I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

24/7

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Kaffe och lite Big Brother live på morgonen.
Nästan så det känns som om att jag har sällskap så här på morgonkvisten när resten av mitt kollektiv redan åkt till jobbet.

Ah förresten, våren är över. Hoppade tillbaka till vinter igen...

En øl, to øl

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Ledig søndag innebær ju faktiskt att man får dricka øl med gott samvete.
Terese och jag tænkte; en øl på en pub och lite skitsnack, ja de låter som en bra idè det. Sagt och gjort.
Satte oss på Gatsby efter vandring fram och tillbaka genom torget. Tittade på fulla personer som gick førbi vidare mot Ish. Var skønt att inte vara asfull konstaterade vi.
Sen skaffade vi en ny væn från Afrika, Trikk hette hon. Humørsvængningarna var lite obehagliga men hon hade ett riktigt gott skratt så ær inte førvånad øver att man har træningsværk i magen idag.
Hur som haver så slutade det med mer æn en øl iaf.
Nu ær de takterassen och kaffe som gæller, det ær ju førfan sommar! (kunde varit)
<3

And I said hell yeah, your right

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Åh.
Satt precis ute på balkongen och drack mitt morgonkaffe såhär innan avfärd till jobbet.
Insåg helt plötsligt när filten gled ner för min axel att; shit, det är ju varmt ute. Inte varmt som i 25-grader-ligga-och-sola-och-få-feta-brännan utan mer behagligt varmt, vår varmt helt enkelt. Sol ska det vara hela nästa vecka och plusgrader sa Jessica så då åker skinnjackan fram, just sayin'!
Ja, på tal om Jessica. Gårdagen som jag trodde skulle spenderas hemma i soffan tillsammans med Kajsa (som förövrigt köpt 24/7 på bigbrother - någon-är-avhengig?) slutade med att jag hamnade på The Dirty Cow tillsammans med Jessica då som ni säkert listat ut och halva hennes kollektiv + två andra härliga tjejer.
Kvällen kom med att jag fick reda på att de där två tjejerna som inte var deras kollektivmedlemmar bor på samma gata, samma byggnad och lägenheten under mig. Helt sjukt vad Oslo är litet, eller är vi för många svenskar kanske?
Kvällen avslutades på Politikern tillsammans med resten av Jessicas kollektiv + andra människor. Mycket trevlig kväll, mycket trevliga människor, mycket trevligt helt enkelt. Oså kunde vi ju sitta på uteservringen såklart eftersom det inte längre är -20 grader i staden.
Well - ska nu se till att katten slutar tugga sönder pinnar, dricka upp mitt kaffe och ta mig till jobbet.
Peace out

Våren är i Oslo - heldig!

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Yo.
Nytt försök då! Datorn har varit en sväng till Sverige på reparation och hittills har den hållt mer än tre dagar så det ser lovande ut!
Förtillfället händer ingenting. Ligger i soffan med en katt på bröstet och Wipeout Norge på tv;n. Funderar på vad som ska hända ikväll, ingenting troligen.
Men för att uppdatera min fina släkt där hemma i Sverige - jag har jobbat och jobbat och jobbat. Sex dagar i veckan och när jag inte är på jobbet så är jag på gymmet och är jag inte där heller så ligger jag förmodligen och sover. Livet är tufft helt enkelt, precis som det ska vara och preci som jag gillar det!
Terese har hunnit fylla 20 vilket bjöd på matlagning av grabbarna grus och sedan utgång i vintervädret. Tur att det är varmt inne på dansgolvet och att vi har nära hem sen när småtimmarna börjar att närma sig. Heldig - ohja!
Ja, ang. rubriken där med så har våren anlänt, ingen snö kvar (nästan) och det är milda vindar och solen lyser. Man kan inte låta bli småle lite på morgonen när man går mot jobbet.
Men nu ska jag fortsätta gosa me kissen och invänta Terese så vi kan kolla på Big Brother - jo, man är ju besatt av det också nuförtiden.
Love, peace and chocolate!

Skins

Kategori: Everyday life Sweden/Norway

Jag är frälst
Skins - säsong 6