I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Dessa konversationer

Kategori:

Till och från poppar det upp konstiga konversationer i våran familj.
Imorse när jag vaknade och gick ner i köket för att göra frukost lät det såhär:

Pappa: (mitt ur ingenstans) Denise Grankottedottir!
Jag: ?
Pappa: Ja, eftersom att jag är Grankotte, Billy är Grankottesson då måste du vara Grankottedottir!

De va nån snubbe borta i Mantorp på Drag racinget som hade kalla pappa för Grankotte istället för Granberg så nu för tiden heter vi det i efternamn..

Grattis pappa 52 år idag!

Kategori:

Idag fyller pappa Östen 52 år och det firar vi med blåbärspaj och saft. Pappa älskar blåbärspaj ska ni veta och eftersom att blåbären växer som ogräs ute i skogen just nu är de blåbärsjakt varje dag här ute på Kvarnstugan!

Han fick i alla fall en fin whiskey, ölunderlägg, ouzo + glas och en plånbok i oxskinn. Alltså, precis det han önskade sig! ;)


Som ni ser gillar pappa Whiskey, rätt mycket!
Han har runt 20 flaskor så jag om mamma ska försöka få ordning på vitrinskåpet och ställa in alla flaskorna där så man kan kolla på dom. :)

En bra slogan

Kategori:

Jag och Magnus funderade på vad jag skulle ha för slogan på min blogg nu när jag inte är au-pair längre. Det var ju jätte lätt då för då visste man precis vad min blogg handlade om. Och nu är det bara jag igen och den vanliga vardagen i Sverige.

Så jag funderade på vad som kunde beskriva den här bloggen bra.

Jag och mamma brukar alltid hålla på och skoja om att man skulle kunna göra en reality serie av våran familj för vi hittar alltid på massor, skojar och bråkar med varandra. Alltid 50 projekt på gång samtidigt och åker runt på tävlingar, träningar och resor.

Så det här blir helt enkelt, min familjs reality blogg fast från mitt perspektiv och det kommer att skrivas aningen mer om mig antar jag.

Men ska springa omkring med kameran och fota och filma in alla roliga (och konstiga) händelser i vår vardag för att bryta hela den här trenden att blogga om mode och hur mycket man är ute och festar. Har läst om det allt för mycket känner jag.

Kommer kanske inte komma igång så bra nu under sommaren eftersom att jag latar mig och målar mig för det mesta men önska mig lycka till!

X X

Moppe-pojkar

Kategori:Lillebror har köpt moppe, visst är den läcker! :D

Framtida yrke kanske?

Kategori:

God förmiddag folket och hoppas ni har haft en bra start på dagen.

Sommarlovet segar sig fram här ute på landet men som tur är har jag lite att sysselsätta mig med. Köket då vill säga. Skulle kanske bli målare så mycket som jag kan om det nu utan att ens ha gått nån utbildning!

Påtal om jobb och pengar så ligger jag väldigt risigt till på den fronten just nu.
Har ca 350 kr och det är allt jag äger just nu och eftersom jag inte har något sommarjobb så lär det inte ramla in pengar hur som helst. Sen fick jag nyligen reda på att studiebidraget ska sänkas med 200 kr. Inte okej!
Så när jag satt och tjurade som mest över att jag kände mig fattigast i Sverige ringde Aspa Herrgård (där jag jobbade förra sommaren) och sa att de behövde hjälp på söndag. YES YES YES! Så de är lite pengar i alla fall som jag ska hålla hårt i!

Tror jag ska ringa Hasse och fråga hur mycket han är villig att betala för att jag ska fixa deras fönster. Har ju lite tid över nu när de visade sig att jag inte fick jobb på Slottsfestivalen. Suger att inte vara 18 alltså.. Men snart så fyller jag ju! I december alltså...

Men nu ska jag pussa lite på mina kattungar och ringa grannen!
Puss

Grekland - bilder

Kategori:

Ett litet urval från Grekland -09 med mamma och mina systrar!  :)Återupptagande av blogg!

Kategori:

Hej allihopa (ni få läsare som är kvar)

Hoppas att ni har en skön sommar, det har i alla fall jag även fast jag just nu renoverar köket som avbetalning av alla pengar jag e skyldig mamma. Vilket inte är bra men jag slipper ju betala tillbaka det i cash! :)

Hittills under sommaren har jag hunnit med en hel del faktiskt. Trodde inte att jag skulle vara så här uppbokad me tanke på att jag nyligen kommit hem från England men jag har haft fullt upp sen dess och eftersom jag har svårt att sitta stilla hade jag en liten jobbig period där sista dagarna i Grekland när jag redan slappnat av tillräckligt enligt mig.

Men nu är jag tillbaka i Sverige igen och njuter av den sista sommaren innan skolan börjar.
Ska ta upp bloggandet igen tänkte jag, saknar det faktiskt och jag har lite roliga bilder från Grekland som ska ut. + på söta kissekattungarna vi har som busar runt för fullt just nu! :)


xx

Update from Greece

Kategori:

Hejsan bloggen!

Oaktiv som tusan är jag men just nu är jag i Grekland sen 8 juli och kommer inte hem förens 22a så njuter av solen, de vita strändera och turkosa vattnet här på Thassos. Hit ska man verkligen om man vill slappna av, underbart!

Har hänt en hel del trots att det står rätt stilla men jag lider inte en sekund, bra för mig att slappna av lite.
Sitter just nu hemma i mormor och morfars hus i Kalivia och väntar på att vi ska åka till Theologos och äta get (underbart gott) och umgås med roligt sällskap.

Dagarna går fort. De består av frukost, sola, bada, lunch, sova, sola, bada, middag, ute.. eller något i den stilen. Relax till max!

Men jag längtar hem. Har varit så fullt upp nu sen jag kom hem från England och jag vill ha lite tid till mina söta vänner med! Ska upp till Sthlm direkt från Arlanda och träffa lite vänner, sen blir det ev. jobb en vecka i Örebro (cross my fingers!) och sen KANSKE KANSKE jag ska med Kalle och jobba på en pub i Irland i två veckor innan skolan börjar. Hur sjukt kul skulle inte det vara?!

Hur som helst, ska sätta mig och kolla på Family Matters, Steven Q. Urkel är ju hilarious! Måste absolut ses!


Hoppas att ni har det bra där hemma i Sverige saknar er massor och en extra slängkyss till Josefin Norling som fyllde 19 för en vecka sen!

Puss puss <3