I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Partysvensk då va

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Ytterliggare en äkta partysvensk har nu fyllt 20 år.
Här till höger så har ni världens finaste Kajsa. Förutom att hon alltid är otroligt snäll så man dör så är hon ju så söt, ikke sant du?
För tillfället så pimplar vi vin. Med vi menar jag såklart jag och Kajsa kör direkt på drinkarna, precis som det ska vara. Kvällen kommer alldeles straxt att bära av till Yayas för en festmåltid som heter duga för att sedan (förmodligen?) avslutas på Quadis där 3 öl kostar 111kr fram till 23.00. Förjävligt bra me partysvensk ställen ibland alltså!
Men nu ska firandet fortsätta innan vi möter upp Terese för att erövra staden!
Love! <3

Och sommaren var här

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Får hoppas att den stannar. Så fort jag haft tid har jag dragit mig upp till terassen för att lapa sol. Helgen som var hade jag faktiskt fri, men ingen fest för det. Höll mig hemma tillsammans med kollektivet för lite ost och vin-kväll på lördagen och en liten tur till Holmenkollen på söndagen tillsammans med Terese. (inte alls vad alla säger, fatta inte poängen med det där stället!)
Har annars nyligen kommit hem från jobbet. Trots att det är sommar ute och det inte är så många inne på cafét nu pga värmen så händer det alltid saker. Toadörren gick i baklås, en tjej blev av med sin väska, Ella jagade en kille genom halva Majorstuen etc. Kul har vi i alla fall!
Men nu ska de lagas mat, sen så ska jag vemodigt se på det sista avsnittet av Skins, säsong 6. Vad händer sen då?!

Terasshäng

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

26 februari var det invigning för vår takterass, för vår del. Njöt som sjutton av den lilla solen vi fick på oss. Häromdagen var det tur för mig igen. Utrustad med kaffe, en filt och en bok så gled jag upp mot terassen för att lapa lite sol. Dock fick jag dela den med några grannar, tur att den är relativt stor!
Men mer sol åt folket röstar vi för, göttans!

Man måste inte va full en fredag för lite action

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Jamie Oliver kan ju gå och dö eller nåt.

Skulle den lediga dagen i ära göra storkok inför månaden. Slutade med ett besök på akuten och en fingertipp mindre. Okej, inte så illa, bara 3 mm som försvann, dels nageln där då, men behövde inte sy iaf.

Kajsa och Terese var med mig till legevakten, ni är bäst tjejer <3 Men nästa gång måste ni säga till att min mascara runnit så jag ser ut som en pundare! Tacos är nu avnjuten (jag hackade inga grönsaker där inte!) och dags för färgning av hår.
Händelserik dag må jeg si!

Oh juste! Terese råkade dra på fel platta där vår matolja råkade stå, summan av detta - nedsmält matoljeflaska och matojla över hela spisen. Braaaa tjejer, braaaa..

Spring

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Solen skiner. Har precis kommit hem från dagens arbetspass. Mycket intressant morgon måste jag säga.
Försov mig och vaknade 05.40 (börjar kl 6.00), paniken spred sig. Slängde på mig kläder och lyckades ta mig till tbanan på tre minuter, annars tar de 10 ungefär. Missar såklart tbanan och får vänta på nästa som går om 5 min.
Sätter mig för att vänta då en partynorsk trillar fram till mig och frågar om han får sätta sig ner. Självklart får han det, bänken är väl inte 4 meter lång av ingen anledning. Han börjar prata och undrar om jag har tid att prata. Egentligen inte men var för trött på att argumentera. Tunnelbanan glider in och jag ska hoppa på den. Innan jag stiger på hör jag honom säga: Jeg har en spørsmål igen! Vill du ha sex med mig?
Då kunde jag inte hålla mig för skratt, elak som jag är, och tackar nej men önskar honom lycka till.

Dessa partynorskar alltså. Antar att vi partysvensker har alldeles för stort inflytande på er!

Annars så sitter jag just nu och äter min mozarellasallad, betalar räkningar och gosar med kissen. Ska byta om lite snabbt för att sen glida omkring på stan i det härliga vädret medans det varar. Kajsa säger att de ska snöa nästa vecka, gillas verkligen inte!


Hadet på badet!