I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Can't stop thinkin'bout it!

Kategori:

Det är 8 dagar kvar sen så fyller jag äntligen 18 år!

Den 18 december så är de fullfart på Liquidbar som jag har lånat för att kunna fira med mina vänner, ett riktigt skönt gäng må jag säga! Tyvärr kan inte alla som jag skulle vilja ha med komma, men de blir fler helger! :)

Dags för plugg!

Julmys och födelsedagar

Kategori:













Familys night

Kategori:

Jätte trevlig kväll med Therese igår, tackar för den :)

Sitter just nu här och väntar på att tiden ska gå så jag kan sätta mig på bussen och åka ut till Askersund. Ska ut till Kvarnstugan och umgås lite med min familj, dessutom ska vi fira lillebror Billy som fyller hela 15 år imorgon! Gammal du är! ;)

Det är två andra födelsedagar som är värda att nämna. Mormor Dotty och moster Rosita fyllde år igår, så skickade iväg ett sms till dem. Vi har ju faktiskt redan sjungit för dem när vi var uppe i Sthlm senast och hälsade på. :)

Men nu ska jag borsta tänderna, packa de sista och sticka ut till bussen. Missar jag denna så kommer inte nästa förens vid 5, och så länge orkar jag inte vänta!

Puss <3

Skadeglädje är den enda sanna glädjen

Kategori:

Så sant som det är sagt, i alla fall när det gäller mig.
Kan inte rå för att jag tycker det är grymt kul när folk ramlar, halkar eller liknande.. Till en viss gräns då. Står inte direkt och gråter av skratt om de gjort illa sig allvarligt.

Men för att ta ett exempel..

Satt inne i ett av grupprummen i BuisnessLab idag med Sonia, Therese och Merym.
Merym sitter och väger på stolen och helt plötsligt så ser man att hon ramlar bakåt och skriker rakt ut samtidigt och ramlar ner på rygg på golvet.

De bästa med det hela var att allting gick i slowmotion, hon ramlade inte ner fort utan det gick verkligen superlångsamt, kändes som om de va en evighet tills hon tillslut landade på golvet.
Men som jag skrattade! Tårarna bara sprutade ut!
Det var ett ögonblick som skulle ha förevigats, alla borde se det.

Och ingen kom till skada som tur va! :)

New Moon

Kategori:



Nu är även jag en av de som sett nya Twilight filmen. Måste dock säga att den inte alls levde upp till mina förväntningar.

Den var alldels för långdragen, många döscener och de kändes som om de inte hände mycket alls unde filmens gång. Hjälpte inte att den var över 2 timmar och att jag blev mer och mer besviken för varje minut som gick.
Kanske dags att läsa böckerna som sägs vara mycket mycket bättre än filmen?

Anyway, ingenting jag ser igen men + till Jacob som är grymt snygg i filmen, rawr! :D

Natural Look UF

Kategori:


Ung företagsamhet och vóila, här har ni mitt och tjejernas arbete, eller vårat namn ;)

Onsdagsregn

Kategori:

Spenderade natten hos Josefin och, tro det eller ej, Therese fick t o m sova kvar!

Gick till Jossan direkt efter jobbet och blev glatt överraskad efterom Alex och Ibbe var där.
Så vi åt choklad och kröp ihop i Jossans säng för att kolla på, såklart, en skräckfilm. The Strangers, grymt kass var den!
Sen åkte Alex och Ibbe hem och vi fixade till oss och förberedde oss inför sängen men då hade Saw 6 laddat klart så självfallet satte vi oss och kollade på den.
Inte värre än de andra Saw filmerna, men det är massa frågetecken från tidigare filmer som reds ut. :)

Sitter just nu på marknadsföringslektionen och väntar på Rebecca som missade bussen. Ska sen iväg till Java och fortsätta med våran marknadsundersökning. :)

<3

Ny inköpt :)

Kategori: Superficial


Monday's blue

Kategori:

"Either thou, or I, or both must go with him!" - Romeo

Ja, som ni kanske förstått så har vi sett klart Romeo and Juliet idag på engelskan.

- Marknadsundersökningen är igång.
- Spenderade lite pengar på en superfin klänning.
- Snabbis till Marieberg me mami.
- Pappa har brutit fingret.
- Jag har lärt mig en ny dans som ska visas upp nästa vecka.
- Gjort egen latte.
- Druckit glögg och ätit pepparkakor och lussebullar.
- Duschat.
- Borstat tänderna.


Nu är det godnatt.
<3

Friskt väder vi har

Kategori:



Regnet öser ner.
Mamma skalar potatis.
Katterna ligger och sover.
Jag gäspar.


Dags att piggna till så man orkar ta sig till gymmet kanske?

Lussebull-bak

Kategori:

Fredag på Frimis

Kategori:

Well.. det blir ju aldrig som jag tänkt mig men oftast är det när det händer spontana grejer som det är roligast.

Åkte in till stan och mötte upp Therese för att dra vidare till Josefin och träffa folk och pimpla lite vin. Vi var ett litet gäng som samlades och jag hade planerat att åka hem när de drog ut till krogen men hängde minsann på dem där!
Så ett par timmar på dansgolvet på Frimis, efterfest på Kungsgatan och absolut noll timmars sömn är en kort resumé av gårdagens bravader. Men jag klagar icke! :)








(bilder lånade av Magnus)

Today

Kategori:

Nya Naglarna

Kategori:


Baka tvål

Kategori:




Visst ser det gott ut?

Fast det är inte kakor, det är tvål som luktar pepparmynta, yummie! :D

Poppande på gustavsvik

Kategori:

Superb dag om man inte räknar med min halsont!

Dagen började med övningskörning. Jag åkte fram och tillbaka mellan rondellerna i Kumla, övande på att ligga rätt i filerna, blicka när de skulles och hålla koll på alla bilar (och läskiga lastbilar) som var runtomkring. Jag parkerade tom mellan två bilar utan att krocka! I'm good at this! :D

Sen var det bara att vänta på att mitt UF gäng skulle komma. Blev saft, kaffe och pepparkakor, diskussioner om företaget, eventuella sponsorer, jag visade hur man gör tvål som ser ut som kärleksmums (bild kommer, they look delicious!) och annat snack. :)

Merym och Therese stannade kvar hos mig för att sen åka med till GustavsvikThorens friluftsdag.. eller kväll blir det väl?

Vi på Thoren (som är lite speciella som vanligt) hade hela Gustavsviks äventyrsbad för oss själva mellan 20 - 22 idag.
Lärarna hade fixar DJ bås och dunkade musik, det anordnades tävlingar som blev mer eller mindre misslyckade eftersom badvakterna inte gillade idéerna våra übercoola lärare hade fixat.
Men jag var glad i alla fall, fast kom på mig själv att jag behöver spendera ett par timmar mer på gymmet innan det blir acceptabelt att klä sig i bikini... Well.. det är ju inte sommar än i alla fall! ;)

Men nu ska jag soooovaaaaa.... och bli av med min halsont.

Sleep tight, love <3

Paranormal Activity

Kategori:



Kan lungt säga att den är värd att se! Ett måste på bion!

Jag brukar kolla rätt mycket på skräckfilmer så skräms inte så värst av de flesta men den här kändes så riktig me tanke på att den är inspelad med endast en kamera, som skådespelarna själva håller i.

Hoppade till ett par gånger måste jag erkänna, för att inte tala om Therese som satt och stoppade blodflödet i min högra hand, Victor som bet i sin knoge för att inte skrika ut sin rädlsa, och jag veeeet att Oskar också var rädd men han var duktig på att dölja det under filmen! ;)

Det enda jag inte gillade med filmen var slutet. Allting var sjukt verklighetstroget fram till de sista 30 sekunderna av filmen ungefär. Så ne, 4 av 5 möjliga får den, pga slutet!

Denise

Kategori:


Har kommit fram till att det är otroligt dålig bildkvalité på min cam...

Update

Kategori:

Jag e sjukt dålig på att uppdatera, vet inte varför men nu har de nästan gått en vecka sen jag skrev nåt sist.

Har inte hunnit hända så mycket fasktiskt..
Matteprov, festa, bott hos Jossan, filmkväll me folk och fän osv osv.

Denna vecka ser mer lovande ut faktiskt :)



Men nu ska jag försöka få tag i Katta som ska fixa mina naglar och sen är de dags att sätta igång me mitt engelska arbete som gör mig galen!

Love Love!

Movin' out

Kategori:

..eller inte riktigt :)
Sitter hemma hos Jossan nu, ska sova här i natt och även torsdagsnatten, ska bli skoj! :)

Mormor Dotty och moster Rosita var och hälsade på oss idag, de knasbollarna, det är alltid lika trevligt att träffa dem.
De hade missat att tågperrongen i Kumla var för kort för tåget så de satt såklart i vagnen längst bak och fick hoppa ner på spåret eftersom perrongen inte räckte till. Men de överlevde som tur va! :)

Det blev massa goda kakor, goda skratt och annat skoj, fick även lite riskkapital sålda så nu har jag lite pengar att spendera på företaget! :) Och snart så åker vi upp till Stockholm och träffar dem igen, för då ska vi på Cats!

Men nu ska jag vara social me Jossi!
Pusss

Poesi på engelska

Kategori: Philosophical

"Every man loves a dead man"


"Love is a never ending battlefield"




Mina poetiska sidor kom fram på engelska idag (:

Smooth criminal

Kategori:

Hallon/Jordgubb smoothie och Smooth Criminal av Micheal Jackson, kan måndagskvällen bli bättre?

Ska alldeles strax sätta mig med matten ett tag och plugga lite, har ju prov på fredag så måste börja gå igenom allting så jag kan se om de e nåt jag glömt bort.

Runt 9 har jag planerat att åka in till stan igen eftersom Jossan har ju flyttat in till stan finally, utan mig dock, så ska sova där har vi bestämt. Jätte nära och bra till skolan för mig då, har förövrigt bara matte så kan ju gå tillbaka dit sen igen. :)

Men nej förressten... ska faktiskt kolla på Andra Avenyn nu medans jag dricker min delicious smoothie och sen sätta igång me matten, de förtjänar jag. haha. :)

Puss

English

Kategori:










Lektioner kan va roliga, speciellt när man har webcamen inbyggd i datorn ;)

Om en månad..

Kategori:

så fyller jag 18 år, om nån skulle ha missat det? ;)

Veckan som gått ska jag inte alls klaga på. Vi har kommit igång me Natural Look UF nu (gissa vad vi gör!), bio tre gånger, jobbat på Java, har haft super trevligt umgänge, Oskar OCH Magnus klarade körkortet och övningskörningen för min del flyter på :)

Veckan som kommer nu hoppas jag på blir lika bra. Mormor Dotty och moster Rosita kommer förbi en sväng nu på onsdag, sen har jag matteprov i veckan med men annars inte allt för mycket plugg. Förmodligen och förhoppningsvis så kommer jag att få jobba lite med.

Men vi får sen. Imorgon är en ny dag och en ny vecka och jag behöver verkligen lite sömn nu känner jag!

GODNATT

Full fart!

Kategori:

Tjollahopp!

Eftersom min musmatta (har bärbar och har ingen aning om vad det heter, men musmatta låter bra) är förmodligen överkänslig så pilen hoppas upp och ner hela tiden.. varpå inläggen raderas om och om igen så hoppas verkligen att jag hinner skriva och spara nu innan de skiter sig igen!

Hur som helst. Övningsköring med mamma imorse. Jag tycker jag är grym (pilen har börjat dampa igen på tal om de föregående) men mamma tycker inte de lika mycket som mig. Blev en sväng runt Kumla i snö, slask och halka och kom heela vägen till Hällabrottet, sen ville inte avgassystemet sitta kvar så de lossnade och nu låter vår lilla golf som en raggarbil korsad med en HD-motorcykel, ett himlas liv vill säga!

Det jag ska öva mest på är nog hur jag ska ligga i filerna när man ska svänga, och för att inte tala om alla hundratusentals rondeller som finns i Kumla, de där me placering, är ett måste att öva på.

Efter det blev det stan, träffa mina söta UF medarbetare Therese, Sonia och Merym Java där vi satt och arbetade i tre timmar, eller okej, de blev mest snack och skvaller men lika kul det!

Sen jobb mellan 15 och 21 på Java (fick förövrigt min lön för oktober idag, snabba ryck här!) . Sprang sen till SF för att möta upp Jossan och in och kolla på UP. Så söt film, måste köpa den sen och se den om och om igen! :D

Ja, nu är jag framme i "nutiden" på det här inlägget. Sitter i Jossans bäddsoffa och ska sova så fort det här inlägget är avslutat. Vilket det är NU!

Puss godnatt!
Okej, nudå.

Hmpf!

Kategori:

Jag börjar bli lite dålig igen på det är med uppdateringar, men det händer ju så sjukt mycket intressant runtom mig hela dagarna så har ju inte tid ;)

I måndags var jag med Jossan i alla fall, tisdag var det första skoldagen 4 veckor och jag hade bara matte så plugga inte ihjäl mig direkt. Sen senare samma dag så var det jobb på Java.

Idag så har det varit marknadsföring och engelska. Hanns även med ett hälsosamtal och då insåg jag hur bra jag faktiskt mår just nu och det är sjukt skönt att kunna säga det. Nothing is gonna bring me down!

Eftersom vi är lediga imorgon (ingen idrott och fekb är inställd) så har vi i mina söta lilla UF grupp bestämt oss för att träffas 12 på Java imorgon för att gå igenom marknadsföring, produkt och beställning. Gonna be great, sen är de jobb efter det. och sen bio på det. och sen sova hos Jossan efter det. Ja herregud, fullspäckat imorgon!


Ska nog ta mig en nattmacka, tog mig precis ur duschen.
Sen blir de sova, ska komma in i min rutin att lägga mig runt 22-tiden igen.

Le weekend

Kategori:

Trots att jag inte gjorde hälften av det som planerat så är jag endå nöjd med helgen. :)

Var med Oskar hela fredagen och spenderade natten i Örebro.
Dagen efter spenderades med Therese på stan & fika och fick skjuts hem av Akam.

Idag har jag bara tagit det lugnt, sovit och kollat på tv. Så skönt det kan vara ibland ;)

Sen är de ju studiedag imorgon, så ännu en dag på lovet ;)