I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Tröttis

Kategori:

Sitter i soffan inlindad i mys-flis-filten.
Orkade inte ut ikväll, är så otroligt opepp så stannade hemma, åt tacos me mamma, bror och syster, kollade på Idol och fredag hela veckan och såklaaaaaaaaart ätit cheeseballs. Så nu håller jag snart på att somna, är så dödligt trött..

Men hittade iaf två långa skjortor, en lång kofta, leggins och lite smink.
Snart ska jag packa för imorgon blir det Västerås hela dagen (får absolut inte glömma min bok), träffa Fredrik , heja som en idiot på Hallsberg och spana snyggingar och på söndag är det jobba frukost som gäller.

Nuu... ska jag tvätta bort sminket och byta om och krypa ner i soffan och kolla på skräckisar all by my self. Är det halloween så är det!

/ Denise

Ganska lyckat

Kategori:

Tidigare igår så trodde jag att allting med helgen skulle skita sig. Vi hade inte tid att åka till Västerås eftersom att Melina behövde skjuts till och hem Katrineholm för att hon ska tävla. Hanna och Emma är i Ullared hela fredagen, de flesta jag känner jag till Klaras (ja, det suger att jag inte är 18!) och då tyckte jag att jag lika gärna kunde sitta hemma för jag var så otroligt opepp i alla fall.

Men nu har vi fixat skjuts så det blir Västerås imorgon i alla fall (jippie!), sen ikväll är de partyparty med Marcus som gäller. Måste dock ta mig he på nåt sätt eftersom att vi åker tidigt imorgon, och på söndag så är det jobba som gäller. Känns som om de kommer bli en ganska givande helg i alla fall!

Nu, åter till min bok. Sen blir det shopping för mina sista slantar!

Jag är elak

Kategori:

Jag är otroligt trött på anonyma kommentarer. Varför ens kommentera om ni inte vågar ta feedbacken sen?

Ska efter det här inlägget ringa till Thurens Buisness School i alla fall och skriva in mig så jag kan börja tvåan sen nästa år. Det är faktiskt bestämt nu att jag åker till England, den 2a januari far jag iväg! Kommer hem sen nångång i augusti men shit vad kul det ska bli! :D

Sen runt två tiden ska jag in och träffa Mange, Malin och Hanna och handla lite fest-kläder. På fredagen förövrigt ska jag nog sitta hemma bara. Är alldeles för opepp för att hitta på nånting så ska nog bara umgås med pappa som jag aldrig träffar nu för tiden, sätta på nån film och spela lite me Filippa. Vara lite familjär helt enkelt.

Men nu till telefonen! :)

Kattungar

Kategori:

Hm, och vi som trodde att våran kisse hade blivit fet! Det har hon ju på sett och vis men vi trodde de va för att hon ätit för mycket, inte för att hon hade bebisar i magen!

Så idag kom de ut en liten krabat. Vad ska vi göra me den lilla sötnosen nu? Vi som knappast är i kvarnstugan? :o

Bildkollage från Belgien

Kategori:

Här är ett urval av alla hundratals bilder som tagits på oss och av oss under våra dagar i Belgien. Fler finns på min bdb, Melinas bdb och Ellens bdb.

Radio

Kategori:



Ja Medie-kåta familjen är vi! (Syftar nu inte på att kusin Adde är producent och morfar varit det!)
Kan inte ens räkna upp hur många gånger jag varit med i tidningen. Mitt-I-Haninge, NA, Metro och nån annan Sthlms tidning är de som jag varit med i tror jag. Sen har jag varit med i radio en gång och var med på UR på tv i programmet OM BARN som typ alla såg. Även efter ett år kom de ; Åh jag såg dig på tv igår!

Hur som helst var det inte det jag skulle berätta utan imorse så blev min mamma intervjuad av SR Örebro. De (hon) åker runt hos olika människor i Närke och äter frukost och pratar lite med dom och vad de håller på med. Så mamma blev dagens gäst och hon skickade vidare SR till Suzanne Ring så nästa gång blir de massa skratt i radion!
7.30 på SR- Örebro på tisdagar. Sen kan man även in på deras hemsida och lyssna. :)

Men nu blir det sova. Imorgon leta fram nr till skolorna jag kan tänka mig börja i nästa år.

X X

Hemma igen!

Kategori:

Håller just nu på att lägga in bilder från Belgien resan. Har haft det så sjukt kul! Kan försöka med en liten snabb-resume men de kommer att bli långt iaf skulle jag tro.

Torsdag:
Fick skjuts till Arlanda av mamma, checkade in, hälsa på Martin som enligt han själv var "helt borta i huvudet" men det är alltid kul att få prata med honom. Planet lämnade Arlanda 16.20 och dryga 2 och halv timma senare så var vi äntligen framme i Bryssel. Så vi hämtade ut väskor, steg på tåget och hade ingen aning om vart vi skulle. Men åkte bort till Gent och sen vidare till Dendermonde där Jelle och Simke stod och väntade på oss! Tågresan tog typ.. 2 timmar den med för vi åkte egentligen fel! Men vi fick skjuts hem till deras pappa där vi sov under veckan och sen åkte vi iväg, åt mat och sen var med ett par av deras kompisar. Haha, "The Big Black Man" !

Fredag:
Upp tidigt som fan, fick väcka Ellen och Melina men de lyckades somna om så de fick stressa sen. Åkte buss bort till tåg stationen med en av Simkes kompisar som hette Child(?). Simke gick själv hem och la sig igen den latmasken! Köpte baguetter på Panos (underbart goda och billiga baguetter, varför har vi inte såna i Sverige?) och tog sen tåget till Gent. Sen blev det lite krångligare för vi visste inte heelt hur man tog sig till hallen men mötte som tur va en mamma som också skulle dit och hade lite mer koll är oss så vi kom fram allt! Super stor Sverige-klacken. Det var bara svenskar överallt så det märktes inte att man var utomlands iaf. Men hur som helst, Örebro, Ling och Kämpinge gick vidare till final. Vi åkte sen hem till Dendermonde och blev ännu en gång hämtade av Jelle och Simke. Jag och Simke drog ut på en krog och träffade lite av hans vänner. Var hemma runt 1 nångång, kolla på tv och gick sen och la oss.

Lördag:
Fick gå upp runt 11 idag faktiskt eftersom att tävlingarna började kl. 14.00 idag och inte 10.00 som på fredagen. Simke följde även med den här dagen och vi målade svenska flaggor på hans kinder med så det var lite folk som börja snacka svenska med honom och stackarn förstod ingenting. Haha. Örebro slutade i alla fall på en tredje plats i mixen, Kämpinge likaså fast i herrarnas final och Ling vann hos damerna! Jädrans vilket liv det blev på läktaren. Men måste gratta Danmark med som tog en massa placeringar dom med. De är verkligen i en helt egen nivå måste jag säga! Väl hemma i Dendermonde igen så åkte vi till Jelles och Simkes mamma och åt pizza och rökte vattenpipa, moha! Sen åkte vi till en pub (holy makarony va folk det är och alla röker inomhus!). Vi hade hur som helst inte bytt om från våra Sverige tröjor så skojar inte att alla blickar var riktade mot oss när vi tog av oss jackorna! Spelade lite "bord"-fotboll och nja... kan ju inte påstå att jag är bra i det. Vi var där ett tag åkte hem, hämtade lite att dricka och gick ut för att träffa "the Big Black Man". Ellen och Melina visade lite handvolter, flickisar, saltos osv och killarna blev super imponerade! Sen efter ett tag åkte vi hem och la oss, dödströtta!

Söndag:
Eftersom att tävlingarna var slut på lördagen så tänkte vi oss shopping på söndagen. Men söndag = stängt. Men vi tog en sväng in till Antwerpen och gick och kollade lite på stan, fönstershoppade helt enkelt. Hittade en Ben & Jerry's bar och satte oss och åt massa god glass! Varför har vi inga såna barer här för? Jag har i alla fall inte sett en enda. Sen precis bredvid så fanns det en choklad-parlin-affär så vi handlade choklad boxar att ta med oss hem. Tänkte sen gå på bio eftersom att det inte fanns bättre att göra men den tidigaste skulle inte börja förens en och halv timma senare så vi bestämde oss för att ta tåget till en station där de låg en bio precis bredvid. Sagt och gjort men tyvärr blev det försenat och vi kom fram 10 över. 10 minuter för sent vill säga. Men som tur va så fanns det ett "pool-house" precis bredvid så vi spelade biljard i nån timma och jag och Simke spöade skiten ur Melina och Ellen. Vi är ju bäst! :D Sen så missade vi tåget och nästa skulle inte gå förens om 40 minuter så vi köpte mini-chips-påsar för alla våra småmynt och satt och nörda Quadra-pop. Äntligen hemma så fick vi hemma-gjord wok av Simkes pappa och styvmamma. Vi satt och snackade massa, skrattade, tog otroligt fula kort och drack god öl. Sen blev det tv-tittande med chips och några vänner till Simke tittade förbi också. Eftersom att Simke skulle upp och jobba nästa dag och vi hem så gick vi och la oss runt 1 nångång.

Måndag:
Blev väckt av Simke och Jelle kl. 6 på morgonen eftersom de skulle iväg och jobba och ville säga hejdå. Man ser ju så otroligt fräsh ut då med! Haha. Men puss och kram och somna om var det! Vaknade igen kl. 8. Började packa om lite så att allting skulle få plats i väskan och sen snodde vi med oss lite vatten och frukt, skrev en lapp och lämnade lite pengar till dom som tack för mat och boende. Sen letade vi rätt på bussen, åkte till Dendermonde station, åt baguette på Panos, tog tåget till Bryssel, la in väskorna i skåp och tog sen en sväng på stan. Det är ju så sjukt fint i Bryssel! Älskar att vara dära. Vi gick runt och kollade i affärer, handlade choklad, träffade på laget, kolla på Mannekin-Pis, jag köpte ett par nya skor (såklart), satt och njöt av solen och tog oss sen till flygplatsen. Vi checkade in och det är självklart att jag skulle fastna i den dära handbagage grejen. Jag hade en sax i min väska utan att jag visste om det så jag måste ha sett jätte dum ut. Sen pep även mina skor så dom fick jag ta av mig, blev visiterad, de kollade igenom skorna osv och SEN fick vi gå vidare. Ett jävla shåå det dära. Satt och väntade på flyget i en timma, så segt att bara sitta. Blev en massa nya fula kort såklart på oss. Hela flygresan hem så var det ett barn på kanske 1 ½ år som satt och skrek konstant. 2 ½ timma, kul eller? Att inte ungen svimmade egentligen.

Men det har varit super kul där och mer eller mindre en kulturkrock för oss stackars svenska flickor! Men jag kommer lätt tillbaka dit och hittar på nytt skoj.

Kommer ut ett bildkollage lite senare ikväll eller imorgon.

Ciao

Belgieeen

Kategori:

Om en halvtimma drygt så åker jag, mamma och Melina in till Örebro för att hämta upp Ellen och sen bär resan av upp till Stockholm, till Arlanda! Mh, pepp! Kanske även får träffa Martin där en snabbis, han jobbar ju faktiskt på Arlanda. :) Har precis tryckt i mig tre pannkakor, äckligt mätt så nu blir det nog inte mer mat förens på flyget ungefär.
mamma ska förövrigt spendera helgen hos sina föräldrar (mormor och morfar). Jag har inte träffat morfar sen i påskas för han har ju varit i Grekland hela sommaren. Får väl åka upp dit snart! :)

Men nuuu... ska jag försöka komma på om det e något jag har glömt, sen ska vi åka till Shell och tvätta bilen! Köp ny bil! *klappklapp* Köp ny bil! *klappklapp*

Skor är kärlek

Kategori: Superficial




Det är sjukt vad man kan bli lycklig av ett par skor.
Tacka vettja DON DONNA. <3

England vs. Italien

Kategori:

Har fått tid hos IV-Staffan nu iaf med mamma, ska prata praktik osv.
Har bestämt mig för två familjer som jag "fastnat" för just nu och kan inte välja mellan dom.

Antingen till Brokshire i England hos en familj med fyra barn (två av dom ska jag ta hand om för de andra två är äldre än mig) och en familj i Italien där jag ska vara sällskap åt en 12-årig flicka. Båda lägena är perfekt. Från Brokshire är det en och halv timma med tåg till London + att det är nära till affärer, köpcentrum, träningar, stränder osv. Likadant är det i Italien, fast nära till Rom och så då da.

Ska till Örebro sen och umgås lite med Hanna som just ju praktiserar på sjukhuset. Blir väl en fika och lite skitsnack som vanligt. :)

Belgien!

Kategori:


(otroligt grå och tråkig bild men det regnade faktiskt den dagen i Ghent!)


Det är inte klokt vad taggad jag är inför det här! Ska bli så skönt att komma ifrån vardagen (som just nu är JÄVLIGT långsam eftersom jag inte kan göra annat än att sitta hemma) och bara slappna av och umgås med Simke, Melina och Ellen. Inget party,party den här gången dock men får åka dit nångång under sommaren me ett par vänner och festa gärnet såklart!

Även idag har jag varit geek, klev upp för kanske ne kvart sen mamma åkte och färga håret. Så nu har jag skrivit upp en lista på vad som ska göras. Typ dammsuga, diska, börja packa osv. Skit kul.. verkligen. Men har man inget annat för sig! ;) Dessutom så ska IV-Staffan ringa mig idag och prata om praktikplats oså. Får se om han kommer ihåg att ringa. Måste även skriva in mig på Karro fortast möjligt.

Men nuu.... ska jag surfa lite på nätet (inte varje dag man säger surfa?!) och leta upp var hallen där tävlingen ska vara heter!

Ciao

Nu är det slut!

Kategori:

På allt plugg! I alla fall fram tills efter sommarlovet.

Var uppe och snacka med syo idag med mamma och vi kom fram till att jag kan hoppa av och sen söka till en skola i Örebro med ekonomi eller spårk inriktning vilket jag tycker låter super bra. Men under tiden så kommer jag att vara skriven på IV (låter hur hemskt som helst) på praktik eftersom att jag drar ut och jobbar nu. Just nu så lutar det även åt att jag flyttar till England, ska prata lite mer med familjen bara! Skulle vara så sjukt kul! :D

Hur som helst, livet leker just nu. Lite segt att sitta hemma bara men igår så var Emma hos mig och vi kolla på Batman the dark knight och somnade ifrån den. Förlåt att du fick vara ensam imorse men vi hade ju tid hos syo vilket jag glömt bort! ^^ Men du får självklart sova kvar fler nätter, lättare att ta sig till skolan och träningar ju! :)

Just nu regnar det, Frillan sitter och gnäller för hon vill ha mat och alla andra är iväg på nånting i Conventum.
Sabla typiskt-Sverige-höst-och-vinter-väder vi ska ha då!

Konsten att hänga med

Kategori: Philosophical

Citerar ur Mr Tourettes och Jag av Pelle Sandstrak

"Att hänga med är att vara med när de andra hänger. Att hänga med är att vara med när de andra är på. På är att vara i situationen, kommentera den, attraheras av den. Att hänga med är att befinna sig i en outtalad gemensam stämning. Att hänga med är en kollektiv känsla av impulsitivitet som alla uppskattar, en liten ofarlig impulisivitet som alla känner igen. Hänga med får bara den som hänger tillräckligt mycket på. Så man hänger med om man bara följer gruppen tillräckligt mycket. De flesta som hänger med lutar sig mot något - en vägg, en dörr, en bil, en moped. Men framför allt lutar man sig mot varandra. Att hänga med är att luta sig mot andra, som i sin tur lutar sig mot någon annan. Kedjan är lång. Ingen vet riktigt var den slutar eller var den börjar. Så det krävs anpassning för att hänga med, för att få möjlighet att luta sig mot någon.

Så jag börjar förstå att jag inte hänger med tillräckligt mycket."

Måndag igen

Kategori:

Så börjar yttligare en vecka.
Hittills har jag lyckats planera fram ett möte imorgon hos SYO-Håkan och resan till Belgien på torsdag.
Nästa vecka på tisdag förresten så ska mamma vara med på radio, då får ni lyssna! ;)

Hur som helst kom jag precis ut från duschen, sitter och funderar vad jag ska göra av mitt liv och ska nog snart fortsätta att läsa Mr TOURETTES och Jag av Pelle Sandstrak. Härligt och hemsk är den, verkligen värd att läsa.

Mamma och jag ska till Håkan imorgon som sagt och prata om hur jag ska göra med skolan. Ev. kanske jag kan börja i en klass i Örebro så jag slipper Allé helt? Eller så får jag kanske tenta av de ämnena jag läser nu? Eller börja om tvåan (inte så intressant), eller så skiter jag i allting, drar utomlands och fortsätter skolan där istället. Får jobba ihop lite pengar typ och tigga av kära mor- och farföräldrarna så jag kommer in på nåt vettigt där.

Nej, åter till boken.
Jag ska förresten aldrig mer i hela mitt liv äta pizza, blä!

Modevisning

Kategori:

Jobbade igår och var alla bästa vän. Fick även lönen i fredags så nu e jag glad igen! :D
Idag så var jag med Hanna och Emma till Sjöängsskolan där 9E och F hade modevisning för att samla ihop pengar till klasskassan, de kommer förmodligen längre än va vi gjorde! Men det var jätte underhållande med massor av fina kläder och skor. Det bjöds även på fika och sång, Frida är så otroligt duktig på att sjunga! Det är så man ryser.

Har svarat på sjukt mycket brev idag så blev lite engelska besatt och prata engelska me mamma när jag inte kom på vad det hette på svenska. Undra hur det blir med det dära au-pair saken. Tänker inte gå tillbaka till skolan i alla fall. Men imorgon ska jag ringa syo och fråga om jag kanske kan få tenta av de ämnena jag läser just nu, läste menar jag.

Lördag

Kategori:

Det blev faktiskt jobb idag i alla fall, de behövde visst hjälp med serveringen så ska ta mig dit vid 16.00 o sen skutar det nångång i natt. Helt okej men något som skulle var ÄNNU mer okej är att servera på Conventum på Ladies Night som söt-Hanna ska göra ikväll. Lite avundsjuk är man allt! ;)

Sitter just nu ensam i lägenheten, dricker en fruktdrink med smak av kokos och ananas, mumma! Ska snart in och svara på några familjer, det går framåt! Kanske har flyttat utomlands till vintern, who knows ;)
Mamma, Billy och Melina är just nu i Åsbro för Moas farsa har hyrt cross-banan där fram till kl. 12.00 så nu är det fullt ös med brottarungar som testar crosscyklar och gasar.

För andra gången, ska ni kommentera, kommentera inte anonymt!
Och jag tycker att det inte är fräscht med att ha samma kläder på sig två dagar i rad. Citerar Oprah "Then you are a shlumpadink!" Men om du vill ha de på dig, visst I don't mind , är väl nån liten tvångstanke jag har antar jag.

Fredag

Kategori:

Ne, de börjar bli långtråkigt att bara sitta hemma faktiskt. Men om jag tar jobbet som au-pair i Amsterdam så får jag flytta redan i november, det är ju rätt snart.

Ska hem till Kvarnstugan idag och mysa med mina kissekatter, har inte träffa dom på jätte länge! :O Så ska jag ta med mig datan så ska vi kolla på Disney filmer. Emma och jag får ta en Disney-kväll en annan dag för hon skulle vara barnvakt till söt-Evelina och Hanna skulle servera Martin Stenmark. Fullt upp har dom ^^

Nu ska jag ringa lite samtal och svara på fem mejl jag fått under natten av massa olika familjer.

Au-pair

Kategori:

Har nu fått ett antal svar från Tyskland till Australien. Vet fortfarande inte var jag vill åka, det låter ju så bra överallt! Men får se vad det kostar att åka dit och lite allt annat. Pratade med Kenneth idag med om AspaHerrgård och han skulle höra av sig men han e så virrig så jag får nog ringa honom imorgon igen.

Idag har jag annars gått igenom mina sista grejer och det tog tre timmar för fem kassar, ganska sjukt. Sen har jag dammsugit, byggt ihop nya fotöljen och bordet och lite annat. Tog en sväng till Hallsberg sen och satt och fika och snacka lite me Mange. Du är allt bra du! :)

Men nu ska jag faktiskt (!) göra lite arbeten sen ska jag kolla på Heroes. Yey!

Puss

Full day

Kategori:

Hm, har t o m blivit geek nu och planerat vad jag ska göra under dagen. Skrev upp allt på en lista så det e bara att sätta igång nu. Lovade att börja kl. 10.00 men ligger 10 minuter efter nu dock.
Ska gå igenom allt krims krams, smycken , smink och allt, vad som ska sparas och slängas osv. Sen ska jag fortsätta med några arbeten som jag började göra med Linda och Katta, sen ska jag över till Mange och ta en fika och prata lite.

Så på med musiken, nu blir det att städa!

Skulle inte vara helt fel att flytta till Australien som Au-pair va?

Skönheten och odjuret

Kategori:



Har spenderat dagen med att diska, söka jobb, plockat ur och rensat mina kläder och helt möblerat om i mina garderober. Kollade faktiskt på Skönheten och Odjuret idag med. Har laddat hem massor av Disney-filmer som jag och Emma ska nörda hela helgen och trycka i oss chips bara för det var så otroligt länge sen vi gjorde nåt tillsammans! Just nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Hm.. en till Disney-film kanske?

De-nice

Kategori:

Jobb under 18 år

Kategori: The Au-pair part of my life

Trodde det skulle vara sjukt svårt att hitta jobb men när det kom till kritan så hade jag hur mycket som helst att välja mellan!
Just nu lutar det åt au-pair hållet eftersom att jag redan efter en halvtimma fått kontakt med två familjer som skulle vilja ha hjälp med barnen och hushållet. Blev medlem för en timma sen drygt. Livet börjar att ljusna känns det som! ;) Fast mamma vill att jag ska tänka över det tills efter höstlovet, ska ju faktiskt till Belgien nästa vecka med syster och Ellen. Det ska bli kul! :D

Men nu ska jag fixa naglar, städa upp lite, packa upp de kläder som fortfarande inte är uppackade och bara njuta av ledigheten. :)

Alternativ

Kategori:

Stefan, jätte gulligt av dig att du tror på mig men orka gå i en klass där man absolut inte trivs och inte kommer över ens med nån för att de tycker att jag är elak? ;) Men ta det lugnt, ska plugga vidare sen i framtiden i alla fall så jag kommer nån vart i livet men just nu behöver jag en paus.

Nu har jag och mamma pratat massor och kommit fram till att jag har ett par olika alternativ. Jag har fram tills efter höstlovet att bestämma mig så ska ta och tänka igenom allting ett par gånger till.

1. Gå tillbaka till skolan och tvinga mig igenom allting i alla fall
2. Söka jobb i närheten
3. Söka jobb i Sthlm och flytta hem till mormor och morfar eller nån vän
4. Hemundervisning, fortsätta att plugga hemma
5. Dra utomlands, jobba där.

Nr 1 tackar jag i alla fall nej till direkt. I så fall jobbar jag hellre hemma.

Kroppsspråk

Kategori:

Citat:

Emma Einarsson till mig: Man ser i dina ögon när någonting är fel eller har hänt.

Mamma i tele om mig: Hon blir så ledsen i själen.

Jag själv: En gång trodde jag på ett bättre liv, jag tog dagen som den kom, välkomnade den med ett leende och kallades livsnjutare. Vad är jag idag? Från livsnjutare till ingenting över en natt är ganska bra jobbat. Åt helvete med allt.



Ögonen har svidit hela dagen, även om jag fått prata om det vill jag bara fortsätta att gråta och ingen förstår mig tyvärr. Just nu vill jag bara slippa allt, åka tillbaka till Sthlm och reda ut mitt liv.

Nu ska jag kolla på film, gråta, tycka synd om mig själv sen sova bort hela morgondagen och hoppas att livet faktiskt är värt en chans.


Så här efteråt när man ser själv vad man har skrivit så känner man sig ganska patetiskt. Men vadå då, allt jag gör ändå blir fel, alla säger emot, tycker illa om mig.

Nu är det över

Kategori:

slut med plugg
slut med jobbiga dagar då allt känns så jävla världelöst
slut med att inte förstå vad jag gör fel
slut på att känna sig otillräcklig, ignorerad, dum
slut på skolan

nu hoppar jag av
kommer tillbaka ett annat liv

Twiggy

Kategori:


Twiggy
Lesley Hornby

På tal om absolut ingenting var snyggaste Viasat killen här för bara ett par minuter sen och gissa vem som fick hans nr? ;)

Nytt

Kategori:

Lonely heart kills,




herregud, jag måste skaffa nya vänner

Nej, för dom jag har är perfekta!

Män

Kategori: Philosophical

Pojkar, män, killar, badguys, mjukisar, tofflor, idioter, älsklingar, typer, heartbreaker, players, det bästa och värsta som finns.

Man kan kalla dom för en massa saker, jag har många erfarenheter och jag faller oftast för den mjuka, känsliga och pålitliga typen. Men även om jag trivs i situationen så slutar det med att jag tröttnar jag, på deras svartsjuka över att jag umgås med andra killar, på att de inte är lika extrema som jag ibland kan vara. Sen har jag också "dejtat" badguysen men tröttnat efter bara ett par gånger eftersom att jag känner att jag inte litar på dom.

Sen finns det dom jag absolut inte förstår mig på.. Om man nu påstår att man kan lita på en, varför då gå och ragga på någon annan medans man har flickvän. Som min kompis ex-pojkvän. Han är en som alltid har en fast och tre under armen. De va tillsammans i prick tre månader, han dumpade henne den tredje månaden. En vecka senare hade han e ny tjej. Så har han varit sen.. hm.. sen jag vet inte. Jo, sen han blev tillsammans med min förra bästa kompis. Det var i 9an, 3 år sen. Efter det har han tjej, efter tjej efter tjej efter tjej osv. Alla är efter honom, dyrkar honom, vill ha honom. Jag förstår inte vad de ser hos honom. Kanske för att jag känt honom sen vi var 11? Kanske för jag vet vilken player han verkligen är?

Jag känner många, en hel del killar då jag har lättare att umgås med dom. Men jag kommer aldrig att förstå mig på dom...

Kryssning

Kategori:

Just nu sitter mamma i Sthlm och väntar på att få kliva på kryssningsbåten tillsammans med massa andra SISU medlemmar. 24 timmars kryssning visserligen men jag är grymt avundsjuk i alla fall! I våras blev hon bjuden på en resa i fyra dagar till Italien och nu en kryssning, så jag har rätten att vara det! Hur som helst så har mamma lovat att åka med på kryssning där jag och 9 söta vänner ska få följa med och röja löst på hela båten. Riktigt tjejkryssning ska det bli med massor av bus. Kommer dock inte att bli av förens nångång i januari ungefär men det är nog allt värt väntan!

Nån som har lust att hitta på nåt idag? Vill inte sitta hemma bara...

Hallsbergsträffen

Kategori:

Ännu ett år så arrangerar Hallsbergs BK Hallsbergsträffen och i år var det hela 164 invägda som resulterade i över 280 matcher. Jag och Melina fick jobba med att springa med domarsedlar och sälja godis. Billy, lillebror, fick gå upp i 85 kg ungdom (är egentligen 78 kg pojk, så jävla biff har han blivit) och det är ganska stor skillnad när det gäller muskler. Plus att Billy fortfarande är 10 cm kortare än dom. Men han vann förvånansvärt första matchen mot Victor som han aldrig slagit förut. En riktigt bra match var det, han hade honom på fall tre gånger och på fjärde gången blåste de av och Billy vann. Andra matcher var mot en as stor kille (skojar inte!) och den matchen gick på två sekunder sen låg Billy där. Men han var sista års pojk så det var inte så konstigt, dessutom krokade han vilket man inte får men ingen blåste av. :S Hmm... men de går nog nästa gång. Bror min slutade på 2a plats i alla fall. Alla utom 3 blev placerade i våran klubb, hur bra är inte det?! Sen tog vi ett lag pris för tjejerna med. Go girls!

Blev sushi idag med mamma och syster. Skulle kunna leva på det! Sitter just nu och pluggar italienska, äter popcorn och kollar på Stjärnor på is.

Och sluta kommentera anonymt, onödigt att ens bry sig om att pika? Jag har väl mina dåliga dagar som alla andra? :S

Magnus!

Kategori:


Ingen tackar nej till att få umgås med denna snygging som förövrigt tycker att jag och Katta är Örebros snyggaste. Haha, ja nu har man hört allt! Måste nog säga att Magnus, du är bra mycket snyggare och mer välklädd än vad jag någonsin kommer bli och bilden du lagt ut på mig är gräslig! :D Haha

Men kommer och tar en kaffe med dig nåndag, absolut!

http://magnussword.blogspot.com/

Hemma-kväll

Kategori:

Idag, rättare sagt ikväll, var Linda och Katta hemma hos mig. Mys kväll var det med ansiktsmask, bad i mitt badkar (alla tre fick faktiskt plats) så vi såg nog rätt söta ut helt blåa i ansiktet av krämen och bed en varsin badanka som vi sprutade vatten på varandra med! :D Sen åt vi tacos och prata massa skit, det är rätt mycket vi har att prata om. Alltid någonting som händer.

Idag så är det förresten prick två år sen min kompis Hampus blev påkörd av en lastbil, opererades i timmar och tillslut tog sitt sista andetag 05.15 den 11/10. Saknaden är enorm.

Life..

Kategori:

is a bitch.
Och jag är trött på det. Funderar starkt på att hoppa av skolan, dra någonstans och bara gräva ner mig för just nu är allting tungt och jag har helt tappat lusten till allting. Känns bara så världelöst alltihopa. Imorgon är det förresten två år sen Hampus dog. Saknar honom så mycket..

IKEA.. again

Kategori:

Vi kommer att bli stammisar där. Jag svääääääääääär ( eller hur Linda? ;) )
Nejmen vi åker dit hela tiden tycker jag, köper massa nytt och kommer på fler grejor vi behöver osv. Var faktiskt en sväng där idag handlade speglar, hyllor, ett nytt soffbord, tallrikar och massa dekorationer. Det är kul att gå på IKEA måste jag medge.

Fast det är ännu roligare att vara med bästa Linda Lindskog och ännu bästare Hanna Einarsson ! <3

Dödstrött

Kategori:

Sov så pissigt dåligt i natt och är minst lika trött nu som jag var innan jag la mig.

Nu måste jag ha nån att prata med..

Modevisning

Kategori:

Efter skolan idag så drog jag och vännerna mina in till Örebro för att gå på modevisningen i Virgiska. Det var frisörerna som hade fått i uppdrag att göra en modevisning för alla stilar som varit från 1900 och fram till 2000. Så underbart kul och showigt var det! Alla modeller ställde upp och dansade på scenen och bjöd till för att det skulle bli lite spexigare än att bara gå fram och tillbaka. Ellen, Elin, Isak och Sara som jag känner var med så då blev det såklart ännu roligare!

Efter det så tog jag bussen till Askersund (var superlänge sen jag åkte med den bussen) för jag skulle hem till tvillingarna Einarsson på Aloevera party. Dvs att man sitter och får höra om massa produkter, testa dom och sen ev. kanske köpa något? Visserligen är det svindyrt men det håller ju länge och är mycket bättre än andra skit produkter. Mamma och jag köpte iaf en läppstiftpenna, deo och tvål. Sen vann vi en dagkräm till min stora lycka! :D Hade jag haft pengar hade jag köpt en foundation med men eftersom att jag ska ha ett eget Aloevera party i november så kommer jag att få två produkter gratis. Mohaha! :D

Men nu ska jag duscha och sen sova, är så läskigt trött!

När jag blir stor..

Kategori:

Sitter och beundrar min kusin Adde Granberg. Egentligen Andreas men han det finns ingen som till talar honom vid det namnet så han har bytt till Adde. Hur som helst, han har ett underbart hus ute på Saltsjö baden med sin flickvän Karro och deras lilla bebis Gustav. Han bor granne med en av bröderna Bronett som han även är bästa vän med. Han jobbar som TV producent på SVT och producerade OS-studion nu i sommras. Dessutom så ska han även vara med och hjälpa till att producera Champions Leauge, how cool isn't that?! :D En av Sveriges bästa producenter är han utnämnd till. Såg nu senast i hans facebook att han faktiskt umgås med Peter Siepen med. My good, hans liv är om ett par år mitt! Haha.

Nejmen jag funderade ju faktiskt på gå media eftersom att jag tycker det är sjukt kul att hålla på med bilder, filma osv. Både morfar och Adde är ju trotts allt producenter. Men det blev europa ekonom pga språken eftersom att jag vill dra utomlands sen och jobba.

Jag och mamma kom häromdagen sen att jag självklart så fort jag fyllt 18 år ska öppna eget företag. Vi har planerat allt så nu återstår det bara att fylla år vilket blir om ett år, 2 månader och 1 dag. Sjukt segt men ändå inte så superlångt.

Skola

Kategori:

Sjukt trött har jag varit idag och inte orkat med nånting. Vi hade det faktiskt ganska slappt, suttit vid datorerna hela dagen och jobbat sen var det lunchkonsert med. Ebba Grön, Deep Purple, Donna Summers, Aerosmith och andra artisters låtar spelades och sjöngs av estet klasserna. Så duktiga är de! :D

Gick hem från tåget idag, feting varmt var det. Konstigt att det känns som om de går snabbare att gå hem än att gå dit bort. Hur som helst, sitter nu och håller på att somna känns det som. Ska till IKEA och handla ännu mera! :D

Fika på stan

Kategori:

Efter skolan så drog jag och Linda in till Örebro och fikade inne på BaraVara. Bättre café finns det inte. Så mina sista slantar gick åt till en kaffe latte och delade en snickerstårtbit med Linda. Skönt att bara sitta och snacka skit och minnen alltså. Flera fika stunder måste det absolut bli!

Mamma har dessutom beställt TV nu så snart byts våran lilla 22" ut till en 32" iaf! Perfekt sen till "pjamaspartyt" jag ska ha på fredag med söt flickorna mina!

Men mer makaroner ska det blir nu, mums på det! :D

Slösad sovmorgon

Kategori:

Men jag är glad i alla fall!

Kom hit och Kjell var inte här. Hmm... Jag som skulle göra klart min webbplats idag? Lite små sur över att min sovmorgon blev totalkvaddad pga hans icke närvaro gick jag och satte mig i biblioteket i min ensamhet eftersom att mina söta klasskamrater fortfarande låg och snoozade i sängen. Skickade ett mejl till Kjell och undrade om vi skulle ha nån lektion idag? Det gick en halv timma, 45 minuter och jag blev mer och mer irriterad (fast jag kunde ju alltid tänka lite på de söta små fjortisarna som satt och skröt om helgens bravader). Tillslut fick jag ett mejl där det står : kom hit! Jag ursäktar min sena ankomst men nu kan du fortsätta med arbetet!

Grattis, tänkte jag. Gick bort till andra sidan skolan för att göra klart mitt arbete men när jag kommer till hans arbetsrum sträcker han fram handen och säger: Grattis! (Jag ser självklart ut som ett frågetecken och funderar på om han kanske tror att jag fyller år?) Jag kollade igenom ditt arbete och har satt betyg på dig. Har meddelat assistenten så du kan gå nu. *Jätte stolt* Jag fattar ingenting och det tar kanske 20 sekunder innan jag fått in i huvudet att jag faktiskt har klarat det, blivit av med min lucka och missat min enda sovmorgon pga detta...

Så nu sitter jag i bilioteket igen. Om en halvtimma är det matte. Hmpf!

Hej fjortis!

Kategori:

Det gjorde min dag! Höll på att garva ihjäl mig. Sån har väl inte jag varit, eller?

Åkte buss imorse till skolan för ovanlighetens skull, satt ganska långt fram. Hyfsat lugnt resa tills vi kom till resecentret där det hoppade på en massa 14 åringar som skulle ner till Transtenskolan. Jaja, snåla på oss ni tänkte jag och de tryckte ihop sig 7 st på fyra säten. Sen börjades det pratas och fnittras.
Tjej 1: Alltså jag är fortfarande bakis!
Tjej 2: Nej är du?
Tjej 3: Jag vet att jag inte är bakis för jag drack inget men jag känner mig bakis iaf. Du vet så man inte orkar gå upp ur sängen!
Tjej 1: Ja fast jag drack jätte mycket igår
Tjej 4: Jag har faktiskt varit nykterist hela sommaren!
Resten av tjejerna: Har du?!
Tjej 4: Ja men jag ska ta igen det nu snart! *fnitter*
Tjej 1: Men jag drack typ jätte mycket. Försökte t o m tvinga i mig en Whiskey.
Tjej 2: Ja men jag drack hemmagjord lakrits shotar, 60 % , halsade en halv flaska!
Resten av tjejerna: Wow!
Tjej 2: Sen drack jag Baccardi Breezer och öl och allting!
Resten av tjejerna: Gud va kul!

Tjej 1: Min pappa ska supa mig under bordet när jag fyller 18!
Tjej 3: Ja min pappa med men han blir jätte lätt full
Tjej 1: Min pappa med! På en 3,5a typ, helt snurrig blir han!

Något i den stilen gick det och jag höll på att garva ihjäl mig så fort de sa någonting nytt! De va ju inte lite diskret heller utan hela bussen hörde och alla tyckte bara det var pinsamt. Men sjukt roligt var det att lyssna på! Tänk om man var 14 år igen! :D

Härliga helger!

Kategori:

Låg och sov till kl. 11 i lördags, drog ut på det riktigt länge bara för att jag kunde det! Försökte att leta fest eftersom att dit vi skulle han ställde in allting. Sen drog sig massa ur och ville inte, hade inte tid och all sjöns ursäkter så. jo... det är som vanligt! Varför ska det vara så svårt att gå efter planerna?

Men det löste sig iaf, stressa till bussen tids-optimist jag är och drog in till stan. Väntade med Katta på Linda, Henke och Peter och skulle på tivoli. Hann vara där i en timma sen tappade Katta sin mobil och tivolit stängde tre timmar tidigare. Så sura blev vi och vi hittade inte Kattas mobil så hon har ingen för tillfället. Då åkte vi till Tim och rökte vattenpipa, drack och dansade till Stampa med Leroy! Haha , vi skulle spelat in de vafan! Sen skulle vi ta ner brandvarnare för att den inte skulle gå igång när vi tände kolen och så säger Tim; Test-knappen fungerar inte, trycker på knappen och den börjar att pipa såklart. Fick inte av den förens efter en kvart ungefär! Gömde den under en kudde^^

Vid tre tiden så åkte jag och Katta med Ville och Mange hem till dom och sov kvar där. Idag så har vi spelat Nintendo Wii Sports hela dagen, dom var alldels för duktiga för mig! :O

Men tack, mer såna kvällar! Nästa fredag blir det tjejkväll hos mig! :D

Ikväll?

Kategori:

Hm det strular som fan men det e bestämt att det blir Örebro och tivoli med bästa Katta och Linda! Sen efter det får vi fan se vad som händer! Vi kommer alltid på nånting bruds, det är ju vi för fan! Hahah

Sitter just nu i soffan, ensam hemma och lyssnar på musik. Va lugnt det är här alltså, alldeles föör  lugnt! Börjar nog bli lite sällskapssjuk av mig.. Hmm, får komma på nåt att göra. :D

Resor

Kategori:

Jag har kommit på att jag aldrig varit utanför Europa!
Visserligen har jag varit mer utomlands än de flesta av mina vänner men i alla fall. När blir en resa till NYC hörrni? ;)

Har varit i;
Spanien, L'estartit, Barcelona, Girona
Italien, Rimini, Cesenatico, Venedig
San Marino
Grekland,
Thassos (där vi har hus), Kavalla, Thessaloniki
Frankrike, Paris och lite överallt
Tyskland, lite överallt
Belgien, lite överallt
Finland, Helsingfors
Lettland, Riga
Holland, lite överallt

Hm.. mer kommer jag faktiskt inte på.

I höst ska jag till Beligen igen på EM i truppgymnastik och nästa sommar blir det Bulgarien med vänner och ev. Italien som utbytesstudent. Sen får vi se var klassresan slutar! :D

Det är som vanligt

Kategori:

Men jag är van så har slutat att hoppas för mycket vid det här laget

Tårta

Kategori:

Blää.. Nu är man så där mätt som man bara kan vara när man ätit för mycket skräpmat. Jag känner väl av det extra mycket eftersom att jag annars håller mig ifrån sån mat men får inte smita undan när syrran fyller år och väljer mat. Det blev (såklart) friterad potatis, kyckligspett med jordnötsås, bearnaise till middag och kokostårta och brownies till efterrätt. Sen igår så åt vi ju kladdkaka och kokosbollar med eftersom att det var då hon fyllde år. Bläsch... nu ska jag vara utan sånt fram till jul! Deal med mig själv, dags för nyttigheter nu!

festa i helgen eller? :)

VG+ MVG-

Kategori:

Hade engelska föredraget om Jude Law idag och det gick superbra! Jag som för de mesta inte blir det minsta nervös gick upp och var klar på ett par minuter med några små fel. Förvänta er inte att jag ska klara det när det är tre "th" ljud efter varandra, det är givet att man ska blanda ihop allt!

Men alla sa att jag var as bra och att det var ett lätt MVG så med ännu större självförtroende gick jag sen till Lotta i slutet av lektionen och frågade vad jag skulle få för betyg. Lotta sa bara bra saker som; Du var inte det minsta nervös, ditt engelskauttal är jätte bra, du går ut i publiken och får alla att lyssna och sakerna du pratar om låta jätte intressant. Så du får VG+MVG-! Super duktigt är du!

Ehh.. VA?! Hörde jag fel eller var det inte ett tvärsäkert MVG som jag skulle få? Lika chockade blev mina vänner och resten av klassen med. Men tack för att ni andra tyckte om det iaf, och jag tyckte att jag gjorde bra ifrån mig. Får ta ett snack me Lotta på måndag ;)

Shopping under 500 kr

Kategori: Superficial


Tänk vad man kan få för under 500 kr som ser riktigt bra ut. Tre par hipsters från Gina, Marinblåa Leggins & gråa knästrumpor men rosett från Lindex, en svart skjorta me stora knappar från VeroModa och en halsduk/mössa vit från Only. Sen köpte jag även en vit mössa från H&M och en svrt tubklänning från WearIT till Melina i present. Allt detta gick på under 500-lappen! Hade jag haft 500 kr till hade jag lagt dom på de där super snygga skorna! Var faktiskt 20 % på dom idag, men fick prioritera lite tyvärr.

Fick dessutom fota med mobilkameran, nästa lön går till en sån kamera Katta har! Love it! :D<3

Grattis Melina! :)

Kategori:

Idag fyller lillasyster Melina heeela "två händer och två fingrar!" Dvs 12 år. Snart så kommer du in i tonåren och då kan du i alla fall skylla på det när du drygar dig emot oss! ;)

Hoppas du får en trevlig dag syster! Själv ska jag snart handla present till dig :p

Och jaaaaaaa J ; klart man blir pissed off på sån skit som igår ;)

Sverige för i helvete!

Kategori: Philosophical

Nu får ni ta och ge er! Idol är ingen jävla Fröken Sverige tävling! Var fan är vi påväg?! Jenny skulle åkt ut. Hon kan inte sjunga. Visst har hon en någonlunda bra röst, men den håller inte i de höga tonerna, låter falskt i vissa delar och ne... va fan! Linda är hundra gånger bättre än henne. Rösta för fan inte på hur de ser ut, ingen jävla skönhetstävling. De ska ta ut en ny Idol, inte Miss Universe! Fattar ni konceptet?!

Hade Sepideh åkt ut hade jag bannlyst Idol för resten av mitt liv. Det är sjukt....

Nu är jag riktigt förbannad alltså..

Sverige för fan! Skärp er!

Chokladbollar?

Kategori: Philosophical

Ska bara neger.. eh.. chokladbollar! Eller säger man kokosbollar? Det är en jävla diskussion man kan få igång av de ämnet. Jag har i hela mitt liv sagt kokosbollar, det är för att mamma har alltid kallat dem för det. Sen när jag flyttade hit till Örebro så var det första gången jag hörde att dem kallade "bollarna" för negerbollar. Kalla mig "pryd" men även fast det inte är särkilt rasistiskt så tycker jag inte om att säga det. Hihi fast det får mig att tänka på Sunes sommar vilket innebär att jag faktiskt hört att de kallas för negerbollar... Hmm.. Tänkte nog aldrig på det.

Men till saken. Lillasyster Melina fyller hela 12 år imorgon så vi ska baka choklad/kokos/negerbollar till henne nu så fort mamma kommit hem med ingredienser.

Sitter förresten i vårat vardagrum som just nu är nyspacklat, har papper över hela golvet och nymålade fönster. Imorgon kommer nya tapeten upp! yes yes!