I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Västlänningar kan inte sitta på huk

Kategori: The five month trip

Det tog en goda 24 timmar på tåget för att komma till Goa från Varkala. Köpte oss en varsin budgetbiljett som vi höll oss till tills vi upptäcker sätt vi faktiskt inte vill trängas med massa svettiga indiska män i en 14 timmars resa från Kochi så la på en liten summa och vid hamnade vi i första klass i varsin säng.

Kände oss rätt respektlöst när vi hamnade mittemot två kvinnor i heltäckande burka (kommer inte på vad det heter?) när själva sätt i linne och träningsbyxor och höll på att svettas ihjäl, med sådant är livet.

Väl framme kl 4 på morgonen tog vi oss till Baga som vi fått rekommenderat av en kille på tåget. Stack in på första bästa restaurang för att trycka i oss massa mat som vi haft brist av de sista 24 timmarna. Väl mätta så letade vi boende kl 6 på morgonen men först hittade vi rn hund som vår tjock som en gris, man såg bara två ögon från hans kropp ungefär, helt sjukt. Hotell fann vi och somnade gott i ett på timmar.

Vi upptäckte senare på dagen att vi faktiskt inte alls gillade Baga så vi åkte till Anjuna istället dagen efter. Bättre men kanske inte riktigt det vi letade efter.

Vi har undrat länge hur indierna kan vara så extremt grymma på att sitta på huk. De sjunker liksom ner men knäna upp till hakan som om det var det enklaste i världen, vilket det inte är för oss som stupat fort vi kommer ner halvvägs. Nu har jag kommit på varför, känns ganska självklart så här i efterhand. De har ju bara hål i marken när de ska på toa så det är ju inte så underligt att de är awesome på det! Kanske inte helt och hållet den förtjänsten men ni måste ju förstå hur jag resonerar här ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: