I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Picture Perfect - Sundsvall

Kategori:








På väg hem

Kategori:

Hade tänkt att lägga upp lite bilder från helgen men eftersom de går så fruktansvärt långsamt och internetuppkopplingen bryts lite då och då (uppkopplad genom Iphonen) så ger jag upp.
Dessutom håller datorn på att dö, insåg just att den var oladdad.

Anyway. Det har varit en super trevlig helg. Becca fick som sagt ett brons och det var tyvärr den ända placeringen Kumla tog denna gången men resten gjorde en super insats de med!

Igår, måndag, så åkte vi till Hassela och åkte lite skidor. Eller jag struntade i att göra det och satt nere och pluggade i värmestugan istället och var ute och lekte med Sessan som följde med oss.

Men Filippa gav upp åkandet efter ett tag så jag fick åka två gånger i alla fall. Det räckte gått och väl för jag fick jätteont i öronen och blundade ungefär hela vägen ner.
Jag är inte rädd för att åka, är en riktigt fartdåre i backen, men de var små fina snökristaller i luften och de gjorde ont i ögonen när man åkte så fort ned. Hade inga skidglasögon så sista utvägen var att blunda. Inte så jätte bra, men effektivt! ;)

Nu sittter vi i bilen hem i alla fall, alldeles för snirkliga vägar så börjar bli lite åksjuk känner jag, gör de inte bättre att jag sitter och kollar ner på datorn heller. Dags att stänga ner!
Uppdaterar igen när jag kommit hem och innanför dörren i Kumla!

Puss puss <3

Brottning USM i Sundsvall, dag 2

Kategori:

Hej igen!

Billy åkte som sagt ut igår eftersom han förlorade två matcher i sin pool men han grinar inte för det. Hans matcher var ju ritkigt bra!
Becca tävlade tidigare idag om en tredje/fjärde plats och knep hem bronset. Härligt tjejen, bra jobbat!

Nu har även jag kommit till hallen och musiken spelas på högsta volym i hallen. Riktig härlig klubbmusik så jag kan lova att om Jossan hade varit med hade vi stått och dansat loss i nåt hörn nu! Haha!

En halvtimma kvar innan finalmatcherna börjar, det är ju trots allt dem som är roligast att kolla på. Om man inte räknar med de matcherna där man har folk man känner som kör!

Men tänkte i alla fall sätta mig med rättskunskapen nu och svara på lite frågor innan allt börjar igen!
Hörs!

Granberg vs. Storgärd

Kategori:

Tror det är första gången Storgärd fått sådant motstånd av Billy.
Förut så har Billy varit nere på fall, underlägsen och vissa matcher har varit över på ett par sekunder.
Idag så höll han ut hela matchen, Storgärd vann visserligen på poäng men Billy stod ut och gav honom ett rejält motstånd. Han hade sina chansen där!

Nästa gång spöar du honom Billy!

Brottning USM i Sundsvall, dag 1

Kategori:

Hejsan!

(Ska bara sura två sekunder eftersom internet la av precis när jag skulle publicera inlägget och jag hade glömt att spara i utkast så får göra om allt igen) SÅ!

Sitter just nu på läktaren i nån sporthall i Sundsvall och kikar på brottningsmatcher och pluggar lite rättskunskap. Kommer förmodligen inte bli så mycket uppdateringar under tiden jag är här eftersom internet uppkopplingen inte är den bästa här men ska göra mitt bästa!

Vi anlände till Hudiksvall igår runt 18-tiden och installerade oss i paret Koppamees lilla stuga som är väldigt mysig och deras hundar är minst lika mysiga! (Prinsessan och Sebbe)
Blev mest tv-tittande och spelande på våra Iphones eftersom det inte fanns så mycket att göra. Hittade lite spel som vi tävlade emot varandra på. Kom inte i säng förens vid halv 2, redigt trött och surig eftersom jag faktiskt höll mig vaken HELA bilresan upp. Mamma trodde jag var sjuk, somnar alltid när jag åker bil annars!

Vaknade av att Prinsessan slickade mig i ansiktet, otroligt trevligt sätt att vakna på, hm.. Slängde på mig kläder, käka frukost och sen bar det av till Sundsvall där jag befinner mig nu.

Sitter och väntar på att nästa människa jag känner ska köra (vilket blev Becca nu och hon vann på fall efter ett par sekunder bara, bra jobbat tjejen!) men först och främst är jag såklart här för att heja och peppa min lillebror Billy.

Han har gått två matcher hittills.
Ena mot Vladde, som Billy förlorade och gjorde illa knät på.
Andra gick mot Casper som Billy vann på fall.
Nu ska han bara se till att spöa resten av killarna, det klarar du BRO! :D


Oh, juste.. Kolla vilken fin Sverige/OS-mössa mamma virkat till mig! :)


Åter till pluggandet, uppdaterar så fort jag fått reda på fler resultat!
(Sparar i utkast för säkerhetsskull)

Va?

Kategori:

Vattnas i ögonen

Kategori:

Inte pågrund av ledsamhet, utan av trötthet.

Sen har jag en orolig känsla i magen, ingen aning varför men jag känner mig nervös.. orolig.. bekymrad. Men jag har ingen aning om vad. Har varit så sen igår. Hm, man ska gå på magkänslan har ni hört va? Men vad ska man gå på om magen tycker och tänker massa men huvudet inte har en aning om vad den säger? Hmpf!

Hur som helst, sitter just nu i soffan och kollar på Hells Kitchen. Måste göra en macka för jag e hungrig.. Okej, lite för mycket klaga just nu känner jag!

Men geografiprovet vi hade idag gick i alla fall bra! :D

Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart

Kategori:


Är den inte underbar?

Kingdom of heaven

Kategori:

"Speak the truth, even if it leads you to death!"

21.00 idag, kanal 6

Finner inga ord, eller jo

Kategori: Philosophical

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6830318.ab 

Läs artikeln och tänk efter ett par sekunder. Eventuellt minuter, vissa kanske behöver en hel livstid.


Pojken våldtog en 14 årig flicka inne på skoltoaletten och trots att han erkände och dömdes till brottet så var alla emot henne, vänner, klasskamrater och vuxna.
Sen våltog pojken en 17 årig flicka, erkände och dömdes för brottet. Men ingen ställde upp för det. Pojken HYLLADES (?) på skolavslutningen..

Hur kan det gå så fel?
Jag är enormt mycket emot våldtäkter och mobbning, det är nog absolut värsta som samhället och befolkningen kan drabbas av.
Rädlsan och känslan att inte räcka till, att inte passa in, att vara äcklig, smutsig etc.
Att läsa sånt här gör mig ledsen inombords och som alla säger, något måste göras!
Men vad kan då göras?
Tänk på den där stackars 14 åriga flickan. Hon hade rätten på sin sida men ingen, inte ens hennes bästa vän, trodde på henne.
Det är just där det ligger. Tron. Tron vi har i varandra, känslan av att kunna lita på sina vänner, sin älskade, sin familj. Sin omgivning i huvudtaget.
Men hur ska man kunna göra det om man nu vet vilka svaga jävlar majoriteten av folket är? Tänker verkligen inte dra alla över samma kam men av egen erfarenhet så vet jag att många av de människor jag umgåtts med har varit riktigt fega jävlar vid vissa tillfällen men mina bästa vänner när det passat dem. De litar jag inte på.
Sen finns de dem vännerna som jag skulle kunna ge mitt liv för, skulle kunna ta deras plats i en situation som är för hemsk för att ens tänka sig. Det bara för att jag LITAR på att de skulle göra samma sak för mig.

Vart är samhället på väg egentligen? Var finns tron vi har i varandra? "Ensam är stark" säger dem, men tillsammans är vi starkast, säger jag.
Ta vara på dina vänner.

Hmpf?

Kategori:

Haha, såg nu att det blev ju helt cp när jag försökte mobil blogga?
Finns de nån viss maxgräns på ord när man ska mobilblogga eller? Stört i så fall...

Färga håret (y)

Kategori:


Ja så blev det! Ingen större skillnad men ljusare blev det allt! Kanske ev. blir ljusare längre fram under våren, om inte så tar solen hand om det! ;)

Och det gick ju!

Kategori:

Hur bra som helst! :)
Nu har jag lärt mig att blogga genom min Iphone med så nu kan jag garantera fler updates och galna bilder som tas under dagarna i skolan!

En annan sak jag funderat på är om jag kanske ska ändra min design, är så trött på den här! Får se om jag orkar sätta mig nåndag och fixa det!

Nu är det mat, byebye <3

hejsan! Ska se om det fungerar att b...

Kategori:

hejsan! Ska se om det fungerar att blogga genom iPhonen eller om det blir helt puckat? :)

Internet-shopping

Kategori: Superficial

Jag handlar vääldigt sällan på internet men kunde inte låta bli att beställa denna underbart söta kappan från en supersida som min lillasyster hittade!

Isn't it sweet? :D
Jag har beställt den marinblåa :)

Partypinglan

Kategori:



Hade verkligen inte planerat att gå ut i fredags men eftersom jag är äckligt spontan ibland och Linda var väldigt duktig på att övertyga mig så blev det en rejäl sväng i fredags.
-Linda (föra)
-Adde (föra)
-Liquid (föra)
-Strömpis
(dansa tills benen inte orkade bära oss)
-Burger King (efterfest, haha!)

Tummen upp på det! <3

Muddy puddles!

Kategori: Philosophical

Jag gillar regn, det känns lite konstigt att faktiskt säga så men nu förtiden avgudar jag regnet.
Mycket mycket bättre än snö om jag säger så.
Njuter av synen när all snö smälter bort, är inte lika kul att trampa ner i en stor vattenpöl med vita tygskor men jag klagar inte. Jag älskar det! Ett tag framöver i alla fall.

Sommarregn annars, det kommer jag aldrig sluta tycka om. Tänk dig en varm sommereftermiddag, sitta ute på verandra, under ett partytält går också, med goda sillar och färsk potatis och doften av varmt sommarregn till det. Det är ju så mysigt!

Hur som helst, går tyvärr rykten om att det ska snöa nästa helg så var tvungen att kolla in på SMHI och ja, tyvärr, så stämmer det. Mycket tråkigt. Men jag lovar. Har inte snön försvunnit i maj då blir de en sista minuten till nåt varmt och skönt ställe. Vi jobbar ju ändå bara på datorn i skolan så mina söta lärare kan mejla mig uppgifter då tycker jag.

Prov, Jobb & Tjejkväll

Kategori:

Så såg min tisdag ut. :)

Hade matte och svenska på tisdagen och prov på båda. Inte så populärt alls men jag får väl G i alla fall! Sen kommer det mer prov under framtiden och då ska jag vara mer förberedd! Var lite dålig på att plugga den här gången känner jag men jag har varit så otroligt stressad över UF-mässan men nu har det lagt sig så ska börja fokusera mer på plugget nu. :)

Efter det så var det bara att dra till jobbet, käka lite och sen sätta igång. Gick lika bra som vanligt, inga problem alls.
Eftersom Josssii är sjuk så åkte jag sen hem till Linda där även Becca var och det blev en riktigt mysig tjej kväll! ;)

PUSSSS!

Present från Magnus

Kategori:

Jag måste ju ha världens bästa vän som vet hur mycket jag älskar Starbucks och hur mycket jag irriterar mig på att vi inte har det i Sverige. Kolla vad jag fick av Magnus Swärd när han varit i Paris med motiveringen "Om jag inte kan ta dig till Starbucks så får jag ta Starbucks till dig!"




Tack Magnus, jag älskar den! :)

UF-Mässa

Kategori:

Halv 6 på måndag morgon var jag uppe och packade det sista med mamma min. Vi åkte in till stan för att hämta golv och bord till montern och sen mötte vi upp resten av tjejerna kvart över 7 utanför Conventum för att sätta igång med bygget!
Trodde inte det skulle ta hela tre timmar att bygga ihop allt men det kan jag lova er att det gjorde det!

Klockan 10 så öppnades det för offentligheten och det strömmade in folk. Vi fick en hel del sålt faktiskt, det gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. :)
Dessutom så vann vi 3e pris i kategorin "Miljöpriset", så hurra för oss!






Lördag

Kategori:

Hej hallå bloggen!

Var ej planerat men det blev självklart utgång igår i alla fall med flickorna.
Föra lite hos Linda först, sen kom Becca och Tessan och runt halv 10 drog vi in till Strömpis. Vi vill ju in gratis såklart!
Lika kul som vanligt, dansade tills vi fick ont i fötterna och drack några cider. Åkte med och sov hemma hos Tessa sen med Becca. Jätte mysigt måste jag säga, Tessa sov typ på mig hela natten.. Hon tar plats i sängen! Haha! :D
Men tack för en superkväll tjejer! :D <3

Kom hem runt 12 idag, har käkat, sovit, kollat på Absolutly Fabulous och pluggat matte.
Ärligt talat så är jag mer nervös över matteprovet på tisdag än UF-mässan som är på måndag, mend e kommer nog gå likabra båda två! :D

Men nu ska jag käka lite, kolla en sista gång i matteboken och sen sova. Ska ju faktiskt jobba imorgon! :)

Puss!






Litet urval av bilder som togs under kvällen av Beccas kamera.

Studiedagar

Kategori:

Har haft två studiedagar på raken nu.
Studiedagar innebär att man ska studera, det vill helst säga att man ska plugga matte inför matteprovet vi ska ha om en vecka.

Så här mycket jag har pluggat de här dagarna (se obefintlig). Har gymmat och jobbat båda dagarna så tycker jag har varit duktig i alla fall, fast på fel sätt kanske. Hehe.

Sitter och kollar på tv just nu, är trött men ska skriva ner lite saker som behövs göras i veckan. Måste komma in i min planering igen. Skiter sig ju alltid när man varit sjuk! :o

Sååå.. åter till "att göra" listan! :)

Love <3

Picture Perfect - mamma 50 år!

Kategori:




Update

Kategori:

Alltså.. När det blir så här långa mellanrum mellan dagarna som jag uppdaterar vet jag inte riktigt hur jag ska börja för de händer så mycket hela tiden!

Natten till torsdagen vaknade jag av att jag blödde näsblod, vilket jag aldrig gör så det är ett tecken på stress och att jag är påväg att bli sjuk. Mycket riktigt. Fick ställa in körlektionen men pallrade mig iväg till skolan och gjorde engelska redovisningen. Kom hem, dog i sängen till klockan 8, åt mat, kolla tv och gick och la mig igen.

Fredag så lyckades jag ta mig upp runt 11-tiden, sjukanmälde mig och fick ändå släpa mig in till stan för att köpa present till mamma och höra runt lite i tygbutiker om de kunde sponsra me ett par tygbitar. Icke sa nicke och trevliga var de ej heller, men det har löst sig nu i alla fall!

Lördagen bjöd på risk ettan på körskolan, notera att jag satt och hosta och snorade under hela undervisningen, inte så okej alls! Åkte sen hem där pappa och Melina väntade på mig för att sen åka ut till Kvarnstugan.

När vi väl kom dit så blev det att börja dammsuga och förbereda till mammas 50års middag. Blev en underbar tre-rätters. Bilder kommer senare! 

När klockan slog 12 så korkade vi upp champagnen, jag fick i mig en halv klunk, är inte så störtförtjust i den drycken men flaskfodralet var rosa och fint! Vi sjöng för mamma och hon öppnade lite paket med. Sen var det sängdags!

Tog mig upp vid 9-tiden imorse. Slängde i mig en macka, på med ridkläderna och red ut med Filippa och hästarna. Det var säkert 2 år sedan jag senast satt upp på Hades, om ens en häst i huvudtaget, men det var lika underbart som vanligt och Hades krånglade inte ett dugg. Förutom när han ville åt ett annat håll än mig men jag vann över honom. Envishet lönar sig!
(Nu börjar de bli mycket känner jag, text alltså)
Efter det så åkte jag, pappa och Filippa ut me lilla golfen och övningskörde en stund. Körde runt Isåsen, övade på att stanna och starta i hala uppförsbackar med parkeringsbromsen, körde mot Olshammar där jag sen vände tillbaka och körde hemåt igen. Gillar inte att jag lyckas lägga i 3an hela tiden när jag ska ha i 1an. Måste verkligen lära mig att vara övertydlig i rörelsen när de gäller den lilla bilen!

När vi kom tillbaka igen så blev me mat och sen fika med sång för mamma och hon öppnade paketet från mig och Filippa. Efter det så packade vi ihop oss, satte oss i bussen och åkte tillbaka till Kumla igen. 

Nu sitter jag här på soffan. Ska göra min spanska läxa, väntar på att mamma och Melina ska komma hem så vi kan göra tårta och sen kolla på Catch me if you can. För er som inte sett filmen, SE DEN! Bästa ever!

Ähh... nu blev de jätte mycket text i alla fall. Stackaren som orkar ta sig igenom detta, men men, det är mitt liv som ska arkiveras! :)

Kärlek! 

Svengelska huh?

Kategori:

Inget svenskaprov igår eftersom ingen var förberedd på att vi skulle ha det.
Fick tillbaka matteprovet, 14 G + 1 VG, vilket innebär ett G och det är jag mycket mycket stolt över med tanke på att det faktiskt är Matte C!

Java mellan 15 - 21 och jag börjar bli extremt grym på att göra kaffedrinkar, måste spana lite på youtube och se hur man gör latteart med! David tipsade såklart. ;)

Men sitter med engelskan nu, har nördat poker på facebook och vunnit tillbaka pengar. Ja låtsas pengar för annars hade jag varit extremt pank nu om jag spelat med riktiga! Hihi.

Nu blir de en nattmacka, mjölk, en apelsin och godnatt!

Vi är vad våra föräldrar varnade oss för

Kategori:











Granberg and Beskow!

Två favoriter av Sonia Rykiel

Kategori:



(bilder från hm.com)

Aren't they pretty?


Nu blir de natti natti, en dag imorgon med! Pusssss

Vadå snö?

Kategori: Philosophical

Det jag bland annat gillade väldigt mycket när vi var uppe i Stockholm under dessa dagarna var att snön smälte bort, de va plusgrader och vi såg till och med gräs! Dock var de översvämningar vid varje övergångsställe men de tänker jag minsann inte klaga över för jag var bara lycklig över att snön börjat smälta!

Sen kom vi hem till Örebro igår och trodde att snön skulle smält bort här med men nehe! Minst lika mycket snö kvar, om inte mer! Blir galen på den här äckel snön. Synd att man inte kan ringa ett samtal till nån och be dem trycka på en stopp knapp...

Tycker vi bygger ett jätte tak över Örebro, eller att nån betalar en utlandsresa till mig tills snön försvunnit!

Hmpf, dags för dusch och sova! Svenskaprov imorgon and work.

KÄRLEK!

Picture Perfect

Kategori:

Få utvalda, resten finns på facebook!