I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Hick.. hoppsan.. hej!

Kategori: The Au-pair part of my life

Jora var i parken i sex timmar så tusan vilken bränna jag har  nu!

Väntar just nu på nathan som skulle en snabbis förbi harley och hämta nåt, hade en super kväll me wendy, patrick och nathan, berättar mer imorgon.

Lite för mycket vin i mig just nu men det kommer att gå bra i alla fall, känner mig inte full i alla fall.
Nu ska jag ner och dricka vatten sen vänta på nathan som ville ha sällskap.

Puss puss

090531

Kategori: The Au-pair part of my life

Sista dagen i maj redan, herregud vad tiden går fort!

Segade lite i sängen idag, gick upp kl. 10 och tog en dusch och nu ska jag snart ner och slänga i mig nåt att äta och sen dra till parken med Sabrina och sola hela dagen lång! :D Hah nej kanske inte, vi ska allt hitta på nåt skoj utöver det med! :)
Så synd att de ska vara bilavstånd till närmaste beach, hade ju varit mycket skönare att ligga och sola på stranden.

Men nu måste jag äta, ha de så bra! :)

Hej säng!

Kategori: The Au-pair part of my life

Ja absolut, nu sitter jag här i sängen igen och funderar vad jag ska hitta på för trött är jag minsann inte!

Ska kanske ta och se nån film, hm, låter som en bra idé.
Men kvällen var helt okej i alla fall även fast jag inte fick tag på Nathan, fick nyligen reda på av Wendy att de inte hade gått ut trotts allt, de va bara hemma hos Harley så missade alltså inget! Men det blev många goda skratt med Sabrina och jag testade även Ben & Jerrys Jamaican me Crazy. Underbar och fräsh sorbet. Jag som älskar sorbet, mums!

Men nu ska jag ner och hämta lite vatten sen ska jag sätta mig och kolla på "He's just not that into you", eller på svenska "Dumpa honom".

Pusspusss

Obsessed

Kategori:


(bild från Google)

Recention av Obsessed;

Filmen handlar om Derek Charles (Idris Elba), en affärsman som precis har fått en befodran, vackra frun Sharon (Beyoncé Knowles) och sonen Kyle(Nathan och Nicolas Myers). Tillsammans har de precis flyttat in i ett nytt hus för att påbörja sitt nya liv. Allt flyter på och alla är lyckliga tills en temporär assistent, Lisa (Ali Larter) hoppar in för en som sjukskrivit sig på kompaniet. Hon förälskar sig direkt i Derek och blir besatt av honom.

Lisa börjar att lyssna av hans telefon, skicka honom mejl och förfölja honom. Hon ser t o m till att fler av hans assistenter blir sjuka så hon kan fortsätta att vara i hans närhet. Det blir värre och värre längre in i filmen och trotts alla trackasseringar så tar Dereks kompisar inte honom på allvar och han har problem med att nämna något till Sharon. Pga Lisa så sätts både hans karriär och hans familjeliv på spel.


Enga tankar:

Jag måste säga att det var faktiskt inte bland de bästa filmerna jag har sett. Halva filmen var rätt lam och tråkigt, kan erkänna att jag gäspade nångång. Men Idris är en otroligt bra skådespelare och det var superkul att se Beyoncé framstå som en bitch. (vissa tillfällen) Det blev bättre mot slutet men nog inte en film jag kommer att se igen.

Favorit replik:

Sharon till Lisa;
"I am gonna wipe the floor with you skinny white ass!"


Den får 2/5.
Bättre filmer finns det, men den hade sina "moments".

Utgång på ingång?

Kategori: The Au-pair part of my life

Hm, nu har jag messat Nathan och ringt men de går ju inte ens fram några signaler.
Vet iofs att han har problem med sin mobil just nu och eftersom han inte e hemma och jag inte får tag i honom på annat sätt så skiter jag i honom nu och går på bio med Sabrina och ser Obsessed.
Den nya filmen där Beyoncé har en huvudroll.
Har dock hört att det inte ska var någon höjdar film men får se vad som bjuds.
Ska passa på att köpa lite lösgodis med inne på bion, yummie in my tummy! :D

Puss puss

Sommar kjol

Kategori: Superficial


Ursäktar den dåliga bildkvalitén men detta blev dagens köp i alla fall.
Vit midjekjol från New Look.
Självklart fanns den inte i min storlek så tog en storlek större och vips kunde jag ha den nere vid höfterna med, så det blev ett kap i alla fall!

Var £5 off med så fick den för £13. Brabra!

ÄNTLIGEN!

Kategori: The Au-pair part of my life

Ringde och ringde och ringde. Sen gav jag upp och satte på mig ett tubtopp linne och förbredde mig för solen DÅÅÅÅÅ ringer Sabrina upp. Visade sig att hon hade jobbat idag, inte visste jag det :o Inte hennes bror heller för jag ringde honom och frågade var hon var.

Hur som helst, nu ska vi iväg till Bracknell, jag ska se om jag hittar nån fin kjol för det är brist på det i min garderob och sen ska jag till Marie! :D

See ya later! xx

Vad händer idag?

Kategori: The Au-pair part of my life

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra idag.

Försöker att få tag i Sabrina men hon svarar inte i telefonen, Emlie är barnvakt hemma eftersom de har storfest där idag. Skulle ju egentligen kunna åka till Marie men har inte hennes nr och för att få hennes nr måste jag först få tag på Sabrina.
 Hmm.. Ja, utgång senare med Nathan kanske, han visste inte riktigt om de skulle ut ikväll eller inte men om de sak de så fick jag hänga på.

Får väl dra till parken och lägga mig och sola lite eller nåt, det fungerar ju alltid :)
Tar nog med mig Ipoden och boken och en handduk..
Åh, jag vill ju till beachen, så vare!

Ne, nu måste jag verkligen få tag i Sabrina!

Hörs senare!

090530 - solig morgon

Kategori: The Au-pair part of my life



Bilden tagen kl. halv 8 imorse.
Var bara tvungen att dela me mig av vårat vackra sommarväder denna morgon!

Dagen i bilder

Kategori: The Au-pair part of my life







Vårat underbara väder, hoppas de håller i sig tills jag åker därifrån! Hihih.

Dagens bränna

Kategori: The Au-pair part of my life

Herrejösses vad solen brände på mina axlar idag! :D



Sne va bilden såg jag nu, men man ser ju iaf att jag fått lite färg va?
Efter en dag, förstår ni efter helgens väder vad vackert brun jag kommer vara ;) haha

Aww... Holly Steel då!

Kategori: The Au-pair part of my life

Sitter och kollar på sista delfinalen i Britains got Talent 2009. Just nu är det reklam men precis innan var de lilla flickan Holly Steel som skulle sjunga. Hon har en jätte mäktig och söt röst för att vara så liten.

Väl uppe på scenen började hon sjunga.. efter ett tag blev det tystare och tystare tills hon slutade helt. Tårögd försökte hon sig på låten igen men misslyckades och bröt ihop totalt. Stackars lilla flicka!
Tillråga på allt hade de inte tid att ge henne ett till försök men de ska försöka fixa de efter pausen. Väntar me spänning!

Sol sol sol och värme!

Kategori: The Au-pair part of my life

Åh så underbart väder vi har haft idag! Bättre ska det bli. Ska verkligen ligga ute och pressa i solen så mycket som möjligt nu, la märke till att jag allt fått lite färg på kroppen!

Var en sväng till parken med barnen efter lunch, spelade lite tennis och åt glass, mums.
Efter det strök jag kläder för att vänta tills klockan skulle bli 5 så jag kunde börja me middagen men Wendy gjorde den istället eftersom jag strök, det tyckte hon var "fair". Jaha okej, lider inte direkt..

Och ja, hon känner sig alltid jätte elak när hon har ett "go" på mig om någonting. För under de 5 månaderna jag varit här har jag aldrig sagt emot, surat eller gråit (inför henne alltså, har nog gråtit en gång sen jag kom hit tror jag, coolt). Jag sitter alltid och tar emot utskällningen rätt i ansiktet och håller med henne. Hih, jag e så bra på att få folk att känna sig elaka! Ingen bra egenskap kanske, men de blir ju positivt för mig för de mesta!

Men ska ner och se om hon behöver hjälp me någe, måste ju fråga för säkerthetsskull så hon inte surar ihop över nåt annat? :O


Ska sen kolla igenom lite bilder som Aidan tog under tiden vi var i parken, gissar att de mest är inzoomade konstiga bilder på hans öga eller nåt liknande som vanligt! ;)

090529 - Det gjorde inte saken bättre

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan.

Är smått förbannad på Wendy just nu. Varför? Jo, det ska jag tala om.
Igår sa hon till mig (jag är 100 % säkert) att hon ändå var hemma imorgon och vakna tidigt så hon kunde ta hand om barnen, bra tänkte jag. Kanske jag kan sova lite och se om min mage fixar till sig.
Imorse när jag kom upp va de första hon sa: Jag måste prata med dig sen.
Eh, jaha tänkte jag och åt upp min frukost och väntade på att barnen skulle äta upp sin så jag och Wendy fick köket till oss själva.
Då frågar hon varför barnen väckte henne och inte mig, och jag svarade " för du sa att du skulle vara hemma och vakna tidigt?" varpå hon säger "nej, jag sa att du får ta hand om barnen mendans jag får sovmorgon."
Aja, såg ingen anledning till att börja käfta emot för det gör ändå bara saken värre men hon fortsätter och klagar på att hon tycker inte att jag städar tillräckligt mycket och är med barnen mer än hon tycker jag ska vara. Hon säger att varje dag hon kommer hem ser hon mig sitta i soffan bredvid Aidan och läsa medans han kollar på tv och att jag bara slappar hela dagen.
Ursäkta? Det har inte slagit henne att jag kanske precis 5 minuter innan hon kom hem satte mig ner efter att ha städat, dammsugit, tvätta, strykit, dammat hela dagen?
Men jag sa till henne att om hon kunde kunde hon få göra en lista på saker som hon tycker jag ska göra, då svarar hon; du borde själv se det.
Men ärligt talat, jag kan inte se det? Vad är det som hon stör sig på så mycket som jag inte gör? Jag gör allting som står ska göras på listan, om det är nåt mer får hon ju säga till. Men nej, de ska jag minsann lista ut själv.

Och som grädde på mosen är min mage inte de minsta bättre...

God.. ajj.. natt!

Kategori: The Au-pair part of my life



Ja puss och godnatt
får hoppas att jag kan sova trotts mina magbekymmer...

Escape på svenska?

Kategori: Philosophical

Nej, jag börjar nästan bli rädd för mig själv.

Det är fler och fler svenska ord som jag glömmer bort, kommer bara på de på engelska. Som igår t ex. skulle skriva nåt som innehöll ordet "fly" men kom bara på "escape". Jag satt och funderade och hade mig tills jag skamset frågade en kompis på msn som skrattade åt mig.

Likadant när min familj var och hälsade på mig i London. Istället för "ja" sa jag "yeah" för jag är så van vid det. Eller så blev det typ "jayeah", nån blandning där emellan.

Tror stenhårt på att om jag inte hade haft datorn med mig och pratat så mycket me mina svenska vänner som jag gjort under den här tiden hade jag nog kunnat mer engelska än svenska vid det här laget! Läskigt!

Britains got Talent

Kategori: Philosophical

Just nu är de reklam men kollar annars på den 4e delfinalen av Britains got talent.

Enligt mig är de väldigt få som har egentliga talanger.
Vi har såklart Susan Boyle, musikläraren Julian Smith som spelar otroligt vackert på saxofonen. Det är bland mina favoriter, för de har det som kallas TALANG!

Men min favorit kommer alltid vara, Aidan Davis, 11 årig dansare.
Han har aldrig i sitt liv tagit danslektioner, allt är självlärt..

Wow
http://www.youtube.com/watch?v=W7fxIWIQ0ww

Ge mig sommar

Kategori:


Jag och Melina, sommaren -08.

Kommer ni (min familj) ihåg den sjuka värmen vi hade förra sommaren i Rimini, Italien?

Hoppas verkligen det är lika underbart i Grekland i sommar.

Heldag med Chegrouge

Kategori: The Au-pair part of my life

Jajjamän. Gick dit runt 12 och kom inte tillbaka förens runt 5 igen.

Dagen bestod av Wii spelande, leka i parken, gå till Great Hollands och posta kort, prata massa me Sabrina och viseverse och tyckt synd om mig själv pga min mage. Ne, de har minsann inte gått över under dagen som jag innerligt hoppades på.

Men vi hade det kul i alla fall. Nu sitter jag här på sängen, har ont i magen, är jätte mätt och svettas som en gris känns de som. Glömde nämna att jag har ont i halsen och i öronen med, jo, sjukdom på ingång! Hmpf...

090528 - and I'm not in a good mood

Kategori: The Au-pair part of my life

Precis.

Har inte kunnat sova i natt för de känns som om nån liten människa sitter i min mage och gör tusennålar på mina tarmar. Får sån kramp ibland att jag måste böja ihop mig och bita i något för att inte börja skrika och skräma barnen. Hmm.. vadan detta? Ja, illa har jag mått hela morgonen också. Fick i min frukost men de gjorde inte saken bättre. Håller tummarna för att jag INTE blir sjuk, har absolut inte tid med det!

Ska nu iväg till Sabrina med barnen så de får leka av sig lite och jag klaga lite på mitt illamående.
Hoppas ni har en bra dag i alla fall!

Puss

Nite nite

Kategori: The Au-pair part of my life

Ne, nu blir de sussa sängen.
Ha de så bra allihopa!

Godnatt!

Alla kollade på fotboll..

Kategori: Philosophical

..utom jag.

Ja jag vet att det var Champions League idag (går det ens att missa om man är bosatt i England?) och jag vet att det var Man United mot FC Barcelona och jag vet att Barca vann. Kolla! Man behöver inte titta på fotbollen för att hänga med!

Har varit med Daniel, Zoey och Nathan en gång till puben för att kolla på fotboll men skyndade ut lika fort som jag kom in dit. Slutade med att pojkarna satt inne och kollade, skrek och drack öl och jag och Zoey satt ute i solen med våra drinkar.

Min kompis Emma tycker att jag borde ha blivit besatt av fotboll. "Alla som bor i England älskar fotboll". Ah, alla utom jag!

Latdag

Kategori: The Au-pair part of my life

Ja jag vet att jag har lovat mig själv att vara ute och gå/jogga varje mån-tors men idag känner jag mig inte sugen på det alls, har mått lite illa hela dagen så tror de gör lite gott av att stanna hemma och slappna av lite nu innan kidsen kommer tillbaka igen. Men lovar att ta mig ut imorgon! Inte långt kvar till Grekland nu så ska skärpa till mig rejält!

Nu, åter till min bok, Pastures Nouveauex.

Myggbett!

Kategori: The Au-pair part of my life

Årets första myggbett (för mig alltså) fick jag igår.
Två stycken till och med!
Ett på vänster foten och ett på höger axel, tackar så mycket. Nu kliar jag snart sönder min fot.

Nån annan som fått myggbett än?

Night at the museum 2

Kategori: The Au-pair part of my life



Yesbox, direkt efter jag skrev inlägget nedan så messade Sabrina mig och frågade om jag ville följa med henne, Hanna och Adem på bio, natt på muséet 2 såklart. Men jag var inte sen på att haka på, bättre än att sitta inne hela dagen och tråka för sig själv!

Men den var helt okej faktiskt, kändes lite som ettan men jätte kul!
Tror inte direkt den var så jätte bra för småbarn eftersom den hade en del vuxen-skämt, nej inte perversa skämt, men såna man måste tänka till lite. Jaja, ni förstår vad jag menar!

Efter det så gick vi till town center och Sabrina handlade en Ipod, en blå jätte fin och jag handla grattis kort till Hanna och Emma! Måste se till att posta iväg dom snart eftersom de fyller 18 år den 5e juni! Hittade perfekta kort till er! :D

090527

Kategori: The Au-pair part of my life

God middag.

Ännu en dag då jag segade i sängen, men det har regnat hela förmiddagen så såg ingen anledning till att vakna upp helt enkelt men känner mig jätte utvilad nu i alla fall!

Hoppsan nu kom Daniel och Zoey, kanske ska klä på mig!

Uppdaterar senare!
Puss

Fräsh

Kategori: The Au-pair part of my life

Ja, precis så känner jag mig nu.
En timmas jogging/powerwalk, nyduschad och åt lite flingor och mjölk nyss för var hungrig och jag kan inte sova på fastande mage, haha.

Rummet är kallt och fräsht, luften som kommer in genom fönstret som står öppet är sommarvarm, perfekt helt enkelt. Slår vad om att jag kommer sova jätte gott i natt! :)

Run

Kategori: The Au-pair part of my life

Ska ut på en spring tur nu när de blivit lite svalare ute, ska nog ta samma runda som jag och Sabrina tog igår fast eftersom hon är aningen latare än mig blev de ungefär att gå hela tiden, ville ju inte springa ifrån henne. Men blir snabbare tempo idag!

Hörs senare!

Dizzee Rascal - Bonkers

Kategori:



Ny favorit!

Helgen i bilder

Kategori: The Au-pair part of my life

Såg nu att de flesta var på lilla baby Lily Rose och att Sabrina har raderat en hel del bilder som jag ville ha kvar.
Ska även skylla lite på att blev så dåligt med bilder för att Maeva sprang omkring me kameran hela tiden och sen lyckades hon lägga ifrån sig den på ett smart ställe så vi inte hittade den. Anyway, här har ni ett par somriga bilder! :)











Ja sjukt dåligt med bilder, håller jag med om. Men vi hade det massor av roligt med massor av folk!

Parkhäng i solen

Kategori: The Au-pair part of my life

Underbart väder idag med som tur va och imorgon ska det vara minst lika fint! Förhoppningsvis lite mindre vind för de blåste som tusan vissa tillfällen!

Men tog en sväng ut me vovarna och träffade sen Sabrina och vi gick till Great Hollands och handlade lite, att de ska vara så mycket dyrare i de dära små affärerna alltså! Sen så satte vi oss i parken och köpte isglass, yummie yummie. Så har varit ute hela dagen lång och njutit av solen, måste få lite bränna nu innan jag åker till Grekland.

Har fått tillbaka min kamera nu med för den delen så ska gå igenom bilderna, lägga upp några här och sen skicka några till Angie, Maries syster, eftersom hon ville ha ett par. :)

090526

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan hoppsan!

Vaknade för en timma sen av att Sabrina messade mig och undrade vad jag hade för mig, låg i sängen svarade jag då och hon bara skrattade. Men nu är jag uppe, påklädd, sminkad och jätte pigg. Ska ta mig ut på promenad med vovvarna en snabbis till Great Hollands för jag behöver mera flingor, de va slut nu! Försöker få me mig Sabrina men hon mår aldrig bra nu för tiden (kärleksbekymmer) men jag försöker muntra upp henne så gott jag kan! Fick just ett oförståligt meddelande av henne så ska ringa upp henne och fråga vad hon försöker säga.

See ya!

Soulja Boy Tell'em - Kiss me thru the phone

Kategori:



Ohyes, fast den slår inte hans andra hit Crank that, den är guld! :D

Anorexia

Kategori: Philosophical



Läste igenom The Sun imorse när jag åt frukost och blev riktigt förbannad när jag läste om en artikel som handlade om anorexiafall i England.

Sen förra året har anorexiafall på barn UNDER 8 år(!) ökat med 25 %, hur galet är inte det?
Man ska inte hålla på och tänka på sin vikt när man är 8 år eller yngre, man ska leva, leka och njuta av livet då. I
nte fixera sig på sitt utseende, det gör vi nog i resten av vårat liv sen i alla fall.
Att läsa om det och vad som verkligen pågår i dagens samhälle pga alla sjuka ideal gör mig ledsen och skitförbannad på samma gång.

Hur många tycker att anorekiter är snyggare än normala, hälsosamma kvinnor kan ju sträcka på ryggen och räcka upp en hand.

En dag ska jag göra allt i min makt för att sätta stopp på detta galna ideal, vet inte hur men jag ska minsann..

090525

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan.

Nu sitter jag ännu en kväll i min säng och funderar och har mig. Ska läsa lite tror jag sen eftersom jag inte är de minsta trött och den nya boken är rätt kul, Pastures Nouveaux av Wendy Holden. "Pastures Nouveaux" betyder ungefär "nya betesmarker".

Idag så väcktes jag annars av Shannon kl. 6 på morgonen och hon sa att om jag gör deras thé nu så kan jag somna om sen. lät som en bra deal eftersom de är lediga den här veckan. Men inte tusan kunde jag somna om, försökte verkligen men de är väldigt högljudda de där två!
Så har varit me barnen hela dagen ungefär, hunnit med lite hushållsarbeten med för den delen och sen åkte de iväg till sin pappa där de ska stanna tills på onsdag tror jag.
Gick en sväng till parken i de underbara vädret idag igen men senare började det att regna men det stoppade inte mig och Sabrina från att hinna med ut på en långpromenad på nya marker, hade ingen aning om var vi gick men vi hittade hem tillslut!

Dags att svara på kommentarer och läsa lite tror jag. :)

Tillbaka igen!

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan svejsan!
Hoppas allt är bra me er, jag mår hur bra som helst i alla fall, trött bara.


Har nu kommit tillbaka till familjen Nugara efter en helg av bbq-partyn.
Åkte till Marie, Rob och Lily Rose med Sabrina på lördagsförmiddagen, hjälpte till lite i deras hem, städa lite oså medans de va iväg på checkning av bebis hos doktorn så när de kom hem igen var de fint och rent i deras hus.
Sen drog Rob och handlade upp hela Tesco sen vare bara att sätta igång me grillning.
Trippade in lite folk titt som tätt, vi var väl som mest 25 st samtidigt men det var många som bara kom förbi och skulle hälsa och kolla på bebisen och sen gick igen.
Hur som helst, kul hade vi, jätte trevliga vänner har de, att engelsmän kan vara så skojiga haha. Senare mot natten, eftersom jag och Sabrina sov kvar, drog vi igång Bad Boys 2 och kollade på den tillsammans med Wesley. På tal om honom, stackars Sabrina som är totalt nerkärad i honom och har ett brustet hjärta nu. Love hurts darling, sorry.

Nästa morgon var det upp igen, städa undan lite och fixa tills nästa gäster skulle komma. Var bara drygt tio pers idag, men lika trevlig för det! Mera bbq tack! Vi åkte hem runt 7-tiden eftersom både jag och Sabrina jobbar imorgon, trotts att det är Bank Holiday Monday imorgon, men that's life! :)

Jora, jag fick allt lite snygga bilder, eller Maeva kanske jag ska säga eftersom hon sprang omkring me kameran hela tiden, som förövrigt just nu är hemma hos Sabrina för jag la ner den i hennes väska och glömde den. Men får förmodligen tillbaka den imorgon. :)

Nu ska jag sitta och prata me alla som har killproblem 'cause I'm the looooove doc!

Love love

Sommar

Kategori: The Au-pair part of my life

Det ryktades om att det skulle bli 25 - 26 grader i helgen,
SKÖNT!

090523

Kategori: The Au-pair part of my life

God morgon bloggen!
Tidig uppdatering idag, eller tidig och tidig, halv 10 hade klockan redan hunnit bli såg jag.
Kom nyss ur duschen i alla fall så sitter här och torkar mitt hår just nu och ska sen packa ihop lite grejer eftersom jag sover hos Maries idag. Jag och Sabrina åker dit vid 11-tiden och idag ska jag minsann inte vara en halvtimma sen, haha.
Men ser fram emot det jätte mycket, ska bli så kul att träffa dom igen. Tänk om alla kunde vara så söta och gästvänliga som Marie och Rob! Marie säger alltid "Alla är välkomna hit, mitt hus är erat hus".

Men nu ska jag försöka få på mig lite kläder också, skulle nog sitta bra med lite frukost med för den delen!

Snabba frågor

Kategori:

10 FAVORITER
Dialekt: Göteborgska
Mat: Mammas hemlagade
Låt: The Used - On my own
Film: Nightmare before Christmas
Tecknad figur:  Musse Pigg (orginalet)
Sport:  Basket
Komiker:  Magnus Betnér
Veckodag:  Lördag
Glassmak: Cocossorbe
Soloartist:  Beyoncé


9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:  Trött men glad
Tanke:  Ska kanske sova snart
Kläder:  Sverigetröjan jag sover i
Bakgrund: Datorns surrljud
Känsla: Avslappnad
Bästa sak:  Min (lillebrors) Ipod
Irritationsobjekt:  Shannon


8 FÖRSTA
Bästa vän: Absolut första.. Erika Asplund
Husdjur: Kaninen Pyret
Utlandssemester: Grekland
Piercing:  Naveln, om inte öronen räknas alltså
CD skiva: Eh, Spice Girls?
Bil: Inte än


7 SENASTE
Telefonsamtal: Sabrina
Mat: Chicken wraps
Dryck: Vatten
Biltur: Taxi från Marie
Tv-program:  NCIS
Spelad låt: Amerie - Take Control
Köpta klädesplagg:  Blåa klänningen från Topshop


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nix
Brutit mot lagen:  Ja
Blivit arresterad:  Nej
Badat naken:  Yesbox
Varit med på TV:  Ja
Varit med i tidningen:  Ja


5 NEJ TACK
Skolämne:  Matematik
Mat: Skräpmat i all dess sort!
Musik: Metal
Dryck: Läsk
Djur:  Geting


4 SAKER
Du gör när du har tråkigt:  Roar mig själv
Du gjorde igår kväll:  Blev väckt mitt i natten av Aidan som var törstig
Du kan höra just nu:  Datorn och Aidan som snarkar
Du inte kan leva utan:  Familjen


3 PERSONER
Du kan berätta allt för:  Hanna
Du tycker om: Hm, mina vänner?
Du inte gillar:  Inte värd att nämna


2 VAL
Coca cola eller fanta:  Usch inget!
Hund eller katt: Väljer båda här istället!


1 ÖNSKAN
Att livet flyter på tills jag dör

Amerie - Take control

Kategori:



Ännu en låt jag fastnat till, superbra att spela när man är ute och går måste jag säga! :D

090522

Kategori: The Au-pair part of my life

Godkväll världen!

Ja, vad ska man säga. Trodde det skulle bli lite mera uppdateringar idag eftersom jag har varit ledig hela dagen men jag var väldigt lat idag måste jag säga!

Blev väckt kl. 4 av Aidan som var törstig och brännhet!
Så fixade lite juice, gav honom medicin och en kall handduk att lägga i hans panna, han somnade sen om på två röda som tur är.
Vaknade sen kl. 7 av att barnen gick upp, somna om och vaknade kl. 10Taff, Daniel och Nathan hade högljudda diskussioner nere i vardagsrummet men släpade mig inte upp förens efter 11-tiden tror jag.
Dusch, fixa me naglar, hår and what have you.
Tog en sväng till lilla affärn med och handla lite philadelphia, sen hem igen och satte mig ute i solen och läste lite i min bok. Underbart väder!
Tog senare en sväng till Sabrina och vi satte oss i parken och prata lite, spelade tennis osv.
Sen var det hem igen och nu sitter jag barnvakt till småbarnen eftersom Wendy och Patrick är ute och roar sig, det är lugnt mellan dom nu som tur är.

Ny design

Kategori: Philosophical

Så, vad tycks? :)

Ledig imorgon

Kategori: The Au-pair part of my life

Eller ja, ledig och ledig, sitter ju faktiskt barnvakt imorgon kväll men kan sova bort hela dagen om jag så vill! Så sovmorgon blir det imorgon kan ni räkna med! :)

Ja, vad finns det att skriva? Tog mig ut på en springtur tidigare, känner mig ju så sjukt duktig och såg faktiskt att vågen visade 2 kg mindre än vad den gjorde förra veckan, hurra för mig! Så fortsätter jag såhär är jag förhoppningsvis tillbaka till samma vikt som jag hade innan jag flyttade till England. ALDRIG MERA SKRÄPMAT TACK! Påtal om man har jag börjat me sopp-diet, haha. Varma koppen och lax idag mums!

Men jag ska sätta igång och fixa lite me designen nu, sen ska jag kolla på Madagaskar 2 !
Puss puss

Topshop

Kategori: Superficial




Kolla vilken vacker blå färg det var på den! Perfekt material till sommaren med.

Topshop - £28

090521

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej bloggen!

Känner mig på topp idag och nästan längtar tills jag får min lilla break senare ikväll när barnen är och simmar så jag kan ta en springtur ute i de vackra vädret, ny känlsa det där!

Annars idag har det inte hänt mycket alls, tagit barnen till skolan, tagit ut hundarna och lekte lite i parken med dom, tvättade trappräcket som var super skitigt och fullt me massa thé fläckar på (hur nu de kommer dit?) och sen hämta Aidan och lunch. Eftersom Wendy är hemma just nu och håller på med sin trädgård så fick jag två timmar ledigt, sen går hon och lägger sig igen vid 2-tiden eftersom hon jobbar i natt med.

Men ska lägga mig och börja läsa en ny bok nu eftersom jag läste ut The Take av Martina Cole nu i tisdags.

Puss puss, see you later

Eminem - We Made You

Kategori:



Eftersom jag inte hittade den officiella videon till låten fick det bli ett live-framträdande.
Men älskar låten! :D Älskar videon med för den delen, som tillhör låten då alltså ^^

090520

Kategori: The Au-pair part of my life

Godkväll bloggen!

Wendy åkte precis iväg till jobbet och Sian åkte hem, barnen ligger och sover och jag sitter i sängen med laptopen i knät och funderar på att sova.

Var ledig fram till kl. 1 idag så åkte till Bracknell med Sabrina eftersom hon ville köpa nåt att ha på sig i helgen + jag skulle handla lite knäckebröd och varma koppen.
Så det bar av kl. 9 på morgonen, in till Tesco, hitta kläder till Sabrina, vidare till New Look, Miss Selfridge, alla andra designkläder i Bentalls och slutligen Topshop där jag hittade min fina blåa klänning för 300 kr. Jätte fin! Lägger ut bild en annan dag.
Sen in till Sainsbury's och handla mat, hem igen, stryka en hög med tvätt, hämta Shannon, springa tillbaka och hämta pengar hemma, springa till skolan igen eftersom de hade bull-försäljning där.
Sen kom Sian, vi åt middag, de åkte iväg på Aidans karate träning, jag var ute och sprang i en halvtimma (inget stopp alls där!) och kände mig sjukt duktig. Sen har de bara blivit tv.

Och nu sitter jag här, lite huvudvärk har jag med känner jag men de går nog över, har tagit ett par tabletter så.
Men det blir nog sova, puss!

Trötter

Kategori: The Au-pair part of my life

Lilleman Aidan har varit dödstrött enda sen han kom hem från Nersery och har försökt att hålla honom vaken ett tag nu men gav mig och nu ligger han och sover lite siesta en halvtimma. Stackarn, ögonlocken höll på att slå ihop på honom!

Tur att Shannon slutar sent idag, inte förens kvart i fem så ska jag hämta henne, herrejösses, i hennes ålder slutade jag skolan vid 1 ! Men visserligen är det bara för hon har cooking class idag, sen så kommer John och tar med barnen ut på middag så jag hinner me en springtur idag med! Woho!

Men ska ner och städa upp lite nu efter allt lekande, ligger pussel överallt!
Puss

Nya skor

Kategori: Superficial




Så här ser mitt senaste inköp av skor ut. Ett par snygga gladiator inspirerade sandaler från QS för bara £6! Har spanat in ett par till inne på Peacocks för dryga 100-lappen så ska allt ta och testa de me nu imorgon.

Brukar oftast inte gilla den där grejen mellan tårna eftersom jag tycker det skaver så mycket men de där va helt okej faktiskt, rätt sköna! :)

Så där har du ett alternativ Melina! De finns i brunt med.

Gillar förresten texten på skons sula. " You can never have to many... shoes!"
Så sant som det är skrivet! :D

090519

Kategori: The Au-pair part of my life

Dagarna bara går och går. Om två månader sitter jag och solar i Grekland, nice!

Aidan tjatade imorse om att han hade ont i örat och då sa jag: Nej stackars dig, bäst jag ringer till mamma och säger att du inte kan gå till skolan idag och måste vara hemma hela dagen och ligga i sängen och bli bättre. Sen kan du ju inte gå ut och äta middag med pappa heller om du mår såå dåligt. Poff blev Aidan frisk igen, haha.

Har hunnit tagit ut hundarna och de började såklart ösregna så det blev en väldigt snabb promenad runt kvarteret. Har tvättatgolvlister, vilket slit, och dammsugit och tvättat and what have you. Ska snart iväg och plocka upp Aidan och sen blir det lunch, är rätt hungrig. Till skillnad från Sabrina som är så kär att hon tappat matlusten, haha!

Förövrigt skiner solen igen, myskoväder idag alltså...


So long!

090518

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan bloggen!

Idag blev de knappt nån uppdatering alls men har man lite att stå i så går tiden rätt fort och man glömmer bort datorn.

Väckte barnen runt 7 tiden i alla fall och gjorde sen alla vardags-sysslor som jag gör annars och har skrivit om allt för mycket i denna blogg redan!
Fick reda på att Nathan hade försökt ringa mig i lördags men min mobil tutade bara upptaget hela tiden (skit mobil) för de skulle ut och ville ha mig med dem.
Sabrina fortsätter att prata om snyggingen Wesley, hon är ju för söt hon, och jag lovar att hon är rätt nerkärad i honom, haha!
Hann med en timmas jogging/powerwalk idag med. Hade t o m spring i benen så det blir absolut en runda igen imorgon, måste ju faktiskt komma igång nu så man går ner nåt kilo tills Grekland i sommar! pepp pepp!

Men nu ska jag sova!
Ni får ha de så bra allihopa,
puss godnatt!

Bilder på Lily Rose

Kategori:


Sabrina, solta kusinen Maeva och lilla baby Lily Rose

Visst ser hon ut som en liten docka? Hennes hud e röd för hon hade nått utslag och hennes skinn var jätte torrt.

Jag tog varje chans att få en "cuddle". När jag inte hade Lily Rose i famnen var Maeva och Joey och klängde där!

Stolt kusin

Mini fingrar med mini naglar, så gulligt!

Baby Lily Rose

Kategori: The Au-pair part of my life

Åh vilken liten docka det var! Ska lägga in bilder på henne imorgon så får ni se vilken skönhet som Marie och Rob har fått.

Jag och Sabrina åkte in till Bracknell runt 12-tiden och köpte lite kläder till Lily Rose och jag hittade dessutom ett par snygga gladiatorsandaler för £6 (lägger ut de på bild sen Melina så kan du få se om du tycker om dom, de va jätte billiga, kan alltid köpa ett par till dig med!) och blev sen hämtade av Maries syster Angela och hennes barn Maeva, 5, och Joey, 3. 
Det var fullt hus fram tills vi åkte hem vid 22-tiden. Under den långa tiden hann vi träffa ett x antal olika vänner som var där och hälsade på, ätit lunch och middag, fikat, dansat, spelat badminton, lekt med små barn, hållt i bebisen, retat Sabrina för hon tycker om Wesley (som förövrigt är SJUKT SNYGG! men jag har lovat Sabrina att hålla mig borta) och massa annat skoj. Det är alltid så kul att vara där! De är så otroligt gästvänliga eller vad det nu heter. Nästa helg så ska de ha en fest för Lily Rose så ska dit igen och hälsa på.

Ja juste, glömde nämna att jag fick en snyggings nummer idag, Tylor heter han, kanske ska ge han en ring nåndag! Hah

Men nu ska jag sova! En ny vecka som väntar! Puss godnatt!

090517

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej!

Vaknade för en timma sen ungefär och slängde mig in i duschen för att vakna till lite. Har just nu en halvtimma på mig att fixa till mig och äta något innan jag och Sabrina åker och hälsar på Marie, Rob och deras lilla nyfödda bebis Lily Rose. Ska ta me mig kameran och se om jag får nåt foto! :) Så mysigt med bebisar ju.

Annars idag vet jag inte vad som kommer hända, vi kommer förmodligen vara hos Marie hela dagen men de e så mysigt dära, dem är så trevliga så.

Ne, nu ska jag återgå till sminkningen och försöka sminka över mitt fina blåmärke jag har i pannan!
Puss

Dagen i resumé

Kategori: The Au-pair part of my life

Strax efter att jag skrev att jag skulle ut med hundarna så kom barnen hem igen så det blev massa visande av nya leksaker som de hade fått med sig hem, såklart. Blev en snabbvända senare med Shannon och Aidan i släp.

Har förövrigt idag lyckas slå i pannan i en tegelvägg så har ett fint litet blåmärke där nu, charmigt som attans!
Så hade vi en riktigt "english breakfast" till middag idag. Sussages, baked beans, waffles and eggs, riktigt mumsigt ibland alltså!

Eurovision Song Contest

Kategori: Philosophical

Vet ni vad jag tycker?
Att Sverige, år efter år, har bland de sämsta scenframtädanderna.. om de nu stavas så?
Vi har bra låtar, men vi har för lite action i våra bidrag. Jag menar, de står ju bara där!
Om man jämför med resten av bidragen så har de massa acrobater, jätte fina och häftiga bakgrundsdansare osv, riktigt showigt.. Tror vi förlorar rätt mycket på det för ju mer underhållande det är, ju bättre framträder låten, tycker i alla fall jag.

Förövrigt, kommentatören här i England nämnde vårat bidrag och ordet "terrifying" i samma mening, inget bra tecken!

Ja man får väl hoppas på det bästa i alla fall! :)

Lazee feat. Neverstore - Hold on

Kategori:



Idag på Fresch BeatKiss channel spelades denna låt!
Äntligen har den tagit sig hit med! Jag har förövrigt redan tvingat på Nathan att lyssna på den, hah!

090516

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej hallå!

Skulle egentligen haft barnen hela dagen idag eftersom att Wendy är iväg på nåt möte me sin träningsklass och kommer inte hem förens halv 8 ikväll ungefär, men nu sitter jag här ensam i alla fall! Wendy åkte till träningen som planerat, Nathan har dragit till Harley och småbarnen åkte med Daniel, Zoey och Mia till Toys 'r us. Det var Daniels present till Shannon så det var tänkt att bara hon skulle med dit egentligen men de kände sig lite elaka mot Aidan så han fick hänga på i alla fall. Tur det kanske för han hade bara haft tråkigt här eftersom jag måste fixa me massa hussysslor.

Men nu blire en sväng me vovarna :)
Puss

Veronica Maggio - V för Vendetta

Kategori:



Har inte bara lyssnat på den här låten idag, missbrukat den är nog ett mer passande ord! Gillar den, mycket dessutom.

Målarstund

Kategori: The Au-pair part of my life


(torsdag 14/5)

Jag och Aidan är riktiga konstnärer, de måste ni ju erkänna!

X-men is up next

Kategori: The Au-pair part of my life

Nu ligger barnen i sängen och jag ska göra en varmmacka och sätta mig och kolla på X-men. Jag har ju faktiskt bara sett tvåan och trean tror jag så ska bli kul att se första med, haha.

Shannon hittar på ursäkter till att få min och Wendys uppmärksamhet, Wendy gick iofs precis ut till bilen för hon ska jobba inatt, stackarn, och Aidan ligger och snuttar på sitt thé ännu. Ja, allt är i sin ordning då alltså.

Men nu blire tv!

x x

Fashion sale

Kategori: Superficial

Det här fick jag med mig hem!


Make up från K Co UK

Mineralpuder (orginalpris £26)
Ljusgrön ögonskugga (orginalpris £15)
Genomskinligt läppglans (orginalpris £6)
Mascara (orginalpris £9.5)
Puder borste (orginalpris £15.99)

£22 (skulle varit £72.49)



Glasfiber nagelfil med Swarovski kristaller + fodral, båda från WOW

£18 (orginalpris £45)



Bodybutter från Brownearth

£9 (orginalpris £16)

090515

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej hej!

Kom nyss hem från Ascot där jag var på Fashion Sale med Sabrina under dagen. Haha, för er som har sett "Confessions of a shopaholic", ni vet den scenen där det är utförsäljning av märkeskläder? Nästan så hysteriskt var det!

Hur som helst så kom vi dit run halv 11 tiden. Eftersom jag och Sabrina aldrig varit i Ascot innan så hade vi inte en aning om var "The Pavillion" låg, där själva utförsäljningen skulle hålla till, så fick vi gick och frågade en taxi chafför och rätt ritkning. Vi gick dit han pekade men kom in på en bakgård till en pub och såg ut som två förvirrade höns när vi gick omkring dära, då kom de fram en trevlig kille och fråga om vi behövade hjälp. JA TACK! Han pekade åt andra hållet och efter det så hittade vi rätt.
Väl inne i "The Pavillion" var det kläder, väskor, skor, smycken.. jaa.. allting överallt så de va bara att gå och rycka, testa, känna, titta och köpa. Det var inte så jätte mycket man kände igen dära, många lite mindre kända designers och men sen hade de ju såklart Roberto Cavalli, Gucci, Burberry and so on.
Eftersom jag inte tagit med mig allt för mycket pengar så höll jag rätt hårt i dom. Men fick me mig lite grejer hem, dock inga kläder!

När vi kände oss klara så gick vi tillbaka till tågperrongen där vi träffa den trevliga killen som visat oss vägen igen. Han undrade om vi hittade något osv. Så stod där och snacka ett tag sen sa han; Jaha, ska ni ha mitt nr eller?
Och jag höll ju på att garva ihjäl mig och Sabrina tyckte det var jätte pinsamt.
Han sa även att vi kunde komma dit igen sen om vi ville ut i helgen. Men både jag och Sabrina jobbar ju i helgen så vi tackade nej men sa att nästa gång vi ville ut så skulle vi åka till Ascot och hälsa på honom först. Vet ju inte ens vad snubben heter! Hahah.. Ja, en del är lite roliga dom!

Sen natt idag!

Kategori: The Au-pair part of my life

Börjar inte jobba förens tre imorgon heller så tyckte jag kunde sitta uppe nån timma extra idag, fast nu känner jag hur ögonlocken håller på att trilla ner så dags att lägga sig kanske? Klockan är ju faktiskt inte mer än 23.45 här i England men men, har man blivit van av att lägga sig tidigt..

Har förövrigt äntligen blivit nöjd med en header nu så nu ska bara resten av designen lösa sig sen så blire nytt hära! Fräscht!

Men nu ska jag sussa sött i min säng, fashion sale imorgon i Ascot! Yes!

Puss godnatt

Vänner är familj

Kategori: Philosophical

Har i tidigare inlägg någonstans skrivit att jag delar upp mina vänner i kategorier, det finns vissa vänner som jag prioriterar framför andra. Kunde inte riktigt skriva ut hur jag menade med kategorier och har funderat ett tag på det tills jag läste det här i min bok The Take av Martina Cole. Jag citerar;

"Glenford had few real friends. Like his father before him, he was fussy about who called him by that name,to him friends was people you trusted as much as your family. In this case more than your family. Jimmy was a real friend. Freddie, on the other hand, was just treated like one. It was a subtle difference, but there all the same."

Kan inte påstå att allt det där stämmer in direkt, men de var delen där det står "friends was people you trusted as much as your family" som fick mig att tänka till. Måste säga att det stämmer rätt bra.
De vännerna som är mina närmsta, skulle jag kunna göra allt för, lägga mitt liv i deras händer och helt blint förlita mig på. För de är som en andra familj. Sen har jag de vänner som jag tycker om och trivs att umgås med men inte litar till hundratio procent på.

Ja nån kanske förstod vad jag menade i alla fall, haha.
Förövrig är det en sjukt bra bok! Heja Martina Cole!

Svar till Em

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej Em, eftersom du varken lämnade din blogg-adress eller mejl-adress så svarar på jag dina frågor genom inlägget, hoppas på att du kikar in och ser vad jag svarat!

Hejsan!
Jag har funderat på att åka till london som au pair och såg att du gjort det så undrar bara om det är okej att jag ställer lite frågor? :) Åkte du dit med någon du kände eller helt ensam? Trivs du bra? Hade du någon barnerfarenhet innan resan? :)

Svar:

Jag åkte hit alldeles ensam, kände ingen och visste inte vad som skulle hända eller någonting men det löste sig rätt snabbt.
Jag trivs faktiskt otroligt bra, visst är vissa dagar lite mindre bra men annars så stortrivs jag. Det är lite synd att jag ska hem om mindre än två månader, hade kunnat stanna ett bra tag till!
Nix, jag hade ingen barnerfarenhet alls mer än att jag själv varit barn och växt upp med tre yngre syskon. Har aldrig suttit barnvakt, jobbat på dagis tidigare eller liknande. Men allt har gått jätte bra i alla fall, det gäller att lyssna och ha tålamod!

Hoppas du blev nöjd med svaren!

Svar på gåtan

Kategori:

Här har ni svaret! :D För er som gissade rätt, grattis, tror jag! ;)



Svar: Hon hoppades att mannen skulle dyka upp på även denna begravning!

Om du har svarat rätt, tänker du som en psykopat. Detta var ett test skapat
av en känd amerikansk psykolog och som användes för att se om man tänker som
en mördare.
Många seriemördare som deltog i testet svarade rätt på frågan.

Cup a soup

Kategori: The Au-pair part of my life

Japp, kyckling och grönsaker blev dagens smak, mums. Har bara legat i sängen och läst hittills, ja tusan vad jag läser! Men boken är ju så bra, snart klar med den. Har ett par böcker kvar som jag vill läsa ut innan jag åker hem igen, inte lång tid kvar alls tills jag är hemma i Sverige igen, kul och tråkigt på samma gång.

Ska försöka mig på att fixa lite me min bloggdesign nu innan jag ska iväg och hämta barnen. Sen åker de iväg till simningen så blir ensam ett tag till där men lider inte alls av det, skönt att få andas lite granna.

Har förresten två biljetter till en Fashion sale i Ascot imorgon, får se om jag tar mig dit, börjar inte förens vid 3 imorgon heller så isf får jag åka dit själv, men skulle vara kul att se vad det var :)

Men nu ska jag dricka upp min soppa och pilla me datorn, ciao!

090514

Kategori: The Au-pair part of my life

God förmiddag.

Skulle börja vid elva idag och hade igår kväll bestämt med mig själv att stiga upp halv 9 och dra ut på promenad. Jag som är så fruktansvärt seg på morgonen låg och drog mig en extra tio minuter sen sa jag till mig själv, på me kläder och ut! Kan ju inte se ut som jag gör nu till sommaren, uschja! Så var ute på 30-minuters powerwalk, ska fortsätta med det tror jag för jag piggnade till riktigt mycket. Har kommit på att enda tiden på dagen som jag verkligen har tid att gå ut är om jag går upp tidigare på morgonen så så får det bli hädanefter! När jag kom tillbaka igen tog jag en skön kall dusch (älskar att duscha kallt) och sen hörde jag W. ropa "Jag behöver inte dig förens de slutat skolan så du kan gå och lägga dig igen om du vill". Mycket frestande tänkte jag, men de blir inte sängen för om jag lägger mig igen kommer jag vara jätte seg resten av dagen och det orkar jag inte med nu när jag äntligen piggnat till.

Men nu blir det Kellog's Special K och kaffe!

Gissa svaret!

Kategori:

En klurig gåta


Detta är ingen skämtfråga utan faktiskt är följande utarbetat av en
psykolog. Ingen jag känner har hittills svarat rätt, inklusive jag själv.

En kvinna var på sin mors begravning. Där mötte hon en man hon inte kände
igen. Hon tyckte att mannen var fantastisk - rena drömmannen och hon blev
förälskad ögonblickligen!
Då begravningen var över, försvann han utan att hon fått hans telefonnummer.
Ingen visste vem han var så hon kunde inte kontakta honom.  
Några dagar senare mördar hon sin syster...

Fråga: Vad var motivet till mordet på hennes syster?



Kommentera det ni tror är svaret och jag berättar sen om ni hade rätt eller fel! :D

Regn väder

Kategori: The Au-pair part of my life

Har under hela förra veckan och hittills den här veckan kunnat skryta med vårat härliga vår/sommar väder men antar att kretsloppet har sin gång här med. Har småduggat hela dagen, grått och trist bara. Blev ju inte alls taggad på att gå ut då.. Så rensade igenom hela mitt rum och gjorde om massa så nu har jag mer plats och har gömt undan det som Shannon skulle kunna tänka sig nicka från mig.

Jaja, ska sätta mig och klura ut en ny design till min blogg igen, har tröttnat på den hära.


Och mamma, jag har fått tillbaka den där grejen som sticker mig i huvudet :p haha, måste ju vara ryckningar eller nåt, as läskigt!

Kid Cudi Vs Crookers - Day 'N' Nite

Kategori:



Sjukt skön låt! :D

090513

Kategori: The Au-pair part of my life

God kväll bloggen!

Idag vare klockan 7 på morgonen som gällde och väcka barn och ge dom thé, sen var det den gamla vanliga visan igen som jag redan dragit sjuhundrafemtioelva gånger så ska ni inte behöva lyssna på igen.

Ville bara blogga lite om att Shannon pissed me off today. Trots att hon har över hundra (!) hårsnoddar så envisas hon med att sno mina (jag har typ 20 stycken, helt svarta, inte roliga alls medans hennes e färglada med mönster och allt). Kom på henne idag när jag skulle hämta en hårsnodd från min necessär och då fanns det bara två kvar varpå jag får dårdimpen på Shannon och skäller på henne och hon ger tillbaka alla hårsnoddar hon tagit med en "om blickar kunde döda" -blick. Vilken skit unge hon är ibland :o

Kom nyligen ur duschen hur som helst, nu blir det Emmerdale, see you.

A very long time..

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag sa Aidan till mig;

Aidan: Denise, you have been here a very long time.
Jag: Yes I have, and I am going to stay for two more months
Aidan: Mhh...
Jag: Or, maybe you want me leave?
Aidan: What?
Jag: Yeah, go back to Sweden again?
Aidan: NO!

Haha, ja han är väl lite fäst vid mig :)

Kvällen har varit helt okej, riktig lat-dag idag men lite saker fick jag uträttade i alla fall! :)

Shannon 8 år

Kategori: The Au-pair part of my life



Ja så här glad var hon över att fylla 8 år i söndags.
Fast hon stutsade som en boll upp och ner och sjöng och var glad när hon kom hem från far sin.

Men vi hade ju kul i alla fall och la pärlplattor (var inte igår man höll på med sånt!) hade modevisning med Shannons nya kläder och skor och annat lurigt.

Joshua Taylor

Kategori: Superficial



Wendy hade utrensning ur sitt rum och titta vilken fin väska jag la handskarna på.
En Joshua Taylor väska, läder, perfekt för mig.

Modell Shannon

Kategori: The Au-pair part of my life



Ge henne ett par år och lite övning ska ni allt se att hon kommer säkert bli supermodell när hon blir äldre!
Hahah, lilla divan :)

Var såklart tvungen att gå på köksgolvet så de lät lite om de nya klackarna hon fick i söndags när hon fyllde 8 år :)

090512

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej hallå bloggen!

Sitter här och muttrar över att jag inte fattar ett skit av hur mycket bagage man får ha med sig på flyget. Ska fråga Wendy senare, hon står just nu och målar om sitt rum. Eller rättare sagt försöker få bort boarden för den sitter stenhårt så hon står och svär där inne just nu, hehe.

Ska nu iväg till Sabrina i alla fall och ÄNTLIGEN få mina kort postade. Så får hoppas de kommer fram i veckan eller så :)

Men off I go, hörs senare! :)Puss

Nu är det godnatt!

Kategori: The Au-pair part of my life

Har suttit och letat flyg med mamma nu ett tag och hittade ett ganska bra och billigt på easyjet.com.
I början av juli så är det ju planerat att jag ska lämna England och åka tillbaka till Sverige men det blev lite ändrade planer där eftersom att jag faktiskt också vill följa med på semester i två veckor i Grekland så ska boka flygbiljett dit istället.

Men just nu fattar vi ingenting av hur mycket bagage man får ha med sig där, hur tungt alltså. Så det slutar nog med att det blir British Airways i alla fall.

Jennica, jag har börjat kolla lite på resor till Bulgarien, har hittat lite intressant! Får vi ta ett snack om nåndag så vi verkligen kommer iväg dit! Vem var det mer som skulle haka på? :)

Men nu ska jag sova, varit en lång dag idag så puss godnatt!

London - bilder del 2

Kategori:

Lite övriga roliga bilder från resan :)


Nån tioåring kille som fyllde år.. Pappa var någonstans var den rosa limon när jag fyllde? :o

Eftersom det blev rätt mycket tunnelbane åkande så roade vi oss på vårat egna sätt.

Billy uppe på en häst, ett minnesmonument för alla djur som omkommit i krigen England deltagit i. De hade inget val.

Pappa har lite svårt för att fastna på bild men här har ni herren i huset i alla fall! :D

Kolla mobilen! (Bakom kameran)

Här har vi en snubbe som tyckte det var skitcoolt att vi var från Sverige.
Alla blir så uppspelta så fort man säger de! :P

Och så här ser det ut när jag och mina två systrar delar rum. Fast det e bara mina och Melinas kläder, Filippa har mer koll än oss!

Galenskaparna & After Shave - Säng säng säng

Kategori:



Hihih, hur kan man inte älska dom?! :D

090511

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej hej dar.

Sitter pa deras dator just nu eftersom jag smakollar lite pa Corrie. Har precis fatt ungarna i sang sa ska slappna av lite nu. Har varit en fullspackad dag da jag hunnit med att dammsuga hela huset, tvatta, hanga tvatt, stryka tvatten, stada badrummen och varit barnvakt at Aidan hela dagen eftersom Shannon har varit ute me sin mamma och Sian hela dagen pa massa aventyr och shopping. Ungen spenderade £50! Har holls det inte i pengarna inte, haha!

Men Aidan har varit en riktig angel och betett sig hur bra som helst hela dagen. Sager ju det, det ar Shannon som far honom sa olycklig och ledsen hela tiden. Enda var val sista timmarna innan tjejerna kom hem da han hela tiden sa "Denise, kan du komma hit? Jag vill inte vara ensam" Och da kunde det vara att jag var ute och diska i koket och han kolla pa tv i vardagsrummet. Sotungen!

Men nu var reklampausen over! Puss puss

Lost

Kategori: The Au-pair part of my life

Da Vinci koden började kl. 8 på tv så satt och kollade på den en timma innan Lost började. Tänka sig att Lost har gått i 5 säsonger nu och jag har inte missat ett enda avsnitt! Tur det antar jag annars hade jag väl inte fattat ett skit!

Tidigare idag när Shannon och Aidan kom hem från deras pappa John så hade Shannon paketöppning. Hon blev superglad över £10an hon fick av mig, hon fick dessutom en £20a av Molly och Hanna så imorgon kommer de bli shopping för hennes del kan jag lova då Wendy tar ut henne på en heldag på stan så de bjuds på besök hos frisören, skidskoåkning, middag och handla kläder såklart. Annars så fick hon ett par egna högklackade skor (Bratz såklart, två cm klack) så det blev massor av visa upp sig och gå catwalk. Filmade lite så ska väl lägga ut de imorgon om jag får tid tänkte jag.

Men nu måste jag sova. Visserligen tar Wendy Aidan till skolan imorgon men jag kommer vara så seg annars! Så natti natti på er!

Lång seg dag

Kategori: The Au-pair part of my life

Jaha vad har hänt idag då?

Bracknell blev det ju i alla fall inte. Drygt kl. 3 vaknade Harley och Nathan och kom ner och va lite sociala och drack kaffe. Harley var helt död och bakfull (men jag tror han fortfarande var full för han kunde knappt gå rakt) men de va trevliga i alla fall. Tvätta och hänga ut tvätt i det vackra vädret hann jag också med. Funderade på att ta en springtur men är så sjukt seg och opepp just nu så sket i det och tog en sväng till parken me vovvarna och solade en liten stund. Sen kom Wendy hem och fick prata lite me henne om Patrick för hon åkte till honom i alla fall fastän hon lovade mig att inte åka till honom den här helgen. Men de är halv över nu, de skulle se hur det blev i framtiden för hon tänker inte springa till honom så fort han knäpper med sina fingrar längre. Det är ju bra det i alla fall.

Annars har jag slöat framför datorn, kollat på youtube på massa kul. Typ Galenskaparna, Talang (både svenska och engelska), Morgonsoffan, Hey Baberiba, Fredag hela veckan osv osv.

men nu kom barnen hem och nu ska de öppnas presenter! Shannon fyller ju 8 idag! :D

090510 - söndag igen

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej hej

Ja så var det söndag igen. Hade ju planerat att åka in till Bracknell med Sabrina igen men eftersom att hon verkar ha problem att svara i sin mobil (hon har säkert lagt ifrån sig den nånstans) så ser det just nu ut som om jag får sitta hemma och ta de lugnt idag bara. Skulle nog behövas för har en fullspäckad vecka framöver och inte mycket tid över alls. Så är nöjd med att bara sitta här och kolla på en film kanske? Ja vi får se.

Men jag ska lägga ut lite mera bilder från när min familj var och hälsade på här tänkte jag så får ni nåt att kolla på!

Människan i ett nötskal

Kategori: Philosophical

90 personer har drabbats av svininfluensan och alla vill bära mask för det.
Miljoner av männiksor har AIDS men ingen vill ha kondom..

Ibland undrar man vad vi människor tänker med..

Lång dag idag

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej hallå!

Kom tillbaka för dryga halvtimman sen, har blivit en lång dag med massa städande. Håller ju på att hjälpa Marie med hennes hushåll nu eftersom hon inte orkar med någonting. Bebisen (Lily Rose) är en vecka försenad men hon säger att den kommer på måndag och då blir det fest! Haha, vi får väl hoppas på det i alla fall. Hur som helst så blir allting alltid roligt när man har en galen Sabrina med sig och musiken på högsta volum och en sopkvast att dansa med. Vi möblerade även om i Wesleys rum, hoppas han gillar det!

Efter allt städande så åt vi kyckling från KFC, glass, godis och kollade på YESMAN och SATC - the movie. Har kommit på att det är rätt bra att jag håller till i det huset eftersom de pratar franska så jag får öva lite och höra franska rätt mycket där.
Annars blev det badmintonturnering, chilli peppar i munnen igen så jag trodde jag skulle dö, handla födelsedagskort till Shannon (så svårt att veta vad hon vill ha så hon får en hundring, det lär väl li bra?) och annat skoj.

Men nu ska jag krypa ner i min säng och sussa sött.
Ha de så bra! Puss puss

090509

Kategori: The Au-pair part of my life

God förmiddag.
Hoppas allt är bra med er, en annan kom precis ur duschen och ska snart sätta sig och äta brunch, eller nåt i den stilen.
Resten av folket i huset (Wendy och Nathan) sover fortfarande men så brukar det vara på lördagmornar. Ska i alla fall med Sabrina in till Bracknell snart, eller jag skulle ringa när jag var klar eftersom hon ringde när jag fortfarande låg och halvsov, och där ska jag se om jag hittar nåt bra till Shan-Shan, annars får jag nog världens utskällning om jag inte köper nåt, haha.

Igår innan jag la mig så tittade jag även på The Curios Case of Benjamin Button, jätte härlig och söt film som jag tycker alla borde se.

Men till frukosten, hungrar ihjäl hära!
Puss

Mel Gibsons Apocalypto

Kategori:

Just nu är det reklam men sitter annars nere i soffan och kollar på Apocalypto. Har aldrig sett den innan och vet faktiskt inte riktigt om det är nån i min närhet som sett den så visste ingenting om den innan jag satte mig framför tv;n. Hittills har den varit rätt bra, jag tycker om lite sådär djupa och sanningsenliga filmer. Får väl skriva lite om den sen, ska ner så jag inte missar när den börjar igen.

Har du sett Apocalypto nångång?

London - bilder

Kategori:

Nuså ska jag ta mig i kragen och lägga upp lite skojiga bilder från förra helgen då min familj var och hälsade på i England. :)


Engelskbuss och Big Ben, pappa i jeans längre fram dära ;)

På Madame Tussauds, Arnold och lillebror Billy såklart.

Beyoncé och Melina; Filippa, Michael Jacksson och Melina; Elvis och Billy (visst hade de kunnat vara bröder?!)

Mycket Primark shopping blev det, eller shopping i huvetaget. Melina och mamma.

Primark kassar har en otrolig förmåga att gå sönder men Melina är glad i alla fall;
Carnaby på söndagen innan allt öppnade; Diesel öppnade nytt där snart.

London Eye.

Inne på Movieum, kungatronen är min! ;)

Hitta ett rum me massa stora saker i!


Ripleys Belive it or not, alla utom pappa som tar bilden.

Upp och ner rummet med Filippa; Världens längsteman och systrarna Granberg, förkrympta människohuvuden..

Är humlor farliga?

Kategori: The Au-pair part of my life

Måste berätta en liten kul grej som hände för en halvtimma sen kanske.

Jag satt uppe på rummet och fixa me mina naglar då jag hör Wendy skrika "Nej kom inte in hit!" och sen hörde jag henne och Shannon skrika och springa och något tappades och dörren smälldels igen och jag sprang ner för att kolla vad de höll på med. Aidan står inne i köket och stortjuter för mamma stängde dörren på honom. Jag kikade in i köket och ser att Shannons mat tallrik ligger på golvet med mat överallt, vattnet rinner förfullt över disken men annars var allt som vanligt. Visade sig sen att de hade fått panik där inne för de hade flygit in en jätte humla som de såklart blev rädda för. Hahah, ja men kul va de i alla fall tyckte jag!

090508

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej hej!

Alldeles snart är det middag, latdag har det varit idag. Tänkte ta en sväng in till Bracknell och handla en present till Shannon som fyller 8 år på söndag men eftersom det ösregnat hela dagen (slutade nyss) så valde jag att stanna hemma i min säng och läsa min bok, fixa naglar, rensa igenom saker osv. Men imorgon blir det i alla fall Bracknell med Sabrina, ska träffa Mary som skulle haft sin bebis för en vecka sen. Hoppas den inte kommer ut när vi ska dit haha.

Men ska ner och äta nu! Får skriva mer senare!
Puss

Min bror brottaren

Kategori:



Har ju missat alla brors brottar tävlingar och syrrans gymnastik tävlingar hittills i år men tur att Victors farsa la ut ett klipp när Billy vinner över Victor i finalen på Ostens Minnescup i Arboga. Billy är i blå trikå. Heja brorsan!

090507

Kategori: The Au-pair part of my life

God eftermiddag!

Kvällar har blivit data-tid har jag kommit fram till, eller oftast efter 8-tiden i alla fall. Vet inte varför det blivit så men orkar inte dra igång datorn för allt tar alltid sån tid när jag sätter mig här! Någon som orkade läsa igenom hela förra inlägget eller? Haha, nån ynka människa?

Vi har fått en ny lägenhet i Kumla C nu så slipper Kumlaby när jag kommer hem, 1 juli flyttar vi dit så jag kommer lite efter där men är perfekt för mig i alla fall för jag behöver rensa igenom min garderob och få ordning på mina grejer.

Annars idag har allt gått bra. Känns som om Wendy och jag kommit mycket närmare varandra de här senaste dagarna vilket är skönt, pratar om de mesta nu och de känns som om hon behöver att ha nån att bara snacka med nu eftersom det blev som det blev med Patrick. Han är då inte guds bästa barn har det kommit fram men nog inget som ska skrivas ut här.

Mamma sitter och letar lite resor från London till Grekland just nu så jag får lite semester jag med. Ska sätta igång och leta lite jag med så vi hittar nåt, börjar bli lite bråttom eftersom de e fullt på de flesta flygen..

Bilderna ligger nu ute på facebook förresten, ska lägga ut ett par stycken här ikväll tror jag, alla blir det inte i alla fall! :D

London med familjen

Kategori:

Nuså! Kommer att bli ett sjukt långt inlägg, fungerar på att dela upp det men får se hur det blir! Nu börjas det i alla fall! Cred åt den som orkar läsa igenom allt!

Torsdag:
Vaknade, tog barnen till skolan, tog ut hundarna och väckte Nathan och satte mig sen på bussen till Bracknell. Wendys lilla rosa resväska och min stora handväska fyllda med kläder, Ipoden och min bok i högsta hugg och satte mig sen på tåget in mot London.
Anlände runt 12 tiden och messade pappa och de sa att de skulle möta mig under den stora klockan så tog mig ditåt. När jag såg dom kom jag på mig själv att jag inte kunde sluta le! Det är inte förens jag träffade min familj igen som jag insåg hur mycket jag har saknat dom. Melina och Billy var de första som såg mig och kom emot mig, notera att jag inte kände igen Billy eftersom han hade precis färgat håret och växt lite till så trodde det var nån främling som kom gående. Men det blev massa kramade och mamma skulle filma såklart. Jag blev faktiskt intervjuad en snabbis av BBC News, de ville veta swine flu som går just nu skulle ha nån påverkan på kommande resor och om jag var orolig för att bli smittad. Vi tog en sväng runt stan och letade upp en buss där vi kunde köpa biljetter till Madame Tussauds och London Eye eftersom det är billgare där än på plats. Blev sen tunnelbanan till Tussauds, fota och "träffa" kändisar, bli skrämda nere i spökhuset och massa annat skoj. Tyvärr var det ett par avdelningar som var avstängda under tiden vi var där så missade nog ett par kändisar men men, det får bli nästa gång! Det var inte så skoj heller precis innan vi skulle in där för de skulle gå igenom väskorna. Jag hade min handväska med min plånbok, en bok och choklad i typ och pappa hade en stor ryggsäck fullproppad med saker men han bara öppnade pappas ryggsäck, kollade lite snabbt och sen fick han gå förbi. "Kommer gå fort" tänkte jag men när han kom till min väska så öppnade han varenda fack, kollade igenom min plånbok OCH bok. Vad skulle jag gömma där i liksom? Likadant me mammas väska som har typ 10 fack så vi hann bli skitförbannade på snubben som kolla igenom våra grejer mycket nogrannt. Fick faktiskt med mig en liten röd badanka hem därifrån som var målad som en engelskbuss, till min lilla anksamling hemma i Sverige såklart! Innan vi drog till Ealing där vi bodde på ett B&B (som förövrigt var jätte mysigt, bodde hos två konstnärer så deras tavlor hängde över allt) så tog vi en fika och sen en snabbis in på Primark såklart där det shoppades lite innan det stängdes. Då sa mamma att det var inte så konstigt att jag handlade mycket därifrån eftersom de va så billigt, precis det jag menar! Vi gick till vårat lilla boende sen, satt och prata ett tag och la oss sen runt tio tiden. Då sa jag till Melina: Så här tidigt har du inte gått och lagt dig på ett bra tag va? Haha, vi e ett par nattugglor i min familj vi!

Fredag:
Blev väckta av mamma runt 8-tiden, vårat rum såg ut som ett bomb-nedslag. Så blir det när jag och Melina delar rum, Filippa sov med oss med såklart men hon är lite duktigare på att hålla reda på sina grejer än oss. Men det blev dusch och frukost och sen dra oss in mot London igen för att åka London Eye. Så vi ställde oss i kön me biljetterna, när vi kom fram fick vi höra att man skulle byta ut de biljetterna vi hade mot andra inne i byggnaden intill, så stå i ny kö, få andra biljetter och under den tiden hann kön till London Eye blivit jätte lång så ställa sig i kö igen och vänta. Men vi är ju rätt lättroade och sen hade vi ju en hel del att prata om eftersom vi inte setts på 4 månader. Väl framme i alla fall, upp och runt, fotade massor och vi hade rätt sån tur med vädret för det var inte allt för solig heller utan helt perfekt. Efter det blev det en sväng in på Movieum, rätt intressant egentligen men de va lite halvsegt sen fick man knappt fotografera nånstans men de struntade vi i ibland. Haha. Sen hade pappa hört talas om att det fanns nåt museum eller vad man ska kalla det med Guiness Worlds Rekord grejer i så vi sprang omkring lite överallt och letade tills jag sa: Men är det inte där inne då? Ripleys Belive it or not! Vi gick in och kollade där och visst hade jag rätt. Men oj så skojigt det var där inne! Massor av galna saker att titta på. Måste säga att hela min familj på sex personer vägde 20 kilo mindre än världens tyngsta människa som väger/vägde 486 kg eller vad det var. Massa annat skoj fanns det också som ni kan se på bilderna sen när jag fått ut dom. Efter det så var det tillbaka till Ealing som gällde och mer Primark shoppade. De kom hem med varsina stora kassar måste jag säga! Sen var det sova som gällde! Dödströtta efter en fullspäckad dag!

Lördag:
Uppe igen runt 8-tiden, dusch och frukost som dagen innan och sen in till London igen. Detta skulle vara våran shopping dag så försökte dra in så fort som möjligt så vi var inne när affärerna precis öppnade och de inte var så mycket folk där. Efter en timma ungefär var det fullsmockat på Primark men jag fick med mig två par skor, lite accessoarer, en ny scarf och lite nya underkläder. Kan inte ens räkna upp vad de andra fick med sig! Pappa och Billy var dock inte med utan de besökte ett fartyg som låg precis bredvid London Bridge, MS Belgrad om jag inte minns fel? Hur som helst gick vi tjejer vidare, hittade en snygg tröja och lack leggins från New Look, sen tog vi en fika på Starbucks såklart, vidare in på River Island där jag hittade massa snygga jeans leggins, har aldrig varit inne i affären innan men from nu ska jag alltid ta en titt där inne! Super snygga kläder! Sen skulle vi åka mot Bank för att möta upp pappa och Billy för de ville se London Brigde. Där hittade vi en rolig snubbe som var utklädd till.. ja vad ska man kalla det.. död? zombie? what ever.. och jobbade som inkastare till London Dungeon, nåt spökställe dära. Men han tyckte det var kul att vi var från Sverige så det blev allt en bild på oss med! Pappa och Billy hade hittat en marknad med i en gränd så vi gick där och smakade på ost, choklad, bröd och det som fanns att bjudas på! Sen blev det såklart Fish n' chips, riktigt gott var det och mätt blev man på det även fast jag och Filippa delade på en. Ja vad hände sen? Skulle ju gått och sett London Brigde men tänkte att eftersom vi skulle ta massa andra sevärdigheter på söndagen så lämnade vi bron till den dagen med. Så hemåt tog vi oss, åt italiensk mat på nån dålig resturant och gick hem hungriga och åt godis. Sen blev det sova!

Söndag:
Upp igen, frukost såklart och på med kläder och in till London igen. Idag bestämde vi oss för att se resten av London som vi inte hunnit med innan så det blev att gå runt en sväng på Oxford Street och Regent street, ganska lugnt eftersom att affärerna inte öppnar förens 12söndagarna. Gick en sväng runt Soho, Carnaby och hoppade sen på en turistbuss och fick guidad tur runt Londons alla hörn och gator. Hoppade av vid St. Pauls Cathedral och var inne där en liten stund, sen blev det lunch och hoppade sen på turistbussen igen. Vi åkte runt, runt, runt överallt och tänkte, men varför inte ta en runda till? Vi åker ju faktiskt gratis i 24 timmar, men när vi trodde att vi var klara med en runda visade det sig att vi inte ens var halvvägs så tredje gången vi passerade Hyde Park hoppade vi av och skulle gå igenom där lite. Gick igenomSpeakers corner där alla som har något att säga får ställa sig upp och uttrycka sina tankar. Jag blev förföljd av massa läskiga killar och gick och sa "hello beautiful" och tog tag i mig osv och jag är livrädd för sånt så sprang till mamma och pappa för att bli räddad från de läskiga typerna. Ja, efter att ha vandrat omkring tog vi en fika och pappa, Billy och Filippa åkte hem lite tidigare än mig, mamma och Melina för vi ville gå en stund till på gatorna innan de stängde alla affärer igen. Men vi tog oss hem så småning om och tog en sväng runt i Ealing och kollade lite där vad som fanns egentligen. Hittade en noodlebar där vi ville äta middag så ringde in resten av familjen och det blev sista middagen hela familjen samlad för ett par månader framöver i alla fall. Nudlar med seafood, hur gott är inte det?! :D Efter det så bar det hem till B&B igen. packa ihop väskorna så det var klart till dagen därpå och la oss sen utmattade efter dagen.

Måndag:
Mamma panik väckte oss vid 7 för hon upptäckte att flyget lyfte vid 11 och inte vid kvart över 1 som hon trott under hela tiden. Så stressa upp, packa det sista, äta frukost och sätta oss på tunnelbanan. Jag gick av typ tre stationen innan dom eftersom jag skulle vidare till Waterloo och sen till Bracknell så det blev att ta farväl på tunnelbanan.

Men har haft ett par underbara dagar med familjen. Saknar deras humor och mammas virrighet, Billys och Melinas smågräl, Filippas intelligens och pappas trygghet. Men snart är jag hemma igen och då är allt som vanligt igen! :D

090506

Kategori: The Au-pair part of my life

God kväll!

Ja vad finns att skriva om idag? Uppe vid 9, frukost, ute me hundarna, göra lite hushållsarbete, försöka att hålla Cody glad, hämta Aidan, göra lunch sen var det rätt lugnt efter det. Wendy tog Cody till doktorn idag med och de konstaterade att han hade inflamerad hals och sen ont i munnen såklart pga hans tänder som växer ut just nu. Men fick hem mer medicin, ringde upp Zoey som ringde upp sin mamma så de sista dagarna nu så kommer Cody sova hos henne. Äntligen får vi lite sömn här, speciellt Wendy!

Men ska försöka att få ut resten av bilderna nu på facebook innan lilla syster tröttnar på att jag är så seg! :D
Kanske blir lite Andra Avenyn sen, vem vet :)

Puss puss!

090505

Kategori: The Au-pair part of my life

God kväll bloggen.

Idag har varit en full-rulle dag. Vaknade vid 9-tiden, Wendy tog barnen till skolan eftersom hon endå var uppe med Cody. Som ni vet har han varit en "pain-in-the-butt" hela dagen och stackars Wendy håller på att bryta samman.
Min förkylning/hosta börjar i alla fall att gå över nu så ska nog se till att bli frisk nu så snart som möjligt!
Finns egentligen inget intressant att skriva just nu, ska lägga upp lite bilder på facebook från helgen tänkte jag, men vi får se hur det går.

Sen ska jag sova, blir nog ganska snart för min huvudvärk håller på att döda mig och mina ögon slå ihop. Ja, jag får ju inte glömma öronpropparna...

Men natti på dig!

Tre timmars gråt

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag har Cody gråtit hela dagen och vi vet inte vad vi ska ta oss till. Han åt sin frukost, lunch och middag, drack sin mjölk men sova vill han absolut inte. Sätter man ner honom börjar han stortjuta, bär man honom är det bra ett tag sen börjar han gråta igen. Förstår att Wendy tycker det är jätte jobbigt för det är ju som hon säger förväntat att vara en "rolig vecka" men just nu vill hon bara ringa Daniel och be dom komma hem från sin semester och hämta lillen. Nu har han gråtit sedan 18-tiden, ständigt! Inte ett enda uppehåll. Dessutom är han rätt varm med men vi har gett honom medicin och allt vad som nu behövs. Lyckades få honom att somna för tio minuter sen ungefär, men doktorn sa att om Cody vaknar upp igen i natt så skulle vi ringa dit och ta dit honom. Han måste ju vara sjuk för det här är inte normalt beteende.

Han är nio månader och han inte ens sitta upp själv, han kan inte krypa och verkar frustrerad hela tiden eftersom han inte kan göra någonting. Vad ska man då ta sig till?

Tjuvtitt

Kategori: The Au-pair part of my life



Haha ja, bilden talar för sig själv! :D

Ska försöka lägga ut så mycket bilder som möjligt på min bilddagbok och facebook, beroende på hur länge mitt tålamod håller. Sen ska jag även skriva ut vad vi har hittat på under helgen, men allt det blir imorgon för nu ska jag sova.

Natti natt!

Stackars Wendy

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag brast det för stackars Wendy efter att jag hade kommit hem. Hon har det då inte lätt. Medan jag stod där och krama om henne och hennes tårar rann ner för kinderna kom de fram att hon tyckte att hon var en dålig mor och mormor (sitter ju barnvakt åt Cody en vecka eftersom Daniel och Zoey är iväg på annat) och att hon inte har något tålamod och inte tycker om barn osv. Sen håller Patrick på och klagar på att hon är trött och stressad hela tiden medans han kommer hit och ska fixa lite grejer som inte Wendy kan och det enda han gör är att sova och äta här ungefär. Så nu ska hon minsann strunta i honom eftersom det alltid är hon som springer efter honom.

Ja, hon har det inte så lätt att få ihop allting egentligen.

Tillbaka igen från London

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan bloggen!

Nu är jag hemma i Bracknell igen, helt slut efter helgens bravader! Men så skojigt vi har haft det då, skönt att få träffa hela galna familjen igen. Har allt saknat dom. :))

Ligger just nu i sängen och äter lösgodis (mamma va ju så söt och köpte med sig från SWE, färskt lösgodis, mmhh) och ska alldeles strax sätta på Mamma Mia DVDn som de tog med sig. Mina småsyskon var med i en musikal i skolan som jag såklart missade, men det spelades in så jag med kunde få se det :)

Ska skriva ut vad som hände under helgen sen senare tror jag, kommer bli massor... Men kan säga så mycket att vi har sett HELA London nu i alla fall! :)

Puss puss