I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

So you think you can dance

Kategori:

Finalen idag! Jag hejar på Katie, hon är ju så underbar och fantastisk. Av killarna vet jag inte riktigt, må den bäste vinna!

Är klar med engelskan nu och saknar Stockholm. Nån som har lust att betala mig en resa dit? :D

Buss vs. Tåg

Kategori:

Tog tåget hem idag med Linda för jag orkade inte vänta på mamma eller bussen. Det enda som suger med tåget är att jag måste gå hem från stationen typ, inga större problem egentligen tar bara 20 minuter. Men det e verkligen plågsamma 20 minuter när det regnar! Självklart börjar det att regna när jag kliver av tåget och det slutar när jag kommer hem. Typiskt..

Men vårat rum e tapetserat och det blev snyggt! Får väl lägga in nån bild sen. Men nu ska jag plugga.. skit tråkigt med nödvändigt ;)

Skolan

Kategori:

Sitter i ett bås i biblioteket just nu och skriver om Nattbuss 807, ganska stark film och de sjuka e ju att allt har hänt. Precis i den delen av Sthlm där jag bodde med. Fast jag bodde väl i det lite "finare" området antar jag.

Vg i samhällen i alla fall. För första gången på länge fattade jag äntligen någonting på franskan med så e lite små happy! Ska väl plugg när jag kommer hem, måste öva på engelskan. Men åter till sam. arbetet!

Måndag igen

Kategori:

Sitter och kollar på AFV och skrattar så jag gråter! Tänk vad roligt man kan ha åt människor!

Hur som helst gick webbdesignen lysande och likaså naturkunskapen. Tror att jag t o m fattar företagsekonomin.

Gissa vem som fick en hel hundring i gengäld för godis som smakade diskmedel? ;)
Fast den ska jag nog spara, eller köpa nånting fint till Melina för. Hon fyller ju heela 12 år på torsdag! :D

Diskmedelsmak?

Kategori:

Var och köpte godis i fredags inne på Konsum. De har faktiskt godast lösgodis och det kostade bara 49kr/kg för en gångsskull och jag var tvungen att köpa även fast jag bara kan äta tre bitar innan jag mår illa. Hur som helst, sen senare på kvällen så satt vi ju och kolla på tv och jag åt lite och tog en godis som smakade tvål. Super äckligt och jag var absolut inte beredd på det. Mamma tog en godis ur min påse med och sa att det faktiskt smakade tvål/diskmedel. Så jag la ifrån mig påsen sen idag (söndag) när jag öppnad påsen igen stank det diskmedel. Då kom mamma fram till att de måste ju ha tvättat ur de dära lådorna godiset ligger i och inte sköljt ur ordentligt.. Som om jag skulle börja tycka om godis mer för det... Euww.. Ska till konsum imorgon och kräva tillbaka pengarna eller nytt godis eller liknande. Så sa det ju inte vara:o

Skrattvärk?

Kategori:

Det var superkul igår (även om ingenting slår pappas 50 års skiva) och jag skrattade så jag grät! Var dock super trött redan vid 1 tiden eftersom jag var uppe tidigt och jobbade. Men vi åt, lekte lekar, skratta, dansa, spela guitarhero, sjöng kareoke, skojade, drack, sjöng våra vackra sånger till Rolf och Björn, kollade på film när Rolf var liten osv! Kände hur käken värkte när man skrattat så mycket! Så tack för en trevlig kväll och grattis igen!

Vi kom väl hem vid tre tiden och jag slockna direkt! Sova på min underbara soffa eftersom jag inte har ett rum där! ;) Vaknade runt halv 8 av kissen men somnade snabbt om igen och gick inte upp förens halv tolv. Eller gick upp och upp, låg kvar i sängen och kollade klart på Smala Sussie, Jiddra inte med Zohan och såg sen The Happening. Samla Sussie var nog bästa av dom tre skulle jag tro.

Men nu sitter jag hemma i Kumla igen i min säng. Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi börja plocka ur allting från mitt och Filippas rum så gubben kan komma och tapetsera här imorgon! Great! :D

Russindisco!

Kategori:

Håller på att välja kläder just nu. Att jag aldrig kan bestämma mig vad jag ska ha på mig ? Ska det vara så svårt med min garderob menar jag? Sen är jag sån som inte kan ha samma sak på mig två dagar i rad, det säger emot alltihopa. Snuskigt och fantasilöst enligt mig. Hur som helst, om en timma ungefär så ska vi ivägt ill Hammar av alla ställen på jorden och fira pappas kusin Rolf! Ska nog blir kul det med även om majoriteten kommer vara över 30 och aspackade innan klockan slår 22.00 ikväll. Men det är rätt kul om man tänker efter, min pappa är lite mysko när han e full.. och resten av de andra med för den delen men men!

Måste även hjälpa till lite me en sång de ska sjunga för Rolf. Eftersom att jag är en höjdare på att skriva texter när de gäller sån "musik" ber de mig om hjälp.. en timma innan vi ska åka och jag har FORTFARANDE inte valt kläder, sminkat mig eller liknande.

För övrigt gick det bra på jobbet idag om det är intressant. Hade en kille där som hade aneroxia och tvångstankar om att smör, ost (mejeriprodukter i huvudtaget), mjöl, socker osv var farligt så vi sa bara; nej det är inget sånt där i... Lätt lurad jävel!

Åter till kläderna!

Filmkväll

Kategori:

Nu har jag gått igenom Wanted och 21 på raken. Filmer som verkligen måste ses! Till det serverades blåbärsmilkshake som bror min fixade. Hur gott är inte det? ;)

Nu blir det sova, upp 7 och tjäna pengr imorgon!

Skogen

Kategori:

Sitter nu ute i Kvarnstugan ännu en fredags kväll. Inget festande idag minsann, nej vi ska ha myskväll och kolla på Wanted ikväll heeela familjen. Och jag har inte träffat mina kissekatten på två veckor så de va ett kärt möte med massa kurrande och smekade mot benen. Liza dregglade t o m lite på min tröja, gos kissen <3. Dessutom har jag fortfarande inte fått mamma att köpa en valp till mig men jag ska minsann fortsätta att tjata!

Mamma är skön alltså! Körde neger och president (och jaa vi ska döpa om spelet!) med mamma och syrran. När vi var i Italien i somras körde vi att även fyrorna var flygande annars brukar bara tvåor och treor vara det. Även fast vi sa till mamma att det var "vanliga" reglerna nu så glömde hon såklart det. Men det bästa var att jag hade lagt ut två knecktar och hon la ut två damer och en tia? Sen sa hon; Nej så kan man ju inte göra! och la fram en fyra istället? Sen kom hon på att så kunde man inte göra heller så hon tog upp allting och la ner en tia och en fyra? Här är vi förvirrade! :D

Men nu är det mat, potatisgratäng och fläskfilé mumma! :D

Fredag!

Kategori:

Men det innebär inte att det kommer bli en festar fredag utan ännu en helg kommer jag att få spendera ute på landet. Visserligen ska jag jobba imorgon, frukost och lunch, och sen är det 50 års skiva på kvällen så det blir skoj antar jag. Hoppas jag!

Nu ska jag sätta mig med engelskan igen. Vaknade för en halvtimma sen kanske, fanns plättar hemma så det fick bli frukost och det var gooottt! Idag ska dom dessutom tapetsera klart Billys och Melinas rum! :D

Glöm inte:
http://de-nice.myminicity.com/ <- en ny invånare skapas
http://de-nice.myminicity.com/ind <- en ny industri byggs
http://de-nice.myminicity.com/tra <- nya transporter

Trodde jag jo..

Kategori:

Åh jag blir så arg!
Hittade universums snyggaste skor idag inne på Wedins för 799kr. Inte så dyrt för att vara läderskor faktiskt. Sen även en super snygg väska för 349kr, inte dyrt det heller. Men eftersom att jag precis tagit ut massa tusenlappar och gett dom till mamma måste jag hålla hårt i de sista mynten jag har kvar nu. Lite synd för de där skorna var verkligen gudomliga!

Hur som helst ska jag ringa runt lite imorgon och söka jobb. Lite ska jag väl hinna jobba, läxorna får faktiskt inte ta all tid! Men det blir annars jobb i helgen, så det e några hundralappar som ramlar in där! Yesyes

Shoppa

Kategori:

Haha, jag skulle hålla i pengarna men nu är det så att vi ska vara "fina" i helgen när Rolf har sin 50 års fest så det blir en sväng till stan om en timma drygt me lilla mamma. Får se vad jag hittar, är super inne på att köpa den dära snygga cocktail klänningen jag hittade. Får se om den är kvar.

Och du blev visst avundsjuk! Jag märkte det på dig.

Ciao!

-

Kategori:

Känner lite saknad måste jag erkänna

Sovmorgon? Njae...

Kategori:

Studiedag idag och på fredag och jag som trodde att jag skulle få sova ut. Hm.. inte hade jag räknat med att han skulle komma kl. 8 på morgonen och börja rota omkring, lägga papper på golvet, täcka över möbler osv. Så nu sitter jag här i alla fall. Har legat och dragit mig i sängen i typ 1 timma utan att ha kunnat somna om.

Idag blir det nog mest till att plugga. Mamma och jag skulle även träna lite granna bestämde vi men vi får se hur det blir. Man vet aldrig med henne! Nu ska jag äta lite frukost och sen se vad dagen har att erbjuda.

Infokväll

Kategori:

Hade italienska prov idag och jag missade såklart att skrvia med hjälpverbet "avere" så fick hälften så mycket poäng än vad jag egentligen skulle ha. Så töntigt för jag kan ju det! Men jag fick G iaf och det är huvudsaken även om jag vet att jag kan bättre. Fick dessutom veta om att jag måste tenta av Webbdesignen som jag fick lucka på förra terminen för jag missade de sista provet för jag var sjuk som vanligt. Eftersom jag hade lucka skulle jag vara tvungen att betala 500kr för att tenta av det men jag snackade med Kjell så han fixade så jag kunde göra de hos honom så sätter han G. Det löste sig ju fort.

Förövrigt så var det infokväll idag i skolan och våran klass som e pengaberoende stod såklart och sålde fika. Trodde inte det skulle gå så bra eftersom att de gick lite halvdant förra veckan men sålde för dubbelt så mycket som de gjorde! De gillade visst våra kakor! ^^

Imorgon och på fredag är det studiedag så det blir att plugga röven av mig! :D
Sen ska de tapetsera de dagarna med, wi!

Choklad på näsan

Kategori:

Sitter och små kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik och har precis stoppat in fyra kladdkakor i ugnen. MUMS! Fast det får jag inte smaka på för de ska vi sälja imorgon på infokvällen i våran skola. Men jag fick minsann lite kladdkakssmet och det var mumma!

Annars finns det inte mycket att göra. Eller egentligen finns det väl det. Men ska fortsätta med engelskan imorgon. Blev missnöjd så jag måste fixa det på nåt sätt. Italienska ska jag kolla på en sista gång nu innan jag lägger mig men det e så lätt. Ska satsa på MINST VG+ alla prov framöver nu på italienskan för fan! Och Linda och jag ska ha MVG på våran samhällarbete. Eller hur ;)

ISMEN - Alla gillar brudar

Kategori:



Brudar gillar brudar
Killar gillar brudar
Alla gillar brudar
Brudar Brudar Brudar

Tisdag

Kategori:

Hittills har jag orkat gå upp, duschat och lägga ner lite tid på Italienskan och Engelska arbetet. Nu måste jag vänta på att Filippa kommer hem så jag kan sno hennes färgpennor och göra klart arbetet. Laddar hem lite musik och är olaglig och känner för att gå ner och spöa våran granne som står och klipper sin minigräsmatta men en såndär gräsklippare man drar för hand. Inte en på el eller så, men låter som fan gör den!

Måste sätta mig och kolla på filmen snart men jag orkar inte, är för rastlös.

Nån som vet nån bra sida man kan ladda hem musik ifrån förutom Piratebay?

Denise

Kategori:


Skolfoto idag förresten.
Usch och fy!

22.42

Kategori:

Ska nog gå och lägga mig om ett par minuter. Imorgon ska jag försöka göra klart min engelska redovisning, plugga italienska, kolla på Nattbuss 807, baka kladdkaka och hämta ut ett paket på posten. Måste faktiskt lägga ner mer tid på läxorna ändå om det känns som om all tid redan går åt till det. Men anstränga mig lite får jag nog göra. Juste.. Ska skriva lite på franska resan med.

Men nu ska jag nog sova. Gör ingen nytta vaken iaf

Adios

Plugga mera!

Kategori:

Jag tycker redan att jag lägger ner sjukt mycket tid på att plugga men ändå behövs det mer. I alla fall på franskan.. Det bevisades idag. Fick tillbaka mitt franskaprov. G = 50, VG = 75 och MVG = 100.. Jag fick ynka 37 poäng! Visserligen är det en hel del slarvfel men i alla fall.. Sjukt dåligt. Kan nästan glömma den dära franska skolan för med de där betygen kommer jag inte in! Hm.. Men det e som mamma säger. Måste lägga ner mer tid. På de andra proven och alla andra ämnen klarar jag mig alltid. VG är genomsnitt för mig. Men inte i franska. Skit franska alltså! Att det ska vara så svårt!

Men nu ska jag plugga italienska. Har prov på onsdag. Förhoppningsvis går väl de bättre!  ;)

The weekend

Kategori:

Ja med två små uppdateringar under helgen kan man ju lista ut att jag hade det rätt kul faktiskt. Fest i Spånga hos Lukas spårade ur och vi var sist kvar dära och däcka men kom hem kl 8 på morgonen. Jag sov bara två timmar för att sen åka och träffa Victor. Det var mys och sötaste småsyskonen han har! :D Hann bara vara med honom i två timmar typ eftersom att jag var tvungen att hinna till bussen hem sen. Och det var på minuten att jag hann med den fucking bussen!

På lördagen när jag kom till Sthlm var jag med och kollade på en match Jennica hade i Huddinge. Saknar basketen som fan! Ska kanske börja spela igen inne i Örebro men vi får se hur det blir med den saken. Hur som helst är deras nya tränare helt störd och 93na är super dåliga! Byt lag Jenka! Och ni andra 91or med!

Nu sitter jag i skolan, snart skolkort och I hate it!

Andra Avenyn

Kategori:


Äääntligen ny säsong av Andra Avenyn! Första avsnittet var idag, 20.00 men det missade jag såklart eftersom att jag kom hem kvart över 8 med bussen. Så det blev webb-tv och såg då även avsnitt 105 och 106. Är fortfarande lite putt över att jag missat avsnitt 1 - 37 och 85 - 102. Men mamma ska köpa första säsongen för hon ville med se den så snart löser väl sig det med.

Ferre

Kategori:

Ja nu sitter jag fast här ute i Spånga, halvdragen och super trött! Bussen går inte förens om en evighet och vi kommer inte vara hemma förens om TVÅ evigheter.. Dvs runt kl. 6 på morgonen. Palla? Men ferren var helt okej fastän jag inte kände en jävel. Just nu städer Lukas (han som höll i festen) och mina ladies ligger bakom mig i en säng och sover. Hmm.. kanske e dags att väcka dom så vi inte missar bussen ?

Stockholm hos Karlssons!

Kategori:

Sitter nu inne på Jennicas rum, hon rakar benen och fixar sig inför matchen. Skulle ju träffat Victor men  fick inte tag i honom så jag skiter i det just nu :p Jennicas små systrar och mamnma är här och hälsar på. De har flyttat ner till Gbg till Anns nya kille och det var jätte länge sen jag träffade dom så det är super kul! Vi ska snart iväg och kolla på Jennicas basketmatch, då får jag träffa alla andra sötnosar!

Synd att det inte blev nån fika Mange! Får ta de en annan dag ;)

Nu är det min tur att spela, ska kicka ass på GHIII ;)

Sthlm om en timma

Kategori:

Sitter just nu i sängen, Snook, svett & tårar spelas. Skönt att ha musik på när man ska sova. Får inte ha de när syrran e hemma för det stör så mycket tycker hon. Hm? Inte alls! Fast sen e jag lite sällskapssjuk med. Kan inte sova n'r det är tyst och ingen annan än jag är hemma. Så då blir det musik på! Nu spelad Liknkin Park -Somewere I belong. Länge sen man lyssnade på dom, dom e bra.

Hm, men egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva skit. Måste gå och tvätta av mitt ansikte, ta några alvedon, klä på mig, sminka mig och dra till bussen. För idag är det Sthlm som gäller.

Grattis Markus 17 år idag!

Alvedon!

Kategori:

Sovit, ätit pasta, kollat på tv, sovit, ätit en puvlersoppa, kollat på film, somnade i soffan, ätit äcklig pizza, städat rummet kollar på film. Så såg min otroligt värdelösa dag ut. Dessutom har jag tuberkulos hosta som mamma kallar det för de låter så hemskt när jag hostar, halsen e svullen ( tror jag kommer få halsfluss igen), jag är fortfarande hes och pratar som en man, sen e jag förkyld. Ja huvudvärken får jag inte utelämna och shiit vad jag klagar. Men det e skönt att "deffa" som jag och Jennica kallar det. Annars "chilla". Var bjuden på fest idag men stod över. Räcker med torsdag och sen lördag med annars om jag hade gått ut idag också hade jag inte varit kapabel att gå upp och ta en buss 7 på morgonen.

Men ska packa de sista nu, hoppa in i duschen och sen lägga mig.

Wanted

Kategori:


Grym film ,värd att se. Bästa filmen jag har sett på länge i alla fall. Har tröttnat otroligt på de senaste filmerna som kommit ut. Jag vill gå på bio och se nån riktigt bra film. Inte nån B-film som man redan har listat ut slutet på efter halva filmen vilket jag är väldigt bra på och brukar oftast förstöra hela stämningen pga det. Meen nu vill mamma att jag ska fixa iordning alla mina kläder. Jag har tre garderober och en byrå med 6 lådor fulla med kläder. Utöver det är det 5 stora IKEA kassar med kläder i. Var ska de få plats? Och jag väägrar att slänga!

Film och mys

Kategori:

Ska krypa ihop mig i min underbara soffa och kolla film nu. Det blev Wanted, Angie är ju med så varför skulle den INTE vara bra liksom? Har dödligt ont i halsen, pratar som en man, snorar och hostar hela tiden. Dessutom sk ajag till Sthlm imnrn och festa dära. Haha, tur att det inte blev nån lokalfest ikväll då. Kul att det går rykten om det och kul om det kommer dit ett gäng och upptäcker att det inte är nån fest! :D Haha

Men det blir att knarka alvedon idag, äta mer pasta (det finns inget godare än pasta när man är bakfull!) och krya på mig helt enkelt. Ska träffa Victor imrn med, :)

Satin...

Kategori:

Som sagt så var det ju Karrofesten igår.

Förfestade hemma hos söt Jossan med Hanna, Mange, Jennie och Marina. Drack gott vin, åt jordgubbar och snackade massa skit. Så kul att vara med er! ;D Efter nån timma drog vi till Satin där Karrofesten skulle vara då. Stod i kön och betala 50 kr för att komma in i en bastu? Man kunde inte gå ut nånstans och ta luft och jag som blir svimfärdig av för mkt värme behöver ju det. Men det slutade med att jag och Jossan blev utslängda av nån liten turk för att Jossan rökte inne. Men alltså de va ett litet hörn där det stod as mångaoch rökte så tog han tag i mig och Jossan! Hmpf.. Men tur att vi kom ut, så bra var det faktiskt inte. Men vi ringde Ibbe och åkte till hans lägenhet och satt och snacka lite sen drog vi fyllekäk på Max (Mums) och sen blev det resa hem.

Men det är som sagt sällskapet som räknas och gör man det roligt har man roligt!
Snart blir det inflyttningsfest hos mig med, såklart ;)

Pepp!

Kategori:

Ikväll blire festa och jag e as taggad! Har dock världens ångest när de gäller kläder. Antingen blir det svart midjehög kjol och rött tublinne med låga svarta pumps eller min röda klänning med mina nya snygga bruna stövlar. Och jag e verkligen super sugen på att ha kjolen och de på mig men nackdelen är den att kjolen har en förmåga att glida upp hela tiden så man ser. Haha inte det bästa kanske! Men man kan vä ha hotpants under? Blir inte lika "farligt" då väl?

Får väl dra igenom min big-size-garderob som mamma kallar det och se om jag hittar nåt ;)

Torsdag

Kategori:

Ja, sovmorgon idag eftersom att jag och Linda "jobbar hemma" med vårat arbete. Ska sätta igång nu på tisdag så vi har inte så jätte mycket att göra just nu. Sen har vi svenska där vi jobbar med littaretur historia, kan det bli tråkigare? Efter det ere engelska, ska försöka göra klart min planch, ( hur stavas det då?) Hm.. sen Företagsekonomi B, sucker ämne som man inte fattar nånting på! Nästa iaf. Men när skoldagen lider mot sitt slut och jag ska hem blir det minsann inget pluggande! Nej för omväxlingensskull så blire festa på en torsdag och fira Mange! Juste.. ska köpa jordgubbar idag med! Får jag inte glömma. Men tåget går om en timma typ så jag ska fortsätta att sminka mig och allt jag nu håller på med.

Ciao!

Jo, bad day

Kategori:

Har varit på så sjukt dåligt humör hela dagen och vill egentligen bara lägga mig och gråta och tycka synd om mig själv för fastän ingenting har hänt eller så. Jävla humörsvängningar man har alltså. Men det e klart, har inte gråtit på ett bra tag så kanske är dags nu? :p Haha. Nejmen har varit så sjukt opepp på skolan, att plugga, att planera, fixa och greja och allt jag nu ska hålla på med. Vill bara lägga mig och sova en vecka och slippa allt. Så nej, det är inte rätt dag att reta upp mig för det kommer sluta med att jag blir skitförbannad på allt och alla och sen sätter mig och surar och gråter nånstans och det orkar jag inte! Men ska väl göra klart engelskan nu, försöka mig på det igen. Wish me luck!

Full på min Coca Cola

Kategori:


Ja vad ska man säga! :D Det finns människor till allt!

Bad day? or not..

Kategori:

Visserligen började dagen rätt surt med att jag missade bussen och det var inte mitt fel! Jag gick tio över som jag brukar och bussen fick för sig att gå kvar över 7 idag istället för 20 över som den egentligen ska så jag missade den håååårrrttt! Men dagen i sig har varit bra och jag kom på hur otroligt trött jag är på matte! Sen hade vi geografiprov med och jag blandade ihop några länder men det är inte så viktigt. Vg får jag ju iaf, ganska säker på det. Hahah.

Jag och Katta drog in till Örebro och luktade på parfymer och köpte nagellack. Och nu sitter jag här hemma och ska alldeles strax göra klart engelskan för imorgon ska vi vara klara. Hoppas innerligt att föredraget är längre än 5 minuter nu!

Nu blire plättar och glass :D

Hott!

Kategori:

Är det bara jag eller är det sjutk varmt här inne? Kanske för att jag bl a har datorn i knät med men seriöst... I'm dying in here! Ska snart hoppa in i duschen i alla fall och sen är det svalt i mitt och Filippas rum som tur är!

På tal om hott ska ni smaka mina chilinötter jag köpte på Kumla marknaden i fredags. Jag trodde att det var dom som vi brukade köpa (äälska chilinötter även om man inte får så mysig andedräkt av dom) men det var det icke! Sjukt starka är dom så man kan inte ta mer än en var 15de minut ungefär för det bara steker i hela halsen och munnen! Men gott är det sen. Hehe.

Men nu blire dusch och sen sova :)

Franska prov

Kategori:

Nja vad ska man säga om det? Hoppas innerligt att jag får ett G iaf, och isf blir det fest! Haha! Nejmen ett IG till sitter inte så bra just nu. Var försvann kämpar glöden? Men jag ska nog klara mig i livet i alla fall. Förhoppningsvis i Frankrike med om jag nu flyttar dit nästa år!

Och dator hakade upp sig och jag kom inte in på bloggen så det här har legat i utkast nu men skulle vara publicerat för ungefär 4 timmar sen! Hahah.

Men jag har lyckats somna och nu e jag pigg as hell och äter pepparkaka! Fortsätta med engelskan med, det är ett måste!

Svenska två!

Kategori: Philosophical

Heter det "jag ställde den där" eller "jag stallde den där". Enligt min mening så heter det såklart "ställde". Stallde är typ svenska för nybörjare! Eller? Jag googlade i alla fall på det och jag hade rätt, brorsan och alla andra som säger "stallde" hade fel!

Men nu ramlar snart ögonlocken ner över mina trötta ögon så det är nog dags att lägga sig skulle jag tro!
Skola och franskaprov imorgon! Jippiiee!...

Kanarieöarna, Schweiz eller Kläppen?

Kategori:

Ja vi har lite svårt att bestämma oss här i familjen var vi ska spendera vintern nånstans. Schwiez är nog tyvärr uteslutet för det blir alldeles för dyrt. Vi är ju faktiskt sex stycken i min familj, det blir massor av pengar! Jag röstar på Kanarieöarna, vem byter inte ut regn och rusk mot sol och värme? Samtidigt så får jag faktiskt ta med mig en kompis om vi ska till Kläppen. Det är ju så otroligt mysigt att bo i en varm stuga med mitt ute i snön. Sitta framför en varm brasa, dricka varm choklad och grilla äpplen. Mumma! Haha. Men vi ska diskutera lite i familjen och jag ska höra runt om nån bill följa med till Kläppen om vi nu ska dit.

Nån som e på G ?;)

Vänner och vänner

Kategori: Philosophical

Det är stor skillnad på vänner och vänner. Väldigt stor. Det finns vissa vänner som går före andra. Jag har mina uppdelade i kategorier och nivåer typ. Det är vissa som jag bryr mig mer om än andra, lägger ner mer tid på och liksom kommer "före i kön". Även om det låter lite wierd och elakt så stämmer det nog med de flesta människorna. Alla har speciella vänner som man prioriterar först och nu är det så att det blir Karrofesten och fira Mange istället för att umgås med en annan "vän". Eller hur var det nu? En annan slags vän. Nje det e bra komplicerat det dära! Haha

Nu blir det franska!

Grattis Mange!

Kategori:


Vem om inte denna underbara person fyller 18 år idag! :D
Hundra grattis och lyckoönskningar till dig!


Ett fyrfalligt leve för Mange Swärd
Hurra hurra hurra!

Måndag igen

Kategori:

Så börjar yttligare en ny vecka. Äntligen har vi fixat så att vi får sovmorgon på måndagar så jag kan gå upp kl. 8 istället för 6! Otroligt mycket härligare! :D Idag blir det matte, NA, FeB och Franska. Sen på rasterna ska jag och Linda plugga röven av oss på franskan eftersom att vi har prov imorgon och varken hon eller jag är någon speciell höjdare på franska. Men jag ska gå och välja kläder nu, ta 5 i 9 bussen och sen ta tag i våran klassfest!

Sleep tight

Kategori:

Nu har jag pluggat franska och geografi så jag har ont i huvudet. Så nu ska jag leta fram några alvedon, tvätta bort sminket och lägga mig i min varma sköna säng och sooova. Börjar inte förens halv tio imorgon så måste kolla upp vilken buss jag ska ta. Eller så kanske pappa skjutsar. Ska snacka med honom inna jag lägger mig. Hehe.

Men till läkarskåpet! Alvedon and water here I come!

Geting mördare

Kategori:

Två stycken tog jag död på idag! En dränkte jag och en mosade jag med sopskyffeln. Jessica tycker att jag var jätte elak och skulle släppa ut dom istället men då sa jag att de förökar sig och blir ännu fler som vill mig illa. Då kollade Jessica snett på mig och skratta. Hur som helst så sov min stora bebiskisse Shino med mig heeela natten och låg uppe vid halsen och purrade all night long. Mysis! Så jag försov mig och pappa väckte mig  10 i sex och jag börjar kl. 6. Men snabb som fan är jag och jag hann! Allting gick bra, dagen segade sig fram. Fick tårta i efterrätt som var kvar från gårdagens affternoon tea och nu sitter jag här i Kumla igen och ska vila en halvtimma för annars kommer jag inte kunna plugga nånting för att jag är för trött.

Men ska kolla lite på One Three Hill nu och ta en powernap.

Andy and Lou

Kategori:


Bara för att jag älskar engelsk humor och är sjukt trött och garvar åt allting nu.
Men inget slå Andy and Lou! :D <3

Pluuugggg

Kategori:



Känner mig så otroligt trött och nere just nu! Men samtidigt lite skadeglad. Jag e lite hemsk det måste jag erkänna. Men jag har suttit och pluggat franska ett bra tag nu. Börjar att få in det mesta i huvudet nu men eftersom att jag e grym på att få blackouts på proven lär jag ju få det den här gången med. Men jag ska verkligen försöka om jag nu ska söka till den dära franska skolan.
Sen kom jag och tänka lite på Hampus, saknar honom så mycket. För er som inte vet så dog han för snart två år sen. Blev påkörd av en lastbil. Han va en underbar vän, saknar honom varje dag.

Sen förstår jag inte hur tjejer kan vara så fruktansvärt dumma? (Därav känner jag skadeglädje) Jag tror jag e en höjdare på att förstöra förhållanden men det e inte mitt fel! Och stackars små flickebarn som går på hans lögner. Skärp till dig! Och du vet vem du är!


"Pliktverket vill gärna träffa dig"

6-15

Kategori:

Uppe 5 imorse. Kallt som satan var det så helst skulle man vilja ligga kvar och mysa i varma sängen men nej. Söta kissen Shimano kom inte och skrek lite sen var jag uppe. På med kläder, smink, packa lite och sen be pappa om skjuts. Hela EN(!) grad var det ute så jag packade på mig tjocktröja, skinnjackan, halsduk och vantar. Jessica kom precis efter oss och den galningen åkte moppe, i KJOL! Och jag satt i bilen fullt påklädd. Hon kär ju ha frysit! Men frukosten gick bra. 45 personer är en barnlek om man e två. Sen var det ankomstkaffe, konferanssalen skulle städas och göras iodning, lunch, afternoon tea och seeen var klockan helt plötsligt 15.00 och vi var klara. hem och la mig och vaknade inte förens för en kvart sen. Så nu blire plugg.. Kul va? Hmm....

Snopp på ryggen?

Kategori:

Min helg

Kategori:

Kommer att se ut så här typ. Jobb mellan 06.00 - 14.00 , ev. chokladsalongen i Askersund och resten plugga till franskaprovet, eutemaprovet och skriva klart engelskan. Visst ser min helg trevlig ut?! Bara massa jobb och plugg. Hmm.. juste. Ska ringa ett samtal till jobbet bara sen ska jag sätta mig med franskan igen.

So long!

Uppdatering 2 minuter senare.
Klockan 05.00 ska jag upp.. Och jag skulle jobba längre än till 14.00 sa Kenneth..Herregud! När ska jag få sovmorgon då?

Time to study french. Om jag ska flytta och gå i skolan där kanske det e bäst att jag fixar betyget med? ;)

Anberlin - The feel good drag

Kategori:


Ohja, det är bra bra bra!
Det enda är att det är fel video till fel låt. Men om man inte kollar på det så är allting fin fint ;)

Denise GK

Kategori:

Kumla marknad

Kategori:

Seg seg dag idag. Mamma och Billy åkte till Polen idag (glöm inte att köpa hundratals snygga skor till mig!) men hoppas att de har superskoj! Det fanns faktiskt en biljett över men jag fick iaf inte åka med. Pfft...

Hur som helst så är jag snart klar me engelskan nu. God damn va snyggt mitt arbete blir alltså! ;) Sen sprang jag konditionstestet idag på gympan men ska lätt göra om det på onsdag, herregud vilken dålig kondis man har! Dags att börja träna på riktigt nu! (Nu logga söt in) och det gjorde inte saken bättre att det var marknad idag och man köpte massa godis. Fast jag köpte bara en rem och sen typ nötter och massa mums. Måste tamefan skärpa mig nu. Det här går inte längre... Fick en mysig pratstund med Tillan som jag inte pratat me på hur länge som helst. Gulligull :)

Förresten, grattis Oskar som fyller gammal gubbe idag (19)!

Hells Kitchen

Kategori:

Grauuuw vad glad jag blir att jag inte missade finalen! Trodde stensäkert på att det var förra torsdagen och har varit as förbannad på mig själv över att jag missade de men icke! Wohooow! Och ROCK vann! Fast jag höll faktiskt på Bonnie men hon kommer ju lätt att få en karriär inom den där branchen iaf. Hur som helst. Var värsta energiknippet idag när jag skulle ut och gå en sväng. Hade jätte mycket spring i benen så de blev en springrunda på en timma. Hur duktig är inte jag då? ;) Haha och räkna med att jag flåsade som fan sen, dålig kondis as hell. Måste få tillbaka den alltså.

Ska lägga mig alldeles strax. Har suttit och diskuterat med mamma vad våran Reality-show skulle heta om vi hade en. Det skulle nog vara ganska kul att se på. Vi är rätt störda i våran familj.

Men nu blir de sooovdags!

Silviakaka på G!

Kategori:

Kom precis hem från skolan. Kan inte rå för att jag alltid håller på att somna på Företags ekonomin! Det är ju så tråkigt och Bengt (Myran) dumförklarar oss så fort vi ställer en fråga men det e ju han som e dålig på att lära ut! Grrr... En riktigt gubbjävel är vad han är! Så jag blev skitsur och höll på att skälla ut hobom och dra sen men hindrade mig. Meeeeeennn.. nog om det. Nu ska jag alldeles strax fixa naglar, baka silviakaka(mums!), städa undan alla kläder som ligger över hela mig säng och mitt golv, plugga franska, skriva ren engelskan och säkert massa mer. Hmm... Och jag kan inte skriva när folk hänger över mig som min syster för sty i kvarten. Får totalt black-out och vet inte vad jag ska skriva och nu har hon gått igen och jag vet inte vad jag ska skriva. Hmpf.. Dessutom har jag lyckats radera hela texten tre gånger nu och börjr bli förbannad.

Men nu ska jag in på TV4as hemsida och kolla på Idol-klippen.
Förresten, han som sjöng Hej Hej Monica igår... Det är en kompis pojkvän. HAHA FY FAN VAD PINSAMT! :D

Engelska

Kategori:

Försöker att renskriva allting som jag har tagit fram om Jude Law men jag är så otroligt lat när det gäller att jobba i skolan så jag skulle nog få mer gjort om jag gick hem och satte mig istället. Snart är det mat och det är pannkakor som står på dagens meny. Mjauu va gott! Sen när jag kommer hem ska jag baka silviakaka. För er som aldrig smaka, gör det! Finns inte godare. Har man väl börjat äta kan man inte sluta ! Nu lät jag som värsta kakmonster, haha det har jag ärft från pappa. På tal om honom så kan jag meddela att jag inte har träffat honom på över 13 dagar. Lite sorligt men han kommer hem till oss idag och sover kvar oså. :) Saknar lilla pappsen!

Men nu ska jag fortsätta äta.. plugga..

Alicia Moore

Kategori:

Visst är der så hon heter? Annars mer känd som P!nk och en störtskön rockbrud! Henne skulle jag inte tacka nej att ha i min telefon lista! Hur som helst var det väl inte jag skulle skriva om. När jag såg den här videon kom jag på att det har varit mycket diskussioner om hennes och Careys seperation. Carey tror djupt och innerligt att de kommer bli tillsammans igen, de har ju trotts allt varit gifta i 4 år medans Alicia sågar ner ett träd i sin video där det är ett hjärta inristat med Carey och Alicia i det.. Hmm.. Vad ska man säga? Jag tror att de kommer att bli tillsammans igen. Sen om det är imorgon eller om ett år vet man inte men jag känner på mig att det kommer bli så bara. Det är ju så otroligt söta tillsammans. Eller vad säger ni? ;)

P!nk - So What

Kategori:

Idol -08

Kategori:

Karlstad idag på Idol, jag var med och sökte i Karlstad men gick inte vidare från första juryn. Men jag kommer igen nästa gång ;) Men kommer kanske med på tv så kolla extra efter mig!
Har varit inne på massa skoaffärer nu och spenderat massa pengar, alldeles för mycket pengar(!), på skor. IGEN! Och jag fick bara köpa dom om jag lovade att slänga några skor hemma.. My shoooooes! Har ju faktiskt baaaara 25 par eller något liknande som sprider ut sig över hela hallen och varenda gång de kommer hem folk till mig så frågar de; Har du besök? Eller; Herregud! Är alla de där dina?! Ehmm.. jaaaaa? Skonarkoman som faster min, mamma har jag inte ärft det från i alla fall! Men ska fortsätta kolla på Idol nu, sen Heroes ;)


Pussy pussy, licky licky
Nej fyyyy! Hahhaha

Vindruvor

Kategori:

Mums, javisst. Sitter och smaskar på gröna vindruvor just nu. Är super hungrig och anledningen till det är faktiskt skolmaten. Jag klagar aldrig på skolmaten, den är helt okej men idag alltså.. USCH! Man fick välja mellan korv (jag hatar korv, finns inget vidrigare), stekt potatis (som var seg), omelett som var smaklös och badade i vatten, champinjonsås(var det enda som smakade något gott) och sen veggo burgare som jag brukar tycka om men de va otroligt kalla, torra och osmakliga idag. Så ingen mat men vindruvor blev det hemma istället. Känns som någon slags Posh diet men ingen fara, snart är det ändå mat här i huset så jag riskerar inte att dö ikväll heller. ;)

Mamma dammsuger, borskämnda vovven ligger och sover på en av våra finkuddar och resten är i skolan. Sen ska vi shoppa ;)

Filip och Fredrik

Kategori:

Imorgon blir det skolan varesig jag är sjuk eller inte. Är klar med samhällen och svenskan som båda skulle varit inlämnade idag och kartorna är jag på god väg med också som tur är. Sitter och kollar på Filip och Fredrik, eller har precis kollat klart på det och kan inte låta bli att skratta åt dessa tv-ikoner alltså! Lätt att jag skulle vilja vara med och göra program som dom. Ska nog ta över det dära sen. Tur att man har lite kontakter inom TV-branchen. På tal om det ska jag höra runt lite om prao-platser hos min kusin med som assistent, sekreterare eller likanande. Har alltid älskat media och ekonomi så vad skulle inte passa bättre än det? Men vi får se. Helst ska det vara i Sthlm så att jag får lite meriter att skryta med och sen kanske även ett jobb. Skulle vara guld! Hmm.. men först måste jag nog klara av skolan.

Nej, nu blir det dusch, packa gympakläder, borsta tänderna och mysa ner mig i min varma säng. Natttiiii

Klicka här :)

Kategori:

Typ sjuk ?

Kategori:

Hmm.. Blev hemma idag från skolan i alla fall och det var faktiskt inte planerat! Sov knappt en blund i natt heller, huvudet håller på att pressas samman känns det som och det är likadant just nu med. Då har jag ändå tagit värktabletter, druckit vatten och nu allt man ska göra. Jag har liksom inte tid att vara borta från skolan eftersom man kommer efter så mycket. Ingen är hemma just nu heller, förutom jag och min ormis då da. Ska sätta mig och försöka skriva klart svenska recensionen och sen fixa lite till med kartorna. Om jag orkar.. jädrans huvudvärk alltså..


Min nagel!

Kategori:

Usch, bröt min nagel för ett litet tag sen när jag skulle slänga lite papper i papperskorgen så råkade jag komma åt på nåt konstigt sätt med nageln så den bröts rakt av. Stackars lilla bortskämda flicka, säger mamma. Stackars min nagel säger jag! Känns som om hjärtat hoppade in i mitt högra pekfinger och bultar för fullt. Dessutom är jag grymt frustrerad över att jag aldrig lyckas bli klar med min förbannade analys som inte vill bli mer än ett par rader från en halv a4;a sida, svenska recensionen ska dessutom vara klar imorgon och den har jag inte ens börjat på? Vet inte hur jag ska börja för den delen heller. Skolan har precis börjat och jag tycker redan att det är för mycket. Jag vet inte vad jag ska ta mig till med allting och det känns bara jobbigt alltihopa och mamma bara skrattar och jag får ondare i huvudet och vill slå ner allihopa så de håller käften och jag kan få göra min jävla läxa som ändå aldrig blir klar och då kommer jag få underkänt och gå om massa år i skolan vilket slutar med att jag skiter i allt i alla fall och hamnar på nån jävla mcdonalds i nån Sthlms förort, går upp 100 kg och kommer med i nåt jävla du är vad du äter program. Andas... Ne.. nu ger jag snart upp. Och när fan kommer mina röntgen bilder tillbaka? Det var ett halvår sen jag var på magnetröntgen, dagens vård är så jävla slapp!


Jag vill flytta hem igen... För det finns ingenting i den här skithålan som gör att jag kommer vilja bo kvar, vilja gå i skolan, vilja förbättra mig, rycka upp mig, bli frisk. Jag vill bara hem igen.. Hem till Sthlm, hur det ska gå till ger jag själva fan i. Bara jag kommer ifrån det hära..

Patetiskt. Ska nog vara sjuk imorgon med.
Godnatt suckers

The Used - On My Own

Kategori:

Måndag

Kategori:

Hua. Har mått jätte illa sen Gröna Lund, jag lovar att det har med den dära Fish&Chips att göra!, och missade skolan idag pga det. Vill inte och har verkligen inte tid att vara sjuk när vi har så pass mycket på gång i skolan och jag orkar inte komma efter! Men jag gör nog mer nytta hemma och gör läxorna än sitta i skolan och ha döds ont i huvet och inte kunna koncentrera sig och dessutom så känns det fortfarande som om jag ska spy vilken sekund som helst. Speciellt nu när jag precis har ätit med. Usch...

Men jag måste göra klart samhällen idag och skriva klart svenska recensionen för de ska vara inlämnade imorgon. Sen måste jag dessutom lägga ner ett kol på kartorna eftersom att vi ska ha genomgång på onsdag om hur vi ska lägga upp provet. Det ska nog lösa sig. Har hela natten... jag menar såklart kvällen, på mig att klara av allt det hära.¨

Ja.. sen har jag ju migrän med. Jippie....

Sällskapet som räknas

Kategori:

Hemma från en helskön och regnig helg i Stockholm. Träffade Jennica, Erika, Elaine, Jessia och Kawwa på fredagen. Blev tjejkväll med mycket snack, mys och film. Lördagen drog vi till Grönan men de regnade as hell och jag kan lova er att det e totalt onödigt att sminka sig när man ändå ska åka t ex extreme i ösregn. Sen var man mycket vacker i ansiktet må jag säga! Var bara där ett par timmar men vi får väl nöja oss med att Emma vann 2 kg mjölkchoklad och att vi fick tatueringar när vi gick ut därifrån. Resten av kvällen drack vi latte, åt vaniljbullar och kollade på skräckfilmer. Söndagen gick åt att fika inne i stan och shoppa loss. I alla fall för Hannas del. Även fastän jag känner att jag är ganska så rik för att vara mig just nu så måste jag hålla i pengarna om jag ska komma iväg till Belgien, Bulgarien och överallt dit jag nu ska!

Men nu ska jag knarka ner mig i alvedon och försöka bli av med min spykänsla. Usch!

Fredag morgon

Kategori:

Godmorgon alla sjusovare. Klockan är n u halv sju på morgonen och jag och Emma ska ta oss upp ur våra varma sängar för att göra oss iordning inför bussresan upp till Sthlm. Buss år då bra mycket billigare än tåget, så kan man passa på att sova med. ´Ska bli super kul att åka dit upp igen :)

Men nu blir de frukost. ;D

Spökar!

Kategori:

Vi har inte haft någon tvättmaskin på flera dagar nu eftersom att den verkar inte vilja skölja ur allting så all tvätt blir hela tiden missfärgad. Det är ju inte så bra me tanke på att kläderna sakta men säkert blir färre och färre i garderoben då eftersom allt hamnar i tvättkorgen men inte kommer längre än så. Så min händiga pappa tog tag i det dära och skruva isär alltihopa och skulle kolla upp vad det var för fel. Så montera han ihop den igen och sa att den skulle fungera, men de gjorde den minsann inte. Men skam den som ger sig efter ett försök! Så på rören igen och tillslut kommer han in till mamma och säger; Nu spökar det allt i tvättmaskinen! Mamma ser ut som ett frågetecken men fattar sen vad han menade. Det hade fastnat ett litet reflexspöke i ventilen som stoppade vattnet från att sköljas ur helt. Rätt sött sen sjukt störande! Så nu får mamma tvätta hela helgen ;)

Nu ska jag och Emma kolla på Jiddra inte med Zohan och imorgon blir det Sthlm! :D

Blond..

Kategori:

Joda, idag ska jag återgå till mitt "egentliga" utseende och bli blond igen. Köpte hem färg idag så får hoppas att det inte går åt helvete eftersom att vi ska till Sthlm över helgen och parta! :D
Emma sover kvar hos mig inatt medans Hanna sover hemma hos Philip och går på i Örebro istället. Missa inte bussen nu bara! Så Emma får hjälpa mig med läxor och färga håret. Ska nämnligen försöka göra klart så mycket som möjligt på samhällen med start så fort jag skrivit klart det här inlägget. Sen måste jag skriva en film recension med på Tartuffe men jag vet inte hur eller vad jag ska skriva. Så brukar det inte vara, går hur lätt som helst annars men nu står det helt stilla. Men men, dagen i sig har varit toppen. Började med sovmorgon, kom visserligen en kvart försent eftersom tåget var försenat. Sen kollade jag på Tartuffe lite igen och försökte påbörja recensionen, sen var de engelska och då var det att börja klippa och klistra ihop mitt lilla arbete om Jude Law, grrr... ;) Sen var de lunch och företagsekonomi. Det är egentligen i 90 minuter vi ska ha lektionen men eftersom att våran lärare glömde att vi flyttat på lektionen blev det bara i 60 minuter. Haha! Inte helt fel.

Men nu ska jag fixa klart samhällen ,försöka iaf!;) Wish me luck!

Frukost

Kategori:



Vaknade för en kvart sen. Så underbart med sovmorgon! Mera sånt! Slog på MTV rise and shine och fixade frukost som bestod av Special K Red berries & mjölk. Mh, finns det något godare?! Så nu ska jag bara klä på mig, packa läxor, sminka mig,  borsta tänderna och allt därimellan. Sen måste jag hitta till järnvägstationen med. Haha, men jag tror det ska gå bra. Cyklar iväg en halvtimma innan tåget går, då har jag t o m tid att cykla lite vilse! :)

Men time to get started.

Skit snack och sushi

Kategori:


Tog mig in till Örebro-stad runt 18-tiden för att sätta mig på Sveriges bästa Sushi bar EWS och snacka lite skit med Hanna och äta lite god sushi. Väl framme var det faktiskt fullt bokat så vi hade ingen plats om vi inte ville ta med oss. Men var skulle vi suttit då isåfall? Hm.. Lite besviken, älskar att äta där trotts att det är lite dyrt men det är värt det! Men jag och Hanna drog vidare till den nya sushibaren i hörnet (har verkligen inget minne av vad den heter) men där fanns det plats och det var bra mycket billigare! Super gott var det med men de bästa av allt var ju att jag hade Hanna till sällskap. Eftersom att jag flyttat till Kumla och hon för det mesta e hos Philip syns vi inte så ofta längre, lite synd. Men det var kul att prata av sig och bara snacka massa skit om allt och ingenting. Fler middagar och fikastunder behöver vi! :D

Nuuu ska jag sova, as trött!

Onödig matte

Kategori: Philosophical

Alltså.. Jag förstår inte vad man ska med k-värden, delta x och delta y till i framtiden?! När kommer jag någonsin att använda det i mitt yrkesliv? Det frågade jag Patte (våran mentor Patricia som har blivit gravid igen, Patte alltså ;) ) och hon svarade; om du ska bli t ex mattelärare! *Ler jätte mycket* Jag log däremot inte lika mycket, varför i hela friden skulle jag vilja bli mattelärare om jag knappt klarar matte A liksom? Skulle bara lura i de stackars eleverna massa skit. Eller säga; Äsch vi skiter i det hära! Vi har ingen anvädning av det i alla fall! Vem vill ha glass?
Hm.. Sen påstod hon att vi som ekonomer behöver lära oss sån matte med för att räkna ut massa saker sen. Hej hej , vi lever på 2000-talet och nu för tiden gör maskiner och DATORER allting åt oss. Eller missade du det? Knappa in lite och POFF så är alla uträkningar och annat klart på nån sekund iställer för att man ska sitta där ocjh traggla delta y delat på delta x är lika med k-värdet som ingen i alla fall förstår. Hm.. Mindre matte, och längre klassföreståndartid!

Hurtiga!

Kategori:

Joda, mamma jag och syrran var super hurtiga idag och tog en spring tur in till Kumla stad. Vi behöver lära oss att gå dit från oss för vi går bara vilse hela tiden! (Speciellt jag). Men det kändes att man inte tränat på ett tag, pinsamt att flåsa så mycket! Det innebär att jag måste ta tag i det dära med träning, ut varje dag är ju en bra början sen ska jag skaffa nytt kort på gymmet och i simhallen. Simma kan jag ju alltid utan att det gör ont i ryggen i alla fall. Vi hittade in till Kumla förresten, efter en halvtimma ungefär. Haha

Men annars så har jag bara pluggat till Italienska provet som är imorgonbitti, det första vi gör på morgonen. Jippie...
Så jag ska läsa lite till nu sen ska jag sova för jag e dödstrött. Trotts min lilla powernap! Verkade inte fungera på mig?

Dagens outfit

Kategori: Superficial



Mina nyinköpta jeans kombinerat me ett rött tublinne.
Fräscht! ;)

Vilostund

Kategori:

Kom hem från skolan runt tre idag, har varit så sjukt seg hela dagen. Somnade nästan på italienskan. Måste verkligen börja lägga mig tidigare. Ska försöka börja idag. Igen. Tog mig till ungdomsmottagningen idag igen för att beställa tid. Är det meningen att man ska ha så sjuk mensvärk att man inte ens kan stå upp? Har försökt att få en tid i två veckor nu men varenda gång har de varit för lång kö så jag hållt på att missa bussen, eller så är de inte öppet eller så är de på lunch eller liknande. Sen kan jag inte ringa för de har telefontid just den timman jag alltid har lektioner osv. Så då tänkte jag gå dit på lunchen eftersom de faktiskt har öppet på tisdagar så sagt och gjort pallrade jag och Katta oss dit. Oså står de på en lapp "Vårdcentralen stängd 2 och 3 september. Tillbaka den 4 september" Skojar inte jag håller på att  bryta ihop på dom! Grrrr....

Har precis ätit mat. Kyckling, potatis och egenplockade majskolvar, quash (stavas de ens så) och broccoli. Fullt med majs mellan tänderna nu som vägrar försvinna. Men ska ta tag i det om en halvtimma. Nu ska jag vila annars kommer jag inte orka plugga.

Klassfest

Kategori:

Håller på att försöka planera en klassfest/lokalfest för oss i Sp2Eu och sen ett par vänner så att vi går lite vinst på det. Men de e sjukt svårt när man inte har tid i skolan och inte tid efter skolan heller att snacka ihop sig. Men det ska misann bli av! De flesta är as taggade på det här, vad jag har hört i alla fall.

Sitter just nu i biblioteket, jobbar på Samhällen. Just nu skriver jag om konservatism vilket jag e glad över att vi inte har kvar längre! Men men, sovmorgon får vi på torsdag för Örjan säger; De spelar väl ingen roll om ni jobbar en timma på torsdag morgon eller en timma på lördags eftermiddagen? Tänk om alla lärare var sådär! ;)

Imorgon är de dessutom Italienska prov så de blir att plugga för fullt idag. Fast kan det mesta så jag ska nog klara mig. Men åter till arbetet.

Ny design?

Kategori: Philosophical

Hm, är det bara jag som inte tycker om den nya designen som blogg.se har som första sida nu?
Håller för en gångsskull med Ebba von Sydow, modebloggarna är ute. Visst skulle det vara roligt om det fanns nån enstaka som skrev om senaste modet, vilket som blir de nya inneplagget 2009 osv. Men det är inte kul när varenda blogg kopierar varandras inlägg, skriver samma saker och gör samma utlåtanden. Herregud, skaffa er ett liv? Och nu har dessutom startsidan översvämmats av modebloggare som skriver på sidan och gör att allting blir helt kladdigt och jobbigt bara. Tillbaka till den vanliga startsidan så e jag nöjd, så slipper jag modebloggarna.

Hm.. Det var nog allt. Nu blir de till att sova. Natti

Suzanne 50 år!

Kategori:

Nu kommer lite bilder från Suzannes 50 års fest. Kul hade vi och bartenden var aspackad! Haha

Europateman

Kategori:

Katta följde med mig hem idag och vi gjorde klart alla städer på ena kartan. Förstår verkligen inte hur vi ska kunna alla städer, floder, sjöar, hav, länder och allt nu vad det är i hela Europa! Jag som har världens kortaste minne när det gäller alla skolarbeten så jag får väl hoppas på ett G iaf. Hur som helst så pratade jag även med franska läraren Lovisa idag om att jag var intresserad att flytta till Frankrike och gå i skolan sista året där. Hon tyckte det var jätte kul och bad mig tänka igenom det lite till och sen om jag fortfarande ville så skulle jag komma upp och så skulle hon hjälpa mig med anmälan. Är super taggad på det! Sjukt spännande men läskigt samtidigt. Inte för att jag är den som ballar ur från utmaningar men att flytta till Frankrike ett år när man e 17 utan att känan någon. Det tycker jag är rätt strongt. ;) Men vi får se hur det blir. Just nu lutar det åt Frankrike! Lätt!

Men nu har min lillasyster slagit på Sagan om Ringen, Härskarringen så nu kommer jag förmodligen att fastna framför den. Tog mig över 20 minuter att skriva det här bara! Haha.

Farväl mina söta vänner

Kategori:



Usch, grät så mycket sen när alla hade åkt. Saknar er så mycket. Även om jag inte lagt så mycket tid på er två de två sista åren så har jag alltid älskat er så oändligt. Tänk att vi har haft er i nästan 5 år. Är jätte ledsen och besviken på mig själv att jag tappade intresset. Trodde aldrig att jag skulle det. Jag som var hästokig så fort jag föddes ungefär. Men det har väl me tonåren att göra. Tur att jag har nånting att skylla på även om det är ganska blekt?

Men nu så har vi inga hästar kvar. Från tre till noll på bara någon vecka. Ena bebisen står i Närkes Kil, det är inte så långt bort. De två på bilderna, Hades och Ikaros, står i Jönköping. Det är en bra bit men jag ska minsann dit minst en gång i månaden för att hälsa på dom och lägga mitt ansikte mot halsen, känna hästlukten och gråta några tårar.

Men nu är det dags att sova. Har dessutom lagt in bilder från P-Floyd och Suzannes 50 års fest på datorn nu så snart blir det lite bild kollage med. :)

Natti natti