I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Rastlöshet

Kategori: The five month trip


Lite drygt en månad har vi nu befunnit oss på indisk mark lite överallt och ingenstans, men vi känner att våra behov är mer eller mindre tillfredsställda i det här landet.

Vi har ju varit ute på vischan, på stranden, i stora städer, i små städer, vid turister och där vi varit ensamma turister.

I skrivande stund ligger vi på en varsin sarong på stranden i Palolem och funderar på vad som ska hända här näst. Vi kom hit igår kväll efter en fem timmars lång bussresa och har mer eller mindre hunnit installera oss i vårt nya rum.

Vi har 11 dagar kvar i Indien för att sen dra vidare till Singapore, lutar åt att vi stannar här i Palolem ett par dagar, sen till Patnem och avslutar i Kochi där även vårt flyg lyfter ifrån. Frågan är nu bara vad vi ska hitta på. Efter en timme på stranden och vi är redan extremt rastlösa. Vi klagar inte, absolut inte, vi känner bara att just nu skulle det vara intressant med lite monsunregn ungefär för att skaka till vår extremt chillade tillvaro.

Vem vet, vi kanske får för oss att klättra över bergen till andra sidan Palolem tillslut?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: