I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Double trouble

Kategori: Diving Dreams

Det har nu varit ännu en solig och varm dag här på Koh Tao! Dock vaknade jag 5 på morgonen av att det började regna, men resten av dagen har varit supervarm. 

Vi har hunnit med rätt mycket drama med. Båten styrde mot Chumpon Pinnacle imorse men efter 5 minuter så stannade sen, tydligen något fel på motorn. Så vi blev rätt försenade till dyksajten när vi fått igång båten igen. 
Väl där så hade vi ett fantastiskt dyk. Vattnet är återigen kristallklart, stora stim av fisk över allt och att man har jättetrevliga kunder gör allting ännu bättre, ingen whaleshark dock! 

När vi skulle vidare till nästa dyksajt så bestämde sig båten för att lägga av igen. 2 timmar tog det oss innan vi kom till nästa ställe, men vi klaga inte, alla njöt i solen. Lita på att folk blev solbrända idag! 

Efter andra dyket som bestod av massa tunnlar och grottor som vi simmade igenom hämtade speedbåten upp oss och tog oss tillbaka. Var i hamn igen vid 2, det vill säga två timmar försenade! Haha. Kommentarer


Kommentera inlägget här: