har hunnit göra grymt mycket dessa dagar som Jempa varit här och det har varit så sjukt skoj! Lite vemodigt att hon ska hem imorgon, men vi kommer absolut att ses fler gånger inom en snar framtid. :)

Menn... ska sätta mig framför tvn och "chillaxa" lite me kusinvitamin!

Peace and love! <3

Var är mina hästar?

Kategori:








Är det någon som har sett mina två hästar?

De står uppstallade i Godegård utanför Motala och har nu varit försvunna i fem dygn så vi är jätte oroliga för att de ska ha råkat ut för någonting.

Den svarta hästen heter Hades och den bruna Ikaros, de är rätt speciella med tanke på att de är av rasen American Curly Horses och det innebär att nu på vintern så har de krullig päls.
Hades är lite kraftigare än Ikaros och Ikaros har knappt någe hår på sin svans.

Så snälla, om någon har sett mina två bebisar, skriv en kommentar här på bloggen eller kontakta mig på facebook där jag heter Denise Granberg.
Vi gissar på att de befinner sig någonstans i östergötland eller närke men man kan aldrig vara helt säker.

Sprid detta vidare så att jag och min familj fortare ska kunna hitta våra älsklingar.
Om ni skulle se dem, testa att ropa efter dem. De är väldigt nyfikna och sociala och reagerar alltid på deras namn.
De har tyvärr inga grimmor på sig men de lyder snällt om man bara lägger ett rep över nacken och leder dem.


Tack på förhand! / Familjen Granberg

Buss i dike

Kategori:


Jag är längst till vänster ;)

Nyåret

Kategori:

Hej! :)

I onsdags så kom min kusin Jempa hit för att fira nyår tillsammans med mig. Mycket prat och skratt blev det kan jag säga.

På torsdagen så tog vi det mest lugnt, taggade inför kvällen som visade sig bli riktigt händelserik. Hamnade på förfest i Hovsta för att sen dra vidare till Slottet med bussen som körde ner i diket. Blev stillastående en kvart och försökte putta upp bussen med resten av passagerarna utan någon större nytta. Tillslut kom det en ersättningsbuss som körde i fullfart in till stan så var inne kvart i tolv.
Kollade på rakterna, öppna skumpa, pussa på alla i ens närhet och skrek för glatta livet för av välkomna det nya året och fira året som varit.
Tänkte sen att vi skulle till krogen men äckligt långa köer och 20 års gränser fick oss att gå till Grillcorner för att köpa oss en varsin pizza och sen blev det efterfest hos Ämir där folk var mer eller mindre berusade.

Fredagen hade vi planerat att ha en lugn hemma kväll framför tv;n, Jempa och jag alltså, men blev utmanade i sällskapsspel av Ämir så vi antog utmaningen och tog första bästa tåg till honom. Robert, Alex och Marcel var även där och spelet satte igång. Som Monopol men det hette Wallstreet och alla fuskade som tusan, snodde pengar och fonder av varandra, men efter 4 timmars spelande så vann Robert ( egentligen fuskade han mest men lär honom vinna! ). Matlagning mitt i natten, kikade lite på The pickup artist och sen var det godnatt för oss.

Lördag idag då, 2 januari 2010.. Lite svårt att föreställa sig att det faktiskt är ett nytt år. Men man kommer väl in i den vanan med att ändra 09 till 10. Sitter just nu och kollar på Project Runway och äter chips me Jempa, ska strax börja förkröka lite och sen blir det Liquid och Frimis, planerat i alla fall men man vet aldrig vad som kommer hända!

Dags att börja göra sig iordning kanske ;)

Peace and love <3