I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Ändringar

Kategori: The Au-pair part of my life

Som vanligt så blir det aldrig som jag och Sabrina planerar men vi drog inte till London eller Reading idag iaf :) Jag handlade först ett par joggingbyxor och tre linnen inne på peacocks för måste ha lite att träna i när vi sätter av till gymmet! Sen så tänkte vi leta upp de dära gymme jag berättade om men det hittade vi inte så vi bestämde oss för att åka till Lesiure Centre och fråga hur mycket de kostade. Så nu tänker jag tigga lite pengar av mamma  ;) För de har månads-kort som kostar £60 och då får man gymma hur mycket man vill, vara med på vilken träningskurs man vill (utom badminton och squash), fri tillgång till pool och spa. Och om man beställer tre-månaders kort så kostar det £160. Kan vi dela 50/50 kanske? (A) Jag får ju trotts allt träna hur mycket jag vill i tre månader och jag har kvällar och helger ledigt så kan ju träna varje dag faktiskt :)

Nu ska jag göra lite middag, verkar inte som om någon har varit hemma sen jag åkte iväg idag. Fast iofs, Wendy är väl hos Patrick och Nathan me sina vänner :p

090228

Kategori: The Au-pair part of my life

Sista dagen av februari sen är det mars! Det går ju superfort här..
Lite ändrade planer blev det idag. Jag och Sabrina ska snart in till Bracknell och kolla upp ett gym dära som ska vara bra så vi kan börja gymma lite granna! :) Sen blir det iaf skridskor, wiho!

Sent inlägg

Kategori: The Au-pair part of my life

Här är klockan "bara" 00. 30 och hemma i kalla Sverige när den halv två men ska nog ta och lägga mig nu iaf. Ska unna mig lite sovmorgon med sen ska jag och Sabrina ut på tre timmars promenad till en annan park och kanske kanske åka skridskor i en anläggning senare imrn! Åh va kul de skulle vara!

Har legat i sängen nu ett tag och kollat klart på hela säsong 1 av Pushing Daisies, jätte söt serie! Tidigare så satt jag nere med Wendy och Jackie och skratta och hade oss, de skulle ut och tog sig ett par glas här först innan de skulle ut så jag fick lite sällskap. :)

Men nu är det nattinatt!

Vår

Kategori: The Au-pair part of my life



Men herregud, låter jag verkligen sådär när jag pratar?

På G till skolan

Kategori: The Au-pair part of my life


Ja, så här glad blir man när man ska till skolan och det är varmt och soligt ute!

Nu ska jag ut och sätta mig i solen me min bok, har nu städat klart heela huset :) (duktiga mig)

Aidans eyebrows!

Kategori: The Au-pair part of my life


Aidan försöker göra likadant med sina ögonbryn som på Diary Milk reklamen. :p

NU är det iaf godnatt!

Vår-väder

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag var det cykel, spark och rockring som gällde! Även lite fotboll ;)








Och så fort de blir ännu bättre väder ska vi lära dig cykla utan stödhjulen Aidan!

Ne, natti natt!

090226

Kategori: The Au-pair part of my life

Vaknade halv 6 av att Aidan knackade på dörren och ville ha sitt the. Eh va? Du ska inte vara vaken före sju! Så skickade honom i säng igen, en halv timma senare knacka han på igen, så samma visa, tillbaka till sängen. Sen så kom Shannon och då gav jag upp, halv 7 gick jag ner och fixade the sen gick jag upp och la mig igen!

Efter att ha lämnat barnen i skolan så tog jag och Sabrina en snabbtur till Bracknell och jag skulle försöka föra över pengar till Jennica med mindre framgång. Gick inte alls så vi får lösa de på annat sätt! Jag bestämde mig för att handla hem lite "nyttigare" mat till mig själv så blev att jag spendera pengar på linser, couscous, frukt och grönt och hittade även en lite förpackning med sushi som jag hade till lunch idag. Yummie!

Men nu ska jag och Aidan kolla på dära barnen som "viftar" på ögonbrynen :p Hihihi

090225

Kategori: The Au-pair part of my life

Hoppsan där, har visst inte bloggat något på hela dagen, och jag som brukar vara så duktig på att uppdatera!

Dagen har väl varit som de flesta, vakna, ge barnen deras the, klä på sig, klä på barn, frukost, skola, hem & städa, hämta Aidan, lunch, leka, hämta Shannon, leka och sen kom Wendy hem och tog över.

Haha jo förresten. Shannon skulle ha skol-lunch idag (har annars sin lunch-box eftersom de måste betala för maten i skolan) och Wendy skulle ha gett henne pengar igår till dagens lunch men hade glömt det, vilket inte jag visste om. Så 5 minuter innan vi ska gå frågar jag Shannon:
Jag: Har du pengarna till lunchen nu?
Shannon: Nej
Jag: Nehe, vad har du gjort av dom då?
Shannon: Jag vet inte var de är nånstans

Så vi försökte få tag i Wendy som inte svarade och det slutade med att jag sa att hon fick ta sina egna pengar och hennes mamma skulle betala henne sen när hon kom men, varpå Shannon börjar stortjuta för hon ville inte ta sina egna pengar. Då kommer Aidan snäll som han är och säger att hon kan få låna hans pengar. De slutade med att hon fick pengar av mig och gick och tjurade. Fast jag fick minsann puss och kram innan hon gick in i skolan. :)

Ja, vad har mer hänt idag? Aidan cyklade till skolan när vi hämtade Shannon, eftersom vädret är så bra här kan vi nu cykla ;) Hm.. Ja Wendy trampa snett me sin fot så nu är den ännu mera svullen än innan.. Ja, Aidan hade sönder en av sina låneböcker idag med så den ska betalas imorgon..

Mer var det nog inte. Kollade precis på Waterloo Road, och nu ska jag krypa ner i sängen för att kolla på Andra Avenyn sen ska det sovas!

Nattinatt

Succé

Kategori: The Au-pair part of my life

Kan ju säga att semlorna gick hem hos Wendy och Shannon. Aidan har fortfarande inte smakat men han tycker inte om så mycket alls om jag tänker efter.

Hur som helst så visste igen om detta så smsade Wendy tidigare idag där det stod " I got a swedish surprise for you when you get home!" och hon gick på där på jobbet och de skojade om att jag hade fixat dit nån svensk hunk, vilket fallet tyvärr nu inte var ;)
Så eftersom hon gillade de så mkt fick jag fixa fyra till henne som hon skulle ha med sig till jobbet imorgon så de kunde få smaka lite. Ja, svensk tradition är den bästa! Haha

Men nu vill Shannon att jag ska vara social med henne, ska ändå ner och kolla på Corrie och EastEnders nu kl 7 så får väl följa med henne :)

090224

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag är det fettisdag (även pancakeday) och jag har kämpat och slitit hela förmiddagen och baka semlor, gjort egen mandelmassa och vispat grädde. FÖR HAND! Var jätte lyckligt imorse när jag städade ur ett skåp och trodde att jag hitta en elvisp, men det var det såklart inte.

Försökte att tvinga i Aidan en semla nyss, med mindre framgång :p
Får se vad Shannon säger sen när hon kommer hem, gjorde inte mer än 6 semlor iaf.

Och ikväll blir det pannkakor (som Wendy tycker e samma sak som "pudding".) Ja men vi äter minsann inte hamburgare och pommes var och varannan dag:p

Men nu ska jag sätta mig ner med Aidan, han kollar på en DVD från 2005, tror det är när Wendy fyllde år eller nåt, och jag ska sätta mig me min bok; Jack and Jill :)

Natti natti

Kategori: The Au-pair part of my life



Avslutar kvällen med ett "High School Musical-skutt" och kryper ner i sängen för att säga godnatt.

Baby-Cody och Daniel var förbi en sväng tidigare idag. 
Daniel: Vad har du gjort i veckan?
Jag: Haha, sofit och tagit det lugnt!
Daniel: Fy vad lat! Var du inte ute nåt?
Jag: Vem skulle jag gå ut med? Nathan och hamna i trubbel me polisen?
Daniel: Nej klart.. Men du hade ju kunnat ringa mig och gå ut med mig och mina vänner!
Jag: Jag är inte ens 18
Daniel: Nejmen de är inte så nogranna med det

Jamen tack att jag får veta det veckan efter lovet! Men då ska det allt ut och partas nån helg ska jag lova!

Ja juste, surprise surprise! Shannon hade inte ont i magen! Jesus! ;)

Ne godnatt! :)

Pancakeday vs. Semeldagen

Kategori: The Au-pair part of my life


VS


Ja nu har vi kommit till dagens i-landsproblem nämnligen fettisdagen, eller här i England kallad "pancakeday".

Det säger det mesta för hemma i Sverige äter vi minsann semlor, men här äter de pannkakor. Och jag har redan varit iväg och köpt ingredisenser (som jag tidigare insåg att jag kommer få blanda ihop för hand för Wendy äger varken matbredare eller elvisp) så de blir misann fettisdag x 2 hos oss imorgon!

Ont här och där

Kategori: The Au-pair part of my life

Skolan har inte ringt om Shannon så förmodligen så är hennes mage bra nu. Runt 11 tiden så kilade Wendy in genom dörren. Hon hade fått åka hem från jobbet för hennes fot gör så ont att hon gråter, just nu är hon hos doktorn och kollar upp den. Hon har inte sovit på hela natten heller pga den. Jag vet vad hon menar!

Nu ska jag och Aidan fortsätta med våra pussel.. Han har slitit fram alla pussel han hittade!

090223

Kategori: The Au-pair part of my life

Uppe 7 imorse och Shannon började med sitt "my belly hurt" som hon satte igång med igår. Jag tror det är mer "jag-har-haft-jätte-kul-under-lovet-dags-att-bli-sjuk-så-jag-slipper-skolan-ett-par-dagar-till" -sjukan. För efter att jag tvingat upp henne ur sängen, fått på henne kläder och ätit frukost (även ringt till Wendy för Shan ville prata med henne) så var hon pigg igen. Stutsade omkring som vanligt som om ingenting hade hänt, sen vissa stunder kom hon på igen att hon faktiskt hade ont i magen och oj:ade sig lite. När de va som mest rus här hemma sa jag; jahadu, det verkar inte som om din mage gör ont längre? Då svarade hon; Jo men bara när jag böjer mig ner! Där tyckte hon allt att hon var fyndig ;)

Men nu ska jag dammsuga och sätta igång med att stryka kläder. Inte nådigt med tvätt som kom hem med de där två!

Mormor

Kategori: The Au-pair part of my life

Det går inte att kommentera till din blogg. Bara så du vet! Synd att det krånglar sig, men du kan alltid skaffa en ny här på http://blogg.se/


:)

A walk in the park

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag var jag och Sabrina på lån-promenad på tre timmar.
Så nu blire massa bilder!




Ni kör på fel sida av vägen!


Ja vi har iaf vår och kunde gå omkring i t-shirt utan att frysa.
Men nu ska jag sova för har två barn att ta hand om imorgon.
Och göra semlor med såklart!

Godnatt!

090222

Kategori: The Au-pair part of my life

Sitter nu i sängen, en kopp kaffe står på hyllan bredvid och boken ligger vid mina fötter. Vaknade för kanske en halvtimma sen och har slängt i mig en frukost som består av mjölk, flingor, torkade aprikoser och russin. Ja och en banan till det med såklart.

Så nu ska jag ta min bok, krypa upp i sängen och dricka kaffe och njuta av de sista timmarna jag e "ensam hemma".

Ja och förresten! SENASTE NYTT!

Hanna och Philip har gjort slut,
för Philip har hittat en anna tjej nu

Sen så har Sussi, en vän i Örebro vunnit 1 000 000 krTriss.
Plötsligt händer det! Fy tusan, grattis gumman!

Långt hår

Kategori:



Idag va jag happy för jag insåg att mitt hår börjar bli ganska långt :)

Promenad

Kategori: The Au-pair part of my life






Sen när jag kom hem efter våran promenix så satte jag mig i solen i trädgården och läste lite ur min nya bok, Jack and Jill.

Medans ni har snö, har våren äntligen kommit till England. Hihi!

090221

Kategori: The Au-pair part of my life

Måste erkänna att jag låg och grisade mig till tolv idag. Det e så skönt att kunna vakna upp utan att känna press på att stiga upp ur sängen och sen långsamt falla tillbaka i sömnen och drömma lite sött. Fast jag drömmer bara konstiga drömmar. Typ att jag skulle bada mitt i vintern och liknande.

Det e super fint väder idag med, riktigt vårväder! Solen skiner, fåglarna kvittrar, de e torr mark och de blåser lite kalla vårvindar. Blir nog en långpromis me hundarna idag med. De har blivit så bortskämda med att gå ut sen jag kom hit för Wedndy tog bara ut dom runt kvarterat. Jag är ute minst en halv timma + att vi leker lite i parken. Men det är ju kul! :D Så fort det blir ljusare ute på kvällarna ska jag ta en sväng då med :)


Men nu ska jag ta en snabbdusch sen ska jag ut me vovvarna och sen ska jag handla semel-ingredienser!

Puss puss

Näsblod

Kategori: The Au-pair part of my life

Det händer inte ofta men just nu sitter jag med en pappersbit i näsan för helt plötsligt bestämde den sig för att blöda lite.. helt utan anledning! Så har lite fina blodprickar på heltäckningsmattan nu, bra jobbat!

Annars har det varit en jätte fin dag, var ute två timmar med hundarna och lekte i parken. Dammsög överallt och skura golv. Konsigt att det kan vara så tråkigt att städa hemma och här städar jag varannandag, ibland varje utan att klaga.. Kan kanske bero på betalningen. ;)

Wendy ligger just nu och sover, hon kom hem runt 3 och ska iväg 7 igen och jobba. Ja, så är det när allt cirkulerar runt pengar här i världen.

Nu ska jag stryka lite och plocka ur diskmaskinen I think.
:)

Fettisdagen

Kategori:

Kom på att de faktiskt inte firar fettisdagen här i England eftersom det är en svensktradition, smart tänkt av mig. Och jag är jätte sugen på semlor, förra året fick jag en liten tårtbit bara! Så därför har jag nu tagit fram ett recept, skrivit ner allting som behövs så på tisdag ska jag och Aidan göra semlor har jag bestämt. Måste dock ner och kolla så vi har alla ingredienser annars får jag ta en snabbis till Londis imorgon eller på måndag och handla det sista. Men hon lär ju ha de mesta hemma tycker jag?

Bara för att jag kommer från en familj där vi jämt och ständigt bakar ;)
Aja, hoppas de kommer gilla semlorna sen! :D

Puss puss

Böcker

Kategori: The Au-pair part of my life

Wendy kom precis in med en bunt med böcker till mig. 6 stycken tror jag det var.. eller 5. Aja hur som helst så blir det massa läsande på engelska, super bra för tränar upp den samtidigt och ökar ordförådet.

Dagen i sig har varit rätt lugn. Sov jätte bra i natt så pigg var jag iaf imorse! Blev en snabbtur med hundarna för det regnade ute. Sen har jag bara suttit inne, dammsög och sen kom Wendy hem. Jennica och Erika har iaf bokat biljetterna nu och jag har bokat vandrarhemmet så nu är det bara att vänta tills den 9e april kommer! :D

Spelar just nu röj-flagg på msn med Sabrina. Var ett tag sen man spelade men klassar ut henne lätt! ;)

Puss och godnatt folket :*

Schulman in my heart!

Kategori:



Haha ja vad ska man säga.

Gång på gång överträffar de sig själva, här med att i 11 episoder stalka Börje Salming.
Mer klipp finns på http://1000apor.se , under TV - Börje Salming

(Favorit-delen är såklart när Calle bryter ihop, skadeglädjen är den enda sanna glädjen!)

Diary Milk Advert

Kategori:



Jag och Shannon håller på att kissa på oss av skratt varenda gång vi ser den här reklamen! :D:D:D

Ändrade planer

Kategori:

Eftersom vissa (!) är otroligt sega på att boka biljetterna till flyget så de hunnit bli skyhöga så kommer inte Jennica och Erika förens 9 april. Men de gör inge för de kommer fortfarande :D <3

Brittiska

Kategori: The Au-pair part of my life

Ja jag vet det låter jätte weird men jag har lärt mig så otroligt mycket engelska sen jag kom hit!
Men förstår fortfarande inte hälften när jag pratar me Daniel, Nathan eller Patrick för de mumlar för mycket. Och när jag säger till dem att de mumlar säger de åt mig att rensa öronen. Bara för att vi lära oss riktig, proper engelska i skolan! :O

Sov jätte oroligt inatt, vaknade hela tiden upp, super jobbigt. Gick upp runt 10 iaf, åt frukost, fixade runt lite i huset, var ute med hundarna på långpromenad och nu kom jag just ut från duschen. Tror Nathan vaknade precis nu med. Klockan är ju bara halv 3!

Ska dra en snabbis till Londis och köpa lite nyttigt "godis" som russin, aprikoser, nötter oså. Saknar det :p Ja, jag saknar våra "onyttighetsrutiner". Chips på fredag och lördagsgodis. Skulle nog inte fungera hära tror jag eftersom de är vana vid all skräpmat de får.

Men nu ska jag till Londis och handla!
Puss puss :*

Dancing

Kategori: The Au-pair part of my life



Mitt rum och spegeln här inne är otroligt populärt lek-ställe :)

Patricks födelsedag

Kategori: The Au-pair part of my life



Notera att när Shannon säger "Come" kommer alla med förutom Patrick som det var riktat till ;)
Och hon skulle egentligen dansat som på filmen ovan detta inlägget ;)

Kaffe kaffe kaffe

Kategori: The Au-pair part of my life

Chilli con carne och ris blev det till middag för min del. Just nu sitter jag och dricker kaffe och laddar upp bilder på facebook och filmsnuttar på youtube som jag sen ska fixa hit tänkte jag. Men det går ju otroligt långsamt. Skit samma.

Jag vill också till Boda Borg! :o Var ju super länge sen jag var där! :D

Blandade bilder

Kategori: The Au-pair part of my life


Aidan "Denise look! I'm standing on one foot!"



Denise "Someone needs to wash his mouth and go to bed early today I think"
Aidan "I'm not tired"
(30 minuter senare)
Aidan "Zzzzzz"



Wendy "Blow out the candle"
Patrick "Okay" (blåser)
Wendy "Aw I missed! We have to light them again"




Wendy "If you don't want what's inside, I'll have it!"
Patrick "?"




Cody, Wendy, Aidan and Shannon

Photoshop-skills

Kategori:


Ni måste ju erkänna att jag är rätt duktig för att vara nybörjare när det gäller Photoshop.

Hur många "retuscheringar" ser du? ;)

Tisdag

Kategori: The Au-pair part of my life

Väcktes imorse av att Nathans väckarklocka ringde, jag som trodde jag skulle få sovmorgon! Har bara städat och varit ute en timma me vovvarna idag. Kom precis ut ur duschen. Älskar mitt nya shampoo från John Freidas collection, får så underbart mjukt och fint hår av det. :)

Ja jag duschade med en spindel idag med förresten. Helt ovetande ställde jag mig i duschen , drog för draperiet och igång me vattnet. Sen vänder jag mig om och ser en sån där jätte fin och gullig hus-spindel klättra upp för draperiet och det blev en riktigt surprise för mig som lyckades skrika till. Vilket ledde till att Nathan knacka på dörren och undra om jag var okej. Ja de va ju bara en spindel.. Han fick sig ett gott skratt iaf!

Men nu ska jag fortsätta med städningen, har gjort en planering för de här dagarna med både städningen och maten så allt ska nog fungera riktigt bra :)

Puss puss :*

Skit msn!

Kategori:

För jag bestämde mig för att uppdatera min msn live messenger till beta och nu kommer jag inte in på msn alls och jag kan inte heller få tillbaka min gamla version!

AHHRGG!!!

Men eftersom jag är världens grymaste människa så fixade jag det!
Puss godnatt :*

Ledig vecka

Kategori: The Au-pair part of my life

Efter att vi sjungt och ätit tårta så åkte Wendy och Patrick + barn iväg till resturant. Förstår helt att hon inte ville betala för mig för de va mig en dyr jävel så jag stannade hemma och gjorde mig egen middag istället.

Daniel och Cody kom förbi så jag och Wendy fick bada och leka lite med bebisen. Han är ju för söt! :D


Hur som helst har jag haft barnen hela dagen, har inte hunnit med mycket alls vi va ute på en promenad en stund annars har vi bara suttit inne och läst ur Beatrix Potter. Åh jag kommer ihåg de gamla filmerna! Shanon fick hela samlingen av morfar. Ska sno boken nåndag och läsa den, Peter Rabbit och alla dom :D


John var precis förbi och plockade upp barnen och deras halv storesyster Nicole var med på 16 år (anorektier varning på henne!). Såg ut som Shannon fast lika lång som mig. Men inga fördomar för det! ;)

Ska nu bara sitta och ta det lugnt och planera veckan. Är dö slut efter att hålla koll på dom två från 7 - 19. Förstår inte hur du klarade av fyra idioter samtidigt mamma!!

Men ni får ha de så bra,
Puss :*

Födelsedagsfest

Kategori: The Au-pair part of my life

Ska alldeles snart ner med Shannon och hon ska dansa lite inför Patrick,. Sen blire fest ^^ :D

Jag trodde det var måndag

Kategori: The Au-pair part of my life

Imorse vaknade jag av att det knackade på dörren. Kollade till kl och såg att den inte var mer än 7.10 och svarade till knackningen med ett "yes?" De va minsann lilltjejen (som förövrigt sitter i mitt knä just nu) som ville ha the. Eh.. okej? Gå och säg till din mamma, jag e ledig idag lyckades jag få fram innan jag vände mig om och somnade om.

Tror att Patrick och Wendy fortfarande ligger och drar sig i sängen, Aidan står bredvid mig, eller kan sköt precis igen min dörr så hårt att deras alla saker från hyllan ramlade ner. Bra gjort lilleman ;)

Får se vad som händer idag, kommer nog bara ta de lugnt skulle jag gissa på. Hela veckan kommer att vara lugn eftersom barnen åker till pappa John redan på måndag kvällen och Wendy kommer jobba hela tiden. Men hon sa att de hade studentkvällar på pubarna under veckan så får väl se om jag tar mig ut :)

Puss puss : *

Boka hotell?

Kategori:

Jag ska boka hotell till mig, Jennica och Erika men nu är de så att jag vet inte om man måste vara 18 år för att kunna boka. Ringde til hotels.se (därifrån jag tänkte boka hotell) och frågade hur det egentligen låg till och hon sa att de flesta hotell har 18 eller 21 års gräns men hon tyckte att jag skulle kontakta hotellet. Så jag surfa runt lite efter telenr till hotellet men för att få de måste jag betala £4.. Ehh?

Hjälp mig..  Blir galen för behöver hotell nunununununuuuu

Alla <3-s dag

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag är det alla hjärtans dag men eftersom vi aldrig har firat den är de som vilken annan dag som helst egentligen.

Var uppe nio imorse och drog till Bracknell med Sabrina runt 11 tiden. Bestämde oss för att åka till Reading eftersom det var väldigt fint väder idag. Fick ett par mörkblå jeans köpt för bara £8, hur bra är inte det liksom? Köpte även ett Valentine-card till småttingarna för imorse när jag vaknade så låg de en lapp på golvet där det stod "To Denise. Happy Valentines Day, Love from two people ......." De är så söta :p

Ungarna + Wendy och Patrick åkte precis till Wendys pappa. Shannon tyckte att jag skulle följa med men Wendy sa att de kommer bli skittråkigt för det finns absolut inget att göra eller någon att prata med. Dessutom är jag sjukt trött så ska läsa lite ur min bok och ta de lugnt bara. Behöver slappna av lite nu medans jag kan :)

Bästa vänner

Kategori: The Au-pair part of my life

Badade och tvätta håret på småbarnen idag.
Sen började de bråka och skvätta vatten och då sa jag att om de inte slutar får de inte bada mera. Shannon var duktigt och slutade faktiskt (förvånade mig) men Aidan fortsatte så sa åt honom att gå ur badet. Men det ville han inte, så jag bar ut honom varpå han börjar stört-tjuta (notera att han höll på att somna under middagen för han va så trött) och lägger sig på mattan i rummet och tjurar. Inte ens mamma Wendy fick röra honom! Så han va jätte ovän med mig i 30 minuter och ville inte ha mig i närheten! Sen så fick han ett litet paket chips, lite juice, läste hans biblioteksbok och slutade med att han sen satt uppkrypen i mitt knä igen. Så nu är vi bästisar igen ;)

Lite humörs-svängningar de har! :D

Städ-dag

Kategori: The Au-pair part of my life

Hade hela dagen planerad så jag skulle hinna med mina bits and bobs men eftersom barnens lov började redan idag så blev allt helt omsnurrat. Tänkte; Ah, sovmorgon till nio! Men räknade inte med att John skulle tappa sin ring natten innan nånstans i våran trädgård så 7 på morgonen ringde han för att höra om vi hittat den.. Jag har inte ens vaknat? Och han sa att han skulle ringa upp senare vilket antagligen betydde om 8 minuter då han ringde igen. Så jag och barnen var ute halv 8 och letade efter hans ring och efter det kunde ingen somna om så våran (min) städdag började rätt tidigt. Har tvätta fönster, dammat, skurat, dammsugit om och om igen så nu skiner det nästan!

Var ute en snabbis till parken me bus-hundarna med och Holly blev såklart super geggig så fick skölja av henne och dammsuga hallen IGEN..

Fredag den 13 idag och de enda vi råkat ut för är Shannon som lyckades ha sönder två glas när hon skulle hjälpa mig diska.. Annars har allt gått excellent!

Corrie is next up!
Och jätte trevligt att få prata lite svenska med Henrike och Schnitzel idag! Extra puss på er!

Holiday

Kategori: The Au-pair part of my life

För imorgon har de ingen skola vilket betyder sovmorgon, vilket betyder att de kommer vara hemma under min "städ-dag", vilket betyder att de kommer sättas i arbete! Och det tyckte Wendy var bra, haha!

Hjälpte henne idag lite me mina data-skills(?) och ska rensa hennes dator imrn, radera onödiga program och spel osv så den går snabbare. Trögare dator finns det inte!

Håller även på att ladda hem Power-Yoga programmet så jag kan komma igång med det med och tvinga Wendy till det med (lova henne att tvinga henne att träna) och det är alldeles utmärkt att de har heltäckningsmattor, behöver ingen yoga-matta då! HAH!


Men nu är de natti natti.

Torsdag

Kategori: The Au-pair part of my life

Just nu sitter lilleman i mitt knä och vill att jag ska spela vilket jag med ska alldeles snart. Var ute en sväng imorse med hundarna. Iskallt var de så var skönt att komma hem till ett varmt hus och ta en varmdusch innan jag satte igång med sysslorna.

Är jätte peppad och längtar tills ´Jennica och Erika kommer hit! Måste leta upp nåt bra hotell dock, ska prata me Wendy om det sen ikväll när hon kommer hem. Sen dessutom ska Hanna ringa mig för vi ska prata gossip ;)

Pusss

Första besökande..

Kategori: The Au-pair part of my life

..är Jennica och Erika!
De planerar att komma den sista helgen i mars, ska hyra hotell tillsammans med dom i London och sjukt kul ska vi ha!

Men dags att sova :)
Puss : *

Buääähh

Kategori: The Au-pair part of my life

Så här kan det gå till en onsdags-kväll när det bråkas om datorn.:)

Aidan: It's my turn now
Shannon: Yeah, 5 more minutes
(7 minuter senare)
Aidan: Uhh it's my turn!
Shannon: Yeah, I will just write my name (är inne på paint och gör en bokstav på varje rad.
ssssss
hhhhhh
aaaaaa (osv))
Jag: Shannon, it have been 5 minutes now and you're just mucking about and teasing him now!
Shannon: No I'm not
Jag: Then give him the computer
(Shannon flyttar sig lite så Aidan kan hoppa upp i stolen men sitter och visar och distraherar honom)
Aidan: Uhhh Stop it!
Jag: Shannon knock it off and sit on the other chair
Shannon: I'm not doing anyting (Sätter sig bakom honom och lägger upp sina fötter på hans axlar)
Aidan: Uhhh SHANNON!
(Går dit med en annan stol, Shannon vägrar flyttar på sig så ber Aidan hoppa av, drar iväg stolen som Shannon sitter på och sätter Aidan på den nya, Shannon hoppar upp på den nya stolen och jag puttar iväg henne till den andra varpå hon blir skitsur)
Jag: One more thing and you're going to bed! (Shannon sätter sig i stolen och tjurar.)
(10 minuter senare är det Shannons tur att leka med datorn.)

Shannon: It's my turn now
Aidan: Nooo....
Shannon: Yes it is! (Puttar till Aidan varpå Aidan smäller till henne i ansiktet. Shannon springer upp på rummet och gråter. Vid den här tiden kommer Wendy hem och jag berätta vad som hände. Wendy tar de upp till badet. Shannon sitter på rummet och gråter)
Wendy: Aidan come here! Tell Shannon that you're sorry.
Aidan: I didn't do nothing!
Shannon: You hit me!!
Wendy: Say sorry
Aidan: (börjar gråta) I didn't do nothing!

Slutar helt enkelt med att båda börjar gråta. Tre minuter senare är allt bra igen och nu leker de i badet för fullt. De är som bebisar! :p

Peppa Pig

Kategori: The Au-pair part of my life

Jag och Aidan tycker om Peppa Pig. Så tror jag har sett alla avsnitt 356 gånger känns det som men de e kul, lite tjatigt dock. Trevlig väder idag iaf. Var ute på långpromenad med vovvarna imorse. Ingen risk att man segar där inte, släpas nästan efter dom när de verkligen fått upp tempot. Men det e ju superbra. Så har bestämt att varje morgon så  blire powerwalk me hundarna!

Nu ska de pusslas med Aidan.
Puss : *

Gnäll

Kategori: The Au-pair part of my life

Aidan har varit gnällig hela dagen. Från att han vakna och jag skulle klä på honom tills vi skulle äta middag. Sen kom Wendy hem så hon fick ta över, han måste haft en dålig dag han!
Dagarna går fort om man har nåt att göra har jag märkt, och på kvällarna är man trött redan vid sju. Just nu är kl. kvar över 9 här och jag håller på att slockna. Ska stänga ner datorn nu snart och kika lite på tv för att sen somna in.

Nee... sooovaaa!!

och mormor har skaffa blogg med förresten, hur coolt är inte det :D?

Vadå regn?

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag har det regnat hela dagen. HELA DAGEN! Inte uppehåll i två sekunder ens, det har bara regnat och regnat och regnat och regnat och ja.. regnat! Blää. Jag och Aidan tog en sväng till Great Hollands iaf för att köpa mig lite flingor och philiadelphia, och en chokladbit till honom då. Trotts att han hade stövlarna på sig lyckades han blöta ner både byxor,strumpor och mig såklart. Fick bära honom hela vägen hem med för han var trött. Men bra träning ;) Haha. Nathan var snäll sen och hämtade Shannon, jag bad honom inte, han gjorde de frivilligt och var blå av köld när han kom hem. Middag och bad fixades av mig, vilket alltså innebär att hela dagen har jag varit mamma. Jag kommer vara väl förberedd sen när jag skaffar egna iaf! Alla borde nog testa på de här :)

Niu ligger iaf småttingara i sängen och kollar på Corrie och dricker the, Wendy är på träning och jag sitter här och kikar på Corrie jag med.

Dagens diss går iaf till bilen som med flit åkte i en superstor vattenpöl och blötte ner mig. Alla andra lyckades minsann undvika den!!

Tiden står aldrig stilla

Kategori: The Au-pair part of my life

Imorse så upptäckte Shannon att tiden var olika på alla klockor i huset inkl. mitt armbarnds-ur och mobilen. Eftersom hon fått låna ett armbarnds-ur av Nathan så var hon såklart tvungen att ställa klockan. Så hon sprang runt i huset, beordrade mig att fixa hennes klocka eftersom hon ångrade sig hela tiden. Jag undra varför hon brydd sig så mycket, en minut hit eller dit spelar inte så stor roll, men det tyckte minsann hon. Efter ett tag så blev det ändå att hon ställde den som min klocka. (Ska vara samma lika som mig såklart! (; ) Men då var hon tvungen att kolla så våra klockar gick lika var och varannan minut.

Tiden står minsann aldrig still här! :)

Familje-dag

Kategori: The Au-pair part of my life

Runt två tiden idag så kom Zoey & Daniel förbi med Kenzie och Cody. Wendy hade lagat värsting middag (lamm, ungsbakad potatis, kokta grönsaker, såser osv osv) så vi satt alla och åt och skrattade och kolla på dvd-filmer från Daniel's 18års fest. Efteråt blev det cheesecake och äppelpaj. Mumma. Dom är jätte trevliga, lätta att komma överens med. Daniel för han e bara 19, Zoey ä 22 och Patrick för han skojar alldeles för mycket. Kenzie var lite blyg i början (bara 3år) men efter ett tag kunde han allt skoja med mg med.Och jag har blivit Codys nya favorit (efter mamma och pappa såklart) för han skulle minsann absolut inte vara i nån annans knä än mitt. Han e ju för söt! :D

Kollade nyss klart på Lost. Har det börjat hemma än?
Men nu ska jag sussa, imrn blire jobb heela dagen :)

Puss godnatt :*

Den som spar, hon har

Kategori: The Au-pair part of my life

Lite mer än £100 ligger undangömt i mitt rum. Det känns otroligt bra! Har gjot en deal me mig själv att lägga undan hälften av det jag får varje vecka och om jag inte ska göra nåt speciellt så sparar jag allting. Det är ändå bara på helgerna jag spenderar pengar, vardagarna har jag fullt upp med annat.

Har laddat hem nya säsongen av Kyle XY nu med! Har längtat efter den som attans, så så fort jag har en timma över ska jag sätta mig ner och börja titta. :D

Blogg-familjen

Kategori:

Party party!

Kategori: The Au-pair part of my life

Nej jag bestämde mig för att stanna hemma iaf efter att ha fått reda på att minst 75% av människorna som kommer vara där pratar spanska. Jag kan säga: Jag heter Denise. Ungefär.. Men skönt att ha lite tid för sig själv då Shan-Shan har varit som ett plåster på mig och irriterat mig för hon visste att jag hade ont i huvudet.. That's life! :)
Wendy trodde med att de skulle bli tråkigt så de kommer hem om nån timma bara.

Imorgon så kommer iaf Zoey, Daniel, Kenzie och Cody förbi. Och Patrick kom hit för en timma sen med (men är med på partyt nu) så de kommer vara fullt hus imorgon! :D

Men.. ska väl se om de finns nåt bra på tv?
Eller så ska jag tvinga Hannut att ringa mig :)

Blandade bilder

Kategori: The Au-pair part of my life


Vi som älskar att dansa

Vi som älskar att göra oss till på bild (Aidan)

Day off

Kategori: The Au-pair part of my life

Vaknade 9 imorse men hade ingen lust att ta mig upp så lång kvar och drog mig, läste ur boken, kollade lite tv och sen var klockan helt plötsligt halv 1.. Men har en grym huvudvärk och känner mig lite sjuk och hängig men de ska nog gå över. Har dansat och lekt med Shannon och Aidan hittills idag bara tagit det lugnt. Egentligen skulle jag och Hayet till Bracknell idag men eftersom hon e sjuk så struntade vi i det. Tur det kanske. Men dagen har varit lugn. Ikväll så ska barnen och Wendy iväg till Eriks fest. Vet inte om jag ska med för jag känner ju faktiskt inte en jävel och vill inte vara som ett plåster på Wendy heller. Och barnen har ju sina vänner men får se hur det blir. Kan ju alltid gå hem och det blir för segt :p

Gimme a break?

Kategori: The Au-pair part of my life

Nath har precis kommit hem och har dragit med sig två-tre kompis, sitter just nu i hans rum och dricker vin och spelar musik. Eftersom Wendy är och jobbar så är de jag som måste säga till sen när de blir för högljudda. Aldrig jag tänker knacka på den dörren osminkad i nattkläder!?
Just nu är de ganska lugnt dock, tror de drar ut senare.


Mer så blond än bilden jag publicerade inlägget nedanför.
Guldaktigt och lite gult typ...

Och Filippa, de e mer en bok än novell låter de som! Men tycker du är jätte duktig! Är stolt över dig :)

Blondie

Kategori:


Såå blond blev jag..
Ser mycket mycket ljusare ut pga sol-ljuset, men ungefär så.

Men Trial and Retibution på G!

Bad-time!

Kategori: The Au-pair part of my life

Har precis ätit middag och nu sitter ungarna med varsin glass i handen. Förstår inte att de kan vara så små och smala eftersom de får äta två kakor varje dag, ett litet paket chips, till lunch har de alltid med sig choklad & chips och efter middagen så får de en varsin "surprise" vilket då är godis igen. Eh.... okej? Vad hände med lördags-godis?

Det är iallfall dags för bad så fort Wendy kommit ut ur duschen. Ska fixa in hennes extensions med, hon ska iväg och jobba i baren ikväll vilket innebär att jag får dubbelt betalt för dagen ;)

Ledig imorgon iaf, så sovmorgon imrn! :D

Puss :*

Playhouse

Kategori: The Au-pair part of my life



Har just nu fyra småbarn hemma hos oss. Aidan, Shannon, Hanna och Adem.
De leker för sig själva medans jag och Sabrina sitter i soffan och kollar film och dricker kaffe.
Ne nu låter jag bra gammal!

Men måste erkänna att jag och Aidan hoppade i vattenpölar och geggapölar på vägen när vi hämta Shannon. Det var roligare än jag trodde det skulle vara! ;) Hur som helst snöar det blötsnö här just nu, inte kul alls.

Men hade dagen för mig själv så efter jag lämnat barnen så la jag mig i sängen igen och sov en stund för att sen fixa med disk, damning, stryka osv. Skönt att slappna av lite.

Städ-dag

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag så var det dammsugning av hela huset, skurning i köket och damning överallt. Ja, och strykning med, och tvätta två tvättar. Himlans vad duktig man känner sig efter det.

Men det som rent ut sagt(!) suger är att dammsugaren är nog den otympligaste som finns, fy för att dammsuga trappan med den! Tvättmaskinen har börjat läcka vatten, igen.. Och hur mycket man än skurar köksgolvet så är de bannemig smutsiga tassavtryck från hundarna. Speciellt nu när all snö håller på att smälta och det är gegga överallt.



Men Daniel var förbi en snabbis idag med Cody och Kenzie. De är ju för söta! Allt blir så mycket bättre när man får leka lite me babyn. :p

Men nu ska jag och Aidan iväg och hämta Shannon.

Missing

Kategori: The Au-pair part of my life



Just nu har jag precis INGA strumpor. Har märkt att fler och fler har försvunnit och nu är de poff-borta. De enda jag har är de jag har på mig nu. Och jag har letat och frågat efter strumporna men ingen vet. MEN! Idag såg jag allt att Nathan hade på sig mina strumpor, visade sig att vi hade ungefär likadana strumpor och Wendy lagt dom i fel hög. Haha. Nath är även en jävel på att samla på sig glas och bestick på sitt rum. När man märker att de börjar ta slut så säger man bara till honom så kommer han ner med halva köket. Haha
Aidan tycker det är frukstansvärt kul att vara med på bild. Minst 75 % av bilderna jag tar är på honom. :p

Ehm. polisen?

Kategori: The Au-pair part of my life

Är så sjukt trött, somnade inte förens runt tre tiden inatt. Gick och la mig och släkte runt 11, men precis när jag höll på att somna så kommer Nathan och Harley hem. De är inte direkt tysta utan drar igång musiken och snackar. Wendy sa till dom och de stängde av musiken men fortsatte snacket. Runt halv ett, hålle rprecis på att somna så knackar nån på dörren.. Ingen som går ner och öppnar så det knackas ännu en gång. Jag gissar på att det är Nathans vänner så skiter fullständigt i det. Sen RINGER det på dörren, halv ett på natten! Wendy säger till Nathan att hon inte är glad över det osv och eftersom hon tror att de är en av hans vänner som ringer på börjar hon skälla på honom innan hon ens öppnat dörren. Tills hon ser att det faktiskt inte var en kompis utan polisen.. Antagligen måste det ha varit en kvinna för jag hör att Nathan och hon börjar prata, som övergår till högre toner och de slutar med att de står och skriker på varandra. Hur bra är det egentligen att skrika och svära till polisen? Hur som helst, jag som inte då visste att det var polisen trodde de var Wendy (de lät rätt lika) låg och lyssnade och iaf försökte somna om. Sen vaknade Shannon och Aidan. Runt kvart över 1 kanske så blev det äntligen tyst, hörde bara Wendy som sa till Nathan ( hon är väl också tvungen att skälla lite ).

Och sen var jag jätte pigg och kunde inte somna om alls. Vilket resulterade i att denna morgonen var de mycket lätt att gå upp ur sängen, tog en promenad och dog sen när jag kom hem igen. Men håll humöret uppe! Har min lediga tid nu så slappnar av och läser lite. Ska nu snart ner och kolla på Corrie och sen Waterloo Road. Sen säng säng sova sova sova!


Puss :*

The Hives

Kategori:

Läser lite här och var att The Hives har spelningar runt om i Sverige i år. Och jag sitter i ENGLAND! Vet inte om de är så kända här men om jag hör att de kommer hit, wosh, jag ska lätt se dom isf!

Sist jag var och såg dom var över ett år sen, 4 december 2007, Annexet, Stockholm. Lyckades då fånga ett av Nicholaus (Niklas) plektrum.

Jag var där och jag vill dit igen! Underbara, explosiva och peppade live-framträdanden. Så värda att se!

Aidan ska iaf ha datorn nu för han ska spela på CBeebies. Skitungen :p

Kära dagbok

Kategori:

Blandade bilder

Kategori: The Au-pair part of my life

En dag ute i parken med mina "barn" , Shannon och Aidan ;och Sabrina, Hanna och Adem.


(Måste tillägga att Shan just kom in i rummet men fingret för munnen och säger "schh" eftersom hon vet att mamam Wendy kommer att säga till henne att inte störa mig när jag har min lediga tid. Och det är otroligt svårt att skriva på svenska samtidigt som man pratar engelska!



Ute igår och lekte en stund i snön. Shannon kasta snöbollar på mig och Aidan sparka snö på mig. Passade på att dansa lite med som ni ser. Och en bild på huset.

Går dock fortfarande lika segt att ladda upp bilder men känner mig inte lika stressad eftersom jag är inne på det trådlösa. Men nu ska jag ner och kolla på EastEnders, Corrie och dricka kaffe.

Puss!

Oj, blond

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag skulle Hayet (Sabrina) färga min utväxt vilket resulterade i att jag blev bra mycket blondare än vad jag var innan. Eller jag tycker de för jag e väl inte van men ska fixa bild så ni får se. Såg iaf platinablond ut i camen :s

Vaknade upp imorse runt halv 8 och ringde skolan för att höra om de va öppet. De sa ring tillbaka senare. Så jag ringde kl 8 och de sa; Ja skolan är öppen. Så fort upp till barnen, klädde på dom och mig, tvätta ansikterna, borsta tänderna och gick till skolan. Och massa snööööööö...
Kom hem då Sabrina följde med och färga håret på mig, jag passade på att dammsuga. Sen hämta jag Aidan, gjorde lunch, damma lite, strök tvätt, lekte med Aidan, gick ut på promenad me hundarna och Aidan. Lekte i parken, kunde släppa dom lösa och få dom att jaga snöbollar. Det är så mycket roligare med dom än med Frullis!!! :p

Hämta Shannon, lekte med barnen, laga middag och nu e Wendy hemma och badar dom för de fick jag minsann inte göra för de ville hon. :p Men det är ungefär såhär dagarna kommer se ut.

Ska försöka få upp lite bilder, ser om de går snabbare med det trådlösa?

Puss :*

Snö kaos

Kategori: The Au-pair part of my life

Wendy skulle till sitt nya jobb imorse men fastnade på motorvägen i 6 timmar för snö-ovädret som dragit över England. Men de gjorde visst inget för när hon ringde upp de på jobbet sa de att hon var inte den enda som fastnat så de hade ställt in det idag och fick se om allt var bättre imrn. Barnens skola var stängd med pga vädret så vi har varit ute och gjort snöänglar, lyktor (som Aidan sparkade sönder) och haft snöbollskrig i omgångar. Kul men inte lika kul när Shan fick ner en stoor snöboll innanför min tröja. Sen var hon död! ;)

Wendy kom hem nu vid 12 tiden så jag sluta "jobba" som vanligt vid den här tiden, inge heldag denna måndagen inte. Men trött som satan är jag så ska ta en powernap och en dusch för att få upp värmen. Kallt kallt! Blev faktiskt väckt kl. 6 imorse av att Shannon och Aidan kom inrusande för att berätta att de snöa. :p

Här är lite bilder :)


Ne nu ger jag upp. Skit segt internet så de tar 500 år innan en enda bild kommer upp.....
Gr...
Ska ta och leta upp ett mobilt bredband fortast möjligt.  Har tröttna på de här nu
Finns såntdära "Pay As You Go", blir säkert bra.

Puss puss

Trådlöst internet

Kategori: The Au-pair part of my life

Jag har fortfarande inte fått igång det trådlösa. Så kära Data-Stefan OM du läser de här så är jag i stort behov av hjälp! Varken Nath eller Daniel har kunnat hjälpa mig (kanske för att de inte förstår svenska?) och jag som annars brukar vara grym på att hacka mig in på andras nät blir galen på det här nu!

Det står att jag är ansluten men det är begränsad anslutning vilket då innebär att jag inte kommer in på internet. Jag har reparerat och diagnostiserat osv osv utan större framgång. Vad är de som måste göras för att få de fungera? Annars är det bara att ansluta och man kommer in på internet direkt. Som på Daniels laptop.

Hjäällppp miiigggggggg...



Vaknade iaf runt 8 tiden och kunde inte somna om så låg och drog mig i sängen till halv tio tiden då jag tröttnade och gick upp. Tog en snabbvända med Holly och Samson för det SNÖADE (!) ute och fixade lite me datorn (skit internet), sorterade bilder, musik osv. Kollade sen på Pineapple Express, as rolig film! :D Snacka lite me Nath och hans kompis som drog för 15 minuter sen till nån annan kompis. Så nu sitter jag här i ensamheten igen, men de varar bara nån timma till för snart kommer de små barnen hem så de blir fullt sjå att få dom i sängen.

Och Melina, jag har fixat framsidan (eller vad man kallar det) på bloggen i PhotoShop. Får väl lära dig nåndag ;)

Puss puss