I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Med sitt liv som insats?

Kategori: Philosophical

Detta är endast inledningen på Dokument inifrån - Säljekt. Se hela dokumentären här!

Jag finner inga ord. Att detta pågått (pågår säkert fortfarande) är helt oacceptabelt. Man ska fan inte behöva lägga ner sitt liv pga av ett jobb. Falska förhoppningar och löften, dåliga arbetsmiljöer, rättiheter verkar inte ens existera och förutom att de själva blir härntvättade verkar ju "cheferna" helt jävla out of their mind.

Ne, jag vet inte vad jag ska säga.

Jag jobbar själv inom sälj, det är inte ens i närheten av det där. Jag har mina rättigheter, min garanti, mina avtal och mina arbetskollegor som pushar och peppar mig oavsett vad.

The Phone House, vadfanhänder?!

Check

Kategori:

Nu var Engelska C arbetet avklarat med, ska det bara redovisas imorgon! Gött!
Ska bli så skönt att tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner i min varma säng nu. Har verkligen längtat.
Godnatt!

Oh.. bjuder på denna också för lite kvällshumor.


Det roliga är ju att det var min gamla fysiklärare som tipsade mig (och klassen) om det här klippet i 9an! Hur gammal e man då - 15 år? Haha!

Nä, godnatt var det ja!

Student 2011

Kategori: Philosophical


Student 2011.
Mindre än 100 dagar kvar nu.
10 juni smäller det.
Äntligen!
Ett år senare än beräknat
(född91) men det har varit så sjukt värt det!

Plugguppehåll

Kategori:

Anledningen till varför jag knappt ägnat någon tid åt internet (facebook, bloggen, msn) är för att just nu så har jag rätt mycket i skolan vilket innebär att den lilla tiden jag har kvar utanför jobbet och skolan går åt att plugga. Änsålänge är dagarna inget undantag men var tvungen att uppdatera lite i alla fall!

Så ha tålamod mina vänner, inlägg kommer!

Det var ju en vecka sen jag uppdaterade senast. Inte så mycket har hänt. Skola och jobb som sagt. Vi har varit ute på Ritz och festat, invigningen av Prisma likaså. Pluggdagar har vi infört de dagarna vi hade lite tid över med. Utöver det, phew, mer plugg!

Hej bloggen! Eftersom att det verkar vara ...

Kategori:

img_6713 (MMS)

Hej bloggen! Eftersom att det verkar vara nere hela systemet just nu så går jag väl mobilblogga mot tänkte jag :) Sitter just nu i Kumla för ovanlighetensskull och kikar lite i denna söta bok! Ska kolla på balklänningar med mamma lite och se vad vi hittar :)

Studytime

Kategori:


Nu är det uppladdat med lösgodis, massor av kuddar och tända ljus. Som en riktigt myskväll låter det som va? Men saken är den att det är dags för att studera. Inte studera godis eller ljus. Nejnej, uta studera en sista gång inför mina två prov som inträffar sig imorgon. Rättskunskapsprov och Praktiskt marknadsföringsprov.
Deni!
Jag är inte typen som gillar lösgodis så tror det va rätt av mig att köpa det. Dels, det stillar mitt lillalilla sötbegär direkt och de håller i flera dagar (är ju så seg på att få i mig det). Annat hade det varit och de va chips. Då hade det bara blivit ätande! Haha. Anyway, paus is over!

Förresten. Ringde massa "kändisar" idag på jobbet. Om t ex Sanna Brådings föräldrar räknas alltså? ;)

Dance or Die

Kategori:

Känns som ett uttryck Lili möjligtvis skulle komma med, haha!

Uppe med tuppen för att fixa och dona. Slängt på mig träningskläder och väntar på att sticka iväg till bussen. Idag har vi en lektion på schemat, lektionen heter estetiskt verksamhet och det innebär dans för min del. Och idag är det afro som gäller! Dansen alltså.

Men först! Kaffe

I rymden finns inga känslor

Kategori:


Efter att ha låtit kreativiteten flödat i köket (makaroner med svampsås och stekta, färska grönsaker med lite extra fetaost och ruccola) så placerade jag mig framför datorn för att kika på I rymden finns inga känslor. Har ju velat se denna film så sjukt länge men de har aldrig blivit av, haft tid eller tillräckligt med hastighet för att streema helt enkelt.
Men gud vilken underbar film! Och vad jag grät där ett tag, så typiskt mig att vara så blödig, jag är egentligen amerikanska säger mamma, skulle passa perfekt i typ Extremehomemakeover. Fast jag röstar för Real Housewives of New Jersey. ;)

Haha hur som helst. Nu är klockan helt plötsligt 00.00 och jag som försöker lovar mig själv att lägga mig i tid = mindre lyckat. Måste skriva på lite arbeten så blir nog uppe en stund till.

Förövrigt, Sam, i filmen alltså.. Simons storebror, ser han inte rätt bra ut?