I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Tidsfördriv

Kategori:

Hej :)

Drog med Katta in till stan igår för att fira Philip lite granna. Hade det super trevligt med en Katta som var lite på "pickalurven" vilket då även innebär att hennes mun går i 120 vilket är rätt kul. Hade väldigt många intressanta diskussioner med den tjejen igårkväll!

Annat trevligt folk befanns sig även i lägenheten och de blev lite spel och annat skoj. Vid 11-tiden kom Philips föräldrar hem och skröt lite om deras nya stora fina super coola och dyra dator så vi gick vidare till Liquid. Hann dock bara stanna en liten stund eftersom jag skulle med tåget hem, hade gärna stannat längre!

Men grattis ännu en gång pojken! <3

@ Lickweed (Liquid)

Kategori:







Helgen sa poff

Kategori:

Jag förstår verkligen inte var lovet försvinner men kom fram till att det var en och halv vecka kvar innan skolan börjar igen så kan ta de lugnt ett tag till! :)

Var ute med Magnus och Jossan på lördagen och träffade lite trevliga människor. Eftersom det var annandag var de inte så jätte mycket folk ute och jag och Jossan bestämde oss vid halv tolv för att dra hem till henne och kolla på en film (som vi somnade till) och äta chips & godis.

På söndagen tog vi en snabbis på stan och gick sen hem till Jossans mormor (en riktigt söt tant men inte sötare än min mormor!) där fick vi massor av kakor och kaffe så mätt blev man! Senare drog vi hem till Ämir där det bjöds på glögg och filmen "I Love You, Man". Skrattad hysteriskt vid vissa tillfällen så den är absolut värd att se! Wonderful!

Idag så träffade jag Katta på stan och vi åt sushi och skrattade åt hennes träningsvärk. Så är blir det antagligen när man har en pojkvän som är bodybuilder (Kattas kille alltså). Vi hann även träffa Philip en snabbis som fyller 18 år idag, finally! Grattis pojken! :)

Kom nyligen hem till Kumla så ska hoppa in i duschen och fräsha till mig lite, äta mat och sen åka in till stan igen med Katta för att sitta hemma hos Philip och ha de trevligt. Kanske en sväng till Liquid med? :)

Men dags för dusch,
love <3

Så var väntan över

Kategori:

Yttliggare ett år har gått och julen är över. Väntan och förberedelserna som pågått i flera dagar, veckor, månader.. poff, så börjar man om på noll igen och änu ett år måste man vänta för att få samma känsla i kroppen igen.

Men julen var minst lika bra som den varit åren innan. Ett stort extra plus för att farmor kom hit och firade med oss, det var jätte länge sen jag träffat henne och jag har saknat henen super mycket!

Fick lite armband och en halsduk i julklapp och pengar av farmor. Kom överens om att det inte skulle bli några julklappar i år eftersom vi fick redan till London så jag klagar inte det minsta, önskade mig inget speciellt för den delen heller så jag e supernöjd! :)

Johansson familjen var förbi idag och vi åt ännu mera så slår vad om att jag har gått upp ett x antal kuilon denna jul med, men de är borta snart de med ;)

Glömde säga att vi fick Sims 3 i år så nu ska det bli att nörda det spelet tills man kan det utantill! Men först ska jag se klart Michael Jackson - 30 år som artist!

Love <3

Fullspäckat schema

Kategori:

Hej!

Det finns så otroligt mycket jag vill skriva nu, har ju varit jätte dålig på att uppdatera nu men det har hänt grejer kan jag meddela!

London var självklart lika underbart som vanligt och jag längtar tillbaka som tusan men jag och Jossan tar förhoppningsvis en sväng dit på sportlovet.
Det blev mycket mindre gjort än vad vi trodde att vi skulle hinna med men är jätte nöjd i alla fall.

Dock kom vi 5 minuter försent till incheckningen så fick ställa oss i en annan kö, köpa nya biljetter och övernatta på Stansted. Obekväma säten, poliser beväpnade med k-pistar, säkert 300 personer som övernattade pga missade flyg eller att de skulle med ett som gick tidigt. Men vi är ju så lättroade så vi höll oss vakna ett bra tag i alla fall! :)

Väl hemma (ett dygn senare än beräknat) plockade vi upp Carro (även känd som kanelbullen) i Örebro för hon skulle spendera helgen här med mig :)

Fredagen blev inte som tänkt, utan bättre. Tack till er som sa att ni skulle komma men inte "avanmälde" er sen, nu vet jag vilka jag inte ska bjuda nästa gång! :)
Ännu större tack till er som kom och spred glädje och skratt åt mig och andra.

Mina söta kusiner tog bilen och en pojkvän med sig för att fira mig, så de blev en sväng på Liquid med trevligt folk och sen vidare till Strömpis. Frimis hade 1 timmas kö och vem orkar stå och frysa?
Men vi hade det ( eller jag i alla fall ) sjukt roligt!

Lördagen var vi egentligen bortbjudna på fest men vi var jätte otaggade så stannade hemma i soffan med pizza, film och cheeseballs, för att inte glömma en massa goda skratt och härliga barndomsminnen! Jag saknar dig Carro!


På söndagen var det dags för Carro att åka hem tyvärr så jag styrde min kos mot Jossans place där vi kollade på film, snackade en massa skit och sov :)

Så nu är det då måndag, inte långt kvar tills julafton och farmor kommer och firar med oss i år! <3

Ne.. Dags att packa, ska strax till Kvarnstugan och julstöka.

Puss!

Shopping

Kategori: Superficial

För under 4000 kr så har jag fått:

tre par skjortor
festlinne
två festklänningar
5 par trosor (sådana söta nivet)
4 par bh;ar
julnattlinne
Michael Jackson tee
en svart och en vit puff tee
stövlar
tre par högklackade skor
tre handväskor
smycken
skärp
strympbyxor i massor
leggins
resväska
+ presenter & julklappar.

Det är värt att åka till London :)

Nu är det godnatt, tyvärr sista dagen imorgon :(

LONDON BABY

Kategori:

Är äääntligen tillbaka i kära London.
Sitter i en lägenhet som är jätte fin och det finns massor med utrymme, känns som ett stort hotell rum med all lyx som kan tänkas! :)

Flyget var en timma försenat tyvärr så vi var lite sura över det och vi hade även svårt att hitta till lägenheten först så gick omkring i regnet och letade när det tillslut visade sig att lägenheten låg närmre än vi trodde! Typiskt.

Efter att ha lämnat in alla saker och satt igång värmen osv så åkte vi tillbaka in till stan för att shoppa lite. Primark var ett självklart första val och fick med mig saker för 57 pund redan idag. Skit snygg resväska har jag köpt måste jag bara säga!

Julskyltningen här är jätte vacker, kommer att lägga ut bilder nån av de närmaste dagarna. :)

Nu ska jag nog krypa ner i sängen, är väldigt trött eftersom jag höll mamma sällskap imorse när vi körde till Skavsta klockan 5 på morgonen.

Puss godnatt

Weekend

Kategori:

Fredag:
Åkte upp till Sthlm för att gå på Cats med familjen och mormor och morfar. Jätte kul att de orkade komma med trots omstöndigheterna.
Cats var helt underbart, vill gå och se den igen helst!
När vi kom hem därifrån så fick jag lite presenter av morföräldrarna och mina kusiner. Fick ett jätte fint halsband och matchande armband av mormor och morfar och ett fint armband av mina kusiner sen pengar av båda :)

Lördag:
Sov kvar hos mormor och morfar för att sen åka hem till Kvarnstugan nästa morgon. Blev att äta julbord på Fatburen utanför Askersund. Det fanns inte så mycket att välja mellan men gott var det!
Vi åkte sedan hem till Kvarstugan och firade mig lite.
Fick presentkort på Guldfynd, tre nya badankor, massor av godis, samlar-glas, mjukisbyxor och ullvantar. Efter det blev det lite firande med drinkar och cider och chips så mådde hur bra som helst då! :)

Söndag:
Sov kvar på Kvarnstugan och åkte inte till Kumla förens på eftermiddagen. Packade ihop lite saker och planerade vad som skulle klpas i London. Hann åka in en snabbis till Örebro för att träffa Jossan och prata lite med henne och se en film. Alltid lika trevligt med dig gumman!

Stockholm

Kategori:

Nu bär det av hem mot Stockholm!

Krull

Kategori:


Schema:
Fredag: Sthlm, Cats, träffa mormor och morfar
Lördag: Julbord, fira mig
Söndag: Packa inför England
Måndag - Onsdag: England
Torsdag: Skolavslutning, Carro kommer hit!
Fredag: Fira mig på Liquid & Frimis
Lördag: Fest hos Oskar
Söndag: Sova (!) åka till Kvarnstugan
Måndag - Onsdag: Baka, laga mat och julfint, farmor kommer
Torsdag: Julafton

Och snälla, ni som tjatar om att jag inte har tid att ses och "dissar" er, sluta sura, jag har planerat de här sista veckorna och om jag får tid över LOVAR jag att ta en fika/ses/luncha med er. Men just nu är de rätt fullt.

Födelsedagen

Kategori:

Hej hej :)

I tisdags, efter allt fikande och sjungande, så åkte jag hem till Jossan för att äta lite gott och prata skit. Sen kom Ibbe och Alex förbi, vi lyssnade på gammal jul musik och fick lite julstämning av glöggen och pepparkakorna som det bjöds på.

Drog sen ut till Rock Bar och tog ett par öl, skuttade hem runt 12 -tiden , handlade lite godis och kollade såklart på en skräckfilm innan vi gick och la oss. Amityville horror om jag inte har helt fel?

Men superbra födelsedag med sin bästa vän såklart :)
Nu är de festen som det längtas till bara ;)

18 ÅR IDAG!

Kategori:

Grattis grattis grattis till mig som faktiskt fyller 18 år idag, äntligen!

Var bara matte idag i skolan och de sjöng för mig och jag fick en present av Therese, jätte gullig ring. Tack sötnos!

Åkte hem för att permanenta håret (som ni kan se nedan), super fint blev de men är lite vilt nu den första veckan sen lugnar de ner sig lite granna, håret alltså..

Väntar nu på att Filippa ska komma hem så vi kan fika prinsess tårta och så jag kan åka in till Örebro. Ska vara med Jossan ikväll och fira mig lite grann. Ska bli super skoj!

Tack så hjärtligt mycket för alla gratulationer med! :)
Kärlek till er!

Lockit hår jao!

Kategori:


Empty

Kategori:

Fick MVG på dansuppvisningen idag i skolan.

MVG - på engelska redovisningen om Romeo och Julia.

Hade jätte roliga diskussioner på Marknadsföringslektionen.

Hade det verkligen super trevligt igår.

Fyller 18 år imorgon.


Men jag känner mig fortfarande så tom.

Denise

Kategori:



Två dagar kvar, sen jävlar ;)

Mina syskon är bäst!

Kategori:

Grattis till Melina och ÖGF som vann Guldet U-cupen i Göteborg
och Grattis till Billy som vann ett BronsFristils SM i Husum.

Är så stolt över er! <3

Kvarnstugan

Kategori:

Sitter nerkrypen i fotöljen nere i matsalen med datorn i knät och jobbar på geografin, har katterna sovandes bredvid mig och mamma som precis tände på vedugnen på nytt. Lite kyligt är det.

Melina är vidare till final och Billy blir som sämst trea på SM. Ser mycket lovande ut för mina syskon!

Imorgon blir det att kolla O Helga Natt med Josefin på stan, ska bli riktigt mysigt! Julstämning behövs nu me tanke på att de förmodligen inte kommer snö på ett par dagar, plusgrader hela veckan står det i tidningen.

Med morfar är det tyvärr inte bättre heller.. Men han är en kämpe så han kommer klara sig, jag vet det!

Nu, åter till geografin, ska bli klar med den har jag räknat med. Puss

Huvudinfluensan

Kategori:

Jätte hemsk huvudvärk hela dagen, så det var lite svårt att koncentrera sig med allt väsen omkring sig men efter att ha sovit ett par timmar nu så är det över.. hoppas jag!

Melina har åkt till Göteborg för att tävla på Ucupen och Billy är uppe i Husumfristils SM. Väldigt spännande och jag håller tummarna för båda två.

Funderar på vad jag ska hitta på denna fredagskväll. Sitter ju hemma i Kumla-lägenheten alldeles ensam om man inte räknar med Ädmo, Draco och Sméagol då.. Ska nog springa ner till Ica och köpa cheeseballs, gotta love it!

Ha en trevlig fredag allesammans! Nu är det inte långt kvar till jul ;)

My nails

Kategori:


Undra vad som hittas på denna gången :)

Alkoholisternas bästa vän

Kategori:

Jag vet inte om jag har nån slags dragningskraft som drar till mig alkoholister och gamlingar stup i kvarten.

Idag till exempel, gick av tåget och under bron bort mot lägenheten. Blir stoppad av en äldre dam, som verkligen stank sprit, och som frågade om jag kunde ge henne en 20a så hon kunde åka till Hallsberg.

Mitt svar: Nej tyvärr, tåget åkte nyss och man kan inte betala med cash på tåget längre.

Sen gick jag

Annars brukar jag faktiskt vara trevlig

Morfar

Kategori:

Ägnar en tanke åt morfar som ligger på sjukhuset <3

Sort of a bad day

Kategori:

Har inte haft några pengar på mobilen på två dagar ( jag vet, låter skit töntigt men jag är beroende av min mobil )

Halkade ett x antal gånger igår, det är verkligen inte bra att gå omkring i högklackat när isen börjar lägga sig här i Örebro.
Blev en god frukost på Java med fina flickorna i alla fall och engelskan gick super den med, som tur är.
Skulle egentligen ha gått till frisören och visat upp mitt hår och visa hur jag vill ha det sen nästa vecka eftersom jag ska permanenta det, finally! Men hann tyvärr inte med det eftersom mamma inte var hemma så åkte direkt till Katta för att fixa mina naglar.
Stod och väntade på tåget till Katta när dataväskan inte pallade längre och axelremmen gick av och dataväskan med datorn och allt i ramlade ner på perrongen med en duns, luckily så fungerar datorn fortfarade!

Fortfarande inga pengar på mobilen.

Trodde jag skulle hinna med kvart i tåget från Katta men precis när jag gick upp dit så åkte tåget förbi, suck! Fick sitta och vänta och frysa ihjäl eftersom nästa tåg inte gick förbi förens om 45 minuter. Kunde inte få tag i Jossan eftersom jag inte hade pengar på mobilen och inte få tag i mamma och säga att hon ska fylla på mobilen. Så tänkte att jag kunde fråga nån på tåget om jag kunde få låna deras mobil.. Varenda en som satt i den vagnen jag satt var utlänningar och ingen pratade svenska så sket i det.

Hur som helst, tog mig av tåget och började gå mot Jossan och funderade på hur hon skulle veta att jag kommer nu, hade sån tur att det gick ett par som gick framför mig och skulle in i samma port så smet in där med. Gick ALLA trappor upp till Jossan och när jag är framme utanför hennes dörr ringer hon mig och säger att hon är nere på Konsum. Gick ner igen, mina fingrar och fötter frös sönder och jag tjurade över att jag fortfarande inte hade pengar på mobilen trotts att jag sagt åt mamma minst hundra gånger..


Men idag är det bättre, pengar på mobilen, dansen sitter, affärsplanen är på G och allt annat är bara allmänt glad!

Love!

Java baby

Kategori:

Haha , jag vet aldrig hur jag ska börja inläggen, har skrivit på säkert fem olika sätt nu men what ever!

Sov hos Jossan i söndags och kollade på The Descent och Scary Movie 4, sistnämda var lika värdelös som de tidigare filmerna tyvärr, men skrattade lite kan jag erkänna! ;)

Måndagen flöt på som vanligt, idag likaså. Har även jobbat idag mellan 15 - 21 så lite pengar rullar in i alla fall.

Onsdag så blir de frukost på Java med Becca och Therese, skola, fixa tid hos frisören (ska permanenta håret!) och sen ska jag till Katta och fixa naglarna. Sen åter till Jossan igen för att sova hos henne, är nu mera inneboende hos henne verkar det som, haha :)

WELL! Ska ta en dusch och lägga mig och sova sen.
Förbereda lite inför imorgon. :)

Love Love <3

7 dagar kvar!