I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Förkyld i 30 grader

Kategori: The five month trip

Ja ni hör ju hur kul det låter.

T var lite småförkyld redan när vi började vår resa och den har nu gått över till mig. Hostar, nyser och rinnig näsa är precis det man vill ha när man är ute på resande fot. Allting blir lite extra jobbigt eftersom det är så varmt på dagarna och maten är stark (men god!) men vi ska nog ta oss igenom detta!

Den snabba turen genom de här städerna har verkligen tagit ut sin rätt på oss så idag har vi bara varit en sväng ut högt upp på ett berg för att se ut över Jodhpur, även kallad The blue city. Vi satt mest och njöt av solen och försökte få lite brunare nyans i ansiktet i alla fall. Vi undviker att visa axlar och knän pga respekt men det kan bli sjukt varmt med en sjal runt halsen 24/7.

Vi fann en liten kompis däruppe också. Här i Indien springer inte bara kor omkring överallt utan det är också väldigt många herrelösa hundar som slåss om revir. När vi satt och njöt av solen som mest så hamnade vi mitt i ett hundslagsmål. Var en hund som hade kommit in i fel revir tydligen. Han höll sig kring oss sen och följde med oss när vi började vandra bortåt. Efter en timme ungefär så blev han dock bortjagad av en polis som inte tyckte att han skulle få följa med oss upp på en upphöjning över berget. Men det var ett fint litet moment vi hade tillsammans där.

Vi drog ner en sväng på marknaden för att finna oss någonstans att äta och åter bli påminda om vårt kändiskskap här. Somnade gott under siestatimmarna för att sedan hålla oss på rummet resten av kvällen.

Tror min förkylning har övergått till feber spel ska nu ta en dusch, en värktablett och bädda ner mig i sängen.

Kommentarer

  • thomai Granberg säger:

    Krya på dej gumman,ta det lugnt ni har många dagar kvar :)

    2013-01-11 | 19:35:23

Kommentera inlägget här: