I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Yaya's

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Yaya's bjöd på good mat, snygga servitörer och härlig stämning denna kväll. Ett ställe som kommer att återbesökas!

Krepsfest

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Vet inte riktigt vad mina fina norska (och svenska) arbetskamrater tycker om kräftor egentligen, men de slank ju ner i alla fall! Tillsammans med lite vin är tydligen allting möjligt!

Välkommen till Oslos i särklass bästa kollektiv!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Hej Kajsa! Ville bara säga välkommen och grattis till dig som får dela lägenheten med oss finally! Körkortet ska du ha ett grattis till också (du ska få en sjokoladescone av mig någondag bara för du e så flink).
Dessvärre va vi tvugna att ta farväl av Lenny som lämnade oss i samband med att Kajsis flytta in (jag vet att det inte var frivilligt!) Vi, eller i alla fall JAG, kommer att sakna dig, du får ha de förjävla kul i Indien! Skicka vykort (blogg fungerar också!)

Du MÅ ikke!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Hömm - alot have been going on since last.
Mest jobb, jobb och jobb, lite Mac Miller därimellan, nya bekantskaper, Justitsien och hipsters, adopterat bort katten en dag till grannarna, sena nätter och tidiga nätter, SN och Skins, vetrinärbesök och avbitna tänder som hörlurar. Ja, vad finns mer att säga?
Lurar på om nästa lön, eller ja, lönen efter denna så gå åt att köpa en dator till mig själv. Känner mig ju inte lite utanför på kvällarna när alla sitter med varsin dator och jag med min iPhone (Iloveuanywaybabybutyournotbigenougorwellnotlikeacomputer) och kan uppdatera sina bloggar men de kan minsann inte jag.
Mer - hm.. Jo jag har bokat resa till Sverige med! Den 29 september - 1 oktober kommer jag att hålla till i Stockholm och 2 oktober - 4 oktober kommer jag att hålla till i Örebro så om det är någon som har tid/lust/vill/känner sig tvungen att meet up med mig så är de självklart välkomna att höra av sig så ska jag boka in dig i mitt otroligt tighta schema.
Ciao! <3

Mac Miller

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Öppningsdagar är de bästadagar

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Hej och hopp!

Nu har det gått sisodär 5 dagar sedan senaste inlägget (skyller fortfarande på att jag inte äger en dator) och det regnat fortfarande i Oslo. Älven har svämmat över så alla genvägar är senvägar nuförtiden. Gäller att hålla sig på trottoaren längst bilvägen, men inte för nära för då blir man överöst med vatten av bilarna istället.

Snabb genomgång av dagarna som gått. Lördag innbar öppning på UB sedan sticka iväg till Ökern där det bjöds på personalfest. Lekar, tävlingar, uppträdanden, buffé, öl och vin ingick. Även lite dans och massa skitsnack. Bar sedan av till Sukkerbiten där det var bartömning och TF jobbar där = massor av gratis dricka. 7 på morgonen knallade jag hemåt, hållt igång i 26 timmar, inte dåligt det!

Söndag bestod av sovande och tv-tittande, regnade såklart. Ledig mån - tis, samma sak där, massor av regn. Öppningidag och tro tusan att det var sol under hela förmiddagen när jag jobbade sen slog kl 14 och jag skulle hem och gissa vad, reng! Nej, jag e inte bitter. Oh, bara för jag pratade om det, nu sluta det regna, JIPPIE! :D

Ikväll så bjuds det på Bingo på Blå. Olso-bingo är som vanlig bingo fast med yngre människor, som tur är 18 års gräns och billig öl. Ikke att klaga på.

Magnus kommer och hälsar på i helgen tillsammans med Bella, gah jag har saknat er mina morrhoppor!

Men - nu ska jag äta lite nudlar för att sedan somna en stund framför tv;n. Ja de låter bra! :)

Ciao! <3

Morgonmys innan jobbet

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Någon är sällskapssjuk såhär på morgonkvisten. Vägrar att låta mig gå ur soffan men bäst att göra ett ryck nu, sista kaffeklunjarna sen jobb till kl 19.00.

Btw, ingen ledig lördag för mig inte! öppning 6.30 - 14.30 it is! Men lika bra det, måste ju öva upp mina kaffeskillzz!

Ciao! <3

Nu är jag mer bäst i världen än jag var tidigare

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Kaffeutbildning á la United Bakeries idag, och av Klara såklart! Jag och June är nu officiellt bäst i världen på att göra kaffe (eller ja, de kommer med tiden).

Sitter och lyssnar på deppig musik tillsammans med Steffe just nu som ligger bakom mig i soffan och filar naglarna medans kattennaginitrösselolgadjuretmurvelprinsessan sover på en fashionista-bag. Ja, sociala är vi helt enkelt.
Ska alldeles strax faktiskt dra till 7eleven (sjundeeleven) där Rebecka så duktigt jobbar för tillfället. Ska dit och bli bjuden på glass och sen ska vi kila vidare till Daniel och Linus för att dumpa av lite bröd och vara allmänt sociala. Är ju nu så nu att jag fick extra beställning av dem igår när de insåg att Kiwi hade gaaaanska så slutsålt på bröd sådär 22.45 på en onsdagskväll. Kanske ska börja sälja lite svart? Haha

Känner att det här är ett otroligt onödigt inlägg så ska nu byta om och piggna till lite granna så jag orkar äta glass sen hos Rebecka. Hon får scones med tripplesjoklade av mig då, charing is caring?

Lotsoflove2uall!
Ciao! <3