I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Byebye hair

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Klippte håret idag hos en random jag hittade på Svenskar i Oslo gruppen på Facebook (tacka gudarna för den gruppen, haha!)

Lördagkväll och det är knäpptyst

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Tänkte på det nu faktiskt. Jag sitter vid Tessans dator, Rebecka vid sin, Tessan stickar och Kajsa kollar på nån tv-serie. Stäffy är hemma i Sverige och detta resulterar i att klockan just nu är 10 i 9 på en lördagskväll och det är knäpptyst. Wazzgoinonn? Har jobbat öppning nu tre dagar i rad efter mina fem dagars ledighet så är sådär härligt slut i kropp och sinne. Jobbar dessutom öppning imorgon med men hoppas att inte försova mig då som jag gjorde idag. Dags att klä på sig, duschade klart för en halvtimme sedan tillsammans med katten och sitter fortfarande i handduk. Öl på DUS is up next. Ciao! <3

Hösten är här - for real!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Sitter just nu uppkrupen i soffan, fullt påklädd och morgonkaffet uppdrucket. Katten ligger i soffan bredvid och brottas med en liten smurf från en happy meal.

Tittade precis ut genom fönstret och visst har jag sett att allt är orange och gult på träden men nu faller löven av ett efter ett - det är sjukt vad tiden går fort här i Oslo. Kan det vara så att man behöver uppdatera sina platser i livet lite då och då för att få tiden att gå snabbare?

Jag klagar inte i alla fall - ju snabbare tiden går, desto närmre blir det min 20 års dag, can't wait!

5 min kvar sen ska jag sticka till t-banan. Invigning av en skobutik ska vi på sen, jag och några från jobbet, så det är en trevlig dag att se fram emot.

Och bara på tal om ingenting, gick och la mig kl 21 igår. Är inte alltid det händer, aldrig rättare sagt!

Men time for work!
Ha de fint!

Klart att man ställer upp

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Vaknade kl halv 12 av ett samtal från Stäffe. I panik över att inte ha fått tag i Becka som lovat att svara när hon ringt fick hon tag i mig istället. Ärendet lyder som följer : Lägenhetsvakta Adam och hans rommies lägenhet tills de kommer hem eftersom att Stäffe sov över men de hann dra innan henne så hon inte har någon nyckel att låsa lägenheten med när hon skulle till jobbet och hon kan inte lämna lägenheten olåst, där kom jag med in i bilden sen. Säger bara att det är tur att jag var ledig och är en så bra vän. Så nu sitter jag här i deras soffa, i deras flotta loftvåning och inser att det faktiskt är sjukt mycket mer nice lägenhet än vad vi har. Undra om jag kan byta den mot vår kanske? Ska även tillägga att jag endast träffat Adam två gånger och ingen av de andra två som bor här. Men är lite imponerad över att de har en SATC-box här så det blir nog att fortsätta där jag slutade hemma. Men först, mer kaffe!

När sömnen tar över hand.

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Gjorde ett tappert försök att ta mig till vattenkokaren vid tre tiden söndagmorgon. Dock stupade jag precis vid mållinjen vilket Beckistar förevigade. Att katten använder mig som någon sorts upphöjning för att leta reda på mat är en sak för sig!

SATC

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Lite vitt vin, levande ljus, lösgodis och sex and the city tillsammans - fredagsmys helt enkelt!

Lyxmiddag med kajsa

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Behöver jag ens skriva något?

Fredag = fri dag?

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Skulle egentligen ha denna fredag fri + fem dagar framöver men snäll som jag är hoppade jag in för Hedvig som inte kunde jobba. Hon tar mitt pass på onsdag istället vilket innebär att jag är ledig lör - tors. Ska inte klaga alls!

Time to get ready. Måste dra till t-banan om 10 min. På tal om det, måste ladda på ett nytt månadskort!

Ciao! <3

In the dark

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Har en katt runt min hals som ligger och kurrar, då och då så får jag lite kärlek av henne genom att hon trycker in nosen mot min kind och gosar lite. Kan man ha det bättre?

Hur som helst så skulle jag bara påpeka att jag just nu, at this moment, bloggar via blogg.se appen på min iphone. Äntligen kanske det blir lite koll på bloggandet för min del?

Ville dessutom bara tillägga att Terese gick och la sig innan mig, inte vare dag det händer. Haha

Men time for some sleep. Katten vill ha lite kärlek tillbaka innan hon attackerar telefonen.

Godnatt!

Det står giraffer utanför vårt fönster bakom träden

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Igår, hör och häpna, så band jag upp mig. Har lovat evig kärlek trots motgångar, har lovat viljan att verkligen försöka när jag har haft en dålig dag, har lovat att vädret ska inte spela någon roll utan jag ska till varje pris verkligen jobba på detta äktenskapet med min kropp!
Det är rätt sjukt egentligen att man är tvungen att binda upp sig ett år för att få gymma lite. Å andra sidan så är ju målet med denna upplevelse i Oslo att vi ska komma hem super-vältränade, rika och snygga - eller hur var nu dealen tjejer?

24/7 fitness fanns tydligen här i Oslo med och jag ska allt se till att bli en av deras stammisar. Man måste lägga pekfingret på en såndär avläsare för att ens komma in i lokalen, that's worth it! Vi lever redan i framtiden, eller är det jag som har fastnat in the past kanske?

Dagens träning får i alla fall bestå utav storstädning i lägenheten, vi har ju nuförtiden schema där alla har varsin vecka (jag om så fint bestämde det under vårat "möte" som jag var den enda deltagande i ungefär, därav, my rules!) och denna är då min.

Kanske blir till gymmet senare, de har ju trots allt öppet dygnet runt. Det skall utnyttjas!
Sista kaffeklunkarna ska nu ner - sen ska jag attackera moppen med våld, här ska de glänsa!

Ciao! <3

Told u so

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Haha - bara för att jag skrev ut att vi var finfina grannar. Grannparet kom precis och knackade på och fråga om de fick låna katten ett par timmar. VARSÅGOD! ;)

Hyggliga svensker

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Vilka trevliga grannar vi måste vara! Inte nog med att vi lånar ut Lasercat, eller delar ett glas vin tillsammans med grannarna. Vi hjälper dem dessutom att få tag i sina hemnycklar!

Var en stackars vilse själ igår (grannen rätt över) som hade varit ute på löpartur med sin kompis och glömt sina nycklar och mobil i hans bil. Så två medlemmar i kollektivet hittade honom i trappupgången helt förtvivlad och frågade om han fick låna internet för att leta fram ett nr och även telefon. Trevliga och svenska som vi är med riktig grann-anda så lånade de generöst ut detta. Dock fick han inte tag i någon så sprang iväg.

Efter ett tag kom jag hem (helt ovetande om vad som hänt tidigare under dagen) och 10 minuter senare står det en snubbe i full träningsmundering flåsandes utanför våran dörr. Jag öppnar och han säger; Hej, det är jag igen. Är det okej om jag lånar telefonen? Jag fattar ingenting men är snäll och släpper in honom och får då höra hela historien undertiden som jag bjuder på ett glas vatten och beklagar honom för historien. Självklart fick han låna telefon och internet igen. Tydligen så hade han sprungit hem till sin vän (som inte var hemma såklart) och sedan ner till sin ex-flickväns studio men hon var inte heller där och hade i sin förtvivlan sprungit tillbaka till oss. Erbjöd honom att han fick stanna så länge han behövde (trots att vår lägenhet såg ut som ett bombnedslag) men han hade lite bråttom att ta sig in i lägenheten då han skulle skjutsa sitt ex till flygplatsen om bara nån timme. Hur som haver fick han tag i exet och stack till henne. Han la även till att de gjorde slut för fem dagar sen så det var inte del ideella idéen av att spendera tid hos nu.

Jaja - det jag ville komma fram till var att vi är väldigt snälla och trevliga naeboer här! People love us!

Nu ska jag däcka i tio minuter sen ska jag & Beckistar till gymmet för att skaffa mig ett kort och sedan en sväng på stan.

Ciao! <3

DUS -

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Är ju så jävla cool/svår på DUS!

6.10.11

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Senaste uppdateringen var den 19 september. Inget som överraskar mig direkt.
Som vanligt så är det fullt ös hos oss här i kollektivet. Folk jobbar, flyttar in och ut, festar, åker till Sverige och tittar på serier.
Senaste nytt är väl egentligen att jag var hemma i Sverige ett par dagar för att träffa familj, vänner och spendera massa hundralappar på tandläkarvård (bet av min tand pga piercingen, yay). Lediga dagar skulle jag inte vilja kalla det, flängde fram och tillbaka dagarna i ända men led inte ett dugg av det. Var hur kul som helst med lite catch up och kära återseenden!
Just nu är läget som sådant att jag sitter i soffan, har en katt som ligger och sover/drömmer i mitt knä och dricker lite kaffe. Livet kan nog inte bli bättre just nu!

femtonåristaden

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

En av mina vackra systrar fyllde 15 år idag - stort grattis till dig fina du! <3

The Beatles skapar vår inredning

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

I och med att internet inte har varit sammarbetsvilligt på ett bra tag så har vi fått sysselsätta oss på annat vis. Resultatet blev nice så nu har vi fått upp vår första tavla på väggen sedan vi flytta hit!

Ångest!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Rhodos-bruna ben - dags att börja sola kanske?