I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Älskar gamla tanter! :D

Kategori: Philosophical

Åh vad jag älskar när gamla damer är snälla och pratar.
Duktig som jag är erbjöd jag min plats på bänken i väntan på bussen till en liten söt dam som kom fram.
Hon blev jätte glad och accepterade platsen och vi satt och pratade minutrarna innan bussen kom om allt mellan himmel och jord.
Det värsta som fanns, enligt henne, var när tanter blev erbjudna platser i tex bussen och sen nekar och säger att de kan minsann stå upp! Man ska ju passa på och ta platsen menade denna dam. Och vad jag skrattade åt henne när hon sa att hon utnyttjade att hon var gammal och snyltade på ungdomar och deras hjälp. Haha. Men det är bra det, tänker jag med göra sen på äldre dagar, hihi!
Nejmen jag tycker verkligen om när tanter kommer fram och pratar med mig helt plötsligt, sån ska jag med bli. Inte ån jävla surkärring! ;)

Det går bra nu, väldigt bra nu

Kategori:

Hej och hå, vad bra det går!

Skönaste dagen på länge (förutom att min dator e paj)
Har fixat maskeradkostum till halloween.
Jag sålde 4 idag och fick förlängt på jobbet (har varit fast på 2 om dagen innan)
och pappa har hittat bil åt mig! :D <3
Jag menar, de flyter på bra.

Morgon igen

Kategori:

Halv 7 var jag uppe för att hinna med att duscha, äta frukost, gå ut med hunden, sminka mig, bestäma kläder, packa ner det jag ska ha. ja, och nu sitter jag här och är redan klar och väntar på att bussen till Örebro ska gå.

Tycker lite synd om mamma som har jobbat hela natten 21 - 07, jag skulle aldrig gjort de frivilligt, bläää.
Nä, kanske ska börja dra mig :)
Ciao!

Sova me vovvi

Kategori:

Dagen gick väldigt snabbt och hejs vad fullt upp vi hade på Java idag. Sjukt mycket fikasuget folk var det idag. Men jag överlevde även denna gång, haha, nej skämt och sido så är jag väldigt sliten just nu. och har lite småpanik faktiskt. min dator har valt att lägga av totalt så är skitförbannad på den skitdatorn och samtidigt så har jag inte en aning om hur jag ska ta mig till med mina skolarbeten nu.. jag har ju ingenting att skriva på länge! GAH!
Hm, jaja, kanske dags att hoppa i säng trots allt. en dag imorgon med som inkluderar både skola och jobb såklart! GO DENISE! AMBITIÖS VAR ORDET! GO GO GO!
Mamma är i alla fall iväg och jobbar natt idag så då blir det så att man får sova i mamsingens säng för att vovven ska hålla sig lugn i natt. That's life men hon e mysig att sova med, lite trångt vid fötterna bara! Hihi!
Nattinatti!

Farväl min kära dator

Kategori:

Nu så är det snart slut på det roliga och tråkiga!
Min dator som e helt störd kommer att dö vilken sekund som helst.
Vet ni varför?

Jo, först och främst för att mitt batteri fungerar inte utan att man har laddaren i. Så jag måste konstant ha laddaren i för att datorn ska fungera. Annars går de typ bara 10 minuter. Ett under att den här skiten fortfarande fungerar.

Nu är det så här, att allt var frid och fröjd tills idag, för nu är det nämnligen så att min sladd har bestämt sig för att inte vilja fungera längre. Och då menar jag inte att den inte fungerar när den är i, utan att den inte ens vill sitta kvar i själva hålet där man stoppar in laddaren! Den studsar liksom ut! Helt galet! Som om någon har slängt in en studsmatta där så min sladd ploppar ut lika fort som jag satt dit den.

Blir galen!
Hur ska jag nu hinna med allt plugg? :(    ( För det är precis det jag oroar mig mest för, inte alls att jag kommer gå ner i världens deperession pga att mitt tidsfördriv har lämnat mig)

Nu ska jag ta ett sista farväl, good bye!

(Dessutom ska Jonas, vår datatekniker, DÖ om han inte fixar min dator soon soon sooooooooon!)

MAOW!

Kategori:

Nä, nu blir det att sussa, och det med basta!

Nattinatti!

Fre - lör

Kategori:

Lite kort bara.

Fredagsmorgon tog vi i familjen bilen ner till Helsingborg, duktig som jag är gjorde jag klart alla mina arbeten så har bara ett kvar nu, halleluja! :D
Fem timmar senare, mer eller mindre, så var vi äntligen framme och välkomnades varmt av vår grekiska släktning Effi och hennes familj. Det bjöds på god grekiskmat och en massor av snack och bus med barnen. Sen sov vi såklart kvar där.

På lördagsmorgonen så satte vi oss ännu en gång i bilen för att sticka ner till Malmö där det vankades Junior EM och EM i truppgymnastik. Min lillasyster var med och tävlade i junior damlaget så självklart åkte vi ner och kollade! Det tog hela dagen men det var så värt det! Vi målade svenska flaggor på kinderna, skrek och hes och svimfärdiga, viftade med flaggor och hade det jätte kul. Det absolut bästa var ju såklart att min lillasyster och hennes lag tog hem segern och vann ett historisk guld i Junior EM, hur coolt är inte det? :D

Sen så var det bara att sätta sig i bilen tillbaka till Örebro igen, kom hem klockan 1 på lördagsnatten. Men oh så kul vi har haft det :)

Junior EM i truppgymnastik

Kategori:

Det är ÖGF;s tjejer som representerade Sverige i Junior EM detta år.
De slog alla landslag (!) och har nu tagit historiskt gudl eftersom det var första året det var Junior EM i truppgymnastik.
Min lillasyster på 14 år är alltså Europa Mästare i truppgymnastik.
Hur jävla coolt är inte det?!

Fristående


Trampette.



Tumbling.
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uCyhlZ0nmxo?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uCyhlZ0nmxo?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Besök hos kusinen i Helsingborg

Kategori:











Eftersom vi var nere på JEM i Malmö då min lillasyster tävlade (och vann GULD, Grattis!) passade vi på att hälsa på vår grekiska kusin Effi, hennes man Christian och deras två supersöta barn Panos och Christos.
Hur söta är de inte då? :)

Vad händer?!

Kategori:

Det här är ju inte alls okej!
Vad händer egentligen? Vart försvann all tid? Vart försvann alla inlägg som var planerade att skrivas men aldrig blev av? Skärpning, herregud!
Såg nu att de har ju faktiskt skapat en ny liten grej här, man kan ju bestämma vilken dag och tid inlägget ska läggas i alldeles själv, hm, den kanske man ska ta hjälp av ibland?

Hur som helst, det har hänt sjukt mycket den här senaste veckan.
Det lilla liv jag hade försvann helt i studier och plugg, men jag e nöjd som fan med tillvaron måste jag erkänna. Allting rullar på precis som det ska, i den takten jag vill ha det. Dock skulle jag vilja ha aaaningen mer fritid, men får ta vara på den jag har sålänge. Får se hur allting löser sig med tiden.

Just nu består mina dagar av skola, jobb till 21 och sedan plugg. Därför det är ganska lite tid över till annat, men men! :)

Skärpning är det nu i alla fall! :)

Nytt jobb

Kategori:

Ja så ligger det nämnligen till!
Kommer självklart fortfarande att jobba kvar på Java men har bestämt mig för att fixa ett jobb till. VM-Media heter företaget och just nu sitter jag och säljer Comhem kampanjer.
Första dagen idag och tacka vetja att jag inte är så nervös att jag dör varenda gång jag ska testa på något nytt eller liknande. Var med på utbildning, fick lyssna när min söta lärare L. pratade och sedan var det min tur.
Sålde två stycken och gud vad jag är stolt!
Ska dit imorgon igen så får se hur det går med försäljningen då! Nu passa verkligen mitt planeringschema. Herregud vad jag ska hinna med saker, förstår inte hur det ska gå till. Men man kan alltid göra mer tid till saker som behöver det!

Just nu behöver jag sömn så jag orkar upp imorgon.
Slänger säkert in ett inlägg på morgonen!

Ciao and love <3

Dramatik på järntorget

Kategori:

När jag och Josse gick på stan idag så gjorde vi en tragisk upptäckt.
Mitt på gatan, precis efter bron vid Örebro Slott så låg en liten duva ihop kurad och kikade omkring sig.
Jag misstänker att han hade flugit in i en bil eller något för han såg inte påkörd ut.
Vi blev helt till oss och oroliga för att han skulle bli påkörd och försökte mota bort honom, stoppade trafiken och annat.

Tillslut hittade han lite kraft och halthoppade bort över hela gatan, upp på trottoaren mot ett träd där han satte sig. Mitt på gatan så stupade han och ramla med huvudet före ner i kullerstenarna.
Åh lilla stackaren!
Hade jag inte varit rädd för fågelbacieller så hade jag luft upp honom och burit bort honom.
Josse börja gråta av panik den sötnosen.

Hoppas bebispippifågeln lever. Stackarn!

Oh vilken effektiv dag!

Kategori:



Skolfotot avklarat och man blev ju lika snygg som vanligt!
Körkortsteorin avklarad!'
Ett till jobb fixat!
Vinterskor (+ ett par till) inhandlade!

Och en massa annat kul har hänt idag!
Superb dag helt enkelt!

SNÖ?!

Kategori:


behöver jag ens säga nåt?!

Ska det va så ska det!

Kategori:

Är väl lite lat idag.
Men just nu så är kaffebryggaren på fullgång att brygga mig lite kaffe. Ska värma upp lite spenatsoppa och göra en varmmacka.

Efter det så ska det städas så lägenheten skiner och disken ska bort!
Sen efter alla dessa nödvändigheter ska jag vända ut och in på min garderob igen för att leta efter kvällens outfit, sticka till stan till Jossan och hennes kusiner och sen så är det vi som lever loppan på stan! :)

Ska det va så ska det!

Kategori:

Är väl lite lat idag.
Men just nu så är kaffebryggaren på fullgång att brygga mig lite kaffe. Ska värma upp lite spenatsoppa och göra en varmmacka.

Efter det så ska det städas så lägenheten skiner och disken ska bort!
Sen efter alla dessa nödvändigheter ska jag vända ut och in på min garderob igen för att leta efter kvällens outfit, sticka till stan till Jossan och hennes kusiner och sen så är det vi som lever loppan på stan! :)

Man mår som man förtjänar!

Kategori:

Haha nej, så illa är det inte. Har ju faktiskt lovat mig själv och andra att ta det lilla lugna nu på nätterna :)

Kvällen började hemma hos Linda Svanis tillsammans med Elina, Linda Gson och Tessan. Det bjöds på en MASSA skitsnack kan jag meddela, lite vin och lite annat bus.
När vi sticker ner till bussen för att ta oss till stan så ser vi att den röd liten bil ligger mitt över ett staket och bärgningsbilen håller på att dra ner honom.
Mycket lyckat killar, mycket lyckat Charlie! ;)

Hopp på bussen, styr in mot stan till ett par grabbar med förfest. Chips & dip krig, biljardspel, dansandes på soffan allmänt bus försekom. Mycket trevligt gäng!

Skulle sen upp på Strömpis, 10 pers trycker vi in oss i en liten, liten bil för att åka ca 200 meter, värt och roligt var det! Trångt och mysigt, hihi.

Sen efter det bar det in på Strömpis, dansades tills fötterna inte orkade längre, sprang omkring och hälsa på alla vi kände och de vi inte kände. Satt ute på terassen (får passa på innan snön kommer!) och snacka massa skit me folk.
Ja, sjukt trevlig kväll var det i alla fall och tack alla som gjorde den bra!

Nu, back to reality! <3

ÅH JAG DÖR!

Kategori:

Mitt liv går under.

Uppdaterade min Iphone nyligen. För det är ju bra att göra det menar jag.
TRO F-N ATT ALLTING FÖRSVANN NÄR DET INTE SKA GÖRA DET?!

Så, alla bilder, all musik, alla nummer, alla kalenderplaneringar, allting, precis allting är borta.
Tack så jävla mycket apple, ni är ju awsome ibland!
Åh.....

Dj Mangoo & Deadline

Kategori:




Gissa vilka vi ska föra med i helgen?

Ny bil?

Kategori:


Pappa, mamma.
Den här bilen vill jag.

Jag älskarälskarälskarälskarälskar verkligen Mini Cooper! :D

Praktikplats, någon?

Kategori:

Varför ska de vara så svårt att få tag i en praktikplats?
Jag har ringt, jag har besökt, jag har mejlat, jag har säljt in mig, jag har försökt om och om igen men svaren är alltid;

"Vi har lite mycket just nu."
"Vi har många nya anställda/vikarier nu."
"Vi har inga handledare"
"Vi tror inte det här skulle passa dig."
"Du skulle hört av dig tidigare."
"Ring igen om en vecka."

Hm, tror jag har sökt.. lite mer än 15 olika platser nu. Jag tänker inte hamna på ett café igen, räcker ju med att jag jobbar med det redan.
Hm, vad ska man ta sig till?

Mobilblogg Sitter på världens bästa job...

Kategori:

img_6807 (MMS)

Mobilblogg Sitter på världens bästa jobb, äter världens godaste sallad av Linda i egen hög person och njuter av kaffe innan jobbet börjar. Sedan bär det av till Josefin för film och snack! :)  Ciao! <3

Are you kidding me?

Kategori: Philosophical

Okej.
Ljug för mig, fine. Snea blickar, ingenting jag bryr mig om.
Men snacka fan inte skit om mig, vill du mig nåt. Säg det till mig in my face.
Jag kan ta det, men du kan inte uppenbarligen.

Weakness and low self-esteem is your biggest threats darling, get over it!

En osminkad, nygymmad och nyduschad Denise...

Kategori:

img_6807 (MMS)

En osminkad, nygymmad och nyduschad Denise. Nu börjar det på riktigt! Men ska sticka ut till brorsan och mamma nu, jag som kör hem ofc! ;) ciao! <3

And the autumn is saved!

Kategori: Superficial

or atleast my feets.



Stadium Outlet is good stuff!

Återlämning

Kategori:


Jag blir så sur!
Hade ju köpt världens snyggaste (se bilden) laptop case till min bärbara skoldator.
Självklart gick det precis att INTE stänga så nu fick jag gå och lämna tillbaka den igen.
Åh, varför är min dator två cm bredare än alla andras?!

Testar att mobil blogga. Har ingen aning o...

Kategori:

img_6807 (MMS)

Teatar att mobil blogga. Har ingen aning om hur det här kommer gå men det märker vi ju. Upptäckte särskrivning i min egen text, jag hatar särskrivning.... Love Love och godnatt.

Skor på G

Kategori: Superficial


Leverans dag, 10 Dec. ja, lagom till födelsedagen där! Haha.

Dessutom ska jag "styla" om dem, lite nitar, lite kedjor, kommer bli så läckra!
Men nu, baaaara att vänta. hmpf!

Grattis Melina!

Kategori:

Igår, den 2a oktober, så fyllde min lillasyster Melina 14 år och vilket kalas det blev!
Så bjuder på bilder :)








Hasse och Susanne kom sedan över och fikade med oss.
Det bjöds först på Sushi som jag och mamma gjorde, sedan cupcakes, maracoons, american brownies och mango & kokostårta.
Herregud vad gott och herregud vad mätta vi blev.

Får köra hårt på gymmet den här veckan I think! ;)

Idag är mormor på besök

Kategori:

Och vi tycker om dig så mycket mormor!
Tur att det går så fort att åka mellan Stockholm och Örebro.

I alla fall så fyller min lillasyster Melina 14 år imorgon, så mormor passade på att köpa lite tårta som vi kunde fika på. Lite presenter blev det med.


Det måste vara första gången i världshistorien någon fått fler tårtor än presenter, men gott var det!
Och jag som var jätte duktig och tog en litenliten bit av varje för att smak (den närmast var godast!) blev ändå supermätt. Är så inte så mycket för sötsaker tyvärr.

Men vi har haft det så mysigt så :)