I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

090331

Kategori: The Au-pair part of my life

Sista mars. Vilket även innebär att imorgon är de första april och då blire massa bus! Eller jag har inte kommit på nåt smart än, vet väl inte riktigt hur mycket man kan skoja med dom här än men vi får se vad jag hittar på! Om inte så kommer väl jag råka ut för nåt? :s

Sov skit i natt, vaknade as många gånger (börjar bli väldigt trött på de för blir så seg på dagarna då!) och morgonen började såklrt med att de va ombytta roller från igår, idag var de minsann Shannon som var en liten madam och sa emot både det ena och de andra. Skulle iaf sätta upp hennes hår och de absolut inte vara några som helst små bulor vilket är svårt för hon har en stor virrvel mitt på huvudet vilket gör att håret inte vill lägga sig som jag vill att de ska. Men när jag äntligen fick till det så rycker Shannon lite i det, vilket gör att de blev lite lite bulor och hon tog ut allt.. igen! Sen skulle hon göra de själv, vilket var helt okej med mig men de gick antagligen inte och eftersom de bara va 5 minuter innan vi skulle gå sa jag att hon fick vara utan håruppsättning idag, varpå hon börjar gråta. De va ett himlans tjat om att sätta upp håret. :p
Men vi kom iväg till skolan iaf, kram kram, hejdå, ses senare! Lämna Aidan, tog ut hundarna, damma lite, duscha och hämta Aidan. Sen var de lunch,  jag och Aidan kollade på Svampbob (vi älskar svampbob!), lekte lite och hämta sen Shannon. Sen har vi kollat på youtube i en timma, på massa klipp på svampbob, family guy och allt de kunde hitta och nyss åt vi middag, fiskpinnar mums! :) Så nu e mina uppfgifter för dagen slut och jag ska bara ta de lugnt läsa och slappna av.
 Ska nog lägga mig tidigt ikväll!

Veckans Rooster

Kategori: The Au-pair part of my life

Såhär kommer min vecka att se ut på ett ungefär:

Mon: Working, babysit from 8 pm
Tue: Working, make dinner, bath
Wed: Working, make dinner
Thur: Working, babysit from 8 pm
Fri: Take kids to school and dogs out then have a rest. Pic kids up 2 pm, make dinner
Sat/Sun: Off

Inte så värst farligt men insåg inte förens nu att jag inte har mycket tid off på kvällarna alls, men Wendy ska jobba extra massa den här veckan för att kunna vara ledig när hon ska vara barnvakt åt Cody. But I'll survive!

Har förresten fått väldigt mycket frågor om au-pair livet och massa saker som hör till det så ska lägga upp en ny kategori (Au-pair - Frågor & Svar) så om det är något ni vill veta kan ni alltid kolla in där först och sen fråga de ni vill om ni inte hittade eran fråga. Kategorin kommer upp nån gång i veckan..

Ha de så bra! Puss

Tv-kväll

Kategori: The Au-pair part of my life

Ja de kan man allt kalla min kväll.
Emmerdale vid 7, Corrie 7.30, EastEnders 8.00, Corrie 8.30, Heroes 9.00 och Lost 10.00.

Får inte glömma att nämna att Shannon lekte med mitt hår under tiden jag kollade på Emmerdale. Jag har köpt hårnålar (multipack 100 st) och ni tror inte hon lyckas få i varenda hårnål i mitt hår eller? Haha, såg helt sjukt ut men hon var superstolt. Men de va ett riktigt sjå att få ut dom sen!

Men nu ska jag sova, en ny dag imorgon :)
Godnatt cupcakes!

Våriga måndag!

Kategori: The Au-pair part of my life

Måste säga att vi har fått tillbaka vårat vår väder igen! Solen har skinit hela dagen och jag e gladgladglad över det! :D
Mindre glad över att reperatören kom 3 timmar senare än angiven tid men jag överlevde som märks kanske? :)

Var ute i parken me Sabrina och Aidan i två timmar innan vi plockade upp Shannon, just nu så har jag lite ledig tid innan jag ska sitta barnvakt till småskitarna för mamma ska på träning. :) Men de kommer ligga i sängen under hela tiden ungefär så ingen större ansträning.

Och hade jag inte suttit barnvakt så hade jag åkt med Emelie till Stains och hälsat på Maria vilket jag jätte gärna vill, men de får bli en annan dag i veckan. :)

Ha de så bra, puss puss <3

Mr. Grumpy

Kategori: The Au-pair part of my life

Godmorgon godmorgon!

Jag vaknde på strålande humör, till skillnad från Aidan som började dagen med "jag tänker inte klä på mig".
Nehe.. men fick på hans kläder tillslut, fick in honom i badrummet, tvingade honom att borsta sina tänder och tvätta hans ansikte. Sen frukost skulle han minsann inte ha. Så han blev uppskickad på rummet för att sura där. När han inte gav med sig så blev jag tvungen att skälla på honom, då fick han i sig en toast with butter och sen blev han en "good boy" igen. Han va på så dåligt humör imorse så jag vet inte vad! :o Hoppas han e lite gladare när han kommer hem från nersery igen..

Jag måste iaf vänta på att reperatören ska komma och fixa våran tvättmaskin innan jag tar ut hundarna. Han skulle varit här kl. 9.. Får se när han kommer för vovsingarna börjar bli lite otåliga.

Men nu ska jag dricka lite kaffe och sen sätta igång med dammsugningen. :)

Vad ska ni göra idag?
Puss

Nya vänner

Kategori: The Au-pair part of my life

Kom nyss hem från Emelie. Vi åt pizza och kollade på Djävulen bär Prada och snackade massa skit och intressen. Så skönt att jag börjar få lite mera kontakter nu, Emelie var jätte trevlig dessutom. :)

Måste bara berätta hur hon bodde!
Ett riktigt manison med pool, tennisplan, stall, hagar, stora rymliga rum och underbar inredning. Lite sådär gammeldags nånstans från 1700-talet ungefär. Nästa gång jag söker som au-pair ska jag misann till en sån familj med! ;) Hur som helst så sysslade mannen i huset med hästar, närmare bestämt polohästar så just nu hade de två söta pållar hemma. De hade även en labrador, och de må jag säga att det var den största labdradoren jag någonsin sett! Den var lite stor som Reggie (min familj vet vem det är) och kolsvart och hur mys som helst. Sen hade de såklart en liten labbis-valp på 11 veckor. Gulligull!

Men vi ska höras i veckan iaf, så jag får träffa lite vänner till henne och så och sen hitta på nåt kul. Så nu blir Wendy lätt av med mig oftare, haha!

Men nu ska jag sova. Ny vecka imorgon och ÄNTLIGEN kommer en reparatör och fixar tvättmaskinen som har slitit sönder våra kläder i tre månader nu!

Konsten att sjunga fel

Kategori:

Om det är någonting som jag kan störa mig på rätt rejält är när folk sjunger fel. Jag påstår inte att jag alltid sjunger rätt heller men om jag e osäker på en text undviker jag helst att sjunga med.

Sökte runt lite på youtube och hittade en video från www.saltmannen.se/ där man kan lägga upp det man sjugit fel.
Oj skojar inte att jag höll på att dö av skratt när jag kollade på videon som var om Kents låt - FF. I refrängen så sjunger en tjej på franska vilka endel människor inte uppfattar och sjunger då de som låter bäst för dom.

Lyssna själv! :D



Herregud ja, absolut sånt här som kan  få mig att skratta tills jag gråter! :D

090329

Kategori: The Au-pair part of my life

Ny dag, söndag och jag vaknade för en halvtimma sen. Eller sanningen är att jag vaknade kl. 6 och var as pigg men ville inte upp så försökte somna om igen vilket jag också lyckades med efter ett tag..

Har ingenting planerat idag alls, sitter och pratar just nu med en tjej som heter Emelie som jag har fått kontakt med via LondonSvenskar, och de visade sig att hon bor 10 minuter utanför Bracknell, fast åt andra hållet.
Därför jag älskar internet! Det är så lätt att hitta människor i närheten då som man kan umgås med.


Men nu ska jag klä på mig och ta ut hundarna.
Puss

Sötnosar :)

Kategori:

Anonym tycker att jag är en förebild
Mamma Thomai tycker jag e as grym på engelska
Johanna tycker jag är bra på att dansa, sjunga och hålla föredrag
Lillasyster Melina tycker jag e bra på att göra mig illa

Vet inte om de räknas som talanger men haha, att göra illa mig måste ju vara min största "talang" iaf! :D

Ja, och vem är Anonym förresten? :o

Chilli chilli!

Kategori: The Au-pair part of my life

Har varit med Sabrina och hennes kompis Marie hela dagen.
Åkte först in till Bracknell, Sabrina skulle handla lite kläder så var med som lite moraliskt stöd och gick och spanade lite själv för den delen. Men ska hålla hårt i pengarna nu så jag kan spendera när Schnitzel och Henrike kommer hit! :D

Träffade där Marie och hennes syster så följde med dom när de uträttade ärenden och skulle köpa peruker inne i en hårbutik. Den var ungefär som Taj Mahal i Sthlm men vad kul vi hade där inne iaf! Vi testade allihopa en massa olika peruker, kanske ska ta och färga mitt hår mörkt för såg väldigt bra ut i peruken som hade mörkbrunt hår, lite små vågigt och lugg måste jag säga :)

Sen åkte vi hem till Marie där det bjöds på mat och massor av gott skratt. Fick med mig en parfym hem som Marie inte använde, underbart doftar den iaf! :) Till middag så fick vi Afrikans mat, ris och nån slags köttgryta med massor av grönsaker i och kan lugnt säga att den var spicy!
Helt plötsligt kände jag att det blev fruktansvärt varmt, det brändes liksom i hela halsen, tungan, ögonen vattnades och insåg då att jag satt och tugga på en chilli! Oj vad alla skrattade och min stackars mun och hals fick sig en riktig chock! Så proppade in massor med ris i munnen och drack litervis med vatten för att få det att lugna ner sig! Haha, fy tusan! Ja nu vet jag varför de kommer rök ur öronen på tecknade figurer när de ätit chilli, kändes nästan som om de pyste ur mina med!

Maries systers barn var även där, Maeva och Joe, och precis när jag kom innanför dörren så var jag med och lekte kurragömma,utan att jag ens själv visste om det. Ja, jag är väl rätt populär hos småbarn antar jag :)

Men jätte härliga människor var det iaf!

Din talang är?

Kategori: Philosophical

Igår innan jag somnade låg jag och tänkte och funderade massa som vanligt.
Jag kom på att mina små-syskon är väldigt talangfulla.

Filippa, 15 år, är jätte duktig på att rita och skriva. Underbara verk gör hon med penna och papper, allt från drakar och alver till hästar och andra fantasi figurer. Hon har väldigt, väldigt mycket fantasi och är väldigt konstnärlig. Ska nog lägga ut några av hennes verk här på bloggen nåndag :)

Billy, 14 år, är 185 cm lång och svensk mästare i brottning. Även en talang dära! För att inte tala om hur otroligt omtänksam och snäll han är. Vilket såklart resulterar i att han alltid har en drös med tjejer efter sig! :)

Melina, 12 år, är väldigt flexibel i kroppen och svenskmästare i gymnastik. Fast eftersom hon håller på att bli tonåring så får hon faktiskt skylla på det när hon blir lite dryg. Populär, säger som hon tycker och tänker, precis som mamma. :)

Men jag då? Vad är min talang? Jag funderat på det rätt mycket och kom fram till att jag har nog ingen speciell. Jag bara är..

Så jag måste erkänna att jag ligger lite i skuggan bakom mina talangfulla små-syskon, som jag förövrig är mycket stolt över!

Beyoncé - Smash into you

Kategori:



Har absolut fallit för denna låt, kan lyssna på den om och om igen.
Så fin :)

Solarium

Kategori: The Au-pair part of my life

Åhh.. det finns så mycket jag vill skriva som hänt under veckan.. Jag tycker om att skriva ner allting, sen om de e intressant att veta och läsa skiter jag fullständigt i, men har ett behov att skriva ner allting som händer.. Så blir alldeles galen nu när datorn slockande i två dygn.. Aja..

Kom nyligen hem från Bracknell i alla fall. Åkte dit alldeles ensam, utan att gå av på fel hållplats vilket då innebär att jag faktiskt börjar orientera mig lite bland bussarna! Fast, man kan ta vilken buss som helst för alla circulerar runt samma hållplatser. Hahah :)

Var in på The Tanning Saloon, där jag hade tänkt att sola lite då.
Jag är van vid solariumet i Askersund där man går in, belatar 20 kr för 20 minuter, saniterar solariumet, lägger sig ner, lyssnar på lite musik från P3 och försöker få igång fläkten så man inte drunkar i sitt egna svett för det blir sjukt varmt där i.
Här kom jag in och fick först gå fram till reception där jag fick prata me en trevlig tjej och fylla i ett kort om jag hade haft problem tidigare, sjukdommar, var jag bodde och blablabla.. Sen drog hon igenom att de hade ett solarium där man kunde stå, fyra st man kunde ligga i var 3 var "vanliga" som hon kallade det och ett var med starkare rör. Hon tyckte jag skulle ta ett av de vanliga och de tyckte jag lät som en  bra idé. Hon sa att de va ganska starka och eftersom de va över ett år sen jag solade solarium sist så tyckte vi att 7 minuter blev perfekt. £4.20. *Hick* 50 kr för 7 minuter? You must be kiddin me? tänkte jag men betalade mig och hon visade mig in. Förstod då allt varför de kostade mer än i lilla Askersund.

Lyx-solarium där du kunde ställa in vilken musik du ville lyssna på, volymen, fläkten satt i själva solariumet så du kunde fixa och vrida och vända på dom som du ville. Det var även högt så jag kunde böja på benen utan problem. Sen efteråt fanns det deo man kunde få låna om man inte ville lukta solarium, sen fanns de make-up-remover osv osv för att ta bort smink. Efteråt kunde man ligga kvar två minuter och låta det blåsa bara.

Hehe ska lätt dit igen.. Men de blir nog inte allt för ofta skulle jag tro haha :)

Skitdator....

Kategori:

Kan lugnt säga att hade jag varit hemma i Sverige nu hade min dator varit inne hos datastefan redan i tisdags. Jag och Aidan skulle kolla på SvampBob Fyrkant, som vi båda är mycket stora fans till(!), på min dator men den började sega lite så jag startar väl om den tänkte jag, då brukar de bli fart på den. Sagt och gjort.. och vi väntade... och väntade... och väntade... men datorn höll sig svart. Eh.. jaha? Och jag som har noll tålamod när de kommer till min dator blev skitsur för den ska alltid hålla på och krångla! Har försökt att få igång den nu de senaste dagarna, och jag har fått igång den men den hakar upp sig så fort man rör på musen lite. Så då är det bara att börja om från början igen. Sen helt plötsligt la Vista av, startade om datorn minst 5 gånger innan jag fick tillbaka de, då det blev någe fel på internet anslutningen.. starta om datorn igen... och igen.. och igen.. Sen stannade den på "Loggas ut..." och den loggade ut sig en hel natt utan att ens stänga ner sig själv... sen igårkväll gav jag upp.. skitförbannad var jag. Men jag tänkte om jag låter datorn vara ett tag, över natten så kanske den vill samarbeta imorgon? Och det ville han :)


Men nu ska jag in till Bracknell, sola solarium (yes, jag hitta ett solarium!), handla lite och sen hem för att hämta barn :)

Pusspuss

090325

Kategori: The Au-pair part of my life

Godmorgon allihopa!

Dagarna bara flyger förbi här. Snart har jag varit i England i tre månader och jag ångrar mig fortfarande inte ett dugg att jag hoppade av skolan och tog den här möjligheten! Dessutom så kommer Jennica och Erika hit snart, hur kul kommer inte det att bli? :)

Idag blir det ganska lugnt skulle jag tro. Har precis lämnat barnen i skolan, blåser otroligt mycket idag, men milda vindar är det så jag står ut. :) Ska ta en sväng me vovvarna och sen göra lite Yoga. Det var ett tag sen men det behövs absolut! :) Ska iväg med Sabrina och simma på fredag nån timma med eftersom jag ändå är ledig under dagen.

Vad händer idag annars?

Läggdags

Kategori: The Au-pair part of my life

Har suttit och filurat med Photoshop CS3, nån gång ska jag väl lista ut funktionerna.
Mistresses slutade precis vilket innebär att jag ska krypa ner i min säng, se om jag får en bra nattssömn inatt.

Dagen i sig har varit rätt bra, förutom att jag höll på att slockna ett tag runt 1 tiden för jag var så dödligt trött! Aidan måste ha kommit in i nån säga-emot-period för så här mycket har har varken trilskats med mig eller Wendy sen jag kom hit. Men det går väl över så småning om det med!

Ja hur som helst, nu ska jag tvätta ansiktet och sen sova.
Hoppas att ni får en god natts sömn, det hoppas jag på i alla fall!

Puss och godnatt sötnosar!

Släktkalas

Kategori:

Fick höra av min familj att jag hade missat värsta släktkalaset i helgen. Eftersom min famor Svea fyllde hela 85 år i lördags hade de lite kalas för henne hemma hos pappas kusin Rolf och hans fru Ingrid. Även tre av mina kusiner som jag träffar ca. en gång var 5e år hade befunnit sig där, faster + hennes man osv. Lite synd att jag missade det, men de kommer fler tillfällen :)

Måste tillägga att min mormor och morfar är just nu på lyxkryssning i Karibiska havet och ska sen till Florida i 10 dagar... Ja, jag e avundsjuk på dom!

:)

Inplastad bil

Kategori: The Au-pair part of my life



Titta vad vi såg utanför fönstret en morgon :)

Trött

Kategori: The Au-pair part of my life

Förstår inte men mina ögon orkar inte hålla sig upp längre. Vaknade flera gånger under natten igen, det suger.. Så ikväll ska jag lägga mig tidigt.
Fundera lite på vad det kan vara som gör att jag inte sover så bra, sängen kanske?

090324

Kategori: The Au-pair part of my life

Godmorgon allesammans!
Hur ser  dagen ut hos er?

Jag ska alldeles snart skicka iväg barnen till skolan, Shannon ska på en liten klassresa till ett muséum om världskrigen idag (det började väl inte vi prata om förens i 7an typ?) så blir av med henne hela dagen haha.

Men nu ska jag äta frukost.
Vad ska ni göra idag då?

Puss :)

Natti natt

Kategori: The Au-pair part of my life

Är jätte seg, orkade inte ens se sista delen av Corrie.
Shannon försöker att få mig att ha min dörr öppen me lyset tänt.. för helt plötsligt blev hon mörkrädd. Good one sweetheart! :D

Så vad har ni för er denna måndagskväll då? :)

Veckans roster

Kategori: The Au-pair part of my life

Så här löd "brevet" jag fick imorse av Wendy.

"Please do not think I am having ago, but I am finding doing two jods and running the house, tiring, so by not asking you to do much during day, I would appreciate you help, in evenings before kids go to sleep.

MON 23: Take kids school. Take dogs out. General tidy of kitchen and ironing. I will be home late so you make dinner and babysit from 7pm.

TUE 24: Kids school. Dogs walk. Hoover whole house and polish, especially, wash down doors, skirting boards.

WED 25: Kids school. Walk dogs. General tidying of house.

THUR 26: Kids school, walk dogs, ironing, have kids ready for swimming, make your own dinner. Babysit in eve.

FRI 27: Today take kids to school, take dogs out then have day off. Pick kids from school.
I then will be taking them to opticians, so I will get them something to eat out, so pls make your own dinner.

SAT/SUN: OFF

NOTE;;; Pls remember to put recycling things away, newspaper, any bottles on window sill...
When, washing at sink... remember to WASH the bowl!!! Always dirty with grease.

I would like to practise pole/have any time of my own, as you can appreciate I do not have space or me time, while you get plenty of time on your own, I would appreciate, tue, wed, thurs, after kids have gone to bed, this is my time!!! To have frontroom to myself. Unless I say otherwise to you. PLEASE DO NOT THINK I DONT LIKE YOU, COS I THINK YOU ARE BRILL... BUT you are to much in my face, as is Shannon, and as I said in my invitation letter I enjoy my own company.

Ps. Don't hate me"

När man läser igenom brevet först så kanske de låter jätte "nasty" men eftersom jag känner henne väldigt bra vid det här tillfället så förstår jag henne. Hon har fullt upp hela tiden, är alltid dödstrött när hon kommer hem från jobbet (börjar 5 på morgonen och slutar 3 på eftermiddagen, sover två timmar, åker tills sitt andra jobb runt 8 och slutar 2) men hon är en jätte trevlig människa annars. Men ingen sån som mamma skulle komma överens med tror jag ;)

Todays outfit

Kategori: Superficial



Cardigan - New Look
Lång topp - Miss Selfridge
Leggins - New Look
Gladiatorsandaler - Primark

090323

Kategori: The Au-pair part of my life

Godmorgon allesammans, eller förmiddag eller vad det nu blir! :)

Vaknade 7 imorse, gav barnen thé och själv snoozade jag en kvart till för att sen klä på mig. Var precis ute med hundarna, har fått ett nytt schema för den här veckan, ska redovisa den sen efter ducshen.

Vad ska ni göra idag då? :)
Puss

Lost

Kategori:

Ny säsong av Lost är ute här i England!
Ska på toa och sen mysa ner mig i soffan framför Tv;n och njuta!

Sen blire nog sova.
Ni får ha de så bra!
Puss godnatt!

Min vän :)

Kategori:

Ibland är det skönt att kunna öppna sin själ för någon.
Är så glad att jag har dig Hanna Einarsson, du är världens bästa vän!

Vår-kläder!

Kategori: Superficial


Klänningen från Mkone

Shorts från Mkone

Bikini från Primark (endast överdelen på bilden)

Klänning från Primark

Cardigan från Primark

Gladiator sandaler från Primark

Känner mig i alla fall otroligt nöjd med mina inköp. Dyrt blev det inte heller! :D

Morsdag-middag

Kategori: The Au-pair part of my life

Hejsan!
Har varit jätte dålig på att uppdatera bloggen idag men ska dra igenom lite snabbt vad som hänt under dagen :)

Åkte in till Bracknell med Sabrina imorse för att köpa blommor och Lindor choklad till Wendy i morsdag present. När jag väl kom tillbaka var det bara att duscha och fixa till sig sen var det ut på middag som gällde. Därav ingen uppdatering.

Tre-rättersmiddag blev i alla fall med vegetarisk soppa och baguett till förrätt.
Lammkotlett, ungspotatis och kokta grönsaker till huvudrätt och äppelpaj med caramell och glass till efterrätt. Sen ett glas vin till det hela, och en cider.
Super gott var det i alla fall, hade jätte trevligt sällskap (Wendy, Patrick, Nathan, Shannon och Aidan) och vi snackade och hade oss. Tre timmar tror jag vi satt där.

Ska alldeles snart ladda upp bilder från gårdagens shopping!
Vad har ni haft för er idag då? :)

Puss puss

Shopping klädsel

Kategori: Superficial



Top - BikBok
Leggins - New Look
Skor - DonDonna

Sen även en blå cardigan från New Look och handväska från Wedins

Lyckades även locka nedersta delen av håret samt fixa luggen i en sidofläta.
Efter en hel dags gående i högklackat kan jag faktiskt inte klaga. Älskar mina lila DonDonna skor, bekvämaste högklackade skorna jag har!

Shopping och tågförseningar

Kategori: Superficial

Hejsan allihopa!

Kom hem från Reading för ungefär en halvtimma sen och det här är vad jag fått med mig hem.

Från Primark:
- en rosa klänning med vita "blomhjärtan"
- en svart trekvarts cardigan
- ett par ljusbruna gladiator sandaler
- en vit bikini med svarta prickar


Från Mkone:
- en vit klänning med massor av blommor
- ett par svarta hotpants/shorts


Från Poundland:
- Pedikyr-set
- rakhyvlar


Kommer att lägga ut bilder imorgon på allt de inköpta, blev helt förälskad i klänningarna! Det är så otroligt söta och somriga.

Hur som helst så hade jag och Sabrina tänkt att ta halv 6 tåget hem men när vi väl kom till tågstationen så var tåget försenat tills 18.02 så det var bara att sätta sig och vänta. När klockan äntligen var 5 i 6 så satte vi oss på tåget men hör hur tågchaffören säger i speakern "Stannar bara i Ascot och går sen vidare direkt till London Waterloo" Eh.. Vi ska av vid Bracknell? Så det var bara att slänga sig ur tåget och leta upp ett annat. Vilket vi tillslut hittade och då var klockan kvart över 6. Men väl på tåget, börjar åka iväg och hinnar stanna två gånger innan vi nåt första stationen ens. Stannade yttligare 5 gånger under turen som vanligtvis brukar ta 20 minuter men idag tog över en timma. När vi äntligen var framme i Bracknell hade vi missat bussen me två minuter så fick sitta och vänta en halvtimma ute i kylan.
Och nu är jag äntligen hemma! Att det kan vara så krångligt med alla tåg hela tiden då!

090321

Kategori: The Au-pair part of my life

God förmiddag allesammans. Haft en bra dag hittills?

Själv klev jag upp ur sängen runt halv elva, in i duschen och nu är jag här i rummet, sliter fram kläder och har ångest över vad jag ska ha på mig, som vanligt vill säga :)

Ska senare idag åka in till Reading med Sabrina och kolla lite i affärer. Funderar på att köpa nån vårig kjol eller klänning. Det är ju faktiskt så pass fint väder nu att man kan gå ute med bara ben utan att frysa. :)

Så vad ska ni hitta på idag då?

Puss

Besökare

Kategori: The Au-pair part of my life

Det är jätte kul att min statistik ökar varje dag och de rullar in massa kommentarer. Fortsätt med det, klagar inte de minsta! :D

Passade barnen nu på kvällen, vi kollade på Enchanted (otroligt söt film, kan se den om och om igen!) och jag fick vara slav åt Shannon eftersom hon ville att jag skulle klia hennes rygg eller va man ska säga. När man stryker fingrarna så dära skönt ni vet? :) Älskar det! Så efter en kvart fick hon minsann göra de på mig!

Kl. 9 skickade jag dom till sängs, Aidan somnade på 5 minuter och Shannon kollade på Vänner tills kl. 10 och nu sover båda som grisar. Aidan snarkar otroligt högt för att vara 4 år. Haha :)

Ska nog alldeles snart sova jag med, bara svara på lite mera kommentarer, läsa lite bloggar osv :)

Ha de så bra och sov gott inatt, puss puss <3

Ledig idag!

Kategori: The Au-pair part of my life

Sov osm sagt dåligt inatt med så satte mig ner och läste en stund. Sen hörde jag hur duschen gick igång och tänkte "Yes, Nathan ska till jobbet idag, så kan jag städa och dona hur mycket som helst utan att störa någon." Så jag tog ut hundarna på en en-timmas-promenad och trodde att Nathan skulle vara borta när jag kom tillbaka. Men då hittar jag en lapp på bänken där de står "Take the day off, I'll pick up kids, do dinner and you can babysit in the eve, xx Wendy" Så jaha.. och jag som alltid planerar allt på fredagar eftersom de är städdagar fick helt plötsligt ingenting att göra så tog en dusch och ringde upp Sabrina.
Hon var hemma med Hannah som "mådde lite dåligt" så vi bestämde oss för att ta en sväng till parken eftersom det var otroligt vackert väder idag. Innan jag gick hann Wendy komma hem.
Jag: Jag visste inte att du var hemma! Inget jobb idag?
Wendy: Jo men jag mådde dåligt så åkte hem. Men de blev visst full fart på dig när du hörde att jag gick in i duschen
Jag: ?
Wendy: Ja imorse, när du hörde mig duscha så smet du ut me hundarna
Jag: Jaha men jag trodde det var Nathan, är han fortfarande hemma?
Wendy: Ja, han sover.
Wendy försökte på något sätt få de som om jag hade tänkt att lata mig hela dagen och skita i allt och sen fått nys om att hon var hemma och jag satte igång då. Men försökte övertala henne om att jag verkligen inte hade en aning om att hon var hemma, trodde att det var Nathan som gått in i duschen och att jag slappna av lite eftersom jag sov dåligt inatt. Ibland förstår jag mig inte på kvinnan :o

Hur som helst så har jag varit ute tre timmar i parken under solen då vi har sprungit, dansat, sjungit, flummat och allmänt tränat lite. Kändes jätte skönt :)

Imorgon blire Reading med Sabrina, kul kul! :D

God morgon!

Kategori: The Au-pair part of my life

Har precis varit och lämnat barnen i skolan, Aidan visade inga som helst symptomer på att vara sjuk (om man inte räknar med de sex små prickarna han har på sin bak, vilket troligtvis bara är klåda) så han blev iväg skickad han med.
Sov jätte dåligt inatt så ska lägga mig ner i sängen ett tag och läsa och slappna av innan jag drar igång. Hundarna sitter så fint utanför min dörr och väntar :)

Va ska ni hitta på idag?

Sockerbehov?

Kategori: The Au-pair part of my life

Jag känner mig jätte duktig som har varit utan onyttigheter hela veckan, cred till mig! (Och tänk då på att barnen äter chips, kakor och godis varje dag)

Aidans vattkoppor tros vara ratch, ehh.. klåda på svenska blire väl.. eftersom han bara har de på sitt vänstra ben och på rumpan. Bara ett par prickar så de blir skola för honom imorgon i alla fall om de inte blivit värre.
Hur som helst så struntade de i simningen idag för säkerthetsskull och fick åka hem till pappa John i ett par timmar istället. Skulle varit tillbaka halv 7 men kom halv 9 så skjuts i säng och fixa thé och låta dom kolla på The Bill till kl. 9.
Då ropar Shannon upp mig och säger att hennes thé smakar äckligt och vill ha mera socker. Jag intygar henne om att det e precis likadant som det alltid är. En thé påse, en thésked med socker, hälften med kokat vatten, hälfen mjölk. Men hon ger sig inte och envis som jag är ger jag mig inte heller och säger att antigen får hon dricka eller vara utan.
Då säger hon till Aidan att smaka på hennes thé, vilket han gör och konstaterar att de smakar som vanligt.
Då börjar såklart Shannon att tjuta, så de fick hon göra i 10 minuter tills hon lugnat ner sig, sen sa jag : Okej, du får väl mer socker då.
Tar me min flaskan ner, låtsas hälla i socker och lämnar den till henne igen. Sen var allt frid och fröjd.
Vilken drama-queen!

Men nu ska jag mysa ner mig i sängen och sova, hoppas ni har haft en bra dag och får en god natts sömn!
Natti natti och puss!

Slappis-klädsel

Kategori: Superficial



T-shirt - WearIt
Leggins - Gina Tricot

Skönt att gå omkring i lite halvslappa kläder när jag ändå bara ska städa och passa Aidan :)

Save the future! ;)

Vattkoppor

Kategori: The Au-pair part of my life

" Vattkoppor räknas till de klassiska barnsjukdomarna och är en mycket vanlig sjukdom. Vuxna som inte smittats som barn kan också insjukna. Symtom på vattkoppor är kliande vätskefyllda blåsor på bålen, i ansiktet, i hårbotten och sist på händer och fötter. Sjukdomen brukar gå över på ungefär en vecka ".

Källa: http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?Articleid=3256

Alla i detta hus har redan haft vattkoppor (inkl. mig) men tro tusan att Aidan skulle lyckas få det igen efter helgen. Cody var nämnligen sjuk och nu i tisdags fick vi reda på att alla fyra barnen (Mia, Harvey, Mckenzie och Cody) har fått vattkoppor. Så idag har Aidan varit hemma med mig hela dagen och hjälpt mig att städa för det tyckte han var kul :)

Just nu kollar vi igenom massa bilder och klipp, eller tog en paus från de för att blogga så han kör låtsas karate mot sig själv i spegeln nu. Söt är han :)

Waterloo Road

Kategori: The Au-pair part of my life

En av serierna jag följer här i England är Waterloo Road. Jätte härlig och vardaglig. Handlar om en skola (Waterloo Road), om lärarna, eleverna och alla deras bekymmer. Som t ex Cholë och hennes pojkvän (eller de gifte sig, men låter så konstigt att säga "man" när de bara är 16 år)  ska ha en bebis, nyinflyttade familjen Kelly får problem då Earl tar med sig vapen till skolan och hand lillebror Denzel åker fast för det istället, mamman är alkoholist osv, rektorn Rachel som hade en crush i vise rektorn Eddie som ska gifta sig med rektorns syster Melissa som redan är gift med sin sons pappa fast alla tror att de är skilda osv.

Annars idag har jag suttit djupt begraven i min bok "Notting Hell", nån överklass grejs och rätt tråkig var den de första 100 sidorna men nu äntligen börjar det bli lite spännande! Satt ute i solen dessutom så e lite rosig om kinderna, kanske börjar få lite färg? :)

Men nu ska jag svara på kommentarer (det är jätte kul med massor av kommentarer, sluta inte! :D ) och sen kolla på Andra Avenyn på svt.se, ibland är det bra tur att internet finns! :)

Annars, puss och godnatt! :)

Skuldkänslor

Kategori: The Au-pair part of my life

Hela förra veckan märkte jag på Wendy att hon var lite små sur så på torsdagen gav hon mig en jätte kram och sa att de va inte mitt fel utan bara att hon haft en dålig vecka. Okej okej tänkte jag. Men i söndags så åkte jag på en rejäl utskällning och jag förstod ingenting. Hade gått ner till köket för att vara lite social med folket men då fick hon spelet och jag satt där som ett frågetecken och gick sen upp på rummet igen och funderade på vad som egentligen hände. Hon drog upp både det ena och andra, inga stora grejer alls. Två timmar senare kommer hon upp till mitt rum (jag satt och kollade på film) och frågade om vi var vänner igen. Och jag svarade javisst är vi det, förstår dig och blablabla.
Nästa dag på jobbet hade hon sagt till en av sina medarbetare att hon trodde att jag hade tagit jätte illa vid mig och planerade att åka hem eftersom jag blev så tyst. Så åter igen i måndags frågade hon mig och vi var vänner och jag svarade ja igen. Alla har ju sina dåliga dagar och om man håller de inne hela tiden, om man irriterar sig på små saker så exploderar man ju tillslut.
Men igår, efter middagen, så ropade hon efter mig och gav mig en present. En vit och rosa kaffe-kopp där det står: "Someone Special" och jag förstod åter igen ingenting och då säger hon att hon känner sig jätte hemsk och inte menade ens hälften av sakerna hon fick ur sig osv. Sen bjöd hon med mig att äta middag med dom på morsdag på en resturant. Och det som hon bl a hade tagit upp var att barnen hellre gick till mig än henne när hon var upptagen och det ville hon inte, att hon ville ha mer tid me sin familj osv utan att jag var omkring. Så jag visste inte riktigt vad jag skulle svara men de blev ett: If it's okay with you? (Shannon sitter i bakgrunden och nickar stort!) och det vare visst. Haha, ja.. man vet aldrig vad som händer hära:)

Men här har ni kaffe-koppen, jätte söt! :)

Dagens dagens

Kategori: Superficial




Hårband - New Look
Topp - Primark
Linne - Gina Tricot
Strumpbyxor - New Look
Skor - Zara

Är så skönt att gå utan smink! :D Men ser vääldigt blek ut dock :)

Nu ere kväller

Kategori: The Au-pair part of my life

Barnen sover, Wendy sover, Nathan är ute (?) och jag ligger i sängen och ska sova vilken sekund som helst.
Har kollat på Mistresses och målat naglarna rosa såklart. Kände för att sätta lite färg på dom. Försöker att vara social på msn men de e inte alla som vill vara sociala mot mig, tråkigt nog!

Kom på att det faktiskt inte är långt kvar till Jennica och Erika kommer hit! Skojar inte att vi ska ha kul då brudar! :D

Ja, hade faktiskt inget intressant att skriva ikväll men imorgon så ska jag allt berätta en sak för er!

Så godnatt, sov gott sötnosar

The sun - page 3

Kategori: The Au-pair part of my life

Har ingen aning varför men i varje The Sun (en dagstidning i England för er som inte vet) så är det en halvnaken tjej på sidan tre. För det mesta i bara ett par små trosor, men ibland är de även någon känd engelsk-kvinna som poserar, fast i mera kläder då da.
Lite skillnad mot Sverige som totalförbjuder det, vilket jag iofs tycker är bra. Men kanske skulle de få fler manliga läsare om de va en naken tjej med varenda dag? Haha.

Hur som helst, poängen med inlägget var att jag och Wendy har börjat slå vad om tjejen har silikon eller inte. Ja, madhouse no1 var det jag kom till ;p

Nej, nu ska jag läsa The Sun och se om de står något intressant.

Jagälskarmango

Kategori:



Erkänn att det vattnas i munnen! Älska mango ;)

Skor

Kategori: The Au-pair part of my life

Har precis ätit lunch me lilleman Aidan som förövrigt satte sig och kollade på Simpson the movie nyss. Ska alldeles strax ner och tvinga med honom ut i de vackra vädret! Får passa på innan de börjar regna (vilket jag hoppas på att det inte ska förens jag åker hem till Sverige igen!).
Lite kul idag när jag skulle hämta Aidan från Nersery, då kommer en mamma fram till mig och säger: I really like your boots! Hihi, så kul när man får höra sånt, men de dära skorna går hem hos de flesta har jag märkt. Ellen Heldert vet precis vilka jag menar! :D


Dessa skönheter från Sascha i Bryssel. :)

Good morning sunshine!

Kategori: The Au-pair part of my life



Hur härligt är det inte att vakna kl. 7 på morgonen av solljus och fågelkvitter! :)
Har precis ätit frukost me småbarnen så ska fixa till mig nu och sen gå med dom till skolan. Shannon åker just nu inlines inomhus, vilket hon även gjorde igår kväll.. Hittills har hon inte slagit sig iaf!

Hur som helst ska de vara sånt här väder hela veckan så ska ligga så mycket som möjligt ute i solen och pressa så man får lite färg på min bleka kropp! :)

Ha en bra dag!

and.. action!

Kategori: The Au-pair part of my life


Jonas, är du nöjd nu? :p

(nu ska de svaras på massor av kommentarer!)

Vårat vackra vår väder!

Kategori: The Au-pair part of my life




Ett, två, tre. Aidan plockade blommor till mig :)


Aidan hade fullt upp hela tiden!

Jag njöt för fullt i solen, somnade nästan dära i gräset! Underbart! Fast jag ser lite bekymrad ut?

Vilken madam hon kan vara! :)

Ja, endast för att retas med er där hemma i kalla Sverige! Pusss <3

Det där med pengar alltså..

Kategori: The Au-pair part of my life

Jag är ju faktiskt inte världens rikaste person och eftersom jag inte kan kolla mitt saldo på kortet här i England har jag noll koll på hur mycket jag har. Sen så håller mitt kort på och krånglar hela tiden när jag ska betala, blir nekat osv för att det är en annan bank.. Visa Electron ska väl fungera överallt?

Har annars bara tagit det lugnt idag. La mig och sola i parken med Sabrina medans Adem och Aidan lekte, plocka upp Shannon och Hanna, gick till parken igen, solade ännu mera och gick sen hem för att göra mat och åka inlines. :)

Nu badar barnen och snart ska jag sitta barnvakt för Wendy ska iväg på sin dans-klass. :)
Kommer lite bilder om en liten stund och även ett par filmsnuttar, t o m en på mig! Och jag känner mig otroligt dum och ful haha men så kan det vara :) 

Ha en bra kväll, puss!

090316

Kategori: The Au-pair part of my life

Ny vecka, nya äventyr.
Ska iväg till skolan med barnen om 20 minuter sen en snabbis till Bracknell för att hämta ut pengar för att betala sport-kortet. Sen ska de väl städas lite antar jag.

Ne., dags att fixa de sista och gå till skolan.
Vad ska ni göra idag?

Puss puss


Kom precis hem från dagiset, hade en liten pratstund med lille Leo dära sen kom Leos pappa.
Leos pappa: Vad gör du Leo?
Leo: Jag pratar med Aidans mamma
Jag och Leos pappa: Va?

Ja, nu blev jag visst mamma med. :p

In the bed

Kategori: The Au-pair part of my life

Åter igen har jag krypit ner i min varma goa säng. Saknar dock min stora säng hemma jätte mycket, älskar den madrassen! Men när jag kommer hem ska jag köpa ett täcke som detta, goaste någonsin! :)

Veckan i sig har varit helt okej, dock inte som jag planerade men börjar om igen imorgon! Får se vad dagarna erbjuder. En av mina bästa vänner, Emma, åker förövrigt till England imorgon och ska vara här i tre veckor. Kommer tyvärr inte ha tid att träffa henne, och hon har ingen tid heller för den delen, eftersom hon ska vara med och jobba (?) någonstans högt upp i England. Hela 4 timmar ifrån mig! Så nära men så långt bort.

Ni ska veta att ni är saknade där hemma! Men tre månader har redan flygit förbi och någonting säger mig att de kommande 4 månader kommer gå lika snabbt!

Men nu är det godnatt.
Sov så gott allesammans!

Roast dinner

Kategori: The Au-pair part of my life

Jag ska inte klaga! Är väl bland de få gångerna jag får riktig mat hära, haha.

Daniel, Zoey + barn kom förbi runt tre tiden, även Nathan och Harley var hära (Patrick tror att Harley är gay, varför vet jag inte men Patrick är 100% säker på det). Det hörde visserligen inte till ämnet men fick de skrivet iaf. Harley och Nathan skulle ut sen så de fick äta mat med barnen. Sen var det våran tur. Det var ungspotatis, rostade grönsaker, kokta grönsaker, lamm och gris, nåt annat jag inte vet vad de heter men gott var det, gravy, garlic bread och champagne. Till efterrätt bjöds det på choklad praliner, cheesecake, några konstiga bollar me grädde i typ (?) och glass. Herregud vad jag är mätt!

Hann gosa lite med Cody, stackarn va sjuk men på bättringsvägen som tur va. Annars hade Wendy mest hand om honom ;)

Annars idag har jag varit ute i solen, lekt med barnen och jobbat lite på brännan! ;) Så skönt att kunna gå ute i bara linne och uppdragna byxor utan att frysa!

Dagens klädsel

Kategori: Superficial



Mysiga och bekväma kläder idag blev det.

Långtröja - Gina
Leggins - New Look
Benvärmare - H&M
Halsband - Ur&Penn
Örhängen - Mormors egna


Visst är de fina? Mormor som designat och tillverkat dom. Min lilla duktiga mormor! :D

090315

Kategori: The Au-pair part of my life

Vaknade upp runt 7 tiden av att Shannon sprang omkring och sjöng, galna unge! Somna gott om igen och vaknade upp vid 10 tiden då jag erövrade duschen och stod där i en halvtimma.

Idag så ska vi ha familje-middag vilket innebär att Daniel och Zoey kommer förbi med alla fyra barnen (Mia, Harvey, Mckenzie och Cody), Patrick är här och självklart Wendy + barn och jag :) Det är mysigt när det är mycket folk hära, fullt hus ska det vara! :)

Men nu ska jag ner och fixa nåt att äta, lite hungrig.
Vad händer idag hos er då?

Godnatt

Kategori: The Au-pair part of my life

Kom precis hem från Sabrina, gick dit runt 7-tiden så det blev ett par timmar! :)
Vi kollade på film (Ali G in da house och Taken), snackade massa skit och spöade hennes pojkvän på röjflagg på msn. Eller rättare sagt JAG spöade honom, Sabrina behöver öva lite mera. ;)

Ali G är verkligen en film man ska kolla på om man vill få ett gott skratt, Sasha är ju för skön i alla sina karaktärer!
Taken var bland de bästa filmerna jag sätt på länge. Den handlar om en tjej som heter Kim som blir kidnappad och såld som prostituerad när hon ska på semester med sin kompis i Paris. Hennes pappa som brukade jobba "för sitt land" inom någonting i säkerthet påbörjar då jakten efter sin försvunna dotter. Det var en hel del pang pang i filmen, men annars mycket bra gjord. Skulle absolut kunna se den igen! :)

Förövrigt åt jag mig mätt på massor av vindruvor, kiwis och mandariner medans jag var där. De har sjukt mycket frukt hemma hos sig och då skojar jag inte! Fyra stora fruktskålar i vardagsrummet samt köket som är fyllda med massa naturgodis. Heaven! :)

Men nu är det sovdags. Familje-träff/middag imorgon.

Nathans new car

Kategori: The Au-pair part of my life

Har suttit ute idag och solat ansiktet i de vackra vår vädret.
Barnen lekte och cyklade och Nathan och grannen (vet fortfarande inte vad han heter?!) städade ur Nathans nya bil. Det är en blå en, haha. Blev jätte sugen på att börja ta körlektioner nu bara för att Nathan redan har fått sin bil och han är hela 8 dagar yngre än mig! Så fort jag kommer hem igen, då tusan ska det köras bil!
Patrick kom iaf precis hit och barnen har gjort pizza till middag. Yummie!

Kom på att jag missat att skriva att i onsdags fick jag en morot kastad mot min kind av Shannon. Så var jätte fin och svullen tills igår ungefär. Nu har det lagt sig som tur!

Tyvärr hade jag inte laddat kameran så blev inga bilder när Nathan putsade på bilen eller när Aidan boxades med Daniels gamla boxningshandskar. Men de kommer fler dagar!

Puss puss


Uppdatering:
Måste tillägga att just nu sitter Nathan och hans kompisar i hans bil, diggar i takt med musiken och dricker öl. De är ju för roliga! :D

Kategorier?

Kategori:

Tänkte uppdatera lite på bloggen och fixa till kategorierna och sortera inläggen men aaaahhhhhhh orka egentligen? Så nu får de vara endel tomma katergorier tills de fylls i av nya inlägg, därför de ser lite tomt ut i vissa :)

Puss

Miss Selfridge

Kategori: Superficial



Shannon måste då alltid kladda med sina fingrar på min spegel! :)

Nyinköpta tröjan från Miss Selfridge i alla fall. Känns jätte vårig och jag känner mig otroligt snygg i ljusgult när jag väl fått lite solbränna :)

Tror faktiskt jag missat att visa mitt hårband, syns inte så jätte bra på denna bilden men den e ju så otroligt söt den med! Svart stor rosett på sidan. Rosett är hett!

090314

Kategori: The Au-pair part of my life

Segade kvar i sängen till kl. 11 idag, så skönt att inte bli väckt halv 7 på morgonen! :) Käka frukost med Nathan som var lika långsam som jag sen skulle han till grannen. Dagen är fortfarande inte planerad men ska till Sabrina senare ikväll och hitta på nåt :) Ja, och fixa mitt medlemskap på gymmet med såklart!

Vad ska ni hitta på i helgen då? :)

Puss puss

Week-end?

Kategori: The Au-pair part of my life

Hm.. ja vad händer i helgen egentligen?
Vet att jag ska till Bracknell imorgon igen med Sabrina för att fixa medlemskortet. Kanske tar en sväng på gymmet? :)
Om Daniel ska ut så lovade han att ta me mig, men han och Cody skulle komma förbi nåndag iaf vet jag.

Nu ska jag återvända till min blogg-design. Har blivit besatt av att göra nya headers på photoshop, har iaf 5 st olika att välha mellan nu och det poppar upp nya idéer hela tiden. Får se när jag blir nöjd! :p

Red Nose Day

Kategori:



Idag är det Red Nose Day i U.K och det firas för fullt.
Barnen har röda kläder i skolan, de säljs röda clownnäsor, pins osv överallt för att samla ihop pengar till fattiga i U.K och Afrika. När jag och Sabrina åkte in till Bracknell så gav vi lite mynt till de utklädda människorna som gick omkring på stan för att samla ihop pengar. Batman fick mina!
Det är en jätte kul och organiserad dag, alla deltar, alla har något rött på sig, skänker pengar, på tv visas det dokumentärer och program som har ett samband med denna dag. Kändisar som klättrar upp på Kilimanjaro för att stödja organisationen etc.

Red Nose Day anordnas av en organisation som heter Comic Relif.
Sen har de även "Do something funny for money" där de sätter på sig knasiga kläder (Batman tex), skänker en hel veckas ihop sparande av växel till Red Nose, spelar spel och leker lekar där de tar betalat för att få delta, försöka vara tyst en hel dag och om du pratar får du betala. Såklart går alla pengarna till Red Nose.

090313

Kategori: The Au-pair part of my life

Uhhjjaaaa, fredag den 13 för andra månaden i rad.

Lämnade barnen i skolan och åkte till Bracknell med Hyett (Sabrina). Nagelborttagningsmedel inskaffat och The Wave, en grej för ansiktet. ;) Även en snygg tröja jag hittade på Miss Selfrigde för bara £7, de hade lite rea där fortfarande. Skit snygga kläder har de där, men ska de smaka ska det kosta antar jag :)
Skulle även bli medlem på Bracknell Sports Center för att kunna gå dit och träna, där började min otur. Skrev i papper osv och skulle betala. Men de kunde inte acceptera kortet för de va en utlänsk bank (sabla Nordea!) så fick gå till en Shell mack för att hämta ut pengar. Självklart var det slut på pengar i den bankomaten så fick gå tillbaka till Sport Center och säga att jag kommer imorgon istället och betalar. Shannon var dessutom en riktig madam imorse! Oj vad hon drygade emot :o

Har iaf städat klart huset nu, väntar på att klockan ska bli kvart över tre så jag kan gå och hämta Aidan och lämna present och badkläder till Shannon, hon ska nämnligen på kalas idag :)

Dagen på push-ups blev en barnlek!

Kategori: The Au-pair part of my life



Skönaste är i slutet när han vickar på rumpan! :D

New Look

Kategori: Superficial


Nya kjolen från New Look som jag köpte för kanske en månad sen men varit otroligt dålig att tagit bild på.
Eftersom jag glömde "alla" (4 st) mina midjekjolar hemma i Sverige så blev det att köpa denna. Söt med rosetten :)

Ja förresten mamma, jag har börjat skriva upp en lista på allt jag vill ni ska ta med er hit som jag saknar, inom klädväg då! ;) Så spara lite plats åt mig i väskan!

Vår-tecken

Kategori: The Au-pair part of my life

Det jag har sett hittills av våren i England är:
Humlor
Nyckelpigor
Påskliljor
Andra vårblommor som jag inte vet vad de heter men de ser ut som små tulpaner
Fjärilar


och varje morgon vaknar jag till fågelkvitter.
Underbart! :D

090312

Kategori: The Au-pair part of my life

Som vanligt.
Väcka barn, Shannon segar i sig thét så idag fick hon bara dricka halva flasken (vilket tog henne 30 minuter!) sen hällde jag ut resten. Frukost, ta barnen till skolan, ut en timma me hundarna, duscha och göra lite hushållsarbete. Eftersom jag tänkte dra in till Bracknell imorgon med Sabrina medans barnen är i skolan så gör jag de mesta idag.

Wendy var ledig idag från jobbet för hon har sjukhustid för sin fot och sen ska hon och Patrick och hämta Nathans bil i London. När Patrick kom hit hade jag fullt upp att springa omkring med dammvippan och damma och han skrattade och sa; det är första gången jag ser dig städa! Kul Patrcik, jag e faktiskt ledig på helgerna ;)

Har fått en ny vän på Nersery. Lille Leo kommer fram stup i kvarten och säger "excuse me" och börjar sen babbla på om massa som hänt osv. Han är ju för söt! :D

Men nu ska jag torka mitt hår, sen hämta upp Aidan. :)
Ha en bra dag allihopa!

Karate

Kategori: The Au-pair part of my life

Aidan var på sin första karate-träning idag. Läraren fick säga till honom att sluta studsa för han var så "excited". Han är ju för söt :)

Ska kolla på Andra Avenyn nu hade jag tänkt, avskyr att det bara går en gång i veckan nu! Vad hände med de andra två? hmpp...

D som i Denise

Kategori: Superficial



Måndagens köp från New Look

Hårband, svart
Tjocktröja, svart (som förövrigt är min nya favorit)
två par strump-byxor, korallröda (bilden) och svarta
leggins, svarta

Har lovat mig själv att inte köpa något mer förens Erika och Jennica kommer hit. Då ska de stor-shoppas vårkläder kan jag säga! :)

Men nu ska jag och Aidan försöka hitta alla djuren på ett Nintendo DS spel som förövrigt är på franska, bäst att slipa lite på franska-skillsen känner jag.

090311

Kategori: The Au-pair part of my life

Har precis gjort lite pilates och blir ju så fruktansvärt avslappnad att jag nästan somnar! Men de känns som om jag blivit lite mjukare i kroppen igen, jippie!

Daniel och hans boss (vet fortfarande inte vad han heter) var förbi förut för de skulle hämta upp Nathan men han va inte hemma. Jag trodde han sov men hade helt fel dära. De va mig en väldans nyfiken chef de har för jag blev alldeles överväld med frågor, men bra det, lite socialt så jag fick upp humöret. Fick spel på småbarnen då de för tredje dagen i rad väcker mig innan halv 7. Likadant förra veckan. Hmpf..!

Men nu ska jag byta om lite snabbt och sen plocka upp Aidan :)

Skoluniform..

Kategori: The Au-pair part of my life

Glömmer hela tiden bort att jag tar bilder så här kommer de lite blandat från i fredags. (notera att det tog mig ungefär en hel livstid att ladda upp dom, seg dator!)


Det är alltid roligare att göra ett "funny-face" än att vara seriös på bild, sant?

Sant!


Det är rätt fint med skoluniform tycker jag. :)



Missade tyvärr att fota när Aidan satte på sig Shannons Bratz dress (se ovan), han var så söt i den! :D

£600 000.00

Kategori:

Konfronterade idag ett mejl om att jag vunnit 600 000 pund från nåt lotteri.
Har absolut ingen kännedom om att ha deltagit i nåt lotteri så undrar va tusan de dära spam-mejlen kommer ifrån. Skrev iaf tillbaka till en Mr Anderson Spencer, och han svarade, creepy.

Men vad sjukt kul det skulle vara om man faktiskt vann så mycket pengar.
Sussi, är fortfarande grymt avundsjuk på dig! Hahaha

090310

Kategori: The Au-pair part of my life

10 mars och ännu en dag av varma vårvidar. Börjar bli lite grått nu såg jag men de e fortfarande varmt!

Har inte hunnit med mycket hittills, lämna barn i skolan och varit ute med hundarna. Ska sätta igång och dammsuga nu vilken sekund som helst och sen när jag varit och hämtat Aidan och ätit lunch ska vi till Bracknell och köpa de dära gym-kortet. Finally :p Hade ju inte tid igår.

Men bäst att sätta igång :)

Ja, juste, jag fick tillbaka min tjocktröja igår! :D Nathan hade den minsann på sitt rum heeela tiden men han trodde att det var nån kompis som hade glömt den. Wendy som lagt i fel tvätt-hög antar jag. haha men nu är den tillbaka! <3

Sen-kväll

Kategori: The Au-pair part of my life

Får dra en snabb-resumé av dagen eftersom jag ska upp tidigt imrn :)

Vaknade halv 7 av att de knacka på dörren, skickade in Shannon till sitt rum, gick upp 7, fixa thé och iordning mig. Klä på barn, äta frukost, borsta tänder, lämna dom till skolan. Tog sen bussen till Bracknell med Sabrina, köpte ny tjocktröja eftersom jag inte hittar min, + nya leggins för mina är trasiga. Hem, hämta Aidan, göra lunch, stryka tvätt, dammsuga, leka med Aidan, hämta Shannon. Fick göra middag för Wendy kunde inte ta sig från doktorn tidigare, bada småbarn, läsa böcker, kolla tv och rensa Wendys dator och intyga henne om att skaffa nytt virus skydd och ta bort LimeWire.

Sen vare att kolla Heroes och Lost och nu ligger jag hära i sängen och ska sova.
Så natti natti!

Ladies-day

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag är det internationella kvinnodagen och inte är de nån som har passat upp på mig inte! Hmpf!
Fast fick iofs precis reda på det så har inte direkt lidit.

Medans Wendy, Patrick och barn åkte iväg en timma till nån park (det började regna så de hann bara äta sen fick de åka hem igen) så kollade jag på Slumdog Millionaire. Superbra film ,förstår varför den fick hela 8 Oscars!

Annars har jag och Shannon hunnit med att sminka varandra, vi har lekt, hon retat Aidan så han börjat gråta ett x antal ggr, som vanligt vill säga :)

090308

Kategori: The Au-pair part of my life

Söndag och sovmorgon trodde jag men vaknade runt 7 då det var fullt hus och Shannon fick Aidan att gråta. Men låg och drog mig tills kl. 11, läste lite, städa undan lite saker i rummet osv.

Vet inte vad som kommer hända idag, tror att Wendy och Patrick + barnen ska iväg nånstans, får se om jag hänger på, beror på om de kostar nåt, hah!

Men nu ska jag ner och vara social.

Juste, Billy förlorade de två första matcherna och åkte ut. Tror att det beror på att hans knä inte är helt bra än och att han då tvivlar. Men bättre lycka nästa gång bro! <3

Glädje och sorg

Kategori:

Ja, idag, den 7 mars 2009 är en glädje och sorgens dag.

Glädjen är att kunna berätta att min mamma Thomai är ett år visare, 49 år, snart halvvägs till hundra morsan! Och nästa år ska vi hyra finlandsfärjan och ha samba som tema, har du lovat! ;)

Sorgen är att berätta att våran Tant Lilly (egentligen farmors brors fru) dog inatt, 92 år gammal. Har känt henne hela mitt liv så de känns lite granna. Vila i Frid kära Lilly. <3

Och lillebror är på FT-Cupen just nu och spöar skiten ur alla och blir Svensk Mästare igen! Litar jag på iaf.

Läggdags

Kategori: The Au-pair part of my life

Har fått tvinga mig själv att vara vaken ända tills nue eftersom jag skulle hålla barnen vakna så länge som möjligt.
Lyckligvis somnade Shannon för 5 minuter sen (Aidan slocknade innan nio, tusan!) så äntligen kan jag krypa ner i sängen och stänga mina trött ögon!

Imorgon ska jag nog ta mig till Bracknell Lesiure center, införskaffa mig ett allt-i-allo kort för alldeles för mycket pengar och sen jävlar ska de börja tränas!
Har även varit jätte duktig och satt upp lite mål och delmål nu.

Och vilken tur jag har som har en bodybuilder på min msn som jag ska anställa som personlig tränare när jag kommer hem till Sverige igen, haha! ;)


Nee.. godnatt!

Vilostund

Kategori: The Au-pair part of my life

Har ett par minuter off nu eftersom jag badade och fixade med barnen igår eftersom John åkte utan ett "hejdå". Så Wendy håller på med de små just nu och fixar till sig själv inför jobb no.2 idag.

Hann med att handla frukt och grönt på Sainsbury's idag, så nyttig man ska vara då! Och mamma jag har försökt att få fram mitt saldo på ALLA bakomater jag kunde hitta i Bracknell och gick in och frågade på alla banker om de kunde hjälpa mig men eftersom de inte sammarbetar med Nordea (varför de nu skulle det ens?) så kan jag inte få se mitt saldo på mina uttag utan bara hur mkt jag tar ut, vilket jag själv ser när jag får pengarna i handen. Pfft!
Kan du inte prata me Nordea om koden så man kan kolla på internet? (A)

Annars har det varit en lugn dag, va en kille som kollade in mig medans jag sminkade mig för han tvättade grannarnas fönster. Gick och fortsatte min sminkning i badrummet. ;) Nathan och hans chef kom hit och plockade upp lite prylar och när de väl gått ut så hör jag hur de pratar om mig och att jag såg bra ut och äldre ut än vad jag är och blablabla.. inte kunde de veta att jag hade mitt fönster öppet och hörde allt! Haha!

Men nu ska jag lägga mig i sängen, läsa lite och slappna av innan jag tar över. Lovade Wendy att hålla de två busarna vakna så länge som möjligt ikväll så de inte vaknar 7  imorgon och väcker henne.

Engelskt uttal.

Kategori: The Au-pair part of my life

Aidan fick igår en inbjudan till Ewans 5års kalas. Skulle imorse lämna tillbaka "svars"-lappen men jag har ingen koll på ungarna eller mammorna än (bara en del av dom) så då tänkte jag "Jag ger lappen till en av lärarna så kan hon ge den till Ewan eller hans mamma". Så när vi blev insläppta till Nersery går jag fram till ena tjejen och säger " Could you give this to Ewan? I don't really know who he or his mother is so it would be really kind of you".. Hon kollar på mig och säger att hon inte känner till nån Ewan här på lekiset. Eh, nehe? Julie vet nog vem de är så frågar henne och hon kollar också på mig och säger sen; Jaha Ewan!

Anledningen till att de inte förstod vem jag pratade om var för att jag uttalade Ewan som Evan och de säger Uan.
Eh, okej? :p¨

nu blire pilates och sen handla mat, :)

Läggdags

Kategori: The Au-pair part of my life

Alldeles snart ska jag sussa sött.
Här är klockan strax innan 10 och mina ögon håller på att slå ihop, inte klokt vad trött jag blir här.
Hemma var det aldrig sängen innan 12, här är de helst inte efter 10 om jag inte redan har slockna på soffan framför tv;n. Men får mina 8 timmars skönhetssömn garanterat! ;)

Och det var ett himlans tjat om att ha en film på bloggen där jag e med, får väl videoblogga lite imrn eller nåt så mina söta läsare får någonting lika sött (kanske inte) att titta på!

Natti natti!

Entertainment

Kategori: The Au-pair part of my life




090305

Kategori: The Au-pair part of my life

Inlägg nr 400 blev det här såg jag. Grattis eller nåt sånt till mig!

Hittills har jag hunnit vakna, få barnen till skolan, varit ute i slasket och geggan med hundarna i 50 minuter drygt, duschat och nu sitter jag här och ska fixa till mig för att sen sätta igång med städandet.

När jag kom hem från promenaden var det fullt hus då Nathan var uppe, hans arbetsgivare var här och Daniel. Eftersom att ingen svarade när det knackade på dörren (jag var ute och Nath sov) så tog Daniel en stege och klättrade in genom Nathans fönster och väckte honom. Haha rätt åt den sömntutan!


Nu ska jag städa, snart ;)

Andra Avenyn

Kategori: The Au-pair part of my life

Ska nu alldeles snart luta mig tillbaka i sängen och kolla på Andra Avenyn.
Har varit en lång dag idag så är rätt slut.

Hade ett litet missöde i badet tidigare ikväll. Barnens favorit-lek när de badar är "sliding" vilket innebär att de sitter på badkarskanten och glider ner i vattnet. Både jag och Wendy är emot det eftersom vi väntar på att nån ska slå i huvudet och självklart lyckas Aidan smälla i sitt öra och börjar att stortjuta. Det var sista gången de lekte "sliding" på ett tag tror jag. ;)

Gjorde en makeover på Shannon med, sminkade henne, flätade luggen och fixa upp håret så nu har jag blivit tillsagd att göra samma frisyr imorgon innan skolan, för smink får de inte använda ;)
Hon var otroligt förtjust i min rosa mascara med så får väl gömma den antar jag.

Men nu ska jag kika på Andra Avenyn,  sen är det läggdags! De små skitungarna har kommit in en en vana att vakna sex, halv sju på morgonen. Uschja!

Nattinatt!

Pilates

Kategori: The Au-pair part of my life

Ohja, idag så skippade jag långpromenad me vovvarna och satte på Pilates istället. Känner att jag behöver bli lite mjukare i kroppen så varannan dag promenad, varannan pilates eller yoga. Perfa! ;)

Sitter just nu i sängen me Aidan som vill kolla på DVD, så antar att det blir så :)
Dumbo blev det! :D Det var länge sen!

Kom igen nu då!

Kategori: The Au-pair part of my life


Gör ett försök till att ladda upp bilderna..










.. och de fungera!
Just nu så är det regnoväder och blåser som tusan.
Men ska krypa ner i sängen och sova nu, lång dag imorgon :)

Nattinatt

090303

Kategori: The Au-pair part of my life

Allt har vairt som vanligt idag, fast sämre väder har det dock blivit men blev en en-timmas-promenad med hundarna imorse iaf. De har blivit så bortskämda med långpromenader nu!

Jag och Wendy bestämde oss även för att "nu jävlar ska vi tag tag i oss själva och tappa lite kilon!" Så nästa vecka börjar "helvetet" på riktigt och så fort det blir ljusare ute ska jag ta med henne på riktiga powerwalk promenader! Hon tyckte även att jag skulle säga till henne om kvällarna när barnen lagt sig ; come on fattie! Out with the bike, I don't want to see you in minimum 30 min! Haha, får se om hon pallar de eftersom hon själv påstår sig vara en människa som aldrig i hela sitt liv har tränat!

Har även laddat hem (fy skäms!) Power Pilates så ska väl visa henne den nåndag med så hon blir lite mjukare i kroppen. Jag har faktiskt t o m fått henne att köpa hem mer grönsaker och frukt, mindre godis och kakor. Tror hon känner lite tryck när jag påpekar att "jag faktiskt kommer från en riktigt hälsosam familj med rutin i mat och träning"!

Just nu är de fullt hus, barnen sitter i badkaret och leker men Wendy har dom just nu så har några minuter off :)

Segt internet

Kategori: The Au-pair part of my life

Idag har internet bara varit en "pain in the ass" och inte gjort som jag velat. Det vill säga att den har hakat upp sig gång på gång, valt att stänga ner sig helt utan anledning, internet anslutningen försvinner lite då och då och jag blir allmänt irriterad eftersom jag tog så många vackra bilder på vårat soliga och varma England idag som jag tänkte ladda upp.. Men de tar sjuhundra år och jag hinner bli sur och slänga datan i väggen innan de kommer hända nåt! Därför gav jag upp så nu ska jag lägga mig i sängen och tjura och kolla på Heroes.

Annars har dagen varit bra, lekt i parken, blås soap-bubblor, cyklat, rita me kritor på asfalten och annat bus :)

Solsken

Kategori: The Au-pair part of my life

090302

Kategori: The Au-pair part of my life

Om ca 30 minuter kommer barnen hem, ja ni hörde rätt! John bestämde sig för att ha barnen en natt till iaf så de blev ingen skola för dom idag inte, men jag fick ju sovmorgon en extra dag iaf ^^ Får se vad vi hittar på när de kommer, har lovat dom att gå till lekparken så fort det blir bra väder och vi har tid, så antar att det blir idag då.

Men nu ska jag ladda hem lite musik, mohaha!

Eh.. fotboll?

Kategori: The Au-pair part of my life

Wendy ringde mig igen för ett tag sen och sa att John (Shannon och Aidans pappa) hade skickat henne ett sms där det stod att han kunde ta barnen en natt till. Då svarade Wendy att det går inte eftersom de har skola imorgon, då skrev han varför? och hon svarade, för de har skola. Sen skickade han ett elakt sms som hon inte ville berätta för mig och sen skicka han ett annat där det stod att han skulle ringa upp mig för jag var mycket lättare att förhandla med.
Jag gissade på att han inte skulle våga och rätt hade jag för 15 minuter senare så ringer Shannon upp mig och säger att de kommer hem ikväll iaf. Det är nog ganska bra det.

Hur som helst så stormade Daniel, Nathan och Harley in genom dörren med Kenzie och Cody med sig, ingen Zoey där inte! Så nu blir det alldeles snart fotboll, och jag som är sååååå intresserad. Aja, får nöja mig med sällskapet! :)

090301

Kategori: The Au-pair part of my life

Första mars idag och söndag är det. Jag är den enda i huset som är hemma för tillfället så roar mig själv genom att fixa mina naglar och kolla på Pushing Daisies. Satt för ett tag sen och funderade på om Daniel och Zoey skulle komma förbi, de brukar göra de på söndagar, men eftersom inte Wendy är hemma så trodde jag inte så. Men för fem minuter sen ringde Wendy och sa att Daniel, Zoey, Kenzie och Cody kommer förbi runt tre tiden, för de ska kolla på fotboll. Haha. Så får lite sällskap av trevliga människor :)

Men nu ska jag fortsätta mitt tittande på Pushing Daisies, love that soap! :D