I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Svenska C

Kategori: Philosophical

"Treblinka, är det en häst?" - Denise

100% KBK EDITION!

Kategori:

Lika galet denna gång! Jag, Terese & Linda tog Wild 'n Crazy till en ny nivå och förtjänade en gång för alla att lägga till "fucka up" som vårt andra namn! Oh my God.

Men tack till crewet, alla människor, grabben som kröp omkring under en filt, alla hyttfester, sköna vakter, folket med spritpennor, ni som glömde en hel platta öl och massa sprit inne i vår hytt (förtjänar ett extra stort tack!), alla sköna kommentarer och händelser. En helt magisk och oförglömlig kryssning helt enkelt. Så nu taggar vi till folket, 28 - 30 april är redan bokat! KBK!Ett litet urval av bilderna, resten ligger på FB och de övriga kommer aldrig att visas! HAH :D

PERSONLIGT MEDDELANDE!

Kategori:

Hej Kajkara PM.

Farväl Sverige

Kategori:

I alla fall för ett par dagar framöver!

Detta är vårat kära äventyr denna helg. Första kryssningen i år, absolut inte den sista!


Förövrigt har dagen gått bra. Hade lite dödslängtan där ett tag så valde att frivilligt ställa upp och slinga Terese hår. Så blev nästan halshuggen då men som ni märker lever jag än. Räcker ju med att jag brukar bli misshandlad av henne dagligen, haha!

100% partykryssning, jalla!

Pushing Dasies

Kategori:


Inte sett den än?
SE DEN NU, FORT!

Var vi verkligen så där när vi gick i högstadiet?

Kategori:

Barn är ju otroligt roliga.
Kommer ihåg den dagen jag hade "fjortisar" (ja, 14 år) framför mig på bussen som pratade om hur fulla de hade varit under helgen för att de hade druckit lakrits-shots och whiskey. inte ens jag dricker det!

Eller som idag.
Jag, Lili, Kajsa & Tessan sitter på 7 till jobbet resp. hem. Vi sitter och pratar om jobbiga småbarn (yngre tonåren då) och hur de kan vara otroligt omogna. Lili hade råkat ut för ett par tjejer för någon vecka sedan som tjatat, satt sig på hennes väska etc.
Precis när Lili yttrar orden "Var man så där när man gick i högstadiet?" börjar två stycken killar i 13års ålder gapa och ha sig. Vi kikar bak, himlar med ögonen och återgår till bussturen. Sen ser man hur de börjar smyga sig fram mot oss. Viskar lite. Hoppar fram ett par säten till. Sen kommer ena killen fram till oss och säger "Vill ni köpa en tändare för 5 kr? Jag är fattig!" and there we go. 8 miljoner i barnbidrag, ville att vi skulle "köpa ut" energi dryck. Skulle få både mobiler, kläder, skor, väskor för endast 5 kr. En riktig businessman kallade han sig själv för!

Dock förstod han nog inte att man ska gå i vinst när man säljer saker. Haha :)

Teknikens under

Kategori:

Det här med teknik alltså. Teknisk må jag inte vara men lite koll brukar jag allt ha.
Nu när jag äntligen fått ny laddare till datorn så den fungerar, så bestämmer sig min iPhone att spärra sig? Eller ja, den säger att jag inte betalt min räkning, gubben i luren alltså, men de har jag visste! Blir att ringa kundsupport imorgon, yay!


Förövrigt. Snart är de kryssning! :D

Thank God!

Kategori:

Äntligen så har jag fått en laddare till datorn så den fungerar igen! Är så glad är så glad :D
Därav den extremt dåliga uppdateringen men what to do? Blir ju bättre nu me tanke på att jag äntligen har tillgång till dator igen ;)

Hej bloggen! Vet inte riktigt vart jag ska...

Kategori:

Hej bloggen! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu! Min dator har nämligen valt att överge mig (inte ovanligt) ännu en gång för att lämna mig i ensamheten i hoppet om ett bättre liv. Det är sjukt vad man kan vara beroende av en enda sak. Okej, iphonen slår såklart allt, men min dator liksom. Brukar ju alltid sitta och surfa sista timmen när jag gosat ner mig i min säng för kvällen. Oså kunde jag inte det nu, vet ni hur fel det känns eller?! Helt crazy minst sagt! Helt plötsligt blev det skit jobbigt att kolla tåg/busstider, kolla schemat etc. Jaja, kan göra det mesta på iphonen men det är ändå något speciellt med datorn liksom. Dessutom ville jag se några avsnitt av satc men det kan jag ju glömma!! Ja ja, får ställa klockan helt enkelt och sova. Utan datorn. Tragiskt! Godnatt! "Jag känner mig rädd, naken... Exposed!"

8 dagar kvar

Kategori: Philosophical

Kan inte låts bli att längta till nästa 100% KBK kryssning. Ska bli så sjukt kul att komma iväg igen! Var på dessa kryssningar tre gånger förra året och ångrar mig inte ett skit ska ni veta! Så är ni 18+, gillar att festa, träffa nya människor och ha sjukt roligt, åk med förfan! :D

Hursomhelst så sitter jag här på sängen nu. Ska väl slänga i mig lite frukost, och sminka mig. Varför är alla morgon rutiner så trista för? Det skulle varit mycket lättare om man var en Sims-docka. Hoppochsnurr och ny outfit är på. Klicka på spegeln och du fixar makeupen på två sekunder, skor behöver du inte ens tänka på! Och för frukost så öppnar man bara kylskåpet, tar första bästa, äter upp på 10 sekunder och sen var man klar. På 1 minut.

Men dags att sätta fart!

Jag ska nog bli en Sims gubbe i mitt nästa liv!

Rättelse!

Kategori:

Jag vet.. nya schemat var lite för bra för att vara sant. läser psykologi på fredagen med, men slutar 14.00 istället. inte så farligt! men nu måste jag ju göra om mitt vackra schema, blä :(

Solsidan

Kategori:

Jag är så duktig som håller mitt löfte!
Blev klar med marknadsplanen för ett bra tag sen (måste säga att det var jobbigare än jag trodde!) men övervann min tristess tillslut och fann det peppande att känna att man närmade sig slutet på arbetet. 5 sidor blev det totalt. Kunde har utvecklat allting ännu mer, absolut, men det kändes fortfarande goodgood!

Så, belöningen var att introducera mig själv till Solsidan som det är otroligt mycket snack om, och jag förstår varför. Hilarious säger jag bara! Har sträck-kollat på första säsongen nu så ligger ikapp med verkligheten!

Men. Eftersom att jag ska trotsa mig själv imorgon och förnedra mig lite (ev. smitta någon elak människa?) så bär det av till skolan. Får helt enkelt se ut som en tre åring som nyss ramlat på gruset och skrapat upp halva hakan och har därför satt ett bamseplåster (i mitt fall en kompress) som täcker halva ansiktet. Ska nog köpa bamseplåster imorgon, mycket häftigare..

GODNATT!

Shoe gal

Kategori: Superficial

Nelly shoes - Exclusive Matsumoto 3 - 449;-

Tradera, budgivning

Dagens mål

Kategori:

Sitter och tittar på Lyxfällan. Jag ska aldrig bli sån!


Jag ska ha pengar, du vet, ekonomiskt oberoende med pengar, men egna tjänade pengar. okej, lite snyltande kanske på framtida mannen kanske, haha! Nä men det var inte det jag skulle prata om. Jag skulle skriva ett mål till mig själv!

Jag ska bli klar med marknadsplanen, eller rättare sagt, jag vill bli klar med marknadsplanen. För att sen unna mig en pepparkaka och introducera mig själv för Solsidan (som det är så mycket tjat om hela tiden, har jag nämt att jag har en kusin som bor där?)

I'm not an easy man to fool

Kategori:

Gäspar stort.
Har ingen aning om vad jag gör uppe, frivilligt. Men ska ju in till coachen, dock sjukanmäla mig efter det. Tänker inte förnedra mig själv mer än nödvändigt!

Bussen går 09.05. Jag har inte ens börhat fixa mig. Ser lovande ut, dags att lägga på ett kol!
Ciao!

Nytt schema, YES!! Eller?

Kategori:

Hej, jag heter Denise och jag är förnedrad

Kategori: Philosophical

Jag vet inte om universum vill straffa mig på något sätt? Vad har jag egentligen gjort för att förtjäna att vara sjuk hela tiden? Det här är beviset på att det inte finns någon Gud, och om han nu finns så är det en jävligt ond en!

Rethostan höll i sig bra länge men nu när jag äntligen blivit av med den (mer eller mindre) så fick jag svinkoppor. Ja, usch tänker man då och det är det tamefan med. Det är så sjukt äckligt så jag skulle kunna gå och skjuta mig och må bättre! Detta är en rejäl jävla dunst mot egot och att jag inte får ut någon medicin gör ju inte saken bättre.

Nej inte penicillin, alldeles för stark! Här får du en salva som inte ett enda apotek i hela Närke län har så du måste vänta extra länge. varsågod, läkare suger, woho!

"Du kan ju sätta ett plåster över såret, då förstår ju alla att du är sjuk!"

Det måste vara den mest korkade raden en läkare någonsin sagt till mig (och jag har pratat med en hel del under mina år). Man ska ju tamefan inte se att jag är sjuk eller hur?! Och jag tänker inte springa omkring med en fucking kompress på hakan. Så lågt kommer jag aldrig att sjunka. "Nej jag halka och slog i hakan" var det det svaret han hade väntat mig att ge omgivningen eller? GAH JAG HETSAR SÖNDER!

Mamma tycker att allting är mitt fel (såklart!) eftersom jag tydligen är alkoholist och är ute och dricker varenda fredag, i måttlig mängd ska jag då tillägga. Riktig syndare för att vara 19 år vill säga. Egentligen borde jag sitta hemma och göra klart min stickning som mina framtida barnbarn ska få. Att jag inte tänkt på det. Bäst att lägga av med festandet med en gång.

Så just nu pratar hon skit om mig i telefon med mormor.
Tack släkten, ni är bäst <3

fu

i just came to say hello

Kategori:


Spenderat hela helgen hos denna brutta, att vi står ut med varandra?! NÄHÄÄÄ!

Effektivitet är mitt andra namn

Kategori:

Skulle man kunna säga.

Men om jag ska vara ärlig så är det här nog första "dagenefter" som jag verkligen gjort något vettigt tillsammans med Terese. HAH! Nejmen vanligtvis så brukar vi bara ligga kvar i sängen hela dagen, äta chips och kolla på film men idag så var vi extraordinärt duktiga och pluggade svenska och blev av med en asjobbig uppgift. Så hivefive till oss!

Det ska firas med chips och film, haha!

Mm.. Medicin!

Kategori:

SKÅL!

Den osminkade och ofixade sanningen! Förövrigt verkar mitt förkylningseksem bara bli värre men äsch!
Jag har ju min hostmedicin nu, som inte smakar lakrits(!), som jag SKA bli frisk av. Mycketbramycketbra!

När jag blir stor ska jag bli världens friskaste människa

Kategori:

Godmorgon folket.

Just nu så ligger jag och väntar på att vårdcentralen ska ringa mig. Har telefontid kl. 0900 så hoppas innerligt att de kallar in mig.
Jag har inte sovit ordentligt på flera dagar pga min hosta (ni kan ju fråga min mamma som sover i rummet bredvid, eller ja, ligger vaken av att jag hostar hon med) och detta innebär att jag blir så extremt seg och irriterad över det mesta vilket inte är ett dugg kul, för någon.

Hostmedicinen vill inte värka på mig utan det stillar litelite och sen drar det igång igen så jag nästan får upp alla inälvorna, känns det som i alla fall.
Mamma köpte hem någon ny hostmedicin igår. Som smakar anis (lakrits) och jag avskyr det. Mådde illa hela dagen av den så nu finns det bara en utväg och det heter gåtillvårdcentralenochfåutreceptpåhostmedicinsominnehållermorfinsåjagkanfåsovaförengångsskull!
Snälla?

Ang. den Indiska Ölbutiken

Kategori:

Clown har anställts.
Elsa jobbar dygnet runt med 2kr OB mellan kl. 00.00 - 04.00. Detta för att hålla tjuvar och bovar ifrån vår lilla butik under nätterna men även för att kunna underhålla oss medarbetare med otroligt smarta och klockrena uttryck som "engelska låter typ som älska. engÄlska!" under dagarna.

Utöver det söker vi en kassörska/kassör. Helst flera års utbildning och kassaträning. Tjänar ett tuggummi varannan timme så en av de mer högavlönade då. Förövrigt så räknar Ahmed kassan så inget svinn på vinsten tack!

Listen?

Kategori:

Det bästa med min familj är att vi pratar.
Vi pratar och pratar och pratar och pratar. Vi slutar aldrig att prata helt enkelt.
Det enda som är en nackdel med att vi pratar hela tiden är att alla slutar lyssna på varanda, hör fel och säger exakt samma saker som en annan sagt två minuter innan.
Har några exempel där mamma är iblandad. (det är speciellt henne det gäller! hon lyssnar aldrig!)

Jag: Gör du risgrynsgröt? (juletider och jag äter inte gröt)
Mamma: Ja, vi ska ha det imorgon.
Jag: Okej. Ja, katterna verkar ha varit mätta i alla fall för de åt inte upp maten jag gav dem.
Mamma: JA MEN DU FÅR VÄL ÄTA KNÄCKEMACKA MED JULSKINKA FÖR JAG VET ATT DU INTE GILLAR GRÖT!
Jag: Va?
Melina: (kommer från vardagsrummet) Denise, sa du inte just att katterna var mätta?


En annan gång var jag och mamma ute på promenad i skogen vid solnedgången.

Jag: Åh titta det är så fint när solen går ner och man ser den mellan träden och det är alldeles orange!
Mamma: Mmh... Oj, kolla skalbaggen den ligger upp och ner! (pilla lite! Ställer sig upp) Åh titta det är så fint när solen går ner och man ser den mellan träden och det är alldeles orange!
Jag: Jag sa precis samma sak

Alltså ja, vi är rätt knäppa :)
Nu blir det SATC innan sleeping time :)

Terese Indiska Ölbutik (alkoholfritt!)

Kategori:

Terese och Ahmed ska anställa mig som städare på deras indiska ölbutik där Terese själv fungerar som provsmakare av de ALKOHOLFRIA ölerna och Ahmed står för ekonomidelen. Låter som en bra deal tycker jag med tanke på att jag vet att Terese är en sucker på att städa. Får ju slänga fram lövblåsen varenda gång man ska in i hennes rum! (loveu2sweety!)
Dock tycker jag att arbetstiderna 8 - 21 varje dag utan lön känns lite sisådär. Men man vänjer sig nog så småningom!

För övrigt, en god öl är denna. Try it, and u'll like it!
Köpte detta paket till pappa sist jag var i Belgien. :)

Första dagen i skolan

Kategori:

På väldigt länge.
Om man tänker efter så har jag haft lov från skolan sen vårt höstlov.
För efter det så var det praktik i fyra veckor.
Sen skola i två veckor varav de veckorna var jag sjuk alla skoldagar utom två (ja, universumssämstaimmunförsvartillertjänst) och sen vae det ju jullov helt plötsligt.

Och nu är det nytt år och nya möjligheter.
Håller på att freaka ur lite angående skolarbeten etc men det löser sig alltid, på ett eller annat vis.

Hursomhelst så blev det ingen som helst sömn för mig i natt. Och varför kan man ju då undra? Jo eftersom jag hostade mig själv galen. Jag kunde inte sluta utan jag hosta och hosta och hosta och vände på mig och hosta och drack vatten och hosta och tog hostmedicin och hosta och hosta igen och hosta ännumera och börja gråta för jag fick ont i halsen och hosta ännumera. Höll mamma vaken med tror jag eftersom hon e så lättväckt.

Det vill säga. Första dagen i skolan på flera veckor (tur att jag börjar kl.13.) inte sovit en blund, jobbar till kl. 21 är hemma mellan 10 - 11 inatt. Yeah, får se om min hosta pallar det här!

Men dags att slänga i sig frukost, lite smink och dra in till stan. :)

Världens bästa gymnasieskola, javisst!

Last day of eh, not school anyway

Kategori:

Ja som sagt. Sista dagen av ledighet och självklart sov jag till kl 13. Inget annat accepteras! Är man ledig så ska man ta vara på det. De innebär inte att jag har någon lust att gå igenom garderoben, plocka upp dammråttor under sängen, bädda alla sängar i bostaden. nejnej, det innebär att ligga och njuta i sin säng så läänge man kan under det varma täcket.

På tal om varmt. Jag sover med kläder, tjocktäcke och dubbla fleecefiltar. Resten i familj sover nakna utan täcke för de tycker de är för varmt i lägenheten. Är det mig eller dem de är fel på?

Sitter och laddar inför dagens arbete i alla fall. Visualisera dagen, peppa mig själv. Störst, bäst och vackrast. Go Go Go!

Helgen, kort och gott, har varit bra. brabrabra! mycketbra tom!
Men om man tänker efter, så flyter livet på rätt bra atm.


bjuder på en riktigt snyggingbild från lördagens bravader.
ohyeah, there'll be more!

1 februari

Kategori:

Som de flesta kanske redan vet så flyttar jag ÄNTLIGEN till eget den 1a februari. En liten etta i Stjärnhusen, alldeles perfekt för mig! Ska bli jätte skönt att bara behöva tänka på sig själv.

Anyway, det har varit en väldigt sen vecka måste jag säga. Då menar jag att jag (Teresehardåligtinflytandepåmig!) och Terese inte lagt oss tidigare än 0400 de senaste dagarana = man sover länge = man blir oeffektiv och gör ingenting vettigt = man är vaken ännu längre nästa natt = när mans ka upp tidigt och jobba är man tvärdöd.
Men detta ska det bli ändring på. Börjar skolan igen på tisdag så har idagnatt och imorgonnatt att vara duktig och lägga mig i tid så man orkar upp på morgonen.

So lets do this!
Ett avsnitt satc bara, kanske två.

O'hoj mate

Kategori:

Kom nyss hem med bussen.

De där med kollektivtrafik nuförtiden, jag menar då vintertider. Tågen vågar man inte lita på eftersom att de är försenade hela tiden så de är helt uteslutna för tillfället. Så då tycker man att bussarna ska hålla tiden, jag menar, de har inga spår som fryser i alla fall.
Fast de bestämmer sig för att köra ner diket istället så man missar de andra bussarna man planerat att ta. What ever, promenera lite har ju aldrig skadat.

Hur som helst har det varit mysdagar med Terese som gällt. Bakadpotatis med hemmagjord tonfiskröra och sen chirrar, kan de bli bättre eller? Sen True Romance. Bra rulle!

Walla, ska poppa popcorn och dö lite framför SATC.

Early morning, ish

Kategori:

Vaknade av att larmet ringde mitt i örat på mig. Ändå hade det tydligen tagit mig en kvart att vakna av det. Detta är alldeles för tidigt för mig måste jag erkänna men what to do, what to do.

Dock hag jar någonting att skälla på, som är en anledning till varför jag är så trött. För när jag låg och sov så väcks jag helt plötsligt av en massa oväsen. Brorsan som kommer hem (notera att klockan är runt 4 på morgonen) med sin polare. Nåväl tänkte jag. Men de fortsätter att väsnar och skratta och plocka runt bland grejer och prata högt osv. Till slut blir jag galen, går upp skäller lite på dem och upplyser dem om att det finns människor som har ett liv! (hm, det är iofs en diskussion i sig, en annan dag kanske!) Förlåt förlåt hör jag och sen blir det tyst.

Så då är vi tillbaka till nutid. Jag sitter i sängen, vaknade för ca 10 min sen. Skulle ut och fixa frukost. Ähme vafan, tror du inte grabben har lämnat framme osten and etc som de åt igår. Hård som sten, moget. Grattis Billy, du är nu en tvättäkta tonåring!
btw, det är du som köper ny ost idag!

Klä på mig, så var det jo.
Ciao! <3

Oh, my bad!

Kategori:

Glömde helt bort!
Ska ju faktiskt och kika på lägenhet imorgon. Har jag tur så bor jag granne me bästaste Jossan inom en snar framtid. Håller tummarna för att lägenheten ser bra ut!

NU (!) ska jag krypa ner i sängen. och kika på satc. ett avsnitt bara!
Godnatt! :) <3

Petter & September - Baksmälla

Kategori:


Bjuder på bra musik och kryper ner i sängen!

School 2 soon

Kategori:

Jaha, så var lovet snart över (åhnej, fick sms, iphonen ligger på min säng, jag sitter i soffan, orkar inte röra mig en centimeter just nu! det får vänta!) och som vanligt har man inte hunnit med ett dugg.
Eller jo, vända på dygnet rejält har jag lyckats med. Jobba med för den delen. Ehm.. Ja. Så var det väl det ungefär. Om man inte räknar med jul och nyårsfirande alltså.

Det känns som om mina vuxenpoäng kommer och går. Jag menar jobba på mellandagarna är +, sova bort halva dagarna är - . Så even there I guess.

Någonting annat som inte är okej just nu är all snö. Snö snö snö. Jag tycker den här snön skulle varit när man va liten och faktiskt ville ha snö. För det vill jag absolut inte nu. Jag vill köra bil. Men inte när det är ishalt så man måste ligga i 50 på motorvägen bara för jag är rädd att köra i diket. Eller Linda. För oftast så är det hon som kör mig eftersom vi slutar jobba samtidigt och bor nära varandra. Puckot vill inte ta emot bensin pengar. Men jag lovar dig darling, så fort jag fått hem bilen så är det jag som kör dig. Deal!

Blir nog att ta en snabbdusch faktiskt. Och hoppas på att Melina diskar. För det verkar ha blivit min uppgift nu när mamma inte är här och jag använder en tallrik om dagen (aldrig hemma) men ändå är diskhon alltid full på kvällarna när jag kommer hem från jobbet.

Nej, duschen var det.
och kolla vem det var som smsade med.
Ciao <3

Dum av dig

Kategori:

Låten har fastnat på huvudet, av Daniel Adams-Ray

Han sjunger om att han blir "dum" av en tjej, förlorad i henne, gör dumma och korkade saker.
Jag är också dum, dum av Sex And The City.
Ytliggare några avsnitt nöttes igår och poff så var klockan 4 på morgonen. Men jag kan inte rå för det, det är så bra att man vill inte sluta kolla. Detta resulterar alltså i att jag vaknar nu. Busigt huh, eller bara dumt?

MEN HERREGUD?!
Råkade kolla ut, snöar ju inte lite. Holy Moses.

Men jo, ska slänga på mig kläder, äta lite mat, ta lite hostmedicin och värktabletter och sedan sticka till jobbet.

Ciao! :)

Fast det känns ändå rätt sorligt att jag snart sett klart säsong 4. Två säsonger kvar och sen två filmer, sen var det inget mer :(

2011 - tjugioelva

Kategori:

I know I know.

Bloggandet har varit sämst de senaste veckorna (månaderna) men jag känner att jag har haft alldeles för mycket under den här tiden för att ens hinna sätta mig vid datorn.

Därför ska mitt nyårslöfte bli att uppdatera mera, spara på fler minnen och även skaffa mig en ny kamera så jag kan ta lite bilder med då min kära digitalkamera valt att lägga av, förutom när de gäller svartvita bilder. Hm? Någonslags strejk kanske?

Hur som helst var julen och nyåret helt underbart. Kunde inte drömt om en bättre start och känner mig redo att ta nya tag i mitt liv och bli mer självständig, mer än vad jag redan är vill säga! Träna ska jag väl också börja göra, men är beach 2011 verkligen redo för mig? Eller är jag redo för springbanden på gymmet kanske jag ska fråga mig?
Hur som helst, motiveringen är på topp och livet seglar på en räkmacka för tillfället. Skall inte klaga alls!