I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Onlineshopping by night

Kategori: Superficial


Min (örhänget, inte Lisa)


min

min

Sälen, where to begin?

Kategori:

Alltså ja, vad ska jag säga?
Sälen lördag - onsdag va ju helt galet! Kan ni tänka er, 6 galna brudar i en stuga, alldeles för mycket vattenpipa, fylla, blåmärken på ben och armar, sparkåkande mitt ute i natten, glädje, god mat, långa dagar i backen, härliga engelsmän på måndagsklubben, lite för många polkashots, lite för mycket snurr på förfestspelet, powernaps och skönmusik.
Herregud, dessa dagar var absolut oförglömliga och jag hoppas att jag får uppleva samma galenskaper nästa år igen med samma gäng, samma tid och samma stuga!
Thanks 4 everything gals!
Lili, Kajsa, Julia, Ennie & Terese! Kärlek brudar, kärlek!


Förresten, ett skönt citat av Tessan om mig i min skidoutfit
"Denise, du ser ut som en riktig alpinbrud! Me tighta kläder, raybanbrillor, pannband, iphone och stavar!"

Haha, tror de e stavarna som gjorde allt där va ;)

Lite timeout uppe på Hundfjället.
Förresten, det finns sjukt många fler bilder. Dock tror jag endast 5 st kommer att läggas upp på facebook, de är fan inte nice alltså! haha!

Lots of love <3

Sälen på G!

Kategori:

Ville tacka alla fina tjejer för en supertrevlig kväll med god mat, massor av skratt och mycket dumheter. Återigen, grattis Rebecca Beskow på din 19årsdag som är imorgon (19/2). Hoppas att ni har det skitkul ikväll på Strömpis, slår klackarna i taket och gör VIP-rummet osäkert, det förtjänar du! :D

Men ligger faktiskt nerbäddad i min säng. Klockan 23.00 på en fredag. Inte varje gång det händer! Andra fredagen i rad nu som utgången skippas, good job Denise! Dock skall det sovas nu för att tagga inför morgondagen som bjuder på en 4 timmars bilresa upp till Sälen tillsammans med skönaste gänget av tjejer!

Nej, nu håller ögonlocken på att falla ihop. Godnatt! <3

Vart försvann tiden?

Kategori:

Studiedag idag vilket oftast för min del brukar betyda "sova alldeles för länge och göra ingenting" men idag böt det innebörd till "gå in och jobba heltid". Är rätt nöjd med mig själv att jag faktiskt gjorde det, inte likt mig! Eller ja ja, jag är väl kind of a workoholic.

Hur som helst känns det inte som att tiden räcker till just nu.
Imorgon är det prov i psykologi till halv 3 och jag måste fixa pass hos polisen innan 4 och sen ska jag hinna packa till sälen och ta bussen till lindesberg kl 5 för att fira rebecca som fyller 19 för att sen ta mig tillbaka till stan, ev. dra ut på krogen sen hem och packa de sista sen upp nästa morgon och åka till karlskoga för att åka till sälen för att vara där och jag vet inte hur jag ska ha råd med liftkort, skidor, hjälm (!), mat etc. för att sen åka hem på onsdagmorgon för att jobba resten av sportlovet.

Fun ey?

Fina vänner jag har!

Kategori:

Fick nyss ett sms av två söta vänner till mig, Elsa från jobbet och Smulis (aka Terese). Meddelandet lyder som följer;

"Fetto-lukten är ganska lockande, blir sugen på hårt! kanske en morot? eller en kaviartub? älskar fisk lukten. torskfiléer går också bra, eller är jag lesbisk? min mjuka rumpa blev spankad i julas, den dallrar fortfarande. precis som min pojkväns pung. han brukar leka med den, jag biter i fett och ibland skär vi av en bit och äter till middag. det är ekonomiskt och jätte gott! va mycket äter du egentligen? korven, tjocka korven... efter maten leker vi med tamponger och måsskit. det är skönt i rumpan och diaréen flödar. det nya niagarafallet kanske? /en saga av terese och elsa"

Tolka det som ni vill ni som ej känner dem, men jag kan säga så mycket som att det låter precis som någonting dem skulle få ur sig! ;) HAHA! :D

Och så blev vi en till!

Kategori: Superficial


Välkommen till familjen!

Like a real Housewife!

Kategori:


bildfrångoogle.se


Sitter just nu nedkrupen i soffan, suger lite på en piggelin, har tända ljus och kikar runt lite på allt skolarbete. Har precis diskat undan, varit ute med soporna och väntar på att tvätten ska bli klar. Jag e ju bra på det här!


Mamma kommer närsom och ska lämna min spegel och två barstolar sen är jag i princip klar här i min lilla lägenhet. Men tillsdess, mer piggelin! :D

Tabubelagt ämne

Kategori:

Varje kvinna går igenom det. Jag tror det inte är någon som uppskattar det. Eller jo, vissa tillfällen kanske men inte för det mesta. Jag vet att jag hatar det och blir äcklad av det. Det här med röda veckan, lingonveckan, period eller mens som det egentligen heter.

Det som är det värsta med den här saken är att jag får sådan fruktansvärd värk i magen att jag tror att jag ska svimma. Började med p-piller för ett tag sen eftersom jag hört att det kunde hjälpa. Vilket det gjorde med. Hade inte lika ont längre som jag brukade. Nu har det gått ett par år och jag har märkt att man vänjer sig inte alls vid att komma ihåg piller. So I wanna try something new, blev rekomenderad p-ring vilket jag ska testa på. Men detta innebär då först att jag måste vara utan några som helst preventivmedel i en månad = jag kommer få mens utan p-pillerna = jag kommer att dö. Kanske lite överdrivet men AJ MENARJAG!


Nu ska jag dricka klart mitt kaffe och sen möta upp Terese på stan för vår dejt och köpa inte lite, utan mycket värktabletter!

Ciao! <3

Alla <3-dag dejt på G!

Kategori:

Har världens bästa Alla <3 Dagdejt med min fina och underbara vän Josefin Norling! Girl, we have had a lot of fun together and there'll be more!






(bilder från lite festande i höstas)

The Studie, give me a break!

Kategori: Philosophical

Det är inte första gången. Inte andra heller för den delen. Eller tredje, eller fjärde, femte. Ja ni fattar.
Jag skojar inte när jag säger att The Studio verkar ha någonslags fetishm för att ringa mig och be mig komma på "en otrolig fotoupplevese som är GRATIS!" Saken är den, man måste ju köpa bilderna för pengar? Eller gäller monopolpengar hos er kanske? I så fall kommer jag!

Hur som helst så fick jag ett samtal av The Studio idag på min "gamla" telefon. De ringde eftersom att jag hade tackat nej till en tid som jag fått för några månader sedan. Tackade återigen nej pga den anledningen att jag har inte tid, eller vill lägga pengar eller ha bilder där man får posa som resten av Sveriges befolkning framför en spegel, med huvudet på sned vilades mot armarna där fingrarna möter varandra perfekt i mitten och ha ett litet leende på munnen. Never in my life!
När jag förklarat detta för tjejen på andra sidan luren kom vi överens om att hon skulle återkomma i framtiden. Jag hoppas framtiden innebär typ 1000 år, det skulle vara nice. Men eftersom att jag själv är försäljare vet jag att detta innebär inom den närmsta månaden, om ens det!
Hur som helst, jag la på, återgick till skolarbetet då de ringer på min iPhone. Tro fan att det är The Studio igen! Avfärdade killen snabbt som fan och satt och snackade skit om dem resten av dagen.

Nej tack till The Studio tack!

I mitt nästa liv ska jag födas som Evelyn Salt

Kategori: Philosophical

Hur coolt skulle det inte vara? Minus allt dödande kanske men ändå! Hoppa från lastbil till lastbil utan en skråma (jaja, jag vet att det är bara en film), va asgrym på allt och vara superhäftig. That would be nice, totally.

Josefin var som sagt över nyligen
. Hjälpte henne med hennes iPhone, åt lite piggelin, drack starkt kaffe (mot hennes bakfylla(; ) och tittade på Salt, såklart.
Måste även tillägga att vi ska fira Valentinesday tillsammans imorgon. Med godis, chips, piggelin (förmindel) och A Christmas Carol som vi fortfarande inte tagit oss tid att se. Jag menar, det kan ju inte bli bättre än att få fira alla hjärtans dag med sin bästavän, am I right?

Anledningen till varför jag skrev detta totalt meningslösa (kanske, kanske inte) inlägg var för att komma ifrån pluggandet en sekund. Och det var skönt, må jag lova! Sjukt stora arbeten för tillfället och jag måste verkligen bli av med det mesta eftersom att jag råkar inte ha något liv på mina vardagar. Men vad gör man inte för att lyckas i livet och skaffa sig awesome meriter liksom? ;)

Nä, åter till pluggandet! Planerat att bli klar med minst två arbeten nu. Plus lite instuderingsfrågor till provet på fredag i pyskologi, som förövrigt är roligt.

Ciao! <3

Long time no seen!

Kategori:

Ja ja jag kommer av mig lite då och då! Men jag har ju lika fullt upp som alltid :)
Lite grejer har hänt nu sedan senast måste jag ju säga. Jobbet har gått sisådär, men jag skyller inte på något (!). Jag börjar äntligen få någelunda ordning i lägenheten, bara lite smågrejer som spegel, tavlor, kuddar etc som ska upp sen är jag i princip klar! Men man kommer ju alltid på massa andra grejer man vill ha ;) Haha!
Jag har sett klar alla säsonger av SATC och även filmerna, vilket är lite tragiskt. För nu finns det ju inge mer om dem, and i love them, they are fabulous, just like me! ;)

Oh, jag har tagit med Terese att äta sushi med! Vegeterian som hon är har hon aldrig smakat sushi den knasbollen! Men hon gillade det!
Har även handlat på IKEA och mat på Willys, så där försvann de pengarna. Men de räckte till ett par baslinnen, ett par shorts och en t-shirt i alla fall! ;)

Juste! Det viktigaste av allt, kan man säga.
Jag och Terese, as the true bestfriends we are, piercade tungan i fredags, tillsammans. Hur nite är inte det?!

Charming huh?
Nej men tungan är ju sjukt svullen fortfarande och därför lever jag på piggelin och vatten. Superdiet! :D

Men nu ska jag slänga i mig lite mat (får väl mixa ner en pizza kanske?) och sen hjälpa söt-Josefin som köpt en iPhone! :D <3

Day off

Kategori:

Funderade på det idag.
Det var sjukt länge sedan jag hade en hel dag för bara mig själv. Ingen skola, inget jobb. Inga tider att passa, inget planerat. Kunna sova bort dagen bara för att, kunna strosa omkring utan att jäkta. Ta det piano helt enkelt.
19 år, studier & två jobb är inte illa pinkat. Men någon dag snart ska jag minsann vara "off" hela dagen! Blir väl förmodligen en lördag eftersom det är enda gången jag faktiskt är ledig.
Men då går iofs bussarna konstiga tider. Och jag kommer förmodligen bara bakis med. Sen har inga affärer öppet heller. Inte länge i alla fall. Hm.. det får jag lösa på något sätt!


Nu ska jag sova för har lektion från 8.30 - 17.00 imrn, yea...

Uppsats om en ko!

Kategori:

"Faktauppsats om en ko, skrivet av en mellanstadieelev.


*Nyttan med Kon*
Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta
på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö.
Men det bestämmer den inte själv.
Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre
sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan - Och den
invändiga sidan.
På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha
något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom
kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon
har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det
är nog för att den säger mu.
På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort
flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.
På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara
hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon
heter kulör.
Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när
mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir
mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra
ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.
Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom
feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är
det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.
Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons
valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också.
Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.
Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den
sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i
tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det
kallas återanvändning.
Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt
mycket.


Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!"

19 år i staden

Kategori:


Har ju helt glömt bort att gratta min smulisvän Terese som fyllde 19 år igår. "På tanke om det!"
Om med att glömt att gratta menar jag på bloggen, not IRL. Ville bjuda på glass igår (McDonaldsglass) men ne, hon envisas minsann med att betala sin egen glass. Så jag tjänade in några kronor där, haha!

Hursomhelst har jag en kickass-present till henne. Snart. Den var svår att få tag i upptäckte jag :/

Psykologi A

Kategori:

Terese är en regression! ;)

David Guetta ft Rihanna - Who's that chick?

Kategori:

Har nyligen upptäckt världens bästa remix, grattis Denise! ;D


Omänskliga skoltider

Kategori:

I alla fall just idag.
Samhällskunskap B, asylinvandringen kl 08.00.
Har inte orkat göra mitt morgonkaffe vilket resulterar i att min hjärna hänger efter inte bara lite, utan rätt mycket just nu.
Vår kära lärare, Martin, verkar ha någon slags fetisch (stavning?) med stora, sådär härligt komplicerade uppgifter. Som den här om asylinvandring. Hejkomochhjälpmigjagvetintevadjaghållerpåmed?

Nej, dags att återgå till arbetet, vänta på att lektionen är över så jag kan samla på mig yttligare en stämpel på mitt kaffekort från Pressbyrån. Big, black coffee. Yummie.

Mer KBK?

Kategori:


Kunde inte låta bli!
Nästa kryssning avgår den 28 april, vi är på G.

Sitter just nu på engelska C lektionen och pratar om droger. Mycket intressant, haha! Ska alldeles straxt, eller ja, jag slutar kl 17. Hem till Kumla och hömta grejer som ska in i min lägenhet. Nämnde jag det? Egen lägenhet sen i måndags! ;)