I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

öhh

Kategori: Philosophical

Ja vad ska jag säga. Finns inte så mycket att säga egentligen. Jag är sämst på att blogga, too bad. Jag har ju egentligen sjukt mycket att skriva om. Nu menar jag inte att jag är upptagnast i världen utan jag har ju så galet mycket småsaker som händer omkring mig, citat jag vill föreviga, tankar som jag inte ens förstår mig på själv och tusen andra grejer! jag måste lära mig att mobilblogga helt enkelt, för de är just de där småsakerna, de där småsmå gulliga tillfällena som är värda att minnas, som förtjänar en liten rad.

Just nu kommer jag dock inte på någonting.

"Mamma, när jag blir stor.. då blir du liten!" - Denise, jag var ett riktigt snille när jag var liten!

Ryggskott

Kategori:

Hm.
Trodde det var min övriga ryggvärk som kommit tillbaka men uppenbarligen inte, ryggskott var det minsann.


ska bara dö lite, pusshej! <3

Lugn och stillsam helg

Kategori:

Börjar faktiskt gilla livet som "tråkig nykterisk" men let's face it. jag har stenkoll på mig själv, ser vilka som är snygga och inte snygga och har det sjuukt kul i alla fall, haha!
okejdå, det blev nåt glas välkomstbål i fredags på Sanna och Lindas 42 års fest, men det var ju piggelin.

Hursomhelst. Jag och Tessan gick på Marieberg i ca 6 timmar kom vi fram till, sjukt vad tiden går fort när man har kul. Gick dessutom omkring och testade allt som fanns inne på Media Markt. Massagestolarna och Iphone högtalarna var uppskattade. För att inte tala om det blanksvarta kylskåpet med strass, den ska jag ha!

Kvällen spenderades som sagt hos Linda & Sanna med deras sköningar till vänner, fick även skjuts hem till Tessan av ett par sköna prickar sen. Tror mamma har smittat av sig med sin bilrädsla. Kan verkligen inte sitta i passagerarsätet fram utan att tro att vi ska krocka. "Den enda man kan lita på är sig själv!" Hjälp menar jag verkligen!

Lördagen blev en riktigt chilldag. Tjockade lite hemma och Tessan under dagen för att sedan åka till Sölle där det bjöds på naturgodis, vindruvor och Hitch. Mysigt värre!

Insåg nyligen att kl var över 3 på morgonen och jag och Tessan ska ju vara grymt duktiga imorgon och plugga teori och jag ska sedan dra mig till gymmet.
Måste göra något åt min rygg för just nu beter jag mig som en pensionär med ryggskott som samtidigt är gravid. Jag kan ju inte ens sätta mig ner! Att böja sig framåt är det inte ens att tala om.
Grr...

Nä, godnatt! <3

Hmpf

Kategori:

Jag måste vara världens lataste människa just nu.
Ligger kvar i sängen, i min PJ, magen kurrar lite, halsen gör ont.
Men what the hell, jag orkar inte göra något åt det just nu.
Ska försööka dra mig upp om en liten liten stund, det vankas ju Marieberg för mig och Tessan.

Börjar förövrigt att bli lite orolig. Har haft jätte ont i svanken de senaste dagarna och jag vet inte vad det beror på. Får hoppas att det går över nu när jag kommit igång med gymmandet igen.

hm..
ska nog göra en smoothie.

Facebook is my life.

Kategori:

Sjukt egentligen men det är bara att inse!
Jag håller på att avlida nu när facebook inte fungerar, och jag vet att jag inte är ensam om det.
Det har verkligen tagit över min värld.


konstaterat nyligen förresten.
alla gillar mig.

Sömnlösa nätter

Kategori:


Håller tummarna för att hostar går över snart.

Nu; gladiator, toast, hallonproviva och lite läxor på det. bra!

Hoffmusic is feelgood music

Kategori:


HoffMaestro & Chraa at The Ritz.

Kvällen sammanfattas med stukade fötter, svullen hals, förstörd röst, nerspillda kläder, trasiga toalett dörrar, över 2000 pers, människor jag ville och inte ville träffa, NYKTERT.
Tack för ännu en superkväll grabbar.

Sthlm week-end

Kategori:

Fem dagar sedan jag uppdaterade sist, nästan pinsamt!
Men jag kan faktiskt skylla på att jag har haft fullt upp!

(åhnej, kommer bli ett aslångt inlägg..)

I onsdags så hamnade jag med Jossan och KajsaHoffmaestro trots att jag bestämt mig för inte gå dit. Träffade både gamla och nya vänner, både sådana jag ville träffa och inte. Anyway, sov kvar hos Kajsa då! :) Första gången på länge jag gymmade även, helt otroligt!

Torsdagen gick jag i skolan halva dagen, letade kläder andra halvan och fick me mig lite fina grejer. Övningskörde me pappa för första gången på flera månader och de gick finfint, han tyckte jag genade lite för mycket i rondellerna dock. Hemma vid 21 tiden och de va ju bara att lägga sig eftersom jag kunde inte packa för syrran skulle sova.

På fredagen så vaknade jag halv 6 för att sätta igång och packa kläder. Slängde i mig lite frukost, drog till Bibblan för att förtidsrösta och tog sedan tåget in till Örebro för att sedan ta bussen vidare till Sthlm. Tre timmar busstur kan vara väldigt effektivt om man har med sig dator och pluggar. Men efter ett tag blir man såklart åksjuk så var bara att sova sista timman.
Väl framme så var det att möta upp Erika, spinga omkring på stan som idioter för att leta present till Mange och Jennica. När det var avklarat så träffade jag Jempa. Vi satte oss på något café mitt i stan för att prata om allt mellan himmel och jord och sedan översätta opera i Kungsträdgården.

Tog sedan pendeln mot Häggvik
för att träffa Mange, Bella & Sofia där det vankades sprit och chips. Trillade även in lite annat folk senare för att sjunga och ge Magnus presenter. Kvällen slutade med att jag sjöng för alla, Sofia blåste upp en dubbelmadrass där jag skulle sova, en kille låg och spydde från kl 22, och vi andra störde grannarna helt enkelt. En mycket lyckad och trevlig kväll måste jag säga! Och det är självklart alltid lika kul att bli väckt kl 03.30 på morgonen av ett sällskapssamtal Noffe!

Lördagen vaknar vi alla upp bakfulla. Dricker fem liter kaffe, lyssnar på Spotify och diskuterar politik. (Ovanligt för min del eftersom att jag inte har en aning om vad det snackas om, men herregud vad jag har lärt mig om politik de senaste dagarna!) Efter ett tag drar vi oss in till stan, jag möter upp Martin (martini pissvall) Buvall för lite catch up med tanke på att vi inte sett varandra de två senaste åren (minst! skandal!) Så det blev lunch och kikade sedan runt lite inne på NK efter presenter.
Sticker efter detta till Jordbro till min finfina vän Jennica där jag får sätta mig och vispa grädde med en handvisp. Gah, kramp efter det! Men marängsvissen blev mumsig i alla fall. Kawa, Elaine, Jessica, Emilia, Erika, Jennica & jag åt oss sedan mätta på tacos, drack goda drinkar och lyckades även trycka i oss chirrar och godis. Tror att alla dog av paltkoma efter det alltså! Även då mycket snack om politik, gamla tider och kommande tider.

Söndag. Under natten hade Noffe ringt igen men trots att mobilen låg bredvid mig så hade jag inte hört den. Du får helt enkelt lära dig att leva utan att prata med mig mitt i nätterna, så social kan jag väl inte vara när jag bara "mm"ar till svar? Haha.
Tog mig till Västerhaning och hälsade på farmor som jag inte träffat sedan julafton och usch, jag kände mig så elak att jag inte kommit dit tidigare. Hon blev ju så glad och rörd att hon började gråta, och jag är extremt blödig så vi fällde några tårar tillsammans där. Sen blev det fika, kaffe & sju sorters kakor och prat om allt som hänt. Drog upp massa gamla minnen med från när jag var liten och brukade sova över hos henne. Att vi hade kuddkrig på morgonen och morgongympa. Att jag alltid skulle rulla ner för gropen i Handen, och skulle leka på alla lekplatser som fanns där. Sen när vi kom hem så lagade vi pannkakor och sen läste hon en bok för mig innan jag somnade. Jag minns att det alltid var samma bok, men kommer dock inte ihåg vilken det var! I alla fall, det är saker man aldrig kommer att glömma.
Pga ändrade planer så åkte jag vidare till Handen där Rosita kom och hämtade upp mig. Blev ännu mer fika och mat hemma hos mormor där även Veronica och Niclas var och Roffe. Hann även ringa upp Effi på Skype och prata med henne och de små barnen. Fick se bilder från dopet i Grekland och annat.
Tror klockan hann bli närmre 20 tiden innan jag satte mig på pendeln tillbaka till Häggvik. Bella och Sofia ville ha ägg och eftersom jag inte hann köpa några (och uppenbarligen är den modigaste/dumaste av oss) så gick jag ner och knackade på hos grannen och frågade om jag kunde få hennes tre sista ägg. Tänk, det fick jag med!
Så vi festade framför valvakan med kladdkaka som Sofia bakade.

Måndag då, sista dagen och det kändes jävligt tragiskt.
Tog mig upp ur sängen runt 12, fick i mig lite frukost, kikade på nyheter etc och försökte lösa hur jag skulle lämna nycklarna hos tjejerna. Jag var ju ensam i lägenheten eftersom att de va och jobbade/pluggade. Som tur var så slutade Sofia tidigt så packade ihop mina grejer och stack in till stan för att fika med henne, Sture och Sebbe. Hittade något mysigt kafé i Gamla stan där vi satte och Sture, som förövrigt bar omkring på min äckligt tunga väska, bjöd på kaffe och tre sorters kladdkakor. Gott och mättande så det tackar jag för! Snälla som de var så följde de mig sen till bussen jag skulle med som jag självklart mådde illa på hela vägen hem.

Så nu ligger jag här i min säng i Kumla igen.
Det känns verkligen att det är i Stockholm jag hör hemma.
Men inte långt kvar nu.

Hursomhelst. Tack alla som gjorde min helg perfekt!

Rätt svar!

Kategori:


Juste! "Stenarna" jag la ut en bild på häromdagen
Det är Choklad från Chokladmässan som var i Askersund i helgen! :D

Sovmorgon

Kategori:

Godmorgon allihopa, eller god förmiddag kanske man ska säga nu?

Vaknade av ett samtal från bästaste Jennica som jag ska upp och hälsa på på lördag för tösen fyller faktiskt 19 år då!

Känner att jag har inte riktigt vaknat till än, sitter fortfarande kvar på sängen, kliar mig lite i ögonen, gäspar. Äh shit alltså, nu kan jag inte sitta här längre. Ska med tåget som går om en timma och om jag inte lägger på ett kol nu kommer jag inte hinna med någonting!

Har en lektion idag (stackars mig) och det är svenska. Kommer troligen få reda på hur de gick på provet, hoppashoppashoppas det gick bra!
Efter det så är det jobbet som gäller. Fram till 21.00 så kommer jag vara på Java idag så har ni inget annat för er,m sväng förbi vetja!

Kvällen avslutas med film hemma hos Jossan såklart! :)

Men nu måste jag klä på mig!
Ciao <3

Gissa

Kategori:


Vad tror du det här är?

AMANDAVARDET!

Kategori:



Okej, jag ska bara dö lite av skratt!

Träningen börjar på Stadium

Kategori: Superficial


Har införskaffat mig ett par nya träningsbyxor.
Så fort förkylningen är över så är det gymmet som gäller, och det med basta!

Rätt besviken

Kategori:

Du anonyma kommenterare, jag väntar på ännu en spännande kommentar av dig , varsågod, förgyll min dag lite till är du snäll ;)

Religion då

Kategori:

Sov hela vägen på bussen till skolan.
Vet inte varför men jag var grymt trött imorse, och jag som varit så pigg de senaste mornarna, eller?

Sitter inne i lilla-mini-salen-som-är-as-dålig-luft-i-307 och håller på med vårt arbete om kristendomen, som vissa (typ jag) inte satt igång med än.
Dessutom är det sucker internetmottagning här uppe!
Och vår lärare kan inte våra namn, fortfarande.

Eh, negativiteten stålar med sin närvaro!

Hursomhelst! En lektion är det i alla fall bara och mamma kommer in sen så ska vi övningsköra me minibilen som e så brabrabra! :D

Time for study.

Sex säljer

Kategori:

Haha ja vad ska jag säga?
Mitt unika besökar antal ökade extremt efter att ha lagt ut att en kille postat en bild på sin snopp.
Så som sagt, sex säljer. Haha!

Har precis sett klart Mamma Mia som gick på 3an idag. Första gången jag såg den. Jätte mysig film, feel-good helt enkelt! Men de kunde ju inte sjunga...

Hm, men nuuuuuuu mina kära sex-intresserade läsare, ropar sängen på mig!
PÖSSS <3

Ännu roligare!

Kategori:


Det här blir ju bara bättre och bättre!

Hur som helst, hittills vet jag att människan i fråga bor någonstans i Fredhäll, Kungsholmen och jag är vän med denna människa på facebook.
Ska bli intressant och de vem denna kära vän är! ;)

UNDERBART!

Kategori:


Ännu mognare kommentar om inlägget "Jävligt moget".
Ännu bättre att människan som kommentera är anonym med.

Haha, ibland bara älskar jag patetiska människor alltså! :D

Megatalanger!

Kategori:

Tessan och jag borde nog söka till någonslags talangjakt inom musik alltså. Ni vet låten Natteravn av Rasmus Seebach? Spelar hur mycket som helst nu för tiden, han Rasmus sjunger ju på danska i den låten.
Då tyckte jag och Tessan att det skulle vara intressant att höra hur de skulle låta om man sjöng den på svenska, så stor skillnad kan det ju inte vara tänkte vi.
Översatte texten till sången på Google translater... behöver jag säga mer?

Varsågod, testa att sjunga med, på svenska!
(tänk er också att det är två helflummiga, trötta och superförkylda tjejer som sjunger, min röst var inte okej! haha!)



Jag vandrar runt,
Jag vet inte var jag hör hemma,
hej, en resa in till stan
eh fuck den skall leda till.
Alltför länge har jag natt korp,
så många vackra människor
i centrala Köpenhamn,
se en siluett, försvinner du omedelbart
var är du nu, var är du nu.
Love samtal nu ikväll, ringa dig,
här är för mycket buller, kan inte höra dig, uhuu ..

Love samtal nu ikväll, ringa dig,
Jag hittar dig, jag är upp för mig även om jag inte den vet ditt namn.
Jag uppmanar er,
Jag uppmanar er,
ja, jag uppmanar er,
Jag uppmanar er,
ja, jag uppmanar er,
Jag uppmanar er,
ja, jag uppmanar er,
Jag uppmanar er.

Är här igen
och bränna mina pengar på
Jag ser dig i publiken,
och hoppa bara ett hjärtslag,
Total sträcka, jag har varit natt korp,
så många vackra flickor här
i Köpenhamn.
se en siluett, försvinner du omedelbart
var är du nu, var är du nu.

Love samtal nu ikväll, ringa dig,
här är för mycket buller, kan inte höra dig, uhuu ..
Love samtal nu ikväll, ringa dig,
Jag hittar dig, jag är upp för mig även om jag inte den vet ditt namn.

Jag uppmanar er,
Jag uppmanar er,
ja, jag uppmanar er,
Jag uppmanar er,
Allt förlänga, jag har natten korp,
i centrala Köpenhamn
se en siluett, försvinner du omedelbart
var är du nu, var är du nu.

Jag uppmanar er,
Jag uppmanar er,
ja, jag uppmanar er,
Jag kallar.
ja, jag uppmanar er,
Jag uppmanar er,
ja, jag uppmanar er,
Jag uppmanar er,
Ja, jag ringer, ring,
ja, jag uppmanar er,
Ja, jag ringer, ring,
ja, jag uppmanar dig.

8 timmar senare

Kategori:

Hemma från jobbet som faktiskt gick väldigt långsamt idag. Mellan 14 - 15 så tyckte jag att det gick ungefär tre timmar, förstår inte vad som händer! Men hur som helst så är det lika trevligt som alltid där!

Fick köra hem i ösregn, rätt intressant. Speciellt mammas reaktioner när man körde i vattnet, hihi.

Ja i alla fall, just nu sitter jag på knä nedanför min säng, datorn på sängen och lutar mig lite halvt över. Det är faktiskt sjukt skönt att sitta så här, tro det eller ej.
Oså äter jag godis som jag köpte igår men åt ungefär 5 bitar av. Är verkligen sämst på att äta godis.
Utöver det så tänkte mamma sno godis av mig. Men hon var inte suget på något av det jag hade. Tur för mig!

Vilket osammanhängande inlägg..

Pusss <3

Söndag

Kategori:

Goodmorning and the world is alive!
Ja i alla fall jag.
Verkar som om varenda pensionär sover i den här byggnaden, och jag som hade fått för mig att de var morgonpigga människor?
Men jag ska inte klaga. Hellre tystnad än att grannen står och borrar sitt 50 miljonte hål i väggen, undra vad de gör där inne egentligen?

Startar dagen med en fräsh frukostsmoothie (frysta hallon, vaniljyoghurt, mjölk, kellogsflingor) sen ska jag bara slänga på mig lite make och dra till bussen, Java blir dagens anhalt!
Passade mig super att Kim ville byta för jag kan inte jobba nästa helg i alla fall för då är jag i Stockholm och firar världens bästa vänner.

Men nu måste jag lägga på ett kål, jag är en enorm tidsoptimist så jag vet aldrig om jag kommer hinna med allt jag vill innan bussen går eller ej!

Ciao! <3

Jävligt moget

Kategori:


Precis vad jag ville ha på min logg, en bild av en snopp.
Tack för den liksom?
Perversa jävlar....

Snabb update!

Kategori:

Sitter hemma hos Tessan-babyboo atm, har pluggat körkort, ätit godis och softat allmänt mycket!

Nu håller min mage på att vrida sig av hunger så det är nog bäst att jag och Tessan drar oss till Kajsa på pajkalas.
Matpajer, pajaser och sällskapsspel, kan nog inte bli en bättre lördagkväll!

Btw, Tessan strippar just nu! Only for me, mohaha! :D


Ciao! <3

Förfestar-bilder

Kategori:

Ja okej, vissa kommer hata mig för att jag lägger upp dessa! Säg till så raderar jag dem direkt, tråkmånsar! ;)


Bästaste jag och bästaste Jossan, kan inte bli bättre!

Rebecca <3

Lili aka. Snövit!

pusskalas!

Fröken Dramaqueen drog sönder sitt halsband :(
Men ör glad ändå!

Vattenpipa for sure!

Eftersom munstycke saknades och jag var döförfyld fick jag ha papper på vattenpipan, gick bra det med!

Jossans med hennes Pink Hill!

Dålig uppdatering

Kategori:

Hejsan.
Ja jag vet att det inte blev ett enda inlägg igår men jag har en superbra ursäkt. Jag har inte tid!

Sov väl framt ill 10 någongång, hoppade in i duschen och stack till skolan sen på affärskommunkationen. Lika flummig som vanligt but I love it!

Runt kvart över 3 så mötte jag upp Oskar utanför Hälls, gick in där vi mötte upp Idol-Emil och vi köpte oss en varsin kaffe för att prata om allting och ingenting. Riktigt trevligt hade jag det! Trots att jag satt och hostade titt som tätt. Men det är synd att vi inte hinner ses oftare Oskar, och jag håller tummarna för dig i Idol Emil! :D
Här har ni Emil förresten
Citerar Anders Bagge "Den mest självklara guldbiljetten idag!"

Efter detta trevliga och roliga möte i alla fall så blev det bussen hem, slänga i sig mat och ta bilen in till stan. Jaja okej, mamma satt bredvid eftersom jag inte har körkort än men det är på G!

Fixade mig de sista hemma hos Jossan, drog rakt över gatan till Lili där det var förfest med brudarna mina. Om ni inte visste så var det faktiskt en nykter kväll för min del och jag led inte en sekund. Speciellt inte idag dagen efter.
Runt 11-tiden så befann vi oss i alla fall inne på Strömps, åh älskade Strömpis, för att slp klackarna i taket och dansa flera timmar i sträck.
Dock synd att det blev slagsmål med typ 20 pers + vakter. De låg i en hög bara, så jävla onödigt, barnsligt och omoget. Jävla töntiga 92or alltså! Hihi

Men nu är det frukost som gäller, sen sticker jag till stan och köttar körkortsteori och äter chirrar med Tessan för att sedan avsluta dagen med tjejmiddag hos Kajsa!
Fullt upp som sagt.

Ciao <3

Annoying person

Kategori: Philosophical

Om det finns någonting jag inte tål, så är det oärlighet.
De flesta som känner mig, och de som kanske endast träffat mig ett fåtal gånger vet att om jag har en åsikt så står jag för den. Ärlighet varar längst anser jag, men tyvärr tycker inte alla det.

Jag har många gånger irriterat människor pga vad jag säger. Så frågan är den, är ärlighet verkligen så bra? Vi kanske trivs med att leva i en enda stor vitlögn i tron om att allt är som en dans på rosor och vi är älskade av alla.
Jag anser att människor som inte kan ta sanningen, är inte människor värda att umgås med.
Jag vill inte umgås med oäkta människor, det har jag redan gjort allt för många gånger och det slutar alltid i bråk.

Pga min ärlighet har jag även förlorat vänner, vilket jag då, under första tiden beklagade mig själv över, men har nu på senare tider insett att det faktiskt kanske inte var jag som var dum? Bara för att jag råkar ha en åsikt, tycka och tänka någonting och yttra mig, ska jag verkligen åka på skiten för det? Har inte jag rätt att tänka och tycka lika mycket som alla andra? Antagligen inte, verkar en del tycka.

Men jag kommer alltid att vara den jag är.
Jag må vara envis, alldeles för ärlig och annat sånt som folk kan störa sig på.
Men jag är inte långsint. Jag hatar ingen.
Eller jo, det finns en människa jag verkligen avskyr, men han är inte värd att prata om.
Har jag bråkat med någon en gång, så går det oftast över väldigt snabbt för min del.
Jag grubblar inte över saker.
Jag går vidare

Som andra uppenbarligen inte gör
Skaffa er ett liv, tack

Haha, tiggarn!

Kategori:



Bara för hon vet att hon kommer få smaka sen i alla fall! ;)

Ananassmoothie

Kategori:

Sjuklingen lyxar till det.

Färsk ananas
Kokos
Mjölk
Vanilj yoghurt
lite vailjsocker


och volía!
Livet känns genast mycket bättre!

MAMMA!

Kategori:

För ett par timmar sen så hade jag världens bästa mamma
nu är hon världens värsta

för i natt när jag sov hos Jossan så sov hon i min säng för den är mycket större.
och då berättar hon nu, precis innan jag ska lägga mig, att Frillan (vår hund) hade tappat en stor ärta i min säng som låg där.

ärta = onaturligt stor, fet, äcklig, avskyvärd fästing

och jag hatar fästingar!

och nu ligger hon och pratar om att om den hade gått sönder så hade det krypit ut 70 000 små minifästningar i min säng!

det kryper verkligen i hela min kropp nu!


får sova på golvet i natt :(
godnatt <3

Ännu mera politik

Kategori:


Detta måste ju vara den skönaste snubben i världshistorien.


Tack Martin (mentor) för att du visade dessa underbara klipp.
Politik blev ju nästan intressant på riktigt för min del! ;)

Det där med politik

Kategori:


En moderat uttrycker sin egentliga åsikt om invandrare.
Detta väckte stor debatt i klassen!
Men han måste ju vara rätt körd! :D

Idol och mys med familjen, den kvinnliga delen i alla fall

Kategori:


Jag är ingen godismänniska.
Inte fikamänniska för den delen heller, trots att jag jobbar på café.
Men idag när jag satt på lektion och snorade och hostade så jag överröstade alla som redovisade (förlåt förresten!) så kände jag ett enormt godissug. Extremt godissug verkligen, och DET är ovanligt! (när jag inte har mens alltså)

Så jag suckade och tänkte, fan, då får jag väl vänta till lördag då!
Lyckades överleva lektionen, tog mig hem och la mig på sängen under flisfilten och tyckte synd om mig själv.
Sen klagade jag lite på mamma att hon inte ville köpa B&J glass till mig (jag hade världens bästa motivering, glass är bra för halsen!) varpå hon avslöjar att hon har glass hemma. Rocky Mountain och pecannötdglass.
Halleluja!
Var lite sugen på strössel med, vet att vi har/haft det i ett skåp. Öpnnar skåpet. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... godis!

Tror ni jag e glad nu eller? :D

At school

Kategori:

Sitter uppe i launchen och dör just nu.
Hostar konstant, är jätte snuvig och är allmänt död bara.
Är rätt trött på det här nu.
Undra om man kan gå till apoteket och få penicillin utan recept?
Känns i alla fall som om jag skulle behöva det.
Rensa kroppen lite granna.

Men jag skyller som vanligt på en friska luften här i Örebro.
Det fungerar inte för mig helt enkelt!
Bäst jag flyttar tillbaka till Stockholm ;)

Fin fina dikter

Kategori:

Rebecca, jag håller på att garva ihjäl mig åt din dikt!
Vill så gäääääääääärrrnnnaaaa skriva ut den ju! :D <3

När vi dansade
I sommarens sista dagg
Kysstes vi igen


Tessan låg i sin säng
Och drömde om en sommaräng
Men tyvärr var det vinter här
Så Tessan kunde inte bli kär
Och då blev hon lite däng

/ Denise.
första är Haiku, andra är Limerick


Jag var nog diktare i mitt förra liv ;)

Underbara Java

Kategori:

Sitter hemma hos Jossan nu efter en lång dag.

Ler lite extra åt dagens vackra dikter med Rebecca
Davids "otroliga" engelska kunskapet
Nails och mina klagomål på kräsna kunder
och att jag lyckas glömma min iPhone precis överallt, hela tiden.

:)

"Do you have a lägenhet än?"

Tisdag morgon

Kategori:

Ja, man kan ju undra vad jag gör uppe egentligen med tanke på att jag börjar 12.10 idag.
Skulle ha kunna ta en riktigt lång och skön sovmorgon.
Men måste dock prioritera. Så nu blir det en frukost-smoothie, MTV och sen tåget in till skolan och plugga lite på coachtiden.

Sen jobb mellan 15.00 - 21.00 så uppdaterar ev. senare. Beror på om jag orkar gå in på internet hos Jossan eller ej! ;)


Later!

Here we go again!

Kategori:

Som ni kan läsa i ett tidigare inlägg så strulade det ihop sig med körskolan etc.

Nu gör vi ett nytt försök.
Uppkörning och prov bokat och klart, och ni kan ge er på att jag accepterar inte att kugga!

Back to school

Kategori:

Måndag igen, vilket innebär skola igen.
En lektion, 2 timmar religion.
Pratade om kristendomen.
Skolans internet har kraschat.
Men nu är jag hemma i alla fall!

Ska alldeles strax in till stan igen för att chillaxa lite med Jossan, hon håller på att döda grannarna som bygger om jämt och ständigt och jag kommer att dö av ensamhet pga mig sällskapssjuka. Ingen som är hemma just nu.

Jag hade panik imorse eftersom att grekerna sov i mitt och Filippas rum och jag har alla mina kläder och allt inne i rummet. Och jag är en människa som måste ha minst en halvtimma på mig att välja kläder innan jag blir nöjd.
Dock gick inte grekerna upp förens halv 9 (min buss gick kl. 9) så jag sprang in i min kliv-in garderob och låste in mig där och letade kläder. Fick panik. inget att ha på mig! Testade 7 olika outfits kanske. Slutade i ett långt linne/klänning från VeroModa, genomskinliga svarta strumpbyxor, knästrumpbyxor med rosett och mina svarta kilklackar. Helt nöjd.

Så summan i kardemumman (åhnej, pappa uttryck-varning!) jag lyckades sminka mig, packa datorn etc, och klä på mig inom loppet av 25 minuter! Det måste vara rekord.

Men, nu är jag hemma igen som sagt och eftersom jag slängde på mig kläder imorse var jag inte helt bekväm i det sen. måste liksom visualisera mig vad jag ska ha på mig dagen innan, annars går det bara inte. Så nu blev det leggins, linne och genomskinligskjorta. Mycket nöjd.

Men nu ska jag sticka till bussen/tåget och vara social med lilla Jossan.

Ciao!

100905

Kategori:

Herregud vad tiden går fort. Insåg nu att det faktiskt är september redan..

Godmorgon förresten.
Idag är det jobb på Java som gäller 10.00 - 18.00, money money money.
Just nu är jag extremt seg, jag orkar verkligen inte göra någonting men vänta lite så kommer jag igång.
Hm, vem var det som sa det till mig?

Jag sov över hos någon nångång, tror det var hos Linda efter att vi hade varit ute på krogen. Så vi va typ fem stycken som sov över hos henne. och dagen efter att man har varit ute är inte rolig ibland men på något sjukt sätt så lyckas jag alltid bli jätte pigg direkt medans de andra ligger kvar och klagar.

Men det är till min fördel. Däremot gör jag det mesta i slowmotion när jag vaknat känns det som.
Det tar alltid hundra år att välja ut kläder (idag är det lätt eftersom jag ska jobba), för att inte tala om frukosten som jag aldrig hinner med hur tidigt jag än går upp.

Men anyway. Dags att klä på sig, äta och sticka till bussen!
Later <3

Iphone + Alkohol = VAA?

Kategori:

Hihi, touchen är inte kul när man är påverkad.

Sms från mig till Kajsa:

Vi gick ib. jag smsade ju sig och frågade om du vad vid frimis vis 10 över 10 pch. Du sa j. msn vi är kär ku iaf. Hör av sig när vi kommer hit! <3

Last night out?

Kategori:

Ja herregud, efter igår så ska jag ha minst en vit månad. Inget mer drickande f r o m nu. Sen får vi ju se hur det går men om jag bestämmer mig för någonting så brukar det oftast bli så.
Igår var en rätt sjuk kväll för att vara Frimis, fortsätter det att vara så bra som de var igår så kan jag tänka mig att komma tillbaka dit i höst ;)

Jag lyckades..

gå in i en glasvägg
sprang omkring och sa till alla att jag gick in i en glasvägg
kasta isbitar på folk
ramla inne på VIP och ute på terassen (jobbigt höga klackar)
fått blåsor på fötterna
blev buren av en kille på hans rygg, och senare av en annan
tappade min deo
råka ta sönder mina strumpbyxor och visade för alla
tror jag fick en kille utslängd
ragga till mig 9 cider
flirtade med massa killar bara för att dissa dem när de trodde de skulle få nåt
tappa bort Jossan, Moa & Anna hela tiden, ungefär hela kvällen

ehh.. ja de va inte allt men det jag kom på just nu.
Galet härligt var det i alla fall :)

Citat

Kategori:

HAHAHA OH JAG DÖR! :D

Hittade massa grejer som killar sagt vad de tror om att vara tjej. Drar igenom ett par stycken.

"Så här tror han att det känns för dig att..

..ha bröst.
Jag avskyr att åka tunnelbana när jag har ryggsäck. Jag känner mig verkligen i vägen. Antar att det här skulle vara lite samma. Fast med världens coolaste och snyggaste ryggsäck. På framsidan. / Johan, 25

..göra sig iordning för en dejt.
Det vore roligt att kunna ändra utseendet så mycket. För mig spelar det inegn roll om jag står framför spegeln en kvart eller en timme, jag ser likadan ut. Och alla jeans ser också likadana ut! / philip, 27

.. ha stringtrosor.
Kalsongrycket var ju den ultimata förnedringen i skolan, att dra upp kalsongerna högt, högt. Jag fattar inte hur någon kan utsätta sig för det frivilligt. / Alex, 28

..ha mens.
Vet man ungefär när de kommer hända? Annars skulle jag vara livrädd att det skulle hända vid helt fel tillfälle. Och bara sitta still på min stol tills det gick över. / Buster, 22"

Haha, ja vad ska jag säga! Den sista är ju klockren "tills det går över". Det blir ett par dagar han får sitta på den stolen alltså, haha! :D

källa: Cosmopolitan, Maj 2010

Scars

Kategori:


Hittat en låt jag fastnat för, bland annat.

Basment Jaxx - scars (feat. Kelis, Meleka & Chipmunk)

Förövrigt så skulle jag städa mitt rum innan jag drar till Jossan eftersom min lillasyster har två utbytesstudenter här (från Thessaloniki i Greklan (!) och båda heter Alex) och de ska sova i vårt rum på söndag så måste städa upp alla mina grejer och bädda om och allt. Hittade dock en gammal Cosmopolitan tidning som jag fasstnade vid...
Kom inte så långt i städningen ;)

USÖ

Kategori:

Min syster kom nyligen på att USÖ och Universitet Sjukhuset Örebro är samma sak. Söt är hon!

Hur som helst, övningskörde in till Örebro med mamma och satte oss och vänta i väntsalen i USÖ.
Väntade en halvtimma, pratade med läkaren i 10 minuter då han ungefär fick fram "Vi skickar en kallelse" och sen kunde vi gå igen.

Och ja, jag hade med mig mamma för jag gillar inte läkare, för de lyssnar aldrig på mig. Eller ja, de tror aldrig på mig i alla fall.
Så kommer alltid ha med mig mamma, även när jag flyttar hemifrån, fast de kommer hon inte gilla ;)

Åter till lektionen.
Populärkultur hygien!
Nej juste, vi har engelsk affärskommunikation

Vart ligger Skåne, och bor Emil där?

Kategori:


"Om Emil pratade skånska, så hade Malmö legat i Småland."
4:18, kan se det om och om igen!
Smartaste jag hört på länge, haha!

Morfar

Kategori:

Det här med körkort

Kategori:

Alltså ja, det är krångligt.

Jag har kört på körskola sen i februari mer eller mindre men eftersom att mitt schema ändras hela tiden och Här Går Man var så fullbokade så körde jag lite extra på Kumlas trafikskola. Jag hade planerat att jag skulle ta mitt körkort innan midsommar men eftersom att jag inte riktigt hann med allt innan dess så flyttade jag fram allting till sensommaren, dvs september.
Nu har jag kört hela sommaren, känner mig säker på i både teori och praktik.
Nu, eftersom att det börjar närma sig uppkörning så är det som vanligt. Trafikskolorna pressar oss på de sista pengarna och det har inte vi. Fem lektioner på två veckor á 700 kr st. Det är ingen billig historia. Speciellt inte för mig som tjänar mindre än vad jag borde och mamma som inte ens har en inkomst.


Så, det slutade med att allt är avbokat och jag ska fixa privatuppkörning.
Wish me luck!


Oh förresten, har köpt rattlås till min lilla röda Golf från -91 (vi är lika gamla, hihi).
Dock fastnade jag med mina leggins och drog sönder dem, såklart......

Well, lite dusch, lite läsa bok, lite sova och väldigt lite skola imorgon och väldigt mycket kräftor och fira Kajsa!

Tomhet är avsaknad av existens, saknar dig morfar <3

Favorit

Kategori:

Som när vi dansade
i sommarens första regn
eller när du svepte undan marken
och tog emot mig i din öppna famn
så känns det, fortfarande

Bokmal, eller icke

Kategori:

Befann mig inne på Stadsbiblioteket idag och införskaffade mig ett lånekort, har helt ärligt talat aldrig ägt ett innan så det är väl lite vuxenpoäng till mig där antar jag!

Lånade hem Jane Austens Sanditon som jag har planerat att läsa ut på en vecka. Hittills har jag bara kommit till sida 33 ungefär, men de går framåt i alla fall!

Jag har aldrig varit så mycket för att läsa men en period i mit liv (under ett år ungefär) så läste jag konstant. om jag minns rätt så lyckades jag dra igenom tre Harry Potter böcker och fem stycken andra böcker (kommer inte ihåg vilka de var) på endast tre veckor. Så då lär jag ju hinna i genom fyra böcker fram till oktober?

Wish me luck! Nu blir det kiwi, vindruvor och plugg.
Ciao

Pink Floyd - High Hopes

Kategori:



Kom och tänka på den här låten idag, var ett tag sen man lyssnade på denna.

Låt mig presentera, ett av de absolut bästa musikaliska upplevelser, Pink Floyd.

Vad man ska göra, och icke göra

Kategori:

Igår lärde jag mig en väldigt nyttig grej.
Skulle nog ha kunnat lista ut det utan att testa men inte just igår.

Man ska inte raka benen när man har 52 sönderkliade myggbett. Det slutar i blodbad!

Prinsen är på väg hem!

Kategori:

Ja, våran lilla pluttis prins i alla fall!
Han har varit iväg hos fodervärdar i två år drygt och jag har inte träffat honom sen dess.
Men nu äntligen ska vi få våran lilla plutt tillbaka!

Åhh jag har saknat dig grisen! <3






Visst e han söt?
Vår lilla Pinocchio! :)

Inception

Kategori:


Nu är även jag en av de stora beundrarna till denna film!

Jag och Jossan har snackat i år och dagar, känns det som, att vi vill se denna film på bio.
Eftersom vi fick lite pengar i måndags så var vi snabba på att springa iväg och köpa biobiljetter.

Efter mitt jobb igår, som slutade 21.00, så sprang jag upp till SF då filmen börjar 21.15. Hann köpa lite popcorn som är en självklarhet och sedan smög vi in i biosalongen. Längst bak i hångelsofforna såklart, haha!
Självklart hamnade vi bakom ett gäng killar i 20 års ålder som satt och snackade med oss hela reklamen, bjöd på godis och bad och telefon nr. "Efter filmen" svarar vi. Vi sprang ifrån biosalongen när den var slut.

Hur som helst, filmen. Ja vad ska jag säga om den. Det är så otroligt många människor som älskar den, och ja, jag är en av dem. Jag fullkomligt avgudar specialeffekter och Leonardo DiCaprio så det var en perfekt film för mig, och Jossan med för den delen!
Mycket bra gjort, superbra skådespelare och den kändes nästan lite realistisk. Eller så är det bara jag som absolut vill att den ska vara det, wow, tänk att kunna hoppa in i andras drömmar. (Ja Josefin, jag lovar att jag ska öva på att komma ihåg mina drömmar, men de är ju så konstiga jämt!)
Det enda jag kunde störa mig en aning på var att det var lite väl mycket "Matrix" över det hela ibland, plus en del döda scener, men anyway. I loved it!

Lång dag

Kategori:

Inte nog med att jag och Jossan gick ganska sent och la oss (okej, innan 1 var det väl i alla fall) utan jag började halv 9 imorse.
Man blir så bortskämd dagarna nu när jag har bara har en lektion och sovmorgon. Alla dagar utom onsdagar. För då har jag tre lektioner, varav två av dem är tre timmars lektioner. Detta innebär att jag går från 8.35 till 16.40. Inte kul men jag e glad över att det är enda dagen i veckan det är så. Kommer dock bli värre de andra perioderna, förmodlien men förhoppningsvis inte! Trivs som det är nu!


Mina flickor har kommit hem från Alanya nu i alla fall och det är jag SJUKT GLAD ÖVER! Har saknat mina nattliga samtal med Linda, Rebeccas "bry", Kajsas fnitter etc. Bra att ni är hemma flickor! :)

Hm, skulle behöva sätta igång och plugga lite judendom och svenska. Ja så blir det. Eller nej förresten, en powernap och SEN plugga!

Ciao! <3