I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

And it's here

Kategori: Diving DreamsOch här är den. Den massiva kameran som J ska ta med sig under vattnet. Snacka om att grabbarna var i extas när de äntligen fått hem det vattentäta huset för kameran. De pillades och fixades, lyftes och övades tekniker för filmning när man dyker. Tung som sjutton är den, mellan 8 - 10 kg så det känns efter ett tag i armarna när man glider omkring med den på land. Under vattnet ska den tydligen ha en neutral flytförmågavilket underlättar rejält! 

J såg ut som på första bilden hela dagen, stort leende och ögonen lös som på ett barn på julafton. Han gillar sin nya leksak helt enkelt. 

Så ja, det är denna kamera jag fått stå ut med att ha framför nyllet hela tiden. Men jag måste erkänna att bilderna den där kameran tar, sweet mother of monkey milk, de är helt otroliga! Ska försöka sno till mig några försöksbilder de tog häromdagen då de hoppade omkring och gjorde fula grimarser. 

So long people!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: