I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Latte art

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Försöker så gott det går, nördar latte art på youtube om kvällarna och försöker minnas under dagarna. It's harder then it looks. Övning ger färdighet? Imorgon kommer den perfekta svanen under lunchruschen, deal! ;)

Fest, Festligare, Brand

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Tvålägenhetsmaskeradfest,uppbrändsoffa,krossadeglas,trasigasoffor,alkohol,
utbyteavkostymer,fyllesnack,fyllekäk,cigaretter,skratt,tårar,försvunnaskor,
kortspel,folk,ännumerfolk,massoravfolk,lapdances,andradanser.
Extremt kul helt enkelt!

Kaffespill

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Halva soffan ligger just nu i tvättmaskinen.
Note till mig själv - drick inte kaffe i mörkret kl 7 på morgonen

Ett års jubileum

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Ja, ett år hann gå med min iPhone. Men nu är den snodd vilket innebär att jag sitter ensam kvar med en gammal sony ericson-skitmobil rent ut sagt som jag haft sen jag bodde på Isåsen (familjen vet hur länge sedan det är). Just nu så står mitt dilemma mellan att antingen köpa en dator eller en iPhone. Kan verkligen inte välja! iPhonen har varit mitt liv, låter som jag är prylgalen men ärligt talat, ni som har en iPhone, you know the feeling.

Valgfrihet = Dilemma
som det står målat på en vägg man passerar mot vår ingång - jävligt bra sagt måste jag säga.


Jaja, ska kika runt lite på datorer och iPhones. Kanske finner nåt kul!

NorskTV

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Tur att man har hittat något program som man kan kolla på. Inte för att jag fattar ett skit men de är roliga, och sjunger, och töntar sig. Typ så som man tänker sig en norsk-talkshow.
I kveld med Ylvis heter det, trodde nån av de grabbarna hette Ylvis. Visade sig att de var bröder och kallas Ylvis ( de två till vänster) Egentligen heter de Bård och Vegard - pause.

Testosteron efterlyses!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Eftersom att vi saknar män i lägenheten, vilket jag upptäcker att det skulle vara bra att ha ibland, så har jag nu fått tagit över även papparollen i hemmet. Två lediga dagar bidrog med att jag kirrade internet, tv-kanaler (som vi inte orkat fixat på 3 mån) och porttelefonen. Dessutom har jag påbörjat arbetet med att försöka få igång dörrklockan, jag har kommit på hur man ändrar ringsignal på den i alla fall! Känner mig väldigt duktig och manlig, plus poäng till mig! Annars var det lite julbordskommittémöte ang just det, julebord. Nu är det storkok tillsammans med Terese och Kajsa som gäller - kollektivmiddag is the shit! Ciao! <3

Been here, done this

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Stockholm närmar sig

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Eller ja, kl 23.00 ikväll går bussen vilken innebär att jag har 8 timmars reda att se fram emot. Ska se till att vara vid bussen en timme innan så jag får sitta längst in.

Men jag ser fram emot att komma "hem" igen. Träffa lite vänner, släkt. Världens bästa Magnus möter upp mig när jag anländer tidigmorgon för att äta lite frukost. Helgen kommer bli så härlig!

Bjuder på en bild för att bevisa att norrmän faktiskt gillar oss - trots allt!
Notera att bilden är tagen halv 6 imorse, nice!

Kaffekaffekaffekaffekaffe

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

En ny morgon nalkas och jag sitter uppkrupen i soffan tillsammans med Kajsa, katten och kaffe. Är fortfarande sjukt imponerad över mig själv över att jag lyckats fixa internet till alla datorer igen, många års erfarenhet antar jag?

2 min kvar innan jag ska sticka till t-banan, hinner ta ett par klunkar till.

Juste, måste bara ge en tanke till Terese som glömde sitt kaffe hemma! I feel u bro!!

Vuxenpoängen rullar in för fullt!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Internet har laggat den senaste veckan - därav inget uppdaterande. Hur som haver så har mycket pågått sedan förra lördagen. Jag och Terese hamnade på Möllers istället för DUS där vi träffade lite trevliga norskar som vi hängde med hela kvällen/natten. Jobbet har varit där också såklart och vi har varit på jakt efter Halloween-dräkter och fest tills idag. Fick även kontakt från en nyinflyttad svensk som det blev en öl eller två med på fredagen, kanske ganska många fler och sedan var det såklart fulltös och rave på halloween uppklädd som indian. Jag har nog aldrig sett folk så seriösa när det kommer till kostymer och utklädnader som den kvällen alltså! Vi har haft besök av min nyfunna vän och hans två kompisar dessutom som dock inte var så välkomnade i vårt kollektiv tydligen men life is a bitch I guess? Juste! Mamma skickade med mina fina skor med Kajsa som jag haffade på Nelly-kvällen på Satin i somras. Och jag har klippt mig, helt sjukt att jag verkligen vågade men nu är håret kort och jag stortrivs. Well.... Hyran betald, jobbet för dagen är avklarat och jag sitter och försöker att få internet att fungera på allas datorer. Vilket jag tydligen just nu har lyckats med så nobody touches the router!!!! Nä, lite sjokoladescone och The Hills blir det härnäst.