I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

3 timmar senare

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Lägenheten är nu dammsugd, dammad, avtorkad, skurad, vaskad, rydd - clean är ordet jag är ute efter! Nu ska det firas med mat som består av ris och tonfiskröra med avokado. Sen back to it, vika tvätt it is.

Partysvensk, vadå då?

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Haha, så hääär mycket gillar norrmän partysvensker ;)

Inflyttningsfest, tidiga mornar but life is good, is good

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Fredag, lördag och söndag var jobb som jag tidigare nämnt. Det innebär inte att mitt omdöme blev bättre efter att vi kickade inflyttningsfest i lördags då jag skulle upp kl 7 på söndag morgon och öppna caféet för första gången ensam. Men kul hade vi, en resväska blev kvarlämnad (vem har med sig en resväska på fest liksom?), takterassen ockuperades av oss trots regnet och allting var frid och fröjd, för det mesta i alla fall.

Har även hunnit ta ett glas vin med Jessica då det blev lite catch up sedan högstadiet, detta inföll sig iofs i torsdags (en vecka sedan) men i och med min brist på tillgång till dator så fick det komma upp i detta inlägg istället.

Vad mer? Jo - jobb och jobb ungefär. Trivs mer och mer för varje dag som går. Oh, min lilla tant var och hälsade på igår igen för det visade sig att hennes dotter (som hon skulle åka och hälsa på) inte skulle komma hem förens idag så hon tröstade sig med att komma till mig på UB och dricka kaffe. Så stod ute och pratade med henne ett tag innan jag var tvungen att gå in igen, snällare människa får man leta efter.

Idag är jag ledig i alla fall. Det innebär att jag sov utan skam i kroppen fram tills halv 1, tog en kopp kaffe och sitter nu o har de koseligt me Nagini som ligger och sover i mitt knä. En riktigt kelig en har hon blivit!

Linnéa har lämnat oss för att spendera ett par dagar i Sverige, åkte idag och kommer tillbaka på söndag. Funderar på om jag ska ta en sväng till Sverige jag med i september, eller i början av oktober i alla fall. Behöver hämta lite varmare kläder känner jag, hösten ligger runt hörnet här!

Men! Bara för att det är min lediga dag innebär det inte att jag ska sitta och dricka kaffe och slappa idag. Nejnej, ska faktiskt passa på att göra lite nytta. Städa, damma och tvätta står på schemat idag.
En kopp kaffe till bara.

Ciao! <3

Andra veckan och är redan favorit bland kunderna

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Eller ja, en liten tant har jag allt imponerat på ett par dagar nu! Hon var skakig i händerna så jag har serverat kaffe till henne (en halv kopp med lett melk i) och hon är så taksam varenda gång. Idag var hon inne o fikade med en väninna och innan de gick så letade hon upp mig, höll min hand och sa att hon skulle åka iväg ett tag men hoppas på att jag skulle vara kvar när hon kommer tillbaka (om några månader) och att hon aldrig kommer glömma mig för jag var så söt och snäll. NAAW! SÖTA TANTEN! :D
Anyway, fick mitt skattekort igår (YES) och Soufiane sa att om jag fixar bankkonto på måndag kommer jag kunna få den här månadens lön nu istället för nästa, sweetness med tanke på att jag just betalade en jättemysig mobilräkning så närmre 750 kr. Lite vissa kanske tycker men när man annars bara betalt 350 så svider det i plånboken, eller ja, bankkontot.
Just nu sitter vi o lurar på vad som skall hittas på ikväll. Imorgon blir det mini-inflyttningsfest, kos skall det bli men jag jobbar söndag morgon/förmiddag, inte lika kos det!
Jaja - nu har det slutat regnat, finally, så blir en sväng på takterassen. Ciao! <3

Lediga dagar är effektiva dagar

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Känns som första lediga dagen på evigheter! Bäst att njuta lite då jag jobbar 6 dagar i streck from fredag, sweet!
Dagen kommer bjuda på massor av ärenden som det ser ut. Ska leta upp apotek för att köpa avmaskningsmedel & klosax, sen leta upp en vetreinär för att höra om man måste boka tid för vaccination eller ej. Sen köpa kaffefilter som börjar ta slut, och en vasktrasa. Sen ska jag handla MAT! Åh herregud, nu är det slut på min nudel diet nån vecka framöver i alla fall. Mh, ska bli en riktig pang måltid ikväll har jag bestämt, med vad? Lax och potatis kanske?

Anyway - ska slänga upp lite sköning bilder från när mina fina vänner var på tur bort till Frognerparken medans en annan knegade för fullt bland bakverk och kaffekonst.
Se och njut, haha!
Jam, vad ska man säga. Jag älskar mina roomies! Fler bilder finns men antar att en hel del av dem hamnar på facebook, orkar inte lägga upp alla här för det skulle bli överflöd på bloggen då, haha!

Nu är det frukost/lunch på g och sen ut på stan!

Ciao! <3

Stockholm ligger runt hörnet...

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

...tydligen Göteborg också!

United Bakeries gör mig populär

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Fick hem massa mysigheter idag från jobbet. Eftersom frysen är fullproppad med rundstykken och limpor i alla dess former och sorter så blev det endast onyttigt idag. Scones med sjokalde, brownies, muffins, sjokladeterte etc etc. Oh vad jag skämmer bort mina söta roomies! Dock är jag knappt något sugen själv eftersom man dagligen jobbar i den söta doften av nybakat.
Anyway - första veckan på jobbet har gått galant! Jobbat full tid första veckan och tydligen blir det mer är full tid denna vecka, 48 timmar rättare sagt. Men klagar gör jag absolut inte då pengarna rullar in i rätt takt tycker jag.
Börjar komma mer in i det norska spårket också känner jag. Lärt mig en massa nya ord idag och jag förstår allt bättre vad folk snackar om. United Bakeries-fest 3 september är inbokat då alla anställda på UB Oslo-över ska samlas, äta gott och dricka sig lulliga vad jag har hört hittills i alla fall. Men lite nya koppisar och kontakter tackar man aldrig nej till!
Nu ska jag äta lite ris och spenat, fortsätter att leva på existensminimun fram tills torsdag då lönen rullar in, gött!
Ciao! <3

Tur på Ake Brygge

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Chillade lite runt omkring AkeBrygge igår med Rebecka. Underbar by måste jag ju säga!
Champagneglasen är (tyvärr) inte våra - hittade ett på en papperskorg och en på en bänk. Det talar för sig självt antar jag ;)

Mycket händer men ändå inte

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Man tänker ungefär att jag har såååå mycket att göra, därför hinner jag inte blogga. Saken är ju den att jag äger ingen dator för tillfället så det är lite svårt att blogga utan en sådan så iphonen är lite mysko ibland. Sen så jobbar jag hälften av dagarna nu för tiden vilket innebär att när jag kommer hem så är jag död (med stora bokstäver egentligen men orka inte ens trycka igång caps).

Hur som helst så har jag nästan fullt introduktion för företaget/bageriet just nu. Kan sandwishdelen, kassadelen, öppning och stängning. Det som är kvar nu är kaffeutbildningen så det ska bli av nu någondag snart med. Började kl 6 imorse vilket betyder att jag gick upp halv 5. Imorgon börjar jag halv 7, lite nådigare iaf.

Utöver det så håller vi på och skaffar massa koppisar (Stäffy har stor inverkan på oss här i kollektivet) i gruppen "svenskar i Oslo" som vi äger sönder på Facebook. Kända i den gruppen snart, tror att det är Terese och Stäffys mål med att trackassera alla i den gruppen, haha. Love u!

Ja vad har hänt mer, snart dragit igenom tredje säsongen av Gossip Girl, försökt bygga ihop en begagnad våningssäng där det visade sig att inte alla delar följde med så vi gav upp och åt scones istället. Katten har spytt på golvet vilket inkluderade lite maskar så vi måste dra oss och köpa avmaskningsmedel om vi inte vill råka ut för fler överraskningar.

I helgen spelar Hoffmaestro och Timbuktu, blir extremt ledsen över att jag inte kommer gå men tröstar mig med att vi ska äga sönder vår takterass med våra nya koppisar, många koppisar!

Just det! Har blivit genomförkyld med (såklart) så kan inte andas med näsan i huvetaget, sitter med öppen mun typ hela tiden, tur att jag inte dregglar! (säxymama!)
Tur att hon är så söt trots maskar!
Just nu ligger hon och sover i min famn och jag funderar seriöst på en powernap, en lång sådan!

Surprise in a bag

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Är ganska populär hos mina roommates när jag tar hem massa godsaker från jobbet!
Hittills har jag fått med min Landbrod, Spelt 5 korn, Loff, Not og Fruit Brod (bröd). Hveteboller, Hveteboller m. rosin, Scones m. Triple sjoklade, Maple nut, Kanelboller, Karamel muffins, Croissant etc etc.

Arbetsintervju = Jobb

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Måndag 11.00 - Arbetsintervju på United Bakeries. Fixade jobb med detsamma vilket innebar att idag så var det min första arbetsdag, jag är så duktig, haha!

Men mina erfarenheter (tackar och bockar till mina fina kollegor på Java) så var jag tydligen ett kap vilket betyder att kassan första bästa. Visst, systemet är desamma som jag är van vid men herregud vad norska blev svårt helt plötsligt! Fick lära mig så sjukt mycket nya ord idag, fast jag tror jag har glömt allt, nästan kanske. Massor av olika brödsorter att lära in, bakverk på norskt vis osv. Men bra gick det, har jätte söta och snälla arbetskollegor och fick med mig massa godsaker hem dessutom. Man måste ju smaka på allting för att kunna prata om det sen när kunderna frågar såklart!


Så 50% kommer det vara nu i början, därav tänker jag fortsätta vara inskriven på JobZone ett tag tills jag får 100% anställning, vilket är nu i början/mitten av september - awesome helt enkelt. Men hur som helst så har jag jobb nu onsdag - lördag (notera att jag börjar kl 6 både fredag och lördag!!) och sen måndag - onsdag nästa vecka, inlärning is the shit helt enkelt.


Oh förresten - igår var Stäffy "svår" och vi tog lite "svåra" bilder på henne, dessutom shoppades det loss på Ica Maxi för de hade någon slags rusch där det mesta kostade 10 kr, sweet.


Men nu är det åter till Gossip Girl, varma koppen och sen nattinatti.


Stäffy är svår
Håkan Hellström på G med delar av kollektivet + pojkar

Slow Sunday

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Varit otrolit produktiva idag, eller kanske inte.

Gossip Girl och Mio, Min Mio har dragits igenom idag. Legat nerbäddade i soffan hela dagen - ätit popcorn och mörkchoklad - ute ösregnar det såklart så ingen promenad eller liknande.
Stäffy märkt ut sin vistelse här i kollektivet. Bildbevis:
Funderar på att fixa en post-it vägg bakom TV;n. Den är ju bara vit och tråkig för tillfället.

Igår blev det en sväng till Oya faktiskt - Oya festivalen har pågått under denna vecka och vi drog dit för att kika lite på Håkan Hellström som gav järnet på andra sidan stängslet, roligare än att sitta hemma och häcka i alla fall.

Men nu ska vi återgå till att ligga nerbäddade i soffan och inte göra någonting. Tagga arbetsintervju imorgon.

Ciao! <3

Irmas nya dejt

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Lite mys framför Gossip Girl

Barnehage

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Fullös nu i två dagar!

Som tidigare sagt så kirrade ju jag och Linnéa jobb på en barnehage ute i Holmlia. Va så stört trött igår när jag kom hem så blev inget bloggande då.

Hur som helst har jag det kul, riktigt kul! Språket är svårt när barnen är så små förvisso (tar hand om 2 - 5 åringar) så de inte förstår svenska så bra som vuxna i Norge gör. Men massor av nya ord har jag lärt mig, superb!

Dagarna såg i princip desamma ut men i torsdags så blev det promenad till en lekplats och idag höll vi oss ute mest hela tiden. Extra ansvar för Joel har jag (en liten kille på 3 år som är som Gurra&Billy när de va små, mamma vet vad jag pratar om) som behöver 100% tillsyn hela tiden eftersom han är hyperaktiv, men söt är han som tur är.

Slut i huvet blir man i alla fall, det kan jag lugnt garantera. Var en jätteotrvlig roommate igår när jag blev grinig för jag var så sjukt trött efter dagen.

Oh, btw - har intervju på United Bakeries på måndag, super mysigt café som ligger i Majorstuen.

MEEEEN - nu blir de mat.

Ciao! <3

Jobb på G

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Kan idag kika på Gossip Girl med gott samvete!

Linnéa och jag tog oss i kragen och stack ut till ett bemanningsföretag i Nydalen - tänkte vi skulle skriva in oss och hoppas på jobb inom en snar framtid. Räckte i princip med att vi visade oss där och huxflux så har vi jobb på dagis imorgon & fredag 8.30 - 16.00 och förmodligen måndag, tisdag med. Bättre kunde det inte bli tycker vi!

Bar sedan vidare till UB i Majorstuen (café) för en god cappuccino, CV inlämning, vänta på samtal imorgon från chefen & intervju för min del på måndag. Sweetness.


Avslutar nu kvällen med mina tjejer, varma koppen och mera Gossip Girl!

Ciao! <3

Mördarflugor existerar faktiskt

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Sitter just nu i mörkret, framför dataljuset tillsammans med en gigantisk fluga som surrar runt mig och attackerar datorn. Vart kom den ifrån och varför är det ingen modig en i mitt fina kollektiv som dödat den? Nä, djurvänner som vi är får den leva (doubt it)

Dagen bjöd som vanligt en rund på stadens gator för att dela ut lite CV;n, lee stort och presentera sig själv. Måste erkänna att vi (i alla fall jag) blivit väldigt bortskämd den första veckan här. Inget speciellt att passa, inga tider man verkligen måste vara reda inför, inga måsten i huvetaget - gött som de ska vara! Men tyvärr ligger verkligheten runt hörnet!


Klockan börjar närma sig 2, säsong 2 av Gossip Girl är snart igenomdragen för den delen med - passar på att nöta serier nu när vi faktiskt har lite fritid.
Men sängen och min gosiga kissekatt väntar, eller ja, sova blir det väl inte förens hon fått stutsa omkring som en galning fram och tillbaka över våra sängar, upp på väggarna och hängt i alla kläder och smycken hon får tag i den råttan!


Ciao! <3

Oslos Next Top Model

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Beautiful Tuesday

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Ny dag - nya möjlighete brukar det väl heta?
Fullt i huset börjar det bli nu som sagt och vi gör oss reda för dra ut och erövra staden igen. Med CV i högsta hugg så ska nu här letas jobb, hoppas på att solen är på lika bra humör som mig idag!

Nu så!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Nästan hela kollektivet samlat!
Linnéa anlände igår vid 22-tiden ifall ni missat det och Rebecka har återvänt från Sverige för att joina oss. Stäffy kommer hit på torsdag - så sen är det bara Kajsa kvar som kommer i september. Snart är vi alla installerade i vår lilla crib!
Nagini har fått en ny BFF som ni ser. Visst var Irma snäll som gästbloggade tidigare? Hon hälsar och pussar och kramar massor med massa hjärtan och säger att hon ska skaffa en blogg snart hon med!


Åter till Gossip Girl!


Ciao! <3

JÄSTBLÅGG!!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Hejjj ali hopa!
Eftersåm jag blev utslengd från mina andra kåmpisar och jag blitt dumpad så har jag fåt flyta in med Länny och henes nya kåmpisar. Dom är jätesnäla mot mej. Dom har en kat som heter Nagini som tycker om at pusas med mej. Fast ibland är hon dum o biter mej. Men jag jillar hene i ala fal.  hihihihiii *busigt*
på bilden så siter vi o kolar på Gosipgal o driker kafe o täsan är snel som låter mej låna henes fina rådoskop. tack tässan.. hihihihihi
nu ska vi såva - eler först ska vi venta på rebeka.
pussss <333333333333333333333333333333

Konsten att tvätta

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Nagini upptäckte idag påslakan som låg i tvätten - de ligger i tvätten pga henne dessutom den busråttan!

Dagens nödvändighet!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Det ska föreställa en brödrost ;)

Norskt nummer!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

För er som missade att läsa det på Facebook!
Mitt svenska nummer består eftersom jag är låst hos 3 fram tills februari så feel free to text me there.
Utöver det har jag fått igång min gamla Sony Ericson där jag kör norskt - 92503718! Glöm inte +47 i början!
Ciao! <3

Serie-Söndag

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Söndag i Norge = allting är stängt. Att de regnat hela dagen gör tyvärr inte saken bättre heller, tur att jag och Terese hittat på ett sätt att roa oss i alla fall!
Seriemaraton så det skriker om det. Gossip Girl har stått högst upp på listan, började även kolla Vampire Diaries - dock somnade Terese under andra avsnittet så jag övergick till Pretty Little Liars istället.
Nu köar jag istället till duschen som Tessan har ockuperat för stunden, inväntar faktiskt en inneboende. Välkommen till vår enkla boning Linnéa! :D

Omvägar gillar vi

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Va en sväng på stan idag som sagt. Fick dock inte så många CV;n utdelade då alla personalansvariga tydligen inte jobbade lördagar, men skitsamma :)
Drog en rejäl promenad tillsammans Terese och upptäckte nya delar av staden.
Tänkte dra en genväg vilket visade sig vara en senväg, gick runt två kvarter och kom tillbaka till skratch sen. Haha, bra är vi!


Nu har vi kommit tillbaka hem igen i alla fall - Terese har gjort supergod fruktsallad beståendes av mango, vattenmelon, banan och vindruvor.


Solen lyser, alla är glada och Nagini har lika mycket energi som en duracel-kanin.
Blir en sväng ner till parken nedanför oss för att kika på volleybollkillar och steka lite i solen - självklart ska Nagini med!

Terese i ett nötskal

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Spillt kaffe på soffan så vi fick tvätta allt ihopa (nu har vi iaf invigt tvättmaskin och torkumlare) - Check!


Somnat framför TV;n varenda gång vi kollat på en film eller serie - Check!


Överträffat sig själv med sitt lokalsinne - Check!


Fnissat mer än en tolvårig flicka när hon leker med katten (ja, hon är mer lättroad än kissen själv) - Check!


haha, du e ju för sööööt! Trotts detta så älskar jag (vi) dig massor! :D



Nu blir det stan för att uträtta massa ärenden och Terese ska på upplärning på sitt nya jobb, lycka till gumman! :D

Ännu mer regn i Oslo

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Det har verkligen öst ner hela dagen, galet! Vad hände med vår sommarvärme?
Stan hann vi såklart med i alla fall, Rebecka har lämnat oss för stunden och jag har fixat norsknummer. Men jag har trots det överträffat mig själv igen! Inte nog för att jag glömde pass, CV och utgångsbetyg hemma. Nejdu, även Ericsson laddaren ligger så fint, så fint där hemma någonstans. Skulle nämligen satsa på att ha norsknr på den eftersom min iPhone är låst hos tre och jag fattar nada hur man löser det. Någon som kan/vill hjälpa mig med det? :D

Anyway - nu väntar jag och Terese på sällskap för att inte behöva sitta i ensamheten en fredagskväll - movietime it is!
Ciao! <3

Regn i Oslo

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Utanför domkyrkan - alla blommor.
Vi har varit otroligt bortskämda sen vi kom hit.
Utomlandsväder hela dagarna och nätterna (utomlands som i medelhavet menar jag då) men imorse när jag gick upp möttes jag av en grå himmel och blött regn.
Har nyligen ätit lite lunch (det är mycket räkor och tonfisk som går åt här - billigtbilligt!) och busat med Nagini som har ungefär 500 hästkrafter i sin kropp. Roligaste är ju när hon förföljer en och när man vänder sig om så springer hon iväg i fullfart, så söt!
Men nuuuuuu - vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo, typ klä på mig och ge mig ut i regnet tillsammans med Tessan för att skriva ut CV:n och skaffa norskt nummer! Keep your eyes open for it!
Ciao! <3

Mys i Aker brygge

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Extremt bra bilder med mina finfina IXUS. Så kan de gå när inte blixten är på. Snyggaste posarna där dessutom!
Rastlösa som vi var mot kvällskvisten bestämde vi oss för promenad. Aker Brygge var vår desination - socitets samhället bredvid Oslo city. Oh herregud vad nice det var!
Satte oss nere vid hamnen och prata och prata och prata och prata. Sen blev klockan helt plötsligt ett och vi var hungriga och lite småfrussna.
Målet med denna resa är ju då att fixa lite kontakter i Aker Brygge så vi kan känna oss lite rika och fläshiga och sticka ut me nån snygging yatch som ligger i hamnen, sweet!
Nu ska vi sussa - Rebecka lämnar oss imorgon i två dagar så jag och Terese har lägenheten för oss själva! Score! ;)
Ciao! <3

Ja ä int bitter

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Eller?
Nejdå - de som känner mig vet att jag inte är sådan!
Lite snabbt om dagen bara! Kikade runt på stan tillsammans med Rebecka och Terese idag. De sökte jobb och lyckades otroligt bra faktiskt! Terese har redan ett jobb kirrat! (Hon kommer hata mig för att jag skvallrar, haha!) Okej, hon har lite till. Tydligen var det så enkelt som alla säger att det är att skaffa jobb hära! Rebecka har lite hooks hon med - hon återkommer nog om det senare i veckan!
En annan fick ju följa med som en svans då jag inte har något CV utskrivet - korkad som jag är hade jag inte en tanke på det heller (pass?). Så jag ska leta upp ett hotell imorgon som är gulliga och skriver ut lite papper till mig så jag kan erövra staden jag med!
Men nu ska jag gosa med Nagini som biter i mina tår och laga lite mat.
Ciao! <3

Terrass-häng

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Majoriteten av bilderna som laddas upp tages av vår egen fotograf Rebecka med hennes awesomeness-kamera.

Det är lite som att vara på semester just nu faktiskt. Ingen av oss har jobb - det enda vi gör om dagarna är att gå runt på stan, kolla rea, söka jobb, öppna bank-konton, hänga på våran underbara terrass med örebromänniskor. Ja, livet är ju jobbigt för tillfället!
Har förövrigt precis kommit hem efter att ha handlat nybakatbröd (förvånansvärt billigt, 6 nkr för en hel limpa!) och nu är det stan som gäller - igen!
For the record - Nagini leker husihelvete = biter i våra tår, klättar upp på låren och stutsar omkring i lägenheten som en liten ninja.
Ciao! <3

En liten Nagini

Kategori: Everyday life Sweden/Norway


Nu blir det kortspel på balkongen!

Ny dag

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Avslutade kvällen supermysigt i sällskap med mina kollektivkamrater + två andra Örebroare som är nyinflyttade ett kvarter bort. Takterassen gör ju lägenheten 100 gånger bättre än vad den redan är, för bra för att vara sant helt enkelt. Nagini fick också följa med upp och somnade gott i Rebeckas famn efter att ha undersökt halva terassen.
Dagen bjöd på en sväng till Skatteverket (förbannar mig själv över att jag totalt glömde bort att ta med mig passet!) för att skriva in Tessan i alla fall. Jag får vänta tills nästa vecka men lider inte för det, jobbsökandet pågår för fullt atm!
Avrundar eftermiddagen på balkongen och tittar på Terese när hon klipper av jeans hon köpt på rean.

Till minne av 22 juli 2011

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Det ligger ett hav av blommor utanför domkyrkan i Oslo.
Klumpen man får i magen när verkligheten ligger framför ögonen på en är obeskrivlig.
Vila i frid - Mina tankar går till alla drabbade

Lägenheten i bilder

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Nöjd Stäffy? :D

Norge - nytt liv på G

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Upptäckte nyligen att mars var den senaste månaden jag skrev i denna blogg. Skamligt men under de senaste månaderna har det inte hänt så mycket. Bara gift mig, är gravid, ska flytta ihop med min underbara man i en liten villa ute på landet med 100 får och 50 hästar!
Eller kanske inte!
Just nu, vid det här tillfället, så sitter jag bredvid Kajsa i vår alldeles egna soffa, med en kattunge busandes tillsammans med Terese och Rebecka inne i sovrummet i vår alldeles, alldeles egna lägenhet mitt i Oslo city. Belive it or not, men detta ska vara vår bostad ett år framöver - då vi räknar med att tjäna äckligt mycket pengar som vi sen kan spendera på en Gucci väska ungefär!
Resan har gått bra, packa ner och upp var inte lika kul - men mysigaste är ju att vi har lilla Nagini med oss.
Snodde bilden från min syster.
Men nu ska vi iväg till banken, fixa konto och sen blir det att söka jobb på stadens gator.
Ciao! <3