I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

London calling

Kategori:

Nu ska jag väcka Nathan, slänga  i mig en banan och sen sätta mig på bussen till Bracknell där jag sen byter till tåget som går till London Waterloo. Där ska jag sen träffa min familj och det blir lunch skulle jag tro på. Hoppas på en super helg och de ska bli så kul att träffa min lilla familj igen :)

Så det blir blogguppehåll fram tills månadagen då jag kommer tillbaka hit igen. Ni får ha de så bra! Pusspuss

Halsont

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan hoppsan, hoppas ni mår bra, det gör inte jag!

Har haft halsont hela dagen och massive headache så jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Nästan så jag börjar gråta. Halsen är helt svullen, han inte svälja något typ, gör ont i bihålorna, polyperna är svullna, halsmandlarna är svullna, osv osv. Typiskt mig att jag ska bli sjuk när jag äntligen ska få slappna av lite och träffa min familj igen? Får väl hoppas att det går över tills imorgon. Har tagit lite svartvinbärshostmedicin, som även var till för "sura halsar" och sen kokade jag vatten och blandade med salt och gurglade det. Får se om det verkar!  Haha!

Men nu ska jag sätta igång och fixa ipoden, måla naglar och packa ner det sista så jag e klar att dra efter att ha väckt Nathan och varit ute med hundarna!

Puss puss allihopa!

090429

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan.
Är lite stressad och irriterad just nu för känns som om jag ska hinna med så sjukt mycket på samma gång!
Ipoden måste fixas, packningen måste fixas till ordentligt, måste få ner allting, ditt och datt och åhh.. får ju panik på det här!

Har varit rätt bra annars idag, tog Shannon till skolan, Aidan fick stanna hemma eftersom han e sjuk (tror att jag har åkt på nån förkylning med för det gör jätte ont i näsan och halsen, men får hoppas på det bästa!), sen skrubba jag väggar och dammsög. Strök lite tvätt med men annars har det varit lugnt.
Hoppade in i duschen för en timma sen och precis när jag fått av mig alla kläder och ställde mig i duschen så knackade Nathan på dörren för han har ingen nyckel till huset just nu. Så fick springa ner i handduken och han ursäktade sig och sa att nästa gång skulle jag säga åt honom att han fick vänta. Haha, ska jag allt göra med!

Men ska sätta igång med packningen nu igen så det blir någon ordning på det dära!
Sen är det Waterloo Road :)

Ha de så bra, puss

Packa

Kategori:

Nu har jag packat om fem gånger, kommer bli en massa att släpa på imorgon!

Andra Avenyn

Kategori: The Au-pair part of my life

Nu blir det andra avenyn, svara på lite kommentarer och sen sova!
Natti natti!<3

Shannons låtsas kompis

Kategori: The Au-pair part of my life



Shannon har en "kompis" som hon kallar Sara som hon skriver med, eller skriver och skriver, ni ser ju själva ;)
I slutändan är det jag som får sitta och lyssna på vad de har skrivit till varandra, vilket är att Shannon fyller år om två veckor ungefär. Men underhållande är det och jag kan ju inte säga att jag kan läsa det själv heller så får nöja mig med att hon sitter och rabblar upp allting 15 gånger om ;)

Shopping

Kategori: Superficial



Ballerina skor & fransväska
Primark såklart :)

sen ett svart nagellack med från Boots, (ej med på bilden)

Akon - Beautiful (Feat. Colby O'Donis & Kardinal Offishal)

Kategori:



Här har ni en låt som spelas flitigt i detta hem då det är både Nathans och Wendys favorit.

Måste berätta att för ett tag sen så tjatade Sabrina om den här låten fast det var en tjej som sjöng med och jag sa att den versionen hade jag aldrig hört. Så spelar hon upp den här för mig, hon trodde att det var en tjej som sjöng där Colby O'Donis sjunger, haha, vännen då! :D

Dagens dissar

Kategori:

- Att min portabla hårddisk-kabel glappar så datorn vill inte acceptera den alls

- Går inte att lägga in musik på min Ipod

- Fick precis reda på att jag måste skatta eftersom jag tjänade över ett viss summa i somras


- Det kommer troligen att regna och vara grått hela helgen, under tiden som min familj ska vara här


Nej, livet är inte lätt när det är svårt! ;)

Goblins och pussar

Kategori: The Au-pair part of my life

Aidan hade lite svårt att sova inatt. Jag vaknade två gånger av att han grät så gick in och kollade till honom. Visade sig att han hade haft mardrömmar och var rädd för mörkret. Så gav honom en av mjukisvovvarna, bäddade in honom, puss i pannan och sa att han har ju faktiskt Sampson som vakar över honom (han sover alltid i Aidans säng) och att Nathan var hemma med så om någonting händer är både han och jag där.
Andra gången behövde jag bara sitta med honom två minuter och säga att allting var okej, sen somnade han så sött igen.

Men han var minsann inte den enda som drömde mardrömmar inatt. Vi såg tidigare igår på nåt "läskigt" barnprogram om Goblins som åt människor, klart jag skulle drömma lite om dom. Sen utspelade sig allt i Narnia me alla narnier och prinsar och prinsessor och hej ja vad mysko allt blir när man drömmer. Till råga på allt så var de lite Saw baserat med, massa hemska rum där alla dog typ. Inte så kul kanske, haha!

Ja och förresten! Idag när jag lämnade lilleman på nersery så fick jag puss på munnen av honom, annars brukar jag bara få kramar, men han e så rädd att jag ska åka hem till Sverige igen. Haha, så söt han är :D

090428

Kategori: The Au-pair part of my life

God eftermiddag!

Idag har jag haft fullt upp fram tills nu, fick resten av dagen ledig eftersom Wendy endå är hemma.
Aidan väckte mig halv 7 och ville ha thé men de fick han inte så han fick vänta tills kl. 7 som Shannon så duktigt för nu för tiden. Gick ner och gjorde deras thé, grisade själv lite i sängen en kvart, klädde på mig, klädde på barnen, borsta tänder.. ja ni har hört den ramsan ett par gånger nu.
Runt 8-tiden kom Daniel och hans boss hit för en kopp kaffe och de e ganska duktiga på att vara högljudda så Wendy vaknade och trodde att vi hade fest, men så var ju inte fallet den här gången ;) . Gav Aidan sin medicin, ja han har åkt på en riktig hemsk förkylning och hostar och har sig hela tiden så han får hostmedicin fyra gånger om dagen, fast det är minsann ingen äcklig medicin som vi har hemma utan med svartvinbärssmak, hur gott låter inte det då? :)
När jag kom hem efter att lämnat småbarnen i skolan så tog jag ut hundarna 10 minuter, dammsög sen hela nedervåningen och vårstädade köket, eller så mycket jag hann med iaf. Så det blev till att skura golv och torka av alla luckor osv överallt. Hann med ena badrummet med sen hämtning av Aidan och lunch. Slängde in en tvätt med, tog ut hundarna med Aidan och vi gick och lekte lite med dom inne i skogen och kastade pinnar och nu sitter jag hära igen.

Ska försöka krångla vidare med min Ipod och portabla hårddisk, tror jag behöver en ny kabel för den glappar och då vill inte datorn acceptera den.. typiskt..

Ha de så bra! Puss

Och förresten, min familj kommer till London imorgon men jag får inte träffa dom förens torsdags eftermiddag, men det ska bli kul i alla fall! :D

Strax sov-dags!

Kategori: The Au-pair part of my life

Tjollahoppsan dära.

Sitter nu i sängen, kollade lite på tv innan (Emmerdale, Corrie, EastEnders, Corrie) och innan det var det middag och bad av småbarn som gällde. Blev minsann separata bad idag för de håller på och bråkar om sina "sidor" hela tiden. Shannon är speciellt nogrann med det där, typiskt henne. Men allt löste sig sen och alla var glada och nöjda och nybadade. Ja även jag blev rätt så blöt eftersom Shannon fick nåt ryck och skvätte ner mig med vatten tills jag blev skogstokig, sen fick hon inte bada mera. Så under tiden jag torka hennes hår så blåste jag lite me hårblåsen på mig själv med, rätt effektivt :)

Imorgon blir det nog som vanligt, ta barnen till skolan osv. Ska även ta och städa igenom huset ordentligen så får nog fullt upp.

Men nu ska jag nanna, en dag imorgon med! :) Puss godnatt

090427

Kategori: The Au-pair part of my life

God eftermiddag!
Hoppas att allt är bra med er idag.
En annan låg och drog sig i sängen tills klockan halv 10, tog en dusch och käka lite frukost och har bara suttit och tagit det lugnt tills nu ungefär. Sitter just nu och krånglar med min dator som inte vill sammarbeta, inte portabla hårddisken eller Ipoden heller för den delen så börjar smått ge upp nu. Tålamod när de gäller tekniska grejer är då inte min starkaste sida måste jag säga.

Har dessutom regnat hela dagen, då menar jag ösregnat, och det gör ju inte saken bättre. Hur som helst åker Wendy snart iväg och träffar sin kompis sen kommer vi inte få se henne förens imorgon eftersom hon åker direkt från sin kompis till jobbet. Så jag har ansvar för barn och hushåll resten av tiden.

Men jag ska nog sätta mig och läsa lite så jag kommer på andra tankar istället för att tjura på min dator.
Ha de så bra allihopa! Puss

Oj, blogguppehåll?

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej bloggen! (och självklart ni som läser det här!)

Just nu är klockan strax innan 22 här i England och jag är dödstrött! Ska väl sova snart antar jag, men vi får se hur det blir med det. Först lite om vad som kommer hända i veckan.

Imorgon börjar jag inte "jobba" förens kl. 2 så kan ta de lugnt hela förmiddagen, lucky me! Tisdag och onsdag blir det som vanligt och runt 4-tiden på torsdagen drar jag in till London där jag ska träffa min familj! Det ska bli så kul att få träffa dom. Så här länge har jag nog aldrig varit ifrån mamma, pappa och mina syskon så det ska absolut bli ett kärt återseende. Ska sen stanna i London fram tills måndagen så blir lite uppehåll med bloggandet där med då.

Nuså, helgens bravader ska räknas upp lite snabbt här med. På lördagen vaknade jag av ett sms från Emelie och hon undrade om jag ville med till Reading och kolla lite i affärer. Självklart hakade jag på så det blev lite shopping, sushi-ätande och annat skoj.
Sen tog vi en sväng till Bracknell och kolla lite i affärerna där med, sen hem till mig där jag packade ihop lite saker inför kvällen och sen åkte vi till Tesco och sen till Emelie.
Fick träffa hennes au-pair familj. Lite speciell måste jag säga, men det är väl så man beter sig när man är rik, haha! Nejmen de va trevliga tycker jag, mamman var en blandning mellan Pernilla Wahlgren och Carola typ, eller jag fick det intrycket. Men vi åt middag med dom och satte sen igång att fixa till oss och förkröka lite.
Tog en taxi in till Wokingham där vi först gick in på The Rose, tog en drink och gick sen vidare till The Buzz för att dansa av oss lite. Men de spelade verkligen inte bra dansmusik och jag hade på mig onödigt höga klackar så runt 1 tiden hade jag svin ont och halv två tog jag av mig dom och dansade barfota.
Haha, Emelie, varför får vi alltid lite halvmysko killar efter oss?
Men det var helt okej, dock inte lika kul som de va sist vi var där men de kommer andra kvällar!
Sov över hos Emelie i alla fall, vaknade upp nästa morgon och käka frukost med Andrea, som är i samma ålder som Shannon men 4 dagar yngre, sen drog vi ut och kolla och hjälpte Andrea med ridningen. Blev lite hoppning där allt, gud så kul! Mamma Astrid och pappa Stefan var iväg på Polo-invigning med drottningen och hela fadderallan och de kom inte hem förens efter 7 på kvällen så vi satt barnvakt hela dagen ungefär. Tog en sväng med Chiefen (deras superstora svarta gosiga labbis), låg ute i solen som nästan brände sönder mina ben, hjälpte Andrea med läxor osv. Men ritkigt trevligt var det! :)

Ahjo.. det blev inte så lite men det var det som hände under helgen i alla fall. Inga bilder denna gången heller.. Ibland är jag lite dålig på sånt men ska minsann bättra mig! :)

Ni får ha de så bra, puss puss!

090425

Kategori: The Au-pair part of my life

Nu börjar det närma sig slutet av månaden, nedrans vad fort det går!
Glöm inte att hålla tummarna fär syrran och hennes lag nu på JSM i truppgymnastik! Lycka till tjejer!

Ska bara äta frukost sen kommer Emelie vilken sekund och plockar upp mig, ska nämnligen till Reading och spana lite idag. Inte för att jag tror jag kommer köpa nåt men kolla kan man ju alltid göra tills nästa helg :)

Men nu ska jag äta.. innan hon kommer!

Puss puss

The Boat that Rocked

Kategori:



Ärligt talat så hade jag ingen aning om vad filmen handlade om när jag och Emelie väl satte oss i biosalongen men jag kan lova er att jag kommer se den igen!

Jag trodde den handlade om nån kryssningsbåt men visade sig att jag hade mycket fel där!

Filmen utspelar sig på 1960-talet på en båt utanför Englands kust och de sänder rockmusik 24/7. Det är 8 DJ;s och alla är de speciella på sitt sätt. Så otroligt roliga och härliga karaktärer har de lyckats få fram. Hur som helst så sitter det tråkgubbar i styrelsen i England som vill ha bort radiokanalen och gör allt i deras makt för att få Radio Rock att lägga ner. En av huvudrollerna har Carl (Tom Sturridge) som skickas till båten, där hans gudfar jobbar, av sin mamma efter att ha blivit utvisad från skolan och det är väl han det handlar mest om, förutom båten och radiokanalens överlevnad.

Men bered er på grym musik och massor av skratt, filmen måste ses! :D

Tivoli? Ne, bio

Kategori: The Au-pair part of my life

Har bara suttit hemma idag och tråkat men fick ju reda på att de hade en fun fair i South Hill Park så jag och Emelie åkte dit runt halv 8 tiden. Inget imponerande men vi åkte en attraktion i alla fall där de kändes som om man skulle hoppa ur vagnen varenda gång den rörde sig uppåt. Eller slängde sig upp rättare sagt!
Eftersom de inte fanns mer att göra så gick vi på bio och de hade lösgodis! Åh.. det var länge sen! Men färskt var det inte dock, så mamma, du skulle inte kunna köpa med dig lite Karamell Kungen till mig? ;)

Men nu ska jag snart nanna, en dag imorgon med! :)
Puss puss

Det här är jag

Kategori:

Vad heter du: Denise
Hur lång är du: runt 165 cm
Vad väger du: mer än vad jag vill väga i alla fall :p
Var bor du: Just nu i Bracknell, England. Annars i Kumla och Askersund
Trivs du där: Ja, absolut
Vad har du för stjärntecken: Skytt
Brukar du läsa horoskop: Har hänt nångång
Har du körkort: Nej
Eller kanske mckort: Nej
Festar du mycket: Nej
Antal kuddar i sängen: 3
Äger du ett busskort: Ja,  fast de e från skolan så får egentligen inte använda det.
Vad åt du till frukost: Special K redberries med mjölk och banan. Mums!
Föredrar du godis före mat: Nej, mår illa av godis :(
Har du haft sex idag: Nej
Om inte, lite hångel: Nej
Nästa mål i ditt liv: Oj.. Gå ut skolan kanske?
Hur svarar du i mobilen: Hallå? eller Ja det är Denise
Antal timmar sömn inatt: 22 - 07. 9 timmar alltså
Sov du ensam: Japp
Din hobby: Har nog ingen direkt hobby
Vad är det för veckodag?: Fredag
Vad åt du senast: Lindt Excellence 85% cacao
Vem fick du sms av senast:  Emelie
Vem ringde dig senast: Sabrina
Godaste alkoholdrycken du druckit: Malibu blandat med annanasjuice, oh så gott!
Är du snål: Ibland kanske
Vad har du för hårfärg: Blond
Vilka hårfärger har du haft: Blekt, mörk brunt, ljusbrunt, guldblont, alla möjliga färger och slingor
Och vilken hårfärg är din riktiga: Sandré, råttfärgat
Vad såg du senast på TV: Arkiv X
Vad läser du för bok just nu: The Take av Martina Cole
Skostorlek: 39
Är du kär i någon: Nepp
Vad gör du om ett år: Går skolan och jobbar lite förhoppningsvis
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej trivs jätte bra där jag bor, både i England och i Sverige
Dricker du: Väldigt sällan
Vilken parfym använder du: Just idag, Femme av Hugo Boss.. Sen har jag andra med
Dagens klädsel: Leggins & långt linne
Din favorit outfit till fest: Beroende på fest, en fin klänning annars nåt bekvämt som leggins och en lång tröja eller liknande
Din favorit outfit till hemmakväll: Myskläder

Red nail polish

Kategori: Superficial



Rött och fint för bara £2 inne på Superdrug.
Nail paint by BarryM

090424

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej bloggen!

Efter att jag tagit barnen till skolan och tagit mig en joggingtur runt parken så åkte jag en sväng in till Bracknell där jag handlade lite flingor och Philadelphia. Och jaa.. mörk choklad såklart! De hade extra erbjudande, 3 för £2, det är ju bra! :) Tog en sväng in på Bay med, åh vad jag älskar deras kläder! Speciellt deras klänningar, de är så otroligt somriga! Nästa helg när min familj kommer till London ska jag minsann leta upp affären där inne och kanske köpa mig nåt fint. :)
Men jag köpte bara med mig ett rött nagellack hem för £2, ja man är ju snål! Haha

Har fått reda på att de har en "fun fair" (=tivoli) i South hill park, inte så långt härifrån, nu hela helgen så ska se om Emelie eller nån annan har lust att hänga på och kolla upp det. Jag som älskar allt som har med nöjesparker att göra kommer nog gilla det i alla fall! Haha.

Vad ska ni hitta på i helgen då? :)

Bedtime

Kategori: The Au-pair part of my life

Vilken latis dag det har varit idag!
Fast fick allt med Sabrina ut på en joggingtur, eller jag fick tvinga henne att springa tills jag gav upp och sprang ifrån henne. Men nästa vecka är det bestämt att varje dag efter vi lämnat kidsen i skolan tar vi en sväng i parken. Hur hurtiga är inte vi då? Haha, men det behövs verkligen!

Sitter just nu i sängen, ska alldeles strax sova bara fixa lite smågrejer först.
Helgen ser rätt lovande ut med måste jag säga :)

Puss puss och godnatt på er!

Låtsas moster

Kategori:


Kolla vilken skönhet!

20 mars 2009 föddes hon, om jag inte har helt fel?
I alla fall, det är min "stora syster" Ninnies och Hermans lilla bebis som kommit till världen.
Nahla är hennes namn, eller de funderar lite fortfarande.

Kom på att jag inte skrivit något om det, men nu vet ni alla! :D

Notis; Ninnie bodde i min familj när jag var runt 8 år ungefär och jobbade som barnflicka för oss. Men hon är som en i familjen. :)

090423

Kategori: The Au-pair part of my life

God eftermiddag bloggen.

Sitter utomhus just nu och njuter av solen och försöker mig på att lägga in musik på min (förlåt, lillebrors) Ipod men de krånglar och har sig men jag SKA lyckas! Varsig datorn tänker sammarbeta med mig eller inte. :)
Inget speciellt har hänt idag, mer än att det flög in en super stor geting i mitt rum och jag gömde mig utanför dörren med insektessprayen i högsta hugg och sprayade ner den. På flaskan stod det att insekterna och getingarna skulle dö på ett par sekunder men de där måste varit en seg jäkel för han hölls sig vid liv! Så slutade med att jag sprang och hämta en bok och mosa den. Ja jag vet, visst är jag hemsk? Men jag är livrädd för dom!

Ska bara ta det lugnt resten av dagen, är ledig nu fram tills kvällen då jag sitter barnvakt igen. Inge större anstränging. Det blir mycket barnvaktande nu under kvällarna eftersom Wendy måste jobba extra för att kunna betala mig. Haha, ja de där med pengar alltså!

Puss puss

Huvudvärk

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej bloggen.

Nu har jag huvudvärk och jag insåg att jag faktiskt inte har haft det på väldigt länge vilket jag är mycket tacksam över. Kanske håller allt på att återställa sig i kroppen? Man får ju hoppas på det i alla fall.

Måste erkänna att jag känner mig otroligt fräsh efter joggingturen, blir garanterat en imorgon igen, varesig Sabrina kommer med eller inte!

Har kollat lite på tv där nere och nu ska jag sätta mig och kolla på Andra Avenyn (yes) och sen blir det sova!
Natti natti bloggen och ni som läser det här :)

Kondition = 0

Kategori: The Au-pair part of my life

Haha, tog mig ut på en jogging tur när barnen och Wendy stuckit på Aidans karate. 30 minuter senare kom jag hem storflåsandes och där står Nathan i köket och garvar åt mig. Elaking! Bara för att jag inte har tränat bra alls de senaste året.. Men ska ut imorgon igen en snabbis med Sabrina. Sen ska jag försöka mig på den dära Hip Hop Body igen. De va sjukt roligt men endel övningar hängde jag inte alls med på och då har jag ändå bra koordination. Jaja, måste fixa till "bodyn" till sommaren. Har ju nån månad kvar på mig i alla fall! Kan ju inte se ut så här i alla fall.. Plus min kondis är lika med noll för tillfället.. Hujedamig!

Nu blir det EastEnders och Waterloo Road. Tjingeling!

Gråta hjälper inte.. eller jo

Kategori: The Au-pair part of my life

Lovade barnen att gå till parken efter skolan. Inte visst väl jag att Wendy skulle lämna en lapp där det står "Ta INTE barnen till parken, för Aidan har karate och måste vila". Då säger Shannon att jag ljuger och att jag är elak som inte tar bara henne till parken. Men Aidan då? Ska jag lämna honom hemma eller? Då hotar Shannon med att väcka Wendy. Då säger jag att gör du det men de e du som får lida då det vet du. Stor-gråt! Jag vill inte göra tvärtemot Wendys ordet så håller fast vid mitt beslut. Då tycker Shannon att jag ska ringa och fråga Sabrina om hon kan ta Shan till parken tillsammans med Hanna och Adem. Nej säger jag. Då går Shannon in i Wendys sovrum och frågar i alla fall och hon får till svar: Yes but you dare come in here again! Så nu sitter Aidan och tjurar och kollar på Peppa Pig och Shannon är i parken.

Det är väl typiskt att hon ska vara lika envis som mig? Hon kommer bli en riktig rebellisk tonåring känner jag på mig ;)

Flugan äter upp mig!

Kategori: The Au-pair part of my life

Glömde ju berätta. :)

Igår när jag och Aidan gick från parken för att hämta Shannon i skolan så kommer Aidan springandes och stortjutandes till mig och pekar på sin ena hand. Jag trodde först att han hade ramlat och skrapat upp handen (igen) men när han kom fram till mig satt det en liten liten LITEN fluga på hans hand. En bananfluga typ, kunde knappt se den men den var uppenbarligen väldigt läskig för Aidan bara grät och grät. Men svepte bort den med min hand.. poff.. var allt bra igen. :)

Keri Hilson ft. Kayne West & Ne-Yo - Knock you down

Kategori:


Dagens låt!

Går och nynnar på den hela tiden, den är så skön :)

Dressed

Kategori: Superficial



Sol idag med!

Skjorta - Primark
Linne - Gina
Leggins - Gina
Skor - Primark

090422

Kategori: The Au-pair part of my life

Godmorgon bloggen!

Inatt så åkte min klass, eller den jag gick i innan jag hoppa av gymnasiet, till Rom. Ni får ha det så roligt där tjejer och killar! :D

En annan ska njuta av sommarvärmen här istället. Ska alldeles strax ta ut vovvarna på en promenad och sen göra lite hushållsarbete och hämta Aidan. Sen blir det säkerligen tre timmar i parken igen, om solen håller i sig vill säga! Middag, bad och barnvakt blire även idag så det blir nog en lite siesta i parken skulle jag tro annars somnar jag väl innan barnen! Haha

Men nu ska jag ner till hundarna, de börjar bli otåliga!
Pusspuss

Susan Boyle

Kategori: Philosophical

Vet faktiskt inte varför jag inte tagit mig tid att titta på henne förut. Alla pratar om henne. Tidningarna skriver om henne. Hon är större än Barrack Obama. Har över 37 miljoner fans på 10 dagar. Ni vet alla vem jag pratar om. Susan Boyle.

Känner igen de lite från när Paul Pots (stavning?) var med i Americas got talent och fullständigt drog andan ur hela publiken och juryn med sin opera-sång.

Men jag beundrar er. Vi har fördommar om er, fördommar som inte borde få finnas.
För er som missat henne..
Mys ner er och håll inte tillbaka tårarna.
Det här vill vi se igen!

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

Getingar..

Kategori: Philosophical


Är det någonting jag INTE gillar så är det getingar.. Usch och fy!
Men denna lilla skönhet hittade jag idag i mitt rum och den ser väldigt liten ut på bilden men de e betydligt större än vad de är i Sverige!
Ni glömmer väl inte att lägga märke till att det inte bara har knoppat här utan de t o m slagit ut? :D

Nu kom Sian hit med ingredienserna till våra spicy chicken wraps! Yummie! :D

Kläder efter väder

Kategori: Superficial


För imorse klädde jag på mig det hära:
Jeans - Primark
Skjorta - Vero Moda
Smycken - Ur&Penn
Klackar - Sascha

Sen kom det en massa sol så då byttes det till det här:
Klänning - Mkone
Smycken - Ur&Penn
Gladiatorsandaler - Primark


Nu ska jag och Aidan till parken och njuta av 20 grader i solen.
Pusspuss

090421

Kategori: The Au-pair part of my life

Godmorgon bloggen!
Har precis fixat klart mig själv och ska alldeles strax in och dra barnen till badrumme för att borsta tänderna.
Vaknade och hade mig inatt såklart men kände mig utvilad imorse i alla fall, vilket är bra. :)
Får se vad dagen bjuder på.

Vad ska du hitta på idag?
Puss

Godnatt

Kategori: The Au-pair part of my life

Har tröstat Shannon ett tag nu för hon kan inte sova för hon tänker på massa monster som kommer äta upp henne.
Sanningen är den att hon vill sova i Aidans säng men får inte det eftersom det e vardag och han gillar inte att hon sover med honom heller för hon tar så mycket plats.

Ja jag ska i alla fall sova nu, imorgon är det skola, helt klart, för båda två så då ska jag misann testa på den där DVD:n jag hittade, Hip Hop Body, är nog kul! :D

Men godnatt på dig bloggen och läsarna!
Hoppas ni får en god natts sömn, det hoppas jag på i alla fall! :D

Promenix

Kategori: The Au-pair part of my life









Det är så skönt att kunna sitta i gräset och känna solen i ansiktet.
Vårat sommar-väder är på väg tillbaka har jag hört! ;)

Så här såg jag ut idag

Kategori: Superficial



Jacka - Primark
Långärmad tröja - Primark
Linne - Gina
Leggins - Gina

Spotify

Kategori:

Ja jag är väl lite efter men har fattat så mycket att man kan lyssna på musik på Spotify? Men kan man ladda hem därifrån med eller går det bara att lyssna?

Nån som kan hjälpa mig att förstå lite mer av det? :p

090420

Kategori: The Au-pair part of my life

Hej hej bloggen!

Var uppe imorse klockan 7 eftersom Aidan har skola idag (trodde minsann jag och Wendy i alla fall) så jag klädde på barnen, gav de frukost och sen bar de av till skolan. Men väl där kände jag inte igen en enda unge och då kommer Juile ut och säger " Nersery öppnar inte förens imorgon, det är bara playschool som börjar idag". Jaha.. så det var bara att knalla hem igen, sätta på en film och ställa sig och stryka kläder medans Aidan satt och spelade dator och Shannon kolla på filmen. Hann en sväng till parken med innan lunch och just nu är de iväg me sin mamma in till stan på några ärenden. Så är ledig resten av dagen fram tills ikväll då hon ska iväg och träna. :)

Resumé av dagen

Kategori: The Au-pair part of my life

Kan kort och enkelt säga att jag varit babyvakt på förmiddagen, hjälpt Wendy med middagen, ätit och varit social och glad mot alla, Sampson kissade på Zoeys jeans, Patrick satte upp vårat nya skrivbord, jag har vikt ca 15 loppor till Shannon och nu sitter jag och väntar på att Lost ska börja sen ska jag sova!

Aidans skola börjar imorgon igen och Shannon börjar på tisdag så nu är det back to normal again!

Puss puss allihopa

Dagens bravader

Kategori: The Au-pair part of my life


Här har vi en liten trötter me mat på pannan. :)


Cody somnade men Aidan var glad i alla fall..

..nästan lite för glad?

Jag var inte alls imponerad över att sitta och vika loppor till Shannon.

Tände brasa med för de va kallare i huset än vad det var utomhus!


Cody och Sampson kom bra överens.


Ja men ni måste ju erkänna att han är ju bra söt! :D

Baby Cody

Kategori: The Au-pair part of my life


Aidan och Shannon härmar Cody. :)


Lite dans till Thomas the Tank Engine introt! :)

Alkoholförgiftning

Kategori: Philosophical

Daniel stoppade nyligen sitt finger i sin öl och gav de till Cody. Dan tyckte det var super kul eftersom den lille palten verkade gilla det och Wendy skällde ut Dan rejält.

Det är nämnligen så att hon var på ett party nångång, nånstans för länge sen och där hade de en bebis med. Idioter som de var skickade de runt babyn till alla som satt där och alla doppade sitt finger i sin drink och gav till babyn. Då snackar vi inte bara öl utan whiskey, vin, bailys you name it.
Ett par dagar senare så blev babyn sjuk och ingen visste vad det var för fel på honom och när de tog honom till doktorn så konstaterades det att han blivit alkoholförgiftad.

Hur sjukt korkad får man vara egentligen? Babyn kan ju dö av det!
Hur kan man ens tycka att det är en rolig grej?
Blev sjutk irriterad när jag hörde henne berätta det men Daniel verkade inte ta åt sig så mycket. Hmm..




notis; Wendy hade åkt hem vid det tillfället babyn skickades runt så hon var inte delaktig i det.

Party för Daniel

Kategori: The Au-pair part of my life

Ska dra igenom lite snabbt om vad som hände igår innan jag drar ner och gosar me Cody igen.

Vi började iaf förkröka lite hemma hära, de va jag, Billy, Daniel och Zoey. Sen gick vi till puben i Great Hollands och kollade på fotboll, eller killarna gjorde det, jag och Zoey satt utanför för de stank där inne..
Sen åkte vi hem igen och då börja det droppa in massa folk, kommer inte ihåg hälften av alla namn men trevliga var de i alla fall!
Det blev tittande på Britains got talent, massa skitsnack, spilda ölflaskor, en klantig Daniel som skulle hoppa över sofforna och ramla och slog sig, basketspelade och musiklyssnande.
Runt 10-tiden drog vi tillbaka till puben igen och på vägen dit träffa vi på Nathan och hans kompisar på en Kina resturant. Hälsa på dom och då säger Nathan till en kvinna som jobba där inne och pekar på mig: Det där våran au-pair, Denise. Och hon kommer fram och puss på kinden och kramkram och säga att jag var jätte vacker och hon hört sååååååååååååå mycket om mig.. Haha ska allt fråga Nathan vad han sagt om mig! :p
Men det blev massa biljard spelade och annat kul där, kom dessutom mer människor. De e typ som Askersund dära, alla känner alla!
Men vi gick hem runt 1 tiden tror jag för alla var dödströtta, Zoey hade börjat dricka 11 på dagen så hon var ju skapligt.. ja full.. Fick sällskap av Alex, Emma och Amy tillbaka så jag slapp gå ensam, tack tack :)

Idag så är det släkt middag i alla fall. Ska fira Daniel lite med hans flickväns familj och hans familj. Får se vad dagen bjuder på!

Puss puss

Dödstrött och glad!

Kategori: The Au-pair part of my life

Kom hem för 10 minuter sen efter en sväng på krogen me Daniels mates. Riktigt trevliga snubbar men rätt svårt att hänga med i snacket när de mumlar fram hälften av vad de säger!

Nu ska jag sova, får berätta mer imrn,
kisss godnight

Ändrade planer

Kategori: The Au-pair part of my life

Daniel var här och lämnade av Cody för nån timma sen och frågade vad jag skulle göra ikväll och jag svara såklart att jag skulle med till hans morfar. Då sa han: Varför stannar du inte här och festar me mig och mina kompisar? Så jag ändrade mig rätt snabbt där! Haha

Men hur som helst har jag passa lilla Cody hela dagen, han e ju så söt! Nuförtiden börjar han gråta så fort jag lämnar över honom till Shannon och så fort jag tar upp honom igen ler han med hela ansiktet. Han tycker om mig ;)

Men nu ska jag väl byta min tröja, lite baby-spya på mig men inte så farligt. Nathan bara skrattade åt mig och fråga varför jag inte flyttade Cody ifrån mig så att han hickade upp de på golvet eller filten istället. Äh, killar ;)

Ibland är den stor..

Kategori: The Au-pair part of my life

Citerar Aidan, 4 år,  från igårkväll

"Denise, sometimes my willy gets big when people come close to me and when they go it's little again."

Hahaha, han är ju för söt! :D

090418

Kategori: The Au-pair part of my life

Grattis till Daniel som fyller 19 år idag!

Jag har legat och latat mig i sängen fram tills nu ungefär, Wendy håller på att städa badrummet så får vänta med att duscha tills hon e klar och barnen är ute i trädgården och leker.

Idag är det i alla fall planerat, eller senare runt 4 tiden, att vi ska åka till Wendys pappa och där skulle de visst ha en släkt träff eller något liknande och jag ska hänga på! :) Hade ändå inget annat för mig idag och det e tråkigt att bara sitta hemma, även om Wendy säger att det är tråkigt att vara hos hennes pappa med. Men då har jag inte tråkigt ensam i alla fall.

Vad ska ni hitta på under helgen?

Engelsk humor!

Kategori:



Little Britain - Andy and Lou..
Finns inga ord! Älskar brittisk humor! :D

Min Au-Pair Familj

Kategori: The Au-pair part of my life


Fr. v. Nathan, Shannon, Wendy, Aidan, Daniel. Bild tagen sommaren -07 i Egypten

Ja, det är minsann dessa filurer som jag bor hos. Förutom Daniel då som bor med sin flickvän Zoey, men han är och hälsar på rätt ofta i alla fall!

Dra igenom lite snabbfakta om dom!

Daniel och Nathan är halvsyskon med de små, de har alltså med andra ord en annan farsa än Aidan och Shannon.
Wendy är 41 år, Daniel fyller 19år imorgon (lördag) , Nathan fyller 18 år i december, Shannon fyller 8 år i maj och Aidan fyller 5 år i november.
Wendy är just nu tillsammans med Patrick, som inte är med på bilden, haha!
Daniel har en son på 8 månader, Cody, tillsammans med sin nuvarande flickvän Zoey som förövrigt har tre andra barn med två andra män.
Wendy kommer från Sri Lanka ursprungligen så helt engelska är de minsann inte! :)

Men det är alla jätte trevliga, roliga och lätta att umgås med!
De kallar sig själva dessutom för "Madhouse no 1" vilket jag faktiskt kan säga stämmer rätt bra in på dom.
Full fart är det då hela tiden!

Snillet Denise!

Kategori: The Au-pair part of my life

Ibland kan jag vara riktigt smart alltså!

Wendy har köpt en ny dator så jag och Daniel fick uppgiften att sätta ihop den, inga problem alls tänkte jag som gjort det ett x antal ggr förut. Men den ville inte starta, power-knappen lös inte och jag chansa på att de va något inuti datan som blivit urkopplat. Wendy ringde upp support-hjälp och jag fick prata med dom. Ja, nu har man övat på engelska skillsen när de gäller snacka data, haha.
Men som jag misstänkte, vi tog isär datorn och kopplade i det som ramlat ut och poff fungerade den! Sen fick jag sitta ett par timmar me överföring av filer osv från gamla datan till den nya, rensa ur den gamla osv. För här e de helt otekniska men om man har 7 datorer (som vi har hemma) så får man faktiskt lära sig lite granna. Speciellt när de håller på och krånglar hela tiden så man får springa till Data-Stefan stup i kvarten.

Men jag tjänade en 150 kr på det i alla fall. :) Tack så mycket och varsegod.

090417

Kategori: The Au-pair part of my life

God förmiddag allesammans!

Vaknade runt 8 imorse och gav barnen thé, sen åter till bädden igen och gick inte upp förens innan 10 snåret och klädde på barn och käkade frukost med dom. Har inte gjort ett skit idag, bara suttit med de små och kolla på Peppa Pig typ och ätit lite påskägg.

Just nu är Daniel + flickvännen Zoey här med alla barnen så det är fullt hus och jag passade på att låsa in mig på rummet eftersom jag är ledig idag. :) Känner mig så trött haha.

Ja förresten, imorgon fyller Daniel 19 år så på söndag ska de ha fest för honom här. Daniels vänner + släkt och Zoeys vänner kommer hit. Så det blev ett rätt stort party för honom i alla fall fastän det inte var tänkt så!
Wendy kom på att jag missar ju alla stora fester för efter att jag har åkt hem så fyller Sian 21 år, Cody 1 år, Nathan 18 år och nån annan kusin som skulle ha en stor fest så den nya au-pairen kommer att få vara med på allt det roliga! Haha.
Men jag fyller faktiskt 18 år 8 dagar innan Nathan, då blire fest med har jag bestämt! : D

Nu ska jag fortsätta trixa lite i photoshop, ny design på G! :D

Mardrömmar

Kategori: The Au-pair part of my life

Medans jag stog och borstade mina tänder för ca. en halv timma sen så hörde jag hur Aidan började gnälla lite. "Är de fortfarande vakna?" tänkte jag och kikade in i deras rum. Eftersom de fortfarande har lov så får de sova tillsammans.
Hur som helst, när jag väl kollade in låg de så stilla och fint och sov så jag återgick till tandborstningen då Aidan börjar gnälla igen och jag kikar ännu en gång in i sovrummet. Då ligger Aidan och vänder och vrider på sig och låter som om han ska börja gråta vilken sekund som helst, Shannon rör inte en min eller muskel, sover som en stock gör hon.
Låter som om lilleman hade en mardröm eller liknande. Något sånt måste det varit i alla fall för han kan inte skylla på Shannon den här gången för hon är inte vaken! ;)

Men jag ska fixa och trixa lite i photoshop och sen sussa sött utan mardrömmar.
Ni får sova så gott allesammans!
Puss och godnatt!

Bloglovin' ?

Kategori: Philosophical

Ser du bloglovin som en trend-grej?
Desto fler bevakare, desto högre status?

Det verkar som om de flesta tror det för det är obeskrivligt många som kan kommentera mig och säga "Om du lägger till mig på Bloglovin lägger jag till dig!" Och?
Bloglovin var från början skapat för att man skulle kunna följa sina favorit bloggar, de man läste mest och intresserade sig av. Som har jag t ex 7 st bevakare och jag är super nöjd över det för jag har inte övertalat en jävel att lägga till mig utan de har lagt till mig på helt fri vilja för att de tycker min blogg är intressant (förmodligen). Likadant för min del, jag har bara ett par få stycken som jag bevakar och anledningen till det är för att jag tycker de är intressanta, de rör mig och det jag tycker är viktigt eller roligt. Jag menar, vad är vitsen med att bevaka 50 likadana bloggar? (Ingen ska känna sig påhoppad men de flesta skriver om rätt lika saker.)

Ja, det är min åsikt i alla fall, like it or not, lägger bara till de jag tycker om :)

Idag är idag

Kategori: The Au-pair part of my life

Det blev en tur på 15 minuter med hundarna bara för sen började det regna igen. Måste även tillägga att Sampson måste ha ätit något olämligt för de va minsann inte kul att plocka upp efter honom... Yuck!
Har precis ätit middag och har nu lite vila innan jag ska fixa håret på Wendy och hon drar och jobbar så ska alltså sitta barnvakt ikväll igen. Fast det gör inget, inte så svårt! :)

Idag måste Aidan vaknat på absolut fel sida, han har grinat och tjurat och slagits och sagt elaka saker till mig och Shannon hela dagen. Ett tag fick vi inte ens prata för då flippade han ut totalt och skulle slå till Shannon och jag håller upp min arm för att skydda henne varpå han slår till min armbandsklocka och då börjar han grina. I 3 minuter iaf, sen vare bra igen. Ja ack, vad ska det bli av dessa ungar? :p

Saken är den att jag har märkt att efter varje gång det har varit hos sin käre far så blir de alltid aningen fulare i munnen och "tuffare" än annars. Undra jag..

Nu ska jag bara slappna av lite, läsa lite ur min bok "The Take" , även den av Martina Cole, hittills verkar den reko iaf! :)
Ha en bra kväll allihopa! Puss

Joggingtur

Kategori: The Au-pair part of my life

Aidan har varit Mr. Grumpy hela dagen och betett sig som en bebis, grr.. kan bli så sur på honom ibland!
Nu ska jag ut en halvtimma och springa iaf innan middagen, kom faktiskt inte ut igår eftersom jag knappt hade någon tid för mig själv. Men de sägs ju att man ska ta det lugnt i början :)

Har dessutom hittat en träningsskiva här hemma, Hip hop Body heter den, dans och annan träning i en timma. Ska nog sätta igång med det sen när ungarna är tillbaka i skolan igen!

Men nu ska jag byta om och dra mig ut i det blöta, ösregnade tidigare idag. Usch och fy!

Pusss

090416

Kategori: The Au-pair part of my life

Till och börja med:
Grattis kusin Jennifer Odén som fyller 18 år idag! :D

Annars så, god förmiddag allesammans!
Wendy ligger och sover, barnen leker ute i trädgården och jag har precis skurat köket, som nu förtiden har blivit en grej jag får göra varje morgon ungefär.
Dagen har inga speciella planer, får ta det som de kommer helt enkelt!
Morgonen började i alla fall med att det var en jätte geting (jag avskyr getingar) på ca 3-4 cm som surrade i barnens rum.. Har de redan vaknat upp? Usch på dom i alla fall! Värsta bål-getingen!

Vad ska ni hitta på idag då?:)
Puss

Catch me if you can

Kategori:

En av de absolut mest sevärda filmerna (enligt mig) är Catch me if you can. En Steven Speilberg film med DiCaprio och Hanks som huvudrollsinnehavare, kan det bli mycket bättre?

Det är en verklighetsbaserad film om Frank Abagnale Jr. som innan 19 års ålder lurat till sig miljontalspengar genom att lyckas få alla att tro att han är en doktor, pilot och advokat och skrivit ut checkar till sig själv.

Jag som älskar verklighetsbaserade filmer fastnade direkt för den här första gången jag såg den, på flyger till Grekland, sommaren 02, då den även kom ut.

Ja hur som helst, se den!
Nu ska jag kolla på Andra Avenyn sen ska jag nog sova! :)

090415

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan allihopa!
Dålig uppdatering idag eftersom jag varit me barnen och städat hela dagen. Har lyckats åstakomma rätt mycket känns det som! :)
Både dammat och dammsugit hela huset, skura köket, tvätta av ute-möblerna så vi kan sitta ute och äta nu i det vackra vädret (som förövrigt är tillbaka), gick till parken med barnen, åt glass, har lagat lunch och middag och nu har jag lite tid off eftersom Wendy är uppe och har ett ögapå barnen. Aidan har förövrigt betett sig som en bebis hela dagen och Shannon har inte varit bättre hon som retar upp honom ännu mera men jag är van! :)

Så fort maten har sjukit ner lite i magen ska jag ta en snabbis ut och jogga igen. Måste ju faktiskt komma igång nu och det är ju så underbart väder. :)

Vad har du gjort idag då? :)
Puss

Ny väska

Kategori: Superficial




Där ser ni väskan (väskorna!) som jag köpte i helgen. £6 på Primark är inte illa det! Som ni ser fick även Jennica och Erika med sig en varsin hem. Men praktisk som tusan är den då den är lite större så man får plats med både det ena och det andra i den. Ett rikigt kap med annat ord!

Fick precis skjuts hem av Emelie. Vi tog en sväng till Workingham och satte oss på en pub och snacka lite och kollade på fotboll. Inte för att någon av oss är speciellt intresserade av det men de gjorde mål typ hela tiden så lite kul var det. Sen satt vi och diskuterade hur killarna såg ut i håret här.. Kommer ni ihåg på -90-talet då det var inne med "spikes" i håret? Så ser de flesta ut här just nu.. Hade inte killarna det i typ.. 4an - 5an? De kändes lite efter här då i alla fall! Haha. På tal om väskorna förresten, Emelie hade en likadan, eller rättare sagt både den svarta och bruna! :D

Men nu ska jag sova vilken sekund som helst :) Fullt upp hela morgondagen såklart!
Puss godnatt allesammans!

Ballar av stål

Kategori:


Bara jag som tycker att Ballar Av Stål är sjukt härlig svenk humor?! :D

Hurtigt värre

Kategori: The Au-pair part of my life

Har suttit inne mest hela dagen och gjort ingenting och känner mig inte till någon nytta alls just nu. Ska träffa Emelie senare kanske och eftersom resten av familjen här var iväg till tandläkaren satte jag mig och kollade på Ballar av Stål på youtube. Hihihih, jag skulle vilja vara med i ett sånt program! Den som luras, inte bli lurad då da ;)

Efter ett tag tänkte jag, ne ska jag ta en dusch kanske? Varpå nästa tanke var, ne jag tar en springtur först och duschar sen! Så jag velade fram och tillbaka sen sa jag till mig själv på skarpen och klagade vilken latis jag var så det blev en jogging tur på 30 minuter iaf. Skojar inte vad hurtig jag känner mig nu! Så nu har jag bestämt me mig själv, varje dag, minst 15 minuter jogging sen så är konditionen uppe igen och några kilo borta (förhoppningsvis).

Ska snart ner och käka lite middag, hörde att nån ropa den va färdig :)
Pusspuss

090414

Kategori: The Au-pair part of my life

God eftermiddag allesammans!

Steg upp runt 10 tiden, åt frukst och strök kläder. Känner lite dåliga vibbar från Wendy idag så ska nog hålla mig på säkert avstånd! Haha :)
Var ute en timma med hundarna, Holly hittade en tennisboll som vi lekte med.
Typiskt att vårat vår väder ska komma tillbaka nu, de kunde väl varit fint under helgen istället när vi var i London? Jaja, ska inte klaga för det är bara skönt att kunna gå ute i sommarkläder igen. :)

Ska försöka få tag i Emelie och se om hon gör nåt speciellt idag, vill inte bara sitta hemma, känns ändå bara som om jag är ivägen då.

Men nu ska jag in i duschen, ha de så bra! :)

Fler besökare

Kategori:



Smart sida där du på bara ett par minuter kan öka din statistik.
Bättre förklarning finns på sidan men det fungerar allt måste jag säga! :)

Sleep tight

Kategori: The Au-pair part of my life

Kom precis hem från Sabrina. Åt middag med henne och hennes kusins barn Karim som e där och hälsar på över veckan. Fast han pratar inte engelska så det e lite svårt att kommunicera med honom. :p
Kollade på en fransk stå-upp komiker och även om min franska är väldigt dålig så förstod jag mer än vad jag trodde jag skulle göra! Och rolig var han , haha :)

Men nu har jag krypit ner i min säng ännu en gång, ska upp runt 10 tiden imrn och städa och fixa huset innan barnen kommer hem runt 4-tiden tror jag. Är sjukligt nog fortfarande trött även fast jag sov till kl. 1 idag, haha.

Men ska nu svara på lite kommentarer och sen sussa sött i min lilla säng. :)
Natti natti på er!

London - Bilder

Kategori:



Ja alltså.. så här kan de se ut.
Blev väl inte så mycket bilder på själva London men jag e otroligt duktig på att glömma bort att kameran ligger i väskan. Men ska in dit fler gånger, nästa gång redan om tre veckor då min familj kommer. Kan ta lite mer "turist" bilder då :)

London - resumé

Kategori:

Nuså, lite snabbt vad som hände under min påskhelg :)

Fredag:
Tog mig in till London Waterloo och var framme runt 2 tiden. Skulle sen gå därifrån till Hyde Park där vårat vandrarhem låg. Visst jag kunde ha tagit buss/tåg men jag e ju så snål och dessutom var jag inte helt hundra på att jag skulle hamna rätt så släpade på min lilla rosa väska genom hela London där det var rusning, påskhelg och allt. Till råga på det så regnade det och när jag ÄNTLIGEN var framme så fick Jennica och Erika komma och möta upp mig för jag visste inte var vi bodde. Checkat in och allt skulle jag släpa upp allting för 5 trappor (det var inte nådiga trappsteg!) eftersom vi bodde högst upp. Trevliga roommates hade vi iaf! Hur som helst, fixade vi till oss lite, drog en sväng runt där vi bodde och käkade. Sen fixade vi till oss, satte oss på en pub, drack ett par bacardi breezer och träffa ett par schyssta snubbar som senare på The Beachcomber bjöd på drinkar. Runt 2 tiden drog vi med ett par schweitzare in till London där vi skulle försöka ta oss in på nån nattklubb, The Oxygen var bara att glömma men tog oss in på ett ställe som heter Ricocco? eller nåt i den stilen, ja kul hade vi det iaf ! :D

Lördag:
Sega som tusan och vaknade runt 11 tiden och drog en lunch på en italiensk resturant, oh så gott det var! Sen tänkte vi ta en sväng i London city, sagt och gjort, knallare runt hela London, tog en fika på Starbucks, shoppade inne på Primark (jag fick med mig en väska och ett par nya leggins) och kom inte hem förens runt 6tiden tror jag. Orkade inte fixa till oss alls, Jennica och Erika packade sina grejer så de var klara tills nästa morgon och sen drog vi en donken igen. Satte oss sen på samma pub som dagen innan, träffa lite mysko foik men de flesta är rätt trevliga faktiskt. När den puben stängde hittade vi en annan, var där till kl. 1 ungefär och sen var Jennica och Erika tvugna att dra till bussen som gick till deras flyg. De skulle nämnligen flyga 6.05 söndag morgon haha. Stackare! Men jag kom i säng runt 3 tiden, vaknade sen kl. 8, åt frukost, packade, duscha och tog mig till London Waterloo och hem igen.

Sen det där var då inte på långa väger allt som hände men kan ju säga att vi hade det otroligt kul iaf! :D

090413

Kategori: The Au-pair part of my life

God eftermiddag blir det för er som varit uppe med tuppen, godmorgon till er som var lika sega som mig! :D

Vaknade runt 1 tiden och väntade på att duschen skulle bli ledig. Idag ska jag göra absolut ingenting har jag bestämt, bara ta det lugnt och ladda mig för imorgon för då kommer barnen hem igen. :)

Igår när jag var på väg hem i alla fall trodde jag att ingen skulle vara hemma eftersom Wendy skulle ha åkt till Patrick men istället så var Patrick här, Daniel & Zoey + Cody och Kenzie och Nathan och Harley. Så det blev ingen lugn stund där men jag orkade verkligen inte äta middag med dom så gick som sagt och la mig! :)

Ska bara fixa i ordning mig och äta något sen ska jag skriva om våran helg! :D

Tillbaka till vardagen

Kategori: The Au-pair part of my life

Först och främst, Filippa, jag VET att du fyller år den 11e april men jag var inte hemma då så skrev de på fredagen istället. Jag vet när alla i familjen fyller år, så de så! :D Grattis igen i efterskott! :)

Ja, hej i alla fall!
Kom hem från London runt 3-tiden idag och slängde mig i sängen direkt och somnade. Var så fruktansvärt trött och vaknade inte förens runt 20.00 då jag gick ner och åt middag och kollade på Lost & Fringe och nu ska jag alldeles strax sova igen Men oj va skojigt vi hade det! Ska skriva en liten kort resumé av helgen sen imorgon och de kommer även ut lite snygging bilder med.

Men nu ska jag svara på kommentarer och sen sova!

Hoppas ni haft en bra påskhelg allihopa! :)
Natti natti

Grattis lillasyster!

Kategori:

Vad e de för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det e Filippas födelsedag
Hurra hurra hurra! :D


Grattis lillasyster på 16 års dagen! Hoppas du får en super bra dag och lycka till me första körlektionen me pappa! Jag har inte ens börjat än så nu ligger jag i lä!



Titta vilken vacker bild från i somras när vi var i Italien.
Filippa.. Varför fick du de där lockiga vackra håret och inte jag! :O

Här sitter hon i alla fall i sitt rätta element, med penna och papper  högsta hugg.
Filippa är en tyst och försiktig människa med ett stort hjärta, alltid är snäll och hjälpsam (även om både jag, Melina och Billy kan vara rätt otacksamma och prata över henne men det är inte med mening!) och ser alltid det bästa i människor. Hon har otroliga skillz på att teckna, nåndag ska de ut massor med bilder som ni ska få se, då hon föredrar att rita drakar och hästar. Fantasy är hon ett stort fan av, hon läser ut böcker på 800-sidor på bara någon timma och drar sen igenom nästa bok. För att inte tala om vilka noveller hon skriver, jag och mamma tycker hon borde sätta sig ner och skriva en bok för hon har sån fantasi och sånt ordförråd att man blir stum!

Men jag älskar dig för den du är lillasyster, har alltid gjort och kommer alltid att göra.
Ännu en gång, grattis!

090410 - London week-end

Kategori:

Äntligen är det fredag! Eller hur var det nu igen? ;)

Kom precis ur duschen, har målat tånaglarna, nu ropade Aidan och ville att jag skulle bära ner honom från Shannons säng, och jag som inte har klätt på mig helt än! Måste nog packa om med för kan knappt stänga väskan, typsikt mig, allt annat är fixat. Är lite hungrig så ska väl käka frukost så fort jag fått på mig någonting vettigt!

Meen, nu har mina tånaglar torkat och jag är redo för en hel-skön week-end i London med världens bästa Jennica och Erika ! :D

Ciao

Blogg-design!

Kategori:

Har ju faktiskt helt missat att skriva och länka om min blogg-design jag gjorde till söta Angelica förra veckan.

Klicka här för att kolla in den! :)

Ska även ta tag i min egna design efter helgen med hade jag tänk, har lite idéer på G! :D

Dålig uppdatering

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan!

Får skylla på att jag har haft fullt upp med barn och hushåll hela dagen, därav inget data-nördande alls, satte igång den alldeles nyss för att lägga in ny musik på Ipoden men helt plötsligt (såklart) vill inte iTunes sammarbeta me varken min Ipod eller mig så ska kämpa lite till.

Har äntligen fått barnen i säng så ska sätta igång me packningen nu vilken sekund som helst och svara på lite kommentarer innan det me skulle jag tro.

Jennica och Erika ringde upp tidigare för de hade minsann inte skrivit ner adressen till vandrarhemmet där vi ska bo så de fick lite panik, tur att de har mig som alltid har koll på läget!

Annars idag.. Ja jag lyckades slå sönder en tallrik (inte med flit), har haft thé party med Aidan + 5 gosedjur och det har varit grått och tråkigt hela dagen så vi var inte på park-humör idag alls.

Men nu måste jag sätta igång, annars kommer jag få stressa imorgon som attans och det har jag ingen lust med.
 Hoppas ni haft en bra dag. Puss puss

Nu blir det AA

Kategori: The Au-pair part of my life

Har precis kollat på Waterloo Road, krypit ner i sängen och väntar på att Andra Avenyn ska ladda klart. :)

Tror jag har glömt att berätta att jag har fågelungar precis utanför mitt fönster i den stora enen som står där. Små duv-ungar, så söta så! :D Men de gäller att inte ha fönstret öppet eftersom jag vaknar så jätt av ljud, haha.

Ja juste! Måste berätta att jag hörde att Wendy och Nathan smög omkring i huset i natt och viskade men orkade inte ta mig upp och se vad de häll på med men Wendy berättade för mig idag när hon kom hem från jobbet.

Hon hade haft en jätte hemsk dröm och vaknat upp mitt i allting och hon tyckte det kändes som om det var någon i huset. Hon brydde sig inte så mycket mer om det tills hom hörde hur dörren till trädgården smälldes igen och hon blev såklart livrädd och trodde nån hade brutit sig in i huset. Så hon tog mod till sig och smög ner för trappan och tog tag i första bästa "vapnet" hon fick tag i vilket i det här fallet var en av Shannons inlines. Så med sitt vapen i handen smög hon runt, in i köket och genom vardagsrummet men hittade ingen. Så hon låste dörren ut till trädgården, gjorde sig en macka och gick upp och satte sig i sin säng. Då ringer telefonen och det är Nathan som säger att han står i trädgården och vill bli insläpt. Wendy blir skitförbannad och frågar om de va han som smällde igen dörren för 10 minuter sen med de hade det inte varit. Så de beväpnar sig båda med en varsin inlines och smyger sig ännu ett varv runt huset.  Tillslut insåg de att det inte var någon där och att det var garagedörren som smällt igen eftersom den inte kan stängas helt (nåt fel på den).

Ja här händer det då alltid något ! :D

Men nu blir det Andra Avenyn,
sov så gott sötnosar.
Puss puss

Klänningen

Kategori: Superficial

Här kommer en lite halvtaskig bild på min ny inköpta klänning från West One. :) Bättre bilder kommer förmodligen efter helgen då de blir (förhoppningsvis) massa festande! :D

Ain't it sweet?

Ansiktet är utsuddat för jag lyckades få till en super sexig min! :D

090408 - bilder

Kategori: The Au-pair part of my life










Mysigt va :D

Parken

Kategori: The Au-pair part of my life

Jag och småbarnen tog en sväng till parken i Great Hollands som egentligen är för "stora barn" men vi lekte allt och hade hur roligt som helst i alla fall. På vägen hem plockade vi daisies (visst låter de fina, men de e vanliga, fula maskrosor) och jag gjorde dem en varsin krans att sätta på huvudet. Men Shannon tyckte det var alldeles för pinsamt så jag fick ha den på mig tills vi kom hem. Där ser man!
Sen var vi ute en stund till i solen här hemma, åkte inlines och scooter/sparkcykel.
När Wendy tog över och åkte till Great Hollands för att handla lite fick jag ut hundarna en sväng och tog sen en tupplur, är så fruktansvärt trött! Blir så efter att man har slappat flera dagar i rad, men nu e jag pigg igen!

Ska lägga upp lite somriga bilder från idag nu hade jag tänkt :)

Pusspuss

090408 - och solen skiner!

Kategori: The Au-pair part of my life

Godmorgon!
Shannon och Aidan va snälla och lät mig sova till halv 9 idag istället för att väcka mig kl. 7 som annars. Nu ligger de i Shan-Shans säng och dricker sitt thé och kollar på tv, jag sitter här och väntar på att de ska bli klara så vi kan gå ner och käka lite frulle.
Solen skiner för fulla muggar så gissa vem som ska ut i solen hela dagen idag? Jag såklart! :D

Men nu ska jag klä på mig,
vad ska ni hitta på idag? :)

Latdag

Kategori: The Au-pair part of my life

Känns som om jag inte lyckats åstakomma någonting idag även fast jag hunnit med att damma, dammsuga och stryka kläder. Blev lite tv-tittande me Wendy och barnen ett tag och nu ligger de två små trollen och sussar sött i Shannons säng.

Känner mig lite seg själv, man blir så trött av att göra ingenting!
Imorgon eftermiddag ska jag i alla fall med Sabrina och hämta upp hennes systerson, ska bli kul att träffa honom med, annars så ska jag bada hundarna. Får vi allt se hur det går!

Men jag tror att jag ska krypa ner i min säng och kolla på nån film, var ett tag sen. Känns det som i alla fall.

Natti natti

Irriterande

Kategori: The Au-pair part of my life

Jaha, så nu har jag suttit hemma en hel dag som jag egentligen kunnat gjort nåt helt annat på.

John kom hem med barnen för en timma sen, sen när blev lunch-tid runt 4? Så eftersom Wendy redan var hemma då behövde jag inte ta hand om dom eller något vilket innebär att jag kunde varit me Sabrina eller nån annan trevlig människa istället för att sitta i min ensamhet och vänta hela tiden. Han får helt enkelt lära sig att ringa om de blir sena.

Min tå blöder fortfarande.. ajsing vad ont det gör! Har absolut ingen aning om vad jag ska göra nu, vill hitta på nåt, ska se om jag får tag i Sabrina. Orkar inte sitta hemma just nu, är tråkigt att inte göra någonting hela dagen.

Puss puss

Talangen var..

Kategori:

Äntligen var jakten på min talang löst och första priset går till lillasyster Melina som la fram förslaget "är bra på att göra illa sig". Och för att inte tala om hur klantig jag kan vara!

Igår t ex, satt och kollade på Heroes och hade datorn i knät och satt och pilla me naglarna på tangenterna, plopp så hoppas "s"et av och jag får panik och vet inte vad jag ska ta mig till och men får, efter att jag lugnat ner mig, tillbaka tangenten som tur va.

Nyligen var jag nere och stykte kläder, tog alla kläder i famnen, vänder mig och om ska börja hänga upp kläderna men slog i tån på deras öppnaspis som e gjord av tegelsten. Självklart skrek jag rakt ut och drog av mig min vita strumpa (som nu har röda fläckar) och kollade på min stackars tå. Efter att ha fått bort allt blod så ser jag att en hel skinnbit på toppen av min lilltå ramlat av, AJ!!

Så min otroligt skrytsamma talang är, jag e grym på att göra illa mig! :D

090407

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan!

Hittills har jag hunnit dammsuga nedevåningen och slängt in en disk. Väntar på att ungarna ska komma hem men har absolut ingen aning vilken tid de kommer, men de kommer när de kommer. :) Fint och soligt me lite moln har vi i dag, blir nog en sväng till parken senare under dagen skulle jag tro!

Annars har jag inga större planer för dagen. Längtar bara till helgen just nu! :D

Vad ska ni hitta på idag?
Puss

Bussar hit och dit

Kategori: The Au-pair part of my life

Haha att ni ska vara så duktiga på att planera jämt brudar! Alltid sista minuten ska det vara! :p Men vi löser de, D.E.J. löser allt!

Har suttit och fixat och donat me bussresa till och från Stansted till mina söta vänner, på torsdag är de här iaf och kan inte bärga mig! Vi ska ha det så kul! :D

Resten av eftermiddagen har varit lugn, kolla på tv och bara tagit det lugnt. Barnen kommer tillbaka imorgon runt 12 - 1 tiden så det blir lite sovmorgon för min del i alla fall! Ska bli skönt att få lite liv i huset igen, även om de varit skönt att slippa dem ett tag, haha.

Men det blir nog till att sova nu.
Natti natti allisammans!

Slough

Kategori: Superficial

Godeftermiddag kära vänner.
Haft en bra dag? Min har varit helt okej faktiskt.
Fast kände att jag inte fick många timmars sömn när jag drog mig upp ur sängen imorse. Gick till Sabrina och vi tog bussen till Slough. Ja, ni hör ju på namnet redan att det är rätt.. mja.. inte så "fancy" direkt. Men vi hittade allt lite kul där iaf!

Tog en sväng in på Primark och köpte två långärmade tröjor, en vår jacka och strumpor, för mina har försvunnit igen (ligger förmodligen inne i Nathans rum). Vi spanade sen lite till och jag hitta en ny favoritaffär! West One heter den. Och oj(!) vilka underbara klänningar de hade! Fick med mig fyra st olika in i provhytten och alla satt som smäck och jag blev såklart totalförälskad i dom. Men fyra klänningar blev aningen dyrt så bestämde mig för en så NU har jag äntligen någonting att sätta på mig när de ska klubbas! Kommer lägga ut bild sen! :)

Kom hem för ett litet tag sen , vet inte vad jag ska göra riktigt nu, får se om Nathan ska träffa några vänner eller så, kanske hänger på. Annars ska jag nog ta en sväng till parken och relaxa lite, är så skönt väder. :)

Puss puss

Godnatt!

Kategori: The Au-pair part of my life

Klockan hann bli halv 2 innan jag tog mig hem från Sabrina.
Vi kollade på Fun with Dick and Jane, halva The Fast and The Furious och sen två avsnitt av SATC + pizza och massa skitsnack. Kommer riktigt bra överens med henne, jätte kul!

Men nu har vi bestämt imorgon att vi ska till Slough (tror de stavas så) och kolla in den staden, skulle vara som Reading ungefär sa hon så det ska nog bli helt okej. Ska dock inte spendera pengar, OM jag inte hittar något absolut nödvändigt!

Men nu måste jag sova. Ni får ha de så bra!
Puss godnatt!

Våren försvann..

Kategori: The Au-pair part of my life

.. och ersattes av sommar!

Inte konstigt att jag njöt som tusen av solen i fredags då det faktiskt var hela 20 grader här!

Frisyr?

Kategori:



 <- Ungefär så ser mitt hår ut just nu. Fast aningen ljusare/mindre gult och lite mer solblekta slingor.

Blev tipsad om en sida där man kunde göra en make-over på sig själv, perfekt för mig som absolut inte har en aning om vad jag ska ta mig till med mitt hår. Jag vet så som att jag aldrig i hela mitt liv vill klippa av det igen iaf. Så, vilken frisyr av de där uppe tycker ni jag passar bäst i? Ska jag färga de mörkt, rött, bleka, klippa lugg, låta de växa ut, permanenta?

Min favorit är på rad 1, nr 4.

090405

Kategori: The Au-pair part of my life

Ja.. godförmiddag blir det väl.
Har legat och dragit mig i sängen tills för en halvtimma sen ungefär. Ska snart dra mig upp och ta en sväng ut me vovvarna i det vackra vädret. :)

Kom hem runt 3-tiden igår kanske och var så trött så somnade på sekunden. Vi var i alla fall ute på nån pub i Bracknell, massa trevligt folk och det e ju sjukt kul att vakterna faktiskt inte kollar tjejernas leg. De kommer ju in hur lätt som helst, haha. Hur som helst blev de inte allt för mycket dricka igår eftersom jag inte tog med mig mycket pengar alls, vill spara lite men fick en och annan drink där borta. Nice nice!

Är supertaggad för om 5 dagar (!) så är Schnitzel (Jennica) och Henrike (Erika) här! Då blire party party i London för hela slanten! :D

Men nu ska jag ta tag i mitt liv och sluta sega i sängen!

Vad händer hos er idag? :)

Darin i sammarbete med Friends

Kategori:



Tänk efter lite först innan ni öppnar munnen, vänder ryggen emot eller ger er på någon.

Frågor och Svar

Kategori: The Au-pair part of my life

Såå... Nu ska jag ta tag i lite frågor och svar om au-pair livet.
Det är rätt många som frågat mig om vise verse men först och främst måste jag säga:

Det jag svarar på är hur JAG har det hos familjen JAG bor hos. Kan inte svara för hur de kommer bli, se ut eller hur mycket du kommer få betalat i den familjen DU hamnar hos om du nu funderar på eller har planerat att bli au-pair. Det varierar jätte mycket från familj till familj. Men det är en grej som alla borde prova på för man får så mycket erfarenheter och nya kontakter. Absolut någonting jag kan rekomendera!

Fråga: Var är en au-pair?
Svar: En au-pair (även kallad mother's helper) är en person som hjälper till i hemmet med hushållsysslor, passa barn osv.

Fråga: Hur blev du au-pair?
Svar: Jag hittade en sida på internet som heter aupair-world, där finns de familjer över hela världen som letar efter en au-pair/barnflicka. Det finns även andra mer organiserade sidor, man kan hitta annonser i tidningar och andra websiter som är riktade till au-pairer. Det är bara att googla lite på det! :)


Fråga: Har du varit au-pair innan?
Svar: Nej, det var en grej som jag alltid velat göra och i höstas när jag bestämde mig för att hoppa av skolan så tog jag chansen att göra något annat så det blev au-pair.

Fråga: Har du varit i England innan?
Svar: Nix, inte det heller. Även första gången där!

Fråga: Hur länge har du varit där och när kommer du åka hem?
Svar: Jag kom hit den 5 januari och kommer stanna till början/mitten av juli beroende på när den nya au-pairen kommer hit.

Fråga: Vad ska du göra när du är hemma igen?
Svar: Då ska jag tillbaka till skolan igen, är nog rätt bra att gå ut gymnasiet! ;)

Fråga: Var i England bor du?
Svar:
Jag bor i en stad som heter Bracknell, ligger ca 1 och halv timma sydväst om London.

Fråga: Vilka dagar jobbar du?
Svar: Jag jobbar måndag till fredag. Även måndagkvällar och endel fredagkvällar sen e jag ledig över helgen och tis-, ons- och torsdagkvällar. Men eftersom att Wendy (mamman i familjen) ska byta jobb så kommer det att bli ändringar men just nu ser de ut så här för mig.

Fråga: Hur många barn tar du hand om?
Svar: Två stycken, Shannon på 7 år och Aidan på 4 år. Nathan bor även här men han e lika gammal som mig så han klarar sig så bra själv. :)

Fråga: Hur mycket får du betalt?
Svar:
Just nu får jag mellan £60 - £80 i veckan vilket är runt 800kr - 1000kr. Minumun lönen per vecka är £50 för au-pairer så om du kommer nånstans där de betalar mindre än de kan du kräva mera.

Fråga: Finns det många au-pairer i ditt område?
Svar: Jag känner till ett par stycken runt om här och även några i London som också jobbar som au-pair. Fick kontakt med dom genom londonsvenskar och resdagboken.

Fråga: Har du mycket hemlängtan?
Svar: Nej jag har faktiskt inte längtat hem alls om jag tänker efter. Jag trivs så pass bra här och har kontakt me min familj genom internet hela tiden. Sen kommer även de hit i slutet av april så det ska bli jätte kul! Det jag saknar mest är nog mina vänner eller att bara kunna ringa upp någon och prata. Men ska snart hem så då blir de back to normal again! :)

Fråga: Är det inte svårt att prata engelska hela tiden?
Svar:
Jag har alltid fått höra att jag varit bra på engelska så jag trodde det skulle gå som en dans på rosor men när jag väl kom hit var det miljoner av ord och slangord jag aldrig i hela mitt liv hört. Men man kommer väldigt lätt in i det dessutom så läser jag böcker på engelska just nu för att utöka orfdörådet ännu mer.

Fråga: Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Svar: Ungefär så här..
7.00 - vakna, väcka barnen, ge dom deras thé
7.30 - klä på barnen, tvätta ansikte och borsta tänder
8.00 - frukost
8.30 - ta barnen till skolan
9.00 - 11.20 - diverse hushållsarbete, ta ut hundarna på promenad
11.20 - hämta Aidan från Nersery
12.00 - Lunch
12.30 - 15.15 - Leka med Aidan, göra de sysslor jag inte hann med innan
15.15 - hämta Shannon från Pre-school
15.30 - 17.00 - vara med barnen, hjälpa Shannon me sin läxa, sen tar Wendy över från kl. 17.00 ungefär
Om Wendy jobbar natt så får jag även göra middag runt 18 - tiden, sen läsa barnens böcker och stoppa de i säng med deras thé runt halv 8.

Så, det var nog allt jag kunde komma på. Om det är något annat ni undrar så är det bara att skriva!

Come here loverboy!

Kategori: The Au-pair part of my life


Ni måste ju erkänna att han är ännu sötare än annars i mitt hårband! :D

Planering suger

Kategori: The Au-pair part of my life

Det var egentligen planerat att jag skulle in till Bracknell och möta Sabrina och Marie men eftersom inte Sabrina svarar på mobilen så kan jag ju inte bara åka in och hoppas på att få tag på henne.

Nathan kom iaf precis hem, nyklippt, han har ju raka av sig allt hår! Men han passade i det med. Hur som helst tog jag precis en öl med honom (Stella Artois) rätt okej och nu är de bestämt att jag ska ut me honom och hans vänner ikväll. Mohaha! Får väl se om jag slipper spendera pengar ikväll och ragga lite drinkar istället.

Satt ute i solen ett tag, det är så härligt väder, bara älskar det! Så passade på att sola benen lite. Måste för övrigt leta upp ett nytt solarium för var och solade på The Tanning Saloon igen igår och fick betala £9 för 10 minuter. Sjukt. Men nu har jag lärt mig att inte sola i spetstrosor för man fick värsta spetsmönstret på sig. Såg rätt kul ut.

Men ska borsta håret, ser ut som en höstack.
Ha de så bra!
Puss

Pannkakorrrrrrrrrrrr.. nej. R!

Kategori: The Au-pair part of my life

Hha ja gårdagen blev succé.

Emelie kom förbi runt halv 9 tiden och vi fixa till oss, förkröka och snacka massa skit i över en timma innan vi ringde taxin till Workingham. Väl där gick vi in på första bästa pub, snodde till oss ett bord och drack och snackade. Det är väl ungefär samma priser i England som det är i Sverige, men det beror nog på var man är och vad man handlar. En Smirnoff Ice kostade £3.75, som är ungefär 45 kr kanske. Hur som helst var det sjukt mycket folk där inne och fick slå mig fram för att ta mig till baren. Tror de va nån viktig cricket match (vet inte ens om de va cricket men jag och Emelie chansade på det) för Tv:n stod på och skrek och hejades för fullt. Sen blev vi jätte danssugna och skulle in på The Buzz. Väl framme så vi att de kollade leg så jag fick låna Emelies ID medans hon gick in på sitt körkort. Så jag väntade ca 2 minuter innan jag ställde mig i kön men jag behövde inte visa nåt ID iaf, de släppte in mig bara. Nice nice! Två dansgolv var det iaf. Techno/House på ena och R&B och Hiphop på de andra. Det höll öppet till 2 så sista kvarten spelade de massa gamla godingar som YMCA, Guns and Roses, Grease osv!

När vi väl tagit oss ut därifrån och funderade på att ta en taxi hem så stanna ett par tyska killar oss som vi snacka ett tag med och bestämde oss för att gå och handla pommes. Och vi gick och gick och gick. Äntligen framme, beställde pommes och uhh... de smaka inte nice! Men tog taxin därifrån sen och vi var väl hemma runt halv 4. Då åkte Wendy till Patrick. Haha

Och juste, man fick en klubba när man gick ut från The Buzz, haha :)

Men sjukt kul hade vi det iaf! :) Vi blev tipsade om Reading av taxichaffören (som för övrigt var jävlig cool) så blir väl att gå ut där nån helg med.

Nu ska jag duscha och sen in till Bracknell och vara med Marie och Sabrina.

Pusspuss

Utgång på ingång

Kategori: The Au-pair part of my life

Äntligen ska jag komma ut och festa av mig lite. Varken Emelie eller jag hade någe speciellt för oss idag och Nathan skulle bara vara ute med sina kompisar så jag och Emelie ska ta oss till Workingham och dra en sväng på krogen. Gött gött.

Barnen har iaf åkt iväg till sin pappa nu, stannar där tills på tisdag och Wendy är iväg och jobbar natt. Så just nu är de bara jag, hundarna och tv:n som lever, spelar KISS 1000 på högsta volym såklart! ;)

Men nu ska jag se till så håret torkar.
Ha en super fredagskväll, det ska i alla fall jag ha!
Puss

090403

Kategori: The Au-pair part of my life

God förmiddag allesammans!

Jag ska alldeles strax iväg till bussen, ska ta en sväng in till Bracknell och sola tänkte jag. Tyvärr är det grått väder hos oss idag men får väl vara glad över att det är rätt milda vindar iaf!
Ska även köpa lite mörk choklad, kände mig jätte sugen på det idag och de va ett tag sen jag åt det!

Men nu ska jag kila, ha de så bra!
Puss

090402

Kategori: The Au-pair part of my life

Har inte haft datorn på under hela dagen så de får bli en snabbuppdatering.
Och nej Jonas, jag har inte fått sparken.
Och nej mamma, hon vill ha mig kvar, jag ska leta lite jobb nu i helgen tänkte jag så jag kan jobba lite extra men hon kommer ju jobba fler nätter på klubben nu och hon kommer ev. få jobba övertid så då går jag tillbaka till samma betalning som innan. Ingen som behöver oroa sig alls! :)

Ja iaf, idag var en jätte fin vår dag och jag sprang omkring i klänning och gladiatorsandaler hela dagen, underbart!
Aidan fick med sig Kyles ena sko hem (de har likadana skor till skolan, fast Kyle har en storlek mindre), han (Aidan alltså) sprang även iväg undertiden jag skulle byta hans bok så jag sprang som en idiot och leta efter honom och insåg sen att han hade sprungit med Kyle upp till vägkanten där han snällt stod och väntade på mig. Väl hemma åt vi lunch och kolla på SvampBob såklart! Sen säger Aidan : Are my teeth green? Och ohja det var de allt, hela hans tunga, mun och alla tänder var illgröna och jag frågade vad han hade gjort och då sa han: It was at nersery. Hhaha, han e lika dålig på att ljuga som Shannon! Han hade iaf tuggat på en grön-tusch penna. När vi hämtat upp Shannon så gick vi till parken i 1 ½ timma där jag låg och lapa sol och läste ur min bok medans småbarnen lekte me sina klasskamrater. Hemma igen blev de middag, bad och en-timmas-episod av EastEnders där Danielle dog i slutet och jag stortjöt såklart! :)

Men härlig dag har det varit iaf, så underbart när solen kommer såhär, hoppas den stannar ett bra tag till!
Nu ska jag alledeles strax sova, ni får ha de så bra!
Puss

Parken

Kategori: The Au-pair part of my life




Kolla in min snygging! ;)

Byta?

Kategori: The Au-pair part of my life

(Än så länge har jag varken skämtat me någon eller råkat ut för något heller för den delen!)

Wendy berättade nyligen att hon ska tillbaka till sitt gamla jobb redan nästa vecka vilket innebär att mina pengar kommer bli till mindre summor och hon kommer vara hemma sex dagar, jobba tre dagar osv. Visst kan jag alltid skaffa ett annat jobb här under tiden men jag orkar inte lägga ner energi på att leta jobb, jag är ju trots allt inte 18 och har inte gått ut gymnasiet heller för den delen. Så då tänkte jag.. Kanske ska man söka till en ny familj som ändå bor i England? Då behöver jag inte betala flygbiljetter eller så, sen kan jag ju åka hem med såklart, men känner att jag vill stanna i England ett tag till. Men jag ska överväga mina beslut lite granna, prata med Wendy om det och se vad som händer. Men jag vet att jag kommer stanna kvar här minst en månad till.

Hur som helst, nån som skämtat idag? :)

Plåster sen är allt bra igen.

Kategori: The Au-pair part of my life

Imorse var vi alla glada och trevliga för jag tror jag äntligen fått i småbarnen att säga "thank you" och "please". Wendy var i chock igår iaf när vi satt vid matbordet.
Aidan: Denise, can you give me a tissue please?
Jag: Sure, here you go
Aidan: Thank you
Wendy kollade stor-ögt på honom och jag bara log, haha. :p

Men vi kom i väg till skolan, lämnade Shannon och gick me Aidan till nersery för att vänta på att de skulle öppna där. Jag brukar ha super koll på honom så han inte ramlar (han e rätt duktig på att snubbla på sig själv) och för att han har ett stort behov av att fråga "får man göra de? får jag gå dit? får han verkligen säga så`?" så alltid bäst att hålla ett öga på honom. Men såklart när jag vände mig om för att lille Leo ville säga någonting så kommer Aidan springandes med tårar i ögonen och håller sig för huvudet. Lyfter upp honom och frågar: "Slog någon dig på huvet? Nej. Slog du i huvudet nånstans? Nej. Kan du visa mig var du har ont? Nej.. Okej.. hhmm.. Ramlade du? Ja. Ahh.. skrapa du knät? aahh.
Vi tog en titt iaf , de va lite lite uppsskrapat men nog gjorde de lika ont för det för om och om igen sa han - aj aj aj aj.. Men kom tillslut överens med honom att vi går in och pratar me Miss Keen och får ett plåster. Sagt och gjort sen var allt bra igen.. :p

Ska alldeles strax iväg och hämta lill killen igen, lovade att sätta på ett finare plåster sen när vi kom hem. Om han kommer ihåg de vill säga! :p Måste även tillägga att det är strålande väder idag så efter lunchen ska vi minsann ut i solen och leka! :D

Puss puss