I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

1:a advent

Kategori:


Och idag var det helt plötsligt första advent.
Men var är julstämningen, den är helt nollställd.
Ingen snö, inga nybakta lussekatter, ingen julmusik och jag sitter fortfarande kvar i min säng med sov-kläderna på.
Dags för resten av familjen att komma tillbaka nu tror jag så att jag vaknar till lite och gör någonting av dagen.

Men julen är på väg!

Fest-bilder

Kategori:



Kvällen började hos Jossan med glögg, sushi och annan dricka. Det var jätte trevligt och vi satt och prata och flummade en massa!
Sen bar det av in till Klaras och dansade loss där inne. Jag och Mange på strippstängerna såklart! ;) Hänger lätt på nästa gång med sötnosar. Tack för en underbar kväll, nästa helg är det maskerad ;)

Paljettklänning

Kategori: Superficial


Vero Moda såklart!

Klaras

Kategori:

"För jag var 17 år, 17 år i staden där jag växte upp ochså mäker man hur fort det går
För jag var 17 år ville inte va dem som blev kvar."

Inte fan blev jag kvar (förövrigt fyller jag 17 år om två veckor, den 8 december) men visst kom jag in på Klaras i alla fall och jag va gladast där inne hela kvällen! Tack så mycket Marina för att jag fick låna ditt leg. Tack Josefin för att vi fick vara hos dig innan, det var jätte mysigt! Tack Ibbe för cidern. Tack Allihopa för att ni är så otroligt sköna människor! Tack för att ni tyckte jag i alla fall skulle testa komma in och visst gjorde jag det. Men nästa gång tar vi det lite lugnare me spriten Jossan. ;)

Är ensam hemma hela helgen för resten av familjen är ute i skogen. Hanna och Emma kanske kommer hit sen :)

Harry Potter puppet pals

Kategori:


Hahahahaaaa
Åh så skön! :D

Twilight

Kategori:



Åkte in till Örebro igår som sagt. Det är så mysigt att vara med er människor! :D
Twilight blev det och jag är så käääääääääääär i han som spelar Edward. Och Jossan med och Marina och Malin och Mange. Haha, men hans blick alltså. Mh.. ge mig honom.

Kom nyss hem, har köpt en as snygg guldpaljett klänning. Lägger ut bild sen! :D
Ska ta en snabbdusch och sen byta kläder och dra in till Örebro igen. Glögg med bästa sötnosarna ikväll!

Martin Buvall

Kategori:

Vi kan prata om allt allt allt för Martin är bäst bäst bäst men jag är bättre bättre bättre och det är sant sant sant.

Jo men han är en skön kille han. Våra konverstationer är de bästa, nu och föralltid. Det var en jävla tur att jag såg dig på Grönan den dära dagen alltså! Haha

Allt var helt okej idag på Java, alla (David, Adde, Maria m.fl) går omkring och sjunger en massa så de har jag med fastnat för så nu är jag en av de sjungade människorna i gänget! Trivs så bra där, :)

Ska snart iväg till Örebro och gå på bio med Jossan, Mange och Malin sen sätta oss och snacka lite. :)

Gustavsvik

Kategori:



Idag så var det Gustavsvik med Hanna, Emma, Frank, Christer och Philip. Fy fan vad kul vi hade det! :D
Jätte länge sen jag var där och eftersom att det inte var mycket folk alls dära så var det fritt fram i vattenbanorna och bubbelpoolerna. Så skönt så :)

Imorgon är det bio med ett par andra snyggingar, Twilight! :)

Kul kul kul

Kategori:

Imorgon är det Gustavsvik som gäller med Hanna, Emma, Philip, Frank och Christer. Så kul så kul! Även fast jag inte känner för att sätta på mig en bikini just nu men what tha hääck! På torsdag så ska jag på bio med Jossan, Mange och Malin och se Twilight och sen efter det ska vi sätta oss på Lilla Örebro och planera fredagen och nästa lördag då det är maskeradfest. Nice nice. På fredag så är de glögg-kväll hos Jossan med massa folk och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig?! Inte på maskeraden heller, men kommer nog på nåt! ;) På tal om de kommer Jennica och Erika nästa helg och hälsar på! :D

Allt gick bra idag, lugnt så man kunde slappa lite. Tog en sväng på stan och köpte mössa, vantar och vinter-stövlar! Tog en fika med familjen Einarsson med. :)

Nu blir det House.

..och jag är död

Kategori:



Var med Emma på boxning idag i Kumla.
Kan ju säga att jag inte kommer kunna gå imorgon.
De va fan stenhårt och jag som inte har tränat på hundra år (känns det som) dog efter.. ungefär uppvärmningen?
Jag som inte ens kan boxas...

Frukostbuffé

Kategori:

Och långsamt och zombie var jag idag. Det gick så otroligt segt. Nu vill jag till Kumla och planera min vecka för att sen gosa ner mig i soffan med mammas PK Design pläd och somna framför tv;n. Sen är det Java igen imorgon, det är kul!

Veckan som kommer består av praktik på Java, Gustavsvik med lite vänner, bio (Twilight) och förmodligen lite shopping me tanke på att jag måste handla lite nödvändiga saker till England. Som regnjacka osånt!

Men nice i alla fall!

God natt!

Kategori:

Jag sa ju att Anna skulle åka ut, hon är för ung. Kom tillbaka om ett par år stumpan! :)

Hur som helst började dagen lugnt. Det brukar vara mycket mera på lördagar, inte så här segt säger Bibbi runt elva-tiden. Vid dagens slut säger hon; Jag tar tillbaka det där jag sa om segt för de va de inte alls det!

Hur intensivt som helst blev det mellan 12- 16 tiden. Fullt ös, kö och folk som letade efter bord. Det stod t o m endel med maten på brickan i handen och väntade på att någon skulle resa sig och gå för att lämna bordet till nästa grupp med människor. Helt sjukt! Men det flöt på rätt bra, hängde med och jag tycker att det gick bra och de tyckte även resten av personalen. Så bra så, var dock helt slut vid fem-tiden. Såg ut som ett spöke sa mamma sen när hon kom och hämtade mig. Tacka vettja kaffe, annars hade jag inte varit vaken tills dess.

Hur som helst ska jag ta en chokladpralin, borsta tänderna, ta en snabbdusch och sen lägga mig. Jobba frukost imorgon på Aspa med! :)

Jobba veckan ut

Kategori:

Nu har jag praktiserat mån - fre (eller nej, var ju faktiskt på Thoréns i tisdags men iaf) och fick jobba imorgon på Java mellan 10 - 18 för de behövde hjälp. Äntligen lite stålingar! Suger att praktisera, hade det inte varit för barnbidraget... Hur som helst så ringde även Kenneth för nån timma sen och ville ha med mig på frukosten på söndag. Alltså innebär de att jag måste hem till skogen fort som fan för att hinna lägga min innan jag ska upp till nästa jobb som börjar 5.30. Och jag är ingen morgon människa. Men pengar är pengar och jag är inte den rikaste på jorden direkt.

Mh, lön alltså ;)

Hjärtegull!

Kategori:

Kärt barn har många namn heter det va?
På Java har jag blivit kallad för både prinsessan, hjärtegull, sockertopp, stumpan, lilltjejen, gumman osv. Lyckligtvis av mina kvinnliga medarbetare (lyckligtvis? jag är inte lesbisk) menar mer att skulle David börja kalla mig hjärtegull skulle jag nog inte våga mig tillbaka. Fast han ser rätt bra ut, 23 år är inte så gammalt heller! Haha. Och Adde är faktiskt gift och Josef är över 70! Ingen aning varifrån jag fått dessa smeknamn, sen när blev jag ett hjärtegull? Iofs är Linda mamma till en liten ett-åring vid namnet Fiorella, (jag vet, hur fint namn som helst!) kanske därav allt bebis-prat med mig?

På tal om bebis-prat. Endel människor är så otroligt dutti nuttiga med allting. Från småbarn och djur till ett halsband. Ta min mormor t ex. Hon kan köpa nånting för hon tycker att det är så otroligt sött och gullar med allt och alla. (För övrigt världens coolaste mormor). Mamma är inte de minsta duttig med nånting. Man tycker att hon borde ta efter sin mamma men antagligen inte? Jag är nog nånstans mitt-i-mellan, tror jag..

Hur som helst, orkar inte tänka mera just nu. Ska äta mat och kolla på Idol.
Den här gången tror jag Anna åker ut (trodde de sist me men då rök Robin E).
Eller kanske andra Robin åker ut den hära gången?
Fast jag hållar tummarna för att Johan åker, han och Anna behöver bli lite äldre.

Nej.. mat var det

Hår-reklam?

Kategori: Philosophical


Hur stor chans är det egentligen att hon har just den hårfärgen? Jag menar, hon använder säkert inte ens L'Oreal när hon färgar sitt hår. Likadant hårfärgningsreklamen Pernilla Wahlgren är med i, ni förstår vad jag menar.

Det är rätt många kändisar som är med och gör reklam för olika prylar, de roliga är att det ibland inte ens vet vad eller vem de gör reklam för. Nu menar jag märke, inte produkten. Ja, självklart är det för att locka till sig nya kunder men face it, reklam suger hur som helst!

R.I.P Solo

Kategori:



Vi vet inte var, när eller hur men imorse när mamma åkte till Kvarnstugan hittade hon lilla Solo liggandes på våran vita filt ihopkrupen och livlös. Min lilla pluttis<3 Så söt var han ju.

Presenterna

Kategori:



Tack älskade mormor och morfar<3

Nu blir det mat! Kyckling och ris, mums!

Tidig födelsedag

Kategori:

Idag var mormor, världens bästa mormor Dorothy och hälsade på oss över dagen.
Det blev fika och sen paketöppning till min och Billys stora glädje! Vi träffar inte mormor och morfar allt för ofta (max 3 ggr om året) och nu kommer vi inte ses förens vid jul så jag och illy fick våra presenter idag!
Han fick en lila skjorta, en ljuslila slips, 300 kr och en pull-over. Super snyggt verkligen!
Själv fick jag en lite längre tröja, en parfym designad av Ulrika Hydman-Vallien, 300 kr och ett halsband från SNÖ of Sweden. Mh, vackert!

Allt gick bra idag på Java och David anställde mig på sin.. jag kommer inte ihåg var eller vad jag blev anställd som.. hm, företagsbemanning, tror jag han sa att de hette? men fick lära mig att göra latte iaf så jag är KUNG på det nu. Kom och drick latte folks! ;)

Lady Gaga - Pokerface

Kategori:



Mh, går inte att sluta lyssna på!

Grattis!

Kategori:


Frank till vänster på bilden!

Idag så är det Frankieboys dag för han fyller 17 år! :D Så massa grattis till dig, stor pojke nu ;)

Thoréns..

Kategori:

Var och hälsade på i Ellens skola idag men fick inte vara med i hennes klass dock men kul var det i alla fall. Fick se hur de arbetade osv, intressant och jag ska alldeles strax ringa till rektorn och fråga hur man skriver in sig. Kul! :D

Dödligt trött idag men imorgon blire Java igen och mormor på beskök. Haddinuttanimig va mysigt! :D

Min handväska!

Kategori:

Kom i helgen på att jag är beroende av att ha en handväska med mig. Nu menar jag inte för att ha med mig plånboken osv hela tiden utan jag måste bara ha en väska. Jag blir så nervös om jag inte har med mig en och tror att jag har glömt den någonstans men i verkligheten ligger den hemma, i ett skåp eller liknande. I lördags när vi åkte till Göteborg kom jag på halvvägs dit att jag glömt min handväska hemma i Melinas rum och jag höll på att bryta ihop! Totalt onödigt att ha med sig den eftersom att jag inte hade något viktigt i den men blev jätte sur på mig själv att jag glömt den. Fick den på söndagen när mamma hade varit i Kvarnstugan och hämtat den. Hon slängde väskan till mig och sa; Visa nu vad som va så fruktansvärt viktigt att ha med sig. Men jag kunde inte säga vad. Det är bara säkerheten att ha med sig den. Känns så tomt utan den.

Men nu blir det mat!

Jackass

Kategori:

Kollade på Jackass med syrran förut. Garvade ihjäl mig, jävla galningar!

Ska hoppa in i duschen nu alldeles strax sen blir det sängen. Gick iofs upp för drygt 7 timmar sen men är trött igen. Det sliter på en att ha migrän. Förhoppningsvis har det gått över imorgon.

Mormor kommer på onsdag! <3

Toblerone vinst

Kategori:

Vi var i Göteborg igår och kollade på U-cupen som ni redan vet att lillasysters lag vann. Det var två timmars paus mellan kvalet och finalen så mamma och jag bestämde oss för att ta en vända på Avenyn för jag hade världens migrän och ville ha migrän tabletter eller något. Får dock skylla mig själv eftersom jag mådde dåligt redan dagen innan. Oförskämt men jag satt och höll för öronen när alla lag körde för jag klarade inte av ljudnivån. Trodde hjärnan skulle sprängas eller nåt! Hur som helst så hittade vi apoteket men dom stängde 14.00 och vi var dära 15.00 såklart. Eftersom att tävlingarna inte började förens 17.00 så tänkt vi att vi tar en sväng in på Julmarknaden i Liseberg. Måste erkänna att jag var rätt besviken, även fast de va mysig var det nog ingenting jag skulle åka ner en hel helg för. Men jag gick och tjurade över min migrän så mamma tog tag i mig och sa; Kom nu så vinner vi lite toblerone! Vi kom fram precis innan de skulle stanna hjulet och vi tog den sista brickan som fanns med nr: 46 - 50. Vinner gör nr 49! Ganska självklart att det var MAMMA?!?!? Det är sjukt, hon har vunnit fyra gånger på rad nu och alla gånger har hon sagt: Kolla nu när jag vinner den! eller liknande. Det är nu vi ska spela Lotto med Joker mamma ;)

Bjöd båda örebro lagen på toblerone, så nu har vi "bara" ett kg kvar. Suck.

Måste även tillägga att jag vaknade för en kvar sen. Pinsamt!

GULD!

Kategori:


(både lag 1 och 2 är på bilden)
Det är väl självklart att vi tog guld! Lag 2 i alla fall som lillasyster är med i.
Massor av grattis till er, ni är så sjukt duktiga!
Lag 1 tog sig till en 4de plats. Ni jobbar er uppåt snabbt och säkert.
Keep it up girls! Nästa gång blir det etta och tvåa såklart! ;)

Hört av någon på en tävling
"Nu får de andra lagen börja kämpa mera! Man vet redan att Örebro KIF lag 3 kommer ta guld, Örebro KIF lag 2 kommer ta silver och Örebro KIF lag 1 kommer att kämpa om medaljplatsen. Tävlingarna är redan självklara!"

Vi vet att vi är bäst Örebro GF! ;)

Göteborg

Kategori:


Mh, Göteborg imorgon och kolla på snyggaste tjejerna när de tävlar. Truppgymnastik såklart!
Lillasyster ska såklart vara med och hon har förövrigt flyttats upp ett lag eftersom att hon är så braaa. :D

Lycka till tjejer! :D

Idol

Kategori:

Sitter i fotöljen med Frillan på fotpallen och kollar på Idol men lägsta möjliga volym.
Har så otroligt ont i huvudet (migrän) så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Tror att Anna åker ut ikväll faktiskt..

Au-pair i England

Kategori: The Au-pair part of my life


Biljetten är beställd, den 5e januari 2009 bär det av till Berkshire, England och jag längtar som tusan!
Kommer bli otroligt trist att lämna familj och vänner hemma i Sverige men räknar med att ni kommer och hälsar på mig nångång under de 7 månaderna i alla fall! ;)

Här är en bild på min "nya" familj.
Shannon, 7 år, mamma Wendy och Aidan 4 år.
Aren't they lovely? :D

 Men nu ska jag se till att få lite sömn, Java imorgon såklart!
Puss natti,

Saw V

Kategori:


Två gånger hoppade jag till riktigt högt. Satt för de mesta me knäna uppdragna mot kroppen och händerna för ansiktet men förövrigt var filmen rätt bra! :D

Bio med Jossan och Mange och sen en sväng till Lilla Örebro, mysmys!

Eh, regn?

Kategori:



För jag såg inte ut som en dränkt katt i Örebro när jag skulle från Java till resecentrum heller!

Fick frukost-sällskap av Malin, Hanna, Magnus, Jossan och JohannaJava. Tack så mycket. :)
Annars har dagen varit bra, fullt upp på Java. Trivs mer och mer för varje dag, underbart!

Kärna i mango?

Kategori:



Skulle skära upp lite mango och tugga på tänkte jag och jag var helt ovetande om att mangon hade en kärna i sig. När kom den dit liksom? Men vindruvor och mango tillsammans var mycket gott och nu ska jag sova så godnatt :)

Teknikens under

Kategori:


Har önskat mig ny kamera och liten-rese-dator i present/julklapp och som avskedspresent. Det skulle vara perfekt att ta med sig så jag kan fotografera och lägga ut på internet och hålla familj och vänner uppdaterade om vad som händer i England och vad jag har för mig. Eftersom att datorn är mindre än ett A4a papper så kan man ta med sig den överallt hur lätt som helst.

Annars blir det avbetalning till mamma, det fungerar alltid det också ;)

Regn

Kategori:



Vilket skitväder det är. Mörkt blir det fort som attans, kommer till Java när det är mörkt och går därifrån när det är mörkt och då jobbar jag bara 7 timmar. Alltså, mindre än 7 timmar av 24 timmar är ljusa just nu. Nice!

Det var som mest 8 barnvagnar inne samtidigt på Java idag, så söta små bebisar som kommer och fikar med sina mammor! (tvärtom blir det egentligen).

Hittade en gammal bild på mig och Hanna, gröna snyggingar är vi! :D

FACE Stockholm

Kategori:



Mamma har lovat att köpa ett presentkort till mig på FACE Stockholm i födelsedagspresent.
Det ingår att bli sminkad, rådgivning om hudvård, sminkningar osv + att jag får valfria produkter för 500 kr. Hur nice är inte det? Perfekt till jul och nyår! :)

Bästa vänner

Kategori:

Genom livet har man haft en och annan bästa vän, vissa har man kvar, andra har man tappat kontakten med och andra umgås man med lite titt som tätt.

Sökte runt lite facebook på olika människor och kom på "Melina Åkebrand". Vi bodde grannar i två år i Vega och var under den tiden bästa vänner. Eftersom att de sen flyttade bort så tappade vi kontakten mer och mer. Vi var ju bara 7 år under den tiden och vi har vi inte träffat varandra sen.. ja, det är en massa år sen. Över 6 år i alla fall..

Hur som helst hittade jag henne på facebook, så underbart kul att gå kontakt med människor man trodde man aldrig skulle träffa eller höra av igen!

Så dagens hiss går till Facebook, en underbar sida att hålla kontakten på och hitta gamla vänner.

Martin Ekholm Modellbilder

Kategori:



Det är sjukt vad snygg han är och att jag aldrig tänkt på det förut! (Kom på det i somras när jag träffa han senast)
Här har ni, killar och tjejer, Martin Ekholm i egen hög person på modelljobb i L.A.

Och jag har känt honom hela mitt liv! :D

http://www.modelmayhem.com/730237

Hemsidan till hans "porfolio".

Kyle XY

Kategori:



Visst är han oemotståndlig!

Kyle xy maraton idag med lillasyster och chips. :D

Café Java

Kategori:



Ikväll blir det nog att lägga sig i tid för annars kommer jag aldrig orka upp halv sju imorgon.
Är grymt glad över att jag får praktisera på Java, trivs mycket bra. :)

Är fortfarande ensam hemma, nu börjar det fan bli segt! Får ringa och höra när de kommer hit.

The Vocie :) <3

Katy Perry på EMA

Kategori:



Hon ledde EMA galan super, men är det någon mer än jag som tycker att det låter som "bad-kareoke" när hon sjunger live? ;S

Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman

Kategori:

<

Ensam-hemma-mys

Kategori:

Visst lider jag inte av att vara ensam hemma! Första gången på riktigt länge faktiskt och det är skööööönt!

Var och kollade på Philip när han tävlade idag. Eller det var i alla fall tänkt så. Vi kom till hallen runt 2-tiden och då var det utdelning i standard (Philip tävlar i latin) så vi fick kolla på utdelningen och fick sen reda på att det skulle vara en paus till kvar över tre. Det drog ut på tiden som fasen och vi var tvugna att dra vid 4 - halv 5 tiden för att hinna till Marieberg och köpa mig en ny kofta och sen skulle mamma och Melina hem till stugan. Vi trodde Philip skulle ha hunnit dansa vi den tiden men de låg så efter i schemat så när vi väl drog därifrån hade de fortfarande inte dansat! Lite snopet att betala inträde för att inte ens hinna se den man hade tänkt. Men men, Suss & Hasse + två andra och mina söttjejer Hanna och Emma var där med mamma med så de filmade och får visa mig sen hur det gick osv.

Sitter just nu nermyst i soffan och lyssnar på The Voice. Tacka vettja webb-radio! :D

Min Solo

Kategori:



Kolla på mitt lilla fetto. Han är ju så otroligt söt, Solo.

Min favoritkofta

Kategori:

Mamma är duktigt och tvättade imorse och lyckades trycka en gång förmycket på tvättmaskinen så min kofta blev tvättad i 90gradet istället för 30grader som den ska tvättas i. Den tappade formen helt och den är bara en vecka gammal! Min mysis kofta <3

Tur att man har världens bästa mamma som ska köpa mig en ny + en annan för hon vet hur mycket jag gillar långa koftor. :)

Läskig granne!

Kategori:

Kanske skrev om det för ett tag sen att jag träffade min granne (en kille som bor med sina föräldrar i samma trappuppgång som mig) i trappen och han erbjöd sig att köpa sprit och cigg till mig så jag fick hans nr. Jag har inte hört av mig till honom och inte han till mig förens idag. När jag kom hem tidigare i kväll så kom Filipp amed en lapp till mig med ett nr oså sa hon ; Det var en turk här och sa att jag skulle ge hans nr till dig. Jag skickade iväg ett sms och fick reda på att det var denna tidigare nämnda granne och jag undra om de va nåt speciellt han ville men fick inget svar. För en kvart sen ringde det på dörren och gissa vem? Joda, min kära langar granne tog en sväng förbi! Fick då höra att han fått nytt nr för han har suttit inne en månad för misshandel och ska få sin dom nu nästa vecka. Sen även att han skulle få hem sprit på tisdag och om jag ville ha så skulle jag slå en signal (notera att mamma står i bakgrunden och sorterar tvätt och hör precis vad vi(han) pratar om!) och att han tyckte att vi skulle ta en öl nåndag. Of course.. not?! Tur att man flyttar härifrån så slipper man efterhängsna, fängelsevana langar grannar!

Dessutom stank han sprit. Stackarn!

Photoshop

Kategori:

Vi har photoshop men eftersom att nån smart jävel i familjen har slarvat bort skivan har inte jag kunnat installera det på min dator. Vilket gör mig pissed-off.

YEAH!

Kategori:

Har nu garanterad praktikplats på Java så kom och fika hos mig massor! :D
Skulle vara ännu mera guld om man även fick helgjobb där så man tjänar lite stålingar men antagligen kommer det med tiden det med (hoppas jag).

Fullt ös var det idag, jag lyckades bränna mig mitt i handen, en kille råka sätta fyr på ett dagsblad och alla var allmänt trevliga som vanligt. :) Ska dit på måndag igen.

Java

Kategori:

Första test-praktikdagen på Java och allt gick som smort!
Alla är så söta och snälla där, trivs jätte mycket och då är det bara första dagen!
Hjälpte mest till att plocka undan, servera, fylla på osv eftersom att jag inte är så "inne" än men OM jag får praktikplatsen (vilket jag hoppas innerligt på!) så får jag förmodligen lära mig kassa ochså med så småning om.
Förövrigt gick dagen väldigt fort, fulls ös hela tiden men det är så det ska vara. :)

Fika

Kategori:

Hur mysigt som helst att sitta på BaraVara med Mange, Jossan, Malin och Hanna och ta en latte. Vi har alla problem märker jag! Haha :)

Imorgon så blir det i alla fall första praktikdagen på Java. Ska bli hur kul som helst.
Helt plötsligt ser livet mycket ljusare ut och jag är på väg! :D

Yoga

Kategori:

Vaknade för kanske en timma sen av att mamma ringde. Det finns inget värre än att bli väckt genom att det ringer, hua! Men upp kom jag i alla fall, ringde till IV och berätta att jag fixat praktikplats och nu sitter jag hära. Ska försöka göra klart en liten presentation om mig och min familj som jag kan skicka till Wendy. På tal om det så har vi beställt flygbiljetten nu så 5 januari, då bär det av till England! Är så otroligt peppad och ångrar ingenting, så skönt!
Praktikplats har jag förövrigt fått på ett av Örebros mer tredigare cafén, Java.

Funderade på om jag kanske ska ta och ge mig på lite Yoga efter att presentationen är klar, det var ett tag sen faktiskt. Annars senare ska jag in till Örebro och vara med Jossan lite och sen till Java och snacka. Ikväll blir det att färga håret på lillasyster, nu ska hon bli helt kolsvart i håret. ;)

Fashionshow

Kategori:

Var på modevisning idag i Örebro med mamma med.
Nadias nionde kollektion visades upp med namnet filosophie. Temat var drömmar vs. tankar.
Jätte vackra kläder, absolut! Hittade min framtida bal-klänning och för att inte tala om en super snygg regnjacka. Den låg dock på ett par tusenlappar men än jag har i bakfickan så det blev inget av det. Men annars så!

Mycket cred till Salong Kaf med sina fina håruppsättningar och likadant till sminköserna. En super show, tackar och bockar i massor.

Trevlig dag

Kategori:

Åkte med mamma till Kvarnstugan idag och lärde mig lite bokföring, lättare än att sitta på företagsekonomin i alla fall kan jag lugnt meddela! Jag pussade ihjäl mig på våran lilla kisse som är hur mysig och rund om magen som helst, gulligare kan man inte bli. Han fick namnet Solo.
Senare idag så kom Hanna hem till mig och prata lite och åkte med mig och mamma in till Örebro. Vi skulle in och prata på lite ställen om praktikplats och började inne på Java. Eureka och tro det eller ej men jag ska test-praktisera en eller två veckor för att se om jag pallar med allting och är driftig. Men jag klarar det hära, absolut! Så imorgon ska jag dit och lämna en lapp, ringa IV och säga att allt är löst och på torsdag blir första dagen. Kom och fika hos mig! :D

Köpte ett par svarta skjortor till jobbet och en ny vinterjacka. Härligt härligt!

Praktikplats

Kategori:

Var som sagt till Allé idag och lämnade 100-tals böcker och prata me massa lärare på IV. Drog även ut på min lilla söka-praktik-eller-jobb-under-november-december-runda med mer eller mindre lyckat slut. Gina Tricot ville att jag skulle stanna minst ett par månader till, en del affärer tog inte in praktikanter pga för lite att göra, andra hade redan fullt (jag är ganska sent ute) och andra ska jag tillbaka till i eftermiddag eller imorgon och prata med. Så det här löser sig allt! Annars skulle mamma prata me Catrin Trehörning och Jaana Ekholm om nån av dom behövde praktikant, men då blir det i Stokholm (vilket jag inte lider ett dugg av) men mamma vill ha mig hemma sista månaderna nu innan jag sticker.

Är så fruktansvärt peppad på att dra härifrån alltså! Det ska bli så sjukt kul! :D
Var även och kollade in sötaste lilla datorn, rosa såklart(!) som jag kanske ska köpa, även mobil och digital-kamera. Måste ladda upp nu men antar att jag får betala tillbaka massa till mamma sen, men det löser sig!

Puss / Denise

Rus

Kategori:



När vinet glöder i de fyllda glasen och
vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och varit så blyga
vi slutar upp att smyga, motet kommer efterhand.

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli förstora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!

Alla rus i stora famnen och skeppet söker hamnen
och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara
när du vilar på min arm.

Senare när berusningen har lagt sig och
det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig,
man för sig och hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajjat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag

Fågeljakt

Kategori:

Det låter värre är det var.
Flög in en stackars talgoxe i köket idag när jag jobbade, tror det tog mig och Barbro två timmar innan vi fick ut den. Men det var en lugn dag idag. Bara 18 gäster så det var no stress no stress. Dessutom var jag dödstrött så när jag kom hem gick jag och la mig igen.

Imorgon ska jag och mamma och prata med IV-Staffan och sen till Thoren school och prata med dom.
För egentligen, vad har jag att förlora nu? :D