I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Staff party

Kategori: Diving Dreams

Dagen i ära började med morgondyk ute i det kalla vattnet (jo, det må vara 27 grader men alldeles för kallt för mig) tillsammans med en amerikansk tjej som behövde uppdatera sin dykarskills efter ett par års uppehåll. Vattnet är fortfarande grumligt av sand och plankton, men med plankton kommer småfisk och med småfisk kommer stora fiskar så det är fullt liv under vattnet för tillfället.
 
Väl tillbaka i hamn igen, efter att ha tagit en snabbdusch så hade vi snabbt ett varsitt glas Sangsom/Soda i handen och lekarna var i fullgång. 
Jag önskar verkligen att personalfester var lika roliga hemma i Sverige som de är här. Thaifolket gick all way in med utstyrslar, hejarramsor och alla ville vara med och dansa.
Dagen i sig bestod av tävlingar, boxning på en påle över vattnet, kayakrace med övertäckta ögon, dragkamp och foodrace. Alla var på glatt humör, solen stekte på oss och gratis mat och dryck var tillgängligt både för personal och för tursiter som kom för att skratta åt våra lekar.
 
Efter två timmars paus för att återhämta oss från sol, alkohol och skratt så påbörjade kvällens bravader.
Alla hade ställt upp och gjort sin egen show att uppträda med framför alla, självklart låg det priser i potten till bästa framträdande. Vi vann för bästa kreation, vilket resulterade i 500baht var, tjohoo! 
 
Efter prisutdelningar, uppträdanden och buffé så stod dans på schemat och är det några som kan dansa så är det thaifolket. Fullt ös på dansgolvet och efter mitt fina hulahula framträdande var jag en populär kandidat bland människorna. En efter en drog de upp mig på dansgolvet och med kanske en eller två för många Sangsom/Soda i kroppen så släppte vi alla loss och dansade oss svettiga.
 
Eftersom vi börjat rätt tidigt under dagen så blev det även en tidig kväll. Runt 12 tiden var jag på väg hem till sängs, väldigt nöjd och på extremt bra humör. 
 
Tack för en superkul kväll allesammans! 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: