I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Ryssland nästa

Kategori: The five month trip

Anjuna är för ryssarna som Rhodos är för svenskarna. Överallt, vart man än går så pratas det ryska, menyer är på ryska, varor in affärer står på ryska. Ryska ryska ryska.

Det jobbigaste med dem är ju att de inte kan prata engelska, det är knappt så de kan hälsa. Så det har helt enkelt fått lösa det så att indierna får lära sig ryska och ryssarna går på en jävla massa droger så de tror att de kan prata engelska när jag och Terese i själva verket inte fattar ett skit, fortfarande.

Vi tog oss efter tre dagar ifrån Anjuna för att chilla lite i Arambol, mer hippies i alla dess former och ursprung, mindre ryssar. Vi, eller i alla fall jag, gillar Arambol skarpt. Helt annan miljö mot vad vi har hållet oss till tidigare. För tillfället så har jag och Terese installerat oss uppe på taket på Ave Maria Guesthouse, det vill säga exakt samma ställe där Lenny bodde ett år tidigare, och hur sjukt känns inte det!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: