I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Solnedgång i öknen

Kategori: The five month trip

Tänk dig att du sitter på ett stort och ståtligt djur, högt ovan marken. Solen i ögonen, en sjal runt huvudet och endast sand så långt ögat kan nå.

Jag och Terese var på kamelridning ute i öknen i Jaisalmer idag. I fyra härliga timmar fick vi njuta av sol och vinden i håret när vi lunkade över sanddyna efter sanddyna. Efter första timmen tog vi en paus under ett träd vi hittade, vilade våra röda ansikten tillsammans med mannen som ledde oss fram. Engelska kunde han inte med det gjorde oss inget, han log när vi delade med oss av vårt vatten och det är nog. Sanden var så mjuk och len mellan våra fingrar så man ville inte sluta ta i den utan körde istället ner hela händerna för att svalka dem.

Vi red sen vidare en timme till, högt upp på en sanddyna för att njuta av solnedgången med kamelerna vid vår sida. Tystnaden var så underbar. Inte ett ljud. Gjorde nästan ont i öronen för att man var så ovan. Vi la oss ner i sanden för att suga in allt lugn och fridfullhet. Några antiloper sprang förbi och vi kände hur surrealistisk det var att vi faktiskt vid just det tillfället satt ute i öknen, i ett så främmande land med våra kameler.

Något mer fridfullt än detta har jag nog aldrig varit med om. Helt underbart!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: