I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

GOD JUL!

Kategori:

Lite i efterskott sådär men jag anser att man ska hålla sig i från alla tekniska grejer på julafton och umgås med nära och kära. Perfekt där ute på landet, ingen mottagningen eller någonting, haha :)

Men julen har varit hur bra som helst. Jätte kul att mormor kunde komma ner och fira med oss med.
Ska fixa ett inlägg sen med alla julklappar jag fått men kan säga så mycket att jag är väldigt nöjd med precis allting jag fått, stort som smått, nödvändiga som onödvändiga prylar.
Och för att inte tala om maten! Kommer att rulla fram dagarna efter detta!

Hursomhelst så är jag nu tillbaka i Kumla eftersom verkligheten hinner ikapp.
Vuxenpoäng till mig som ska jobba alla mellandagarna :)

Men ska hoppa in i duschen nu och få upp värmen.
Ciao <3

Tredje gången gilt

Kategori:

Ska nu hämta ut min iPhone för andra gången. Tredje iPhonen gilt. Fungerar inte den här, dödar jag dem. Iskallt!

Julklappsbyte

Kategori:



Tack så jätte mycket Jossan, jag älskar glasen!
Det ska drickas många goda drinkar ur dessa!
<3

Well, hello world

Kategori:

Full helg, kan och får man tolka hur man vill.

Har haft det jätte trevligt med nära och kära i alla fall, fått jättefina coctailglas av min söta vän Jossan och sovit halva dagarna. Sjukt vad trött jag är i kroppen fortfarande.

Dags att sova så blir bättre update imorgon, ipromise!
Ciao <3

High School filmer

Kategori:

Ja vad finns att säga om dem egentligen.
Jag är inte så petig när de gäller film genrer men alltså, come on.. finns det något jobbigare än Amerikansa High School filmer. Speciellt när det gäller Cheerleading? Tänk på saken..

Nej, skulle inte tro det. Men ändå så kunde jag inte låta bli att kika på nån typisk amerikansk-high-school-snygga-cheerleading-tjejer-som-skuttar-omkring-med-fejkade-leenden-på-läpparna film. I brist på annat som fanns på tv.

Äsch, nu ska jag sticka till bussen för att spendera kvällen hemma hos bästaste Josefin med glögg, julfilmer och julklappbyte. Nothings better, love!

Ciao <3

Ica Maxi

Kategori:

Imorse runt 9 - 10 tiden stack mamma och brorsan till Hästveda. Det är nämnligen Glenton mästarmöte idag på brottningen, det är som ett SM fast för ungdomar. Rätt stor tävling vill säga och därför ska alla hålla tummarna för att min brorsa tar hem det den här gången! Han har vunnit det en gång, bäst e han! ;)

Hur som helst innebär det här att jag är ensam hemma just nu, tillsammans med vår hund då såklart. Lilla Frillan. Tvingade precis ut henne på promenad och nog behövde hon det allt men hon är inte direkt något "big fan" av att gå ut. Fast lite kul med snö är det allt, jag märker det nog på henne.

Ska straxt sätta igång med att slå in de sista julklapparna men först blir det en sväng till Ica Maxi.Det som är sjukt bra med att bo just här i Kumla är att vi har Ica Maxi stormarknad en trappa nedanför oss och vi har järnvägen 2 min ifrån oss. Så sååå isolerat är de ju inte. Om man inte räknar lördagar och söndagar då de är helgtrafik, inte så populärt!

Men bäst att sätta igång för att hinna med allt jag ska idag.
Känner mig bättre med, bara halsen som gör ont nu men det ska väl gå över snart med. :)

Ciao <3




Update: Inte bra att slänga på sig smink efter att inte ha använt det ett par dagar. Var självklart tvungen att klia mig i ögonen nyss = utsmetad maskara, yeah!

The Big Bang Theory

Kategori:

Åter till en av mina favoritserier! Måste få mamma att börja se på den, hon skulle älska dem!

Hur som helst. Nu är jag trött på att vara sjuk. Har knaprat panodil och druckit flera liter vatten de senaste dagarna. Har varken varit i skolan eller jobbat. Har hunnit med en hel del bra grejer faktiskt trots febern, men nu får det vara slut på det.
Imorgon ska jag klä upp mig, vara lika fabulous som alltid och spatsera omkring på Örebros kullersten i jakt på de sista julklapparna för att sedan avsluta kvällen med mina brudar. Finns inget bättre sätt att inleda helgen på.

Reklamen är över.
Ciao! <3

Som sagt, 19 år

Kategori:


Har glömt att tacka min söta vän Rebecca som slängde ihop ett kollage med otroligt "charmiga" bilder på mig. Ja vad ska man säga.. du är bäst Beccx! <3

SATC

Kategori:


Första säsongen avklarad. 17 skivor to go! <3

Nyårsoutfiten är kirrad!

Kategori: Superficial



Ny klickade.

Nyårsoutfiten plus röda naglar, röda läppar, en vit minkpäls och svart handväska. Låter väl bra? ;)

Testosteron-kick @ KBK!

Kategori:



Avundsjuk eller? ;)

JA!

Kategori:

Brb, sticker och hämtar ut mina superläckra skor! ;)

Börja om på nytt

Kategori:

15 december, fortfarande snö ute, mycket snö till och med och jaqg ligger hemma och är helt slut i kroppen fortfarande.
Det är svårt att vara positiv när man e sjuk men jag ska försöka!

Hade tänkt att jag skulle skriva klart yttligare lite skolarbeten idag. Hann ju klart två stycken igår så det kanske är lite positivt med att vara sjuk, man hinner ju med rätt mycket.

Sen ska jag även kolla igenom vilka jag har handlat julklappar åt, vilka som är kvar och slå in lite. Får se om jag kommer iväg till Marieberg senare och handlar det sista. Ska nog inte vara några problem (:

Visst blev systers paket fint? :D

Deprimerad?

Kategori: Philosophical

Ojdå.

Har en uppgift på Engelska C som handlar om Mr. Harris som är i filmen Lost in Translation. Vi kikade på den förra lektionen och ska göra en analys av Mr. Harris om han är deprimerad eller inte. Här är de vi ska gå efter, alltså symptom på depression;

  • Feelings of helplessness and hopelessness. A bleak outlook—nothing will ever get better and there’s nothing you can do to improve your situation.
  • Loss of interest in daily activities. No interest in former hobbies, pastimes, social activities, or sex. You’ve lost your ability to feel joy and pleasure.
  • Appetite or weight changes. Significant weight loss or weight gain—a change of more than 5% of body weight in a month.
  • Sleep changes. Either insomnia, especially waking in the early hours of the morning, or oversleeping (also known as hypersomnia).
  • Irritability or restlessness. Feeling agitated, restless, or on edge. Your tolerance level is low; everything and everyone gets on your nerves.
  • Loss of energy. Feeling fatigued, sluggish, and physically drained. Your whole body may feel heavy, and even small tasks are exhausting or take longer to complete.
  • Self-loathing. Strong feelings of worthlessness or guilt. You harshly criticize yourself for perceived faults and mistakes.
  • Concentration problems. Trouble focusing, making decisions, or remembering things.
  • Unexplained aches and pains. An increase in physical complaints such as headaches, back pain, aching muscles, and stomach pain.

Lite läskigt men då insåg jag att inte en enda punkt INTE stämde in på mig. Så illa kan det väl inte vara, eller?

Beyoncé - Why don't love me

Kategori:


Varsågod, här har ni min Gud!

Presenter 2010

Kategori:

Av min familj fick jag;

Dependnagellack - ljusgrönt & vitt
Ulltights - gråa
TiKEi kosmetik - rosa ögonskugga, brons ögonskugga, puder + puderborste
Silverarmband + 6 berlocker
SATC the essential collection
Vit spets skjorta
Lång svartvit lusekofta
Tre-fingers ring
Rosa spagettislev
Rosa smörkniv, turkos smörkniv
Rosa köksmått
Turkos skärbräda
Vit fuskpäls
Svart handväska
Två glas i nya färger till min samling
Svarta skinnhandskar

Av mormor fick jag;
Sängkläder
500;-

Tack allihopa! <3

Shoes

Kategori: Superficial


Matsumoto 3
by Nelly Shoes
349 kr

Mina inom 2 - 3 arbetsdagar

Hej

Kategori: Philosophical

D - um i huvudet
E - goistisk
N - aiv
I - rriterande
S - törd
E - lak

Jag är nog den mest patetiska, värdelösa, mest misslyckade människan jag känner just nu. Att jag alltid ska vara så sjukt jävla naiv gör mig inget bra alls. Jag borde förtjäna att folk trampar på mig, ser ner och kastar bort mig som om jag inte var värd ett öre. För så är det.
Ingen ska behöva visa barmhärtighet mot mig, jag förtjänar en rejäl jävla utskällning och helst bli inlåst och isolerad från omgivningen för att denna värld ska bli en bättre plats för alla andra.

Man kan inte vara mer patetisk än mig. Motbevisa det, om ni kan.

Jag ber om ursäkt till alla människor jag en gång sårat, svikit, gjort förbannad. Det är inte med avsikt, jag är bara sån.

Oh my love, my darling!

Kategori:


Här har ni mitt liv.
Som var bortappad i en månad.
Fick tillbaka den i en vecka.
Nu är den inlämnad igen.
Damn u iPhone, Apple and 3!

Lucia

Kategori: Philosophical



Så var ännu en lucia över.
Nu på senare år så firar man det inte, eller ja, inte på samma sätt. Inte jag i alla fall. Kan man någon gång bli för stor för att gå i ett luciatåg?

Jag kommer ihåf när vi va yngre. Mamma väckte oss på morgonen, vi klädde på oss lucialinnen, lussebullarna och pepparkakorna var bakade och vi väckte pappa med vår skönsång (?!).
Vi lussade även för mormor och morfar, deras grannar och även farmor.
Eftersom vi är fyra barn i min familj så var ju vi ett litet eget luciatåg.

Nu kommer jag inte ens ihåg senste gången jag sjöng i ett luciatåg! Galet egentligen. Men det kommer väl så småningom! :)

Åh förresten, bilen startade inte imorse heller. Grr!
Nu blir det sängen, ska sova av mig min feber.
Ciao! <3

Feberliggande

Kategori:

Har legat och vridit och vändit på mig hela natten. Svettats och fryst om vartannat. Alltid lika kul med feber, det går inte att undgå! Dock missade jag att sjukanmäla mig till jobbet så just nu ser det ut som att jag kommer få knapra piller ett par timmar framöver för att överleva slutet av dagen. Seriöst, skulle jag lägga mig ner nu (halvsitter/ligger typ redan) skulle jag slockna vilken sekund som helst..


Det enda positiva med dagen är ju att jag faktiskt har betalt biljetterna till KBK-kryssningen i januari med brudarna så nu är det bara väntan kvar! Skulle jätte gärna vilja säga att jag e taggad, men.. ah.. zzzz... nåt i den stilen.

Förövrigt hade jag tänkt göra ett nytt försök med min lilla röda bil idag. Hoppas han startar, annars jävlar så blir han ersatt av lilla blå! (Visserligen får jag inte lilla blå förens någongång i mellandagarna) men jag har ju klarat mig att åka buss hittills i mitt liv men tanken på att ha ett körkort och inte kunna använda och stoltsera med det, vad är meningen?

Men nu checkar jag ut för idag. Dagens påminnelse till mig själv; PANODIL!
Ciao!

Iskall. MUMS!

Kategori:

Åh vad jag avgudar den senaste trailern på Hollywood fruar!

Ja, det där med frihet som jag nämnde imorse. Trippade ut till bilen, skitstolt, börjar skotta fram den ( det var faktiskt mycket snö..), skuttar in och sätter mig ner. In med bilnyckeln... inte ett skit sen! Nehe. Det här är varför jag behöver en "modern" bil där man inte behöver stänga av och på lyserna manuellt. Inte mitt fel att batteriet laddas ur, eller jo, lite kanske..

Så det blev bussen in i alla fall. Kanske tur det, jag var rätt trött.

work2do

Kategori:

Hade helst sovit till kl 15.00 idag igen men sån tur får man inte ha varje dag tydligen!

Har precis slängt i mig frukost, klätt på mig och fixat så ska nu ut och skotta fram bilen för att sedan skjutsa in lillasyster och mig själv. Hör ni? Det är friheten som pratar ;)

Ciao!

8 dec, 19 år!

Kategori:

Ohja!

19 år fyllda.
Som vanligt har det varit sjukt mycket den här veckan så direkt när jag kommer hem från jobbet så går jag och lägger mig. Orkar inte med annat!

Men i onsdags var det i alla fall min stora dag. Vi firade mig efter jobbet (slutade kl 21) då vi tog ett par öl på liquid och sedan så gick vi vidare till Strömpis ofc! I had a blazt! Har inte haft så kul på länge. Finns ju inget bättre än att vara med sina närmsta vänner!

Igår (fredags) så firade även min familj mig. Vi åt på Byblos där det blev tre-rätters. Räkcoctail, Oxfilé med klyftpotatis och kaffe + pralin. Hur gott låter inte det?
Fick massor av bra praktiska presenter må jag säga!

Kvällen avslutades på Liquid & Strömpis såklart.
Om den kvällen får man säga vad man vill!

Körkort!

Kategori:

Ohja.

För er som inte har koll.
Klarade teoriprovet på första försöktet, 53 poäng.
Uppkörningen på 4e
och nu har jag fått hämta ut mitt körkort!

Visst e jag snygg? ;)

I brist på annat

Kategori:

Har inte orkat sätta mig och fixa en design än. Slutar på tok för sent om dagarna så får väl ta mig i kragen någondag när jag har tid och orkar att fixa en.

Har suttit och funderat lite på det här med födelsedagar. De som känner mig vet att jag fyller 19 nu den 8e december. Ja, det är kul att bli ett år äldre men samtidigt så ser jag inte ett dugg fram emot det.
För det första är 19 en otroligt onödig ålder. Typ som när man fyller 17 och blir galen för att man inte är ett år äldre. Som nu alltså, fast det gör inte så mycket att jag inte fyller 20.

Jsg är bara så sjukt otaggad på att fylla år. Kan det vara pga kylan kanske? Eller att jag precis festat sönder på partykryssningen? Eller att alla undrar vad jag vill ha i present.. Who knows.

Det jag vet är att jag är lycklig om jag får gå ut och ta en öl, äta lite gott och ha det trevlig med mina närmsta. Supa kan man göra alla andra 364 dagar om året.

Det värsta med födelsedagar är att man oftast förväntar sig så sjukt mycket. Man planerar, organiserar (speciellt jag som ska vara så pedant hela tiden) och sen när it's time for action så ballar alla ur, hittar på annat, skiter i det, "glömmer bort", har annat för sig så sitter man där ensam (okej, inte ensam då..) och är småtjurig över att man lagt ner så mycket energi. Man ska hålla sig till litet och mysigt har jag kommit på. :)


Fast å andra sidan. Jag och Lina har bokat Liquid på fredag för att fira oss. Kan nog bli helt okej det med :)

Äntligen!

Kategori:

4 fullspäckade och jobbiga men härliga veckor är äntligen avklarade!
Nu känns det verkligen att man lever.

Så åter till bloggandet!