I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Långa dagar, härliga nätter

Kategori: The five month trip

Jag ska berätta lite om den 16 februari och fenomenet silentdisco.

Jag och Terese är inte mycket till partyprinsessor, vi trivs bäst vid ett mysigt bord med något drickbart i handen som ett gott chablis vin, eller i detta fall, en öl. Jag har den senaste tiden blivit en riktig "torris" dessutom och tar rätt mycket avstånd från alkohol för ja, jag känner helt enkelt inte för det (nu är det många där hemma som är stolta!)

Men åter till den 16 feb, än ut av de längre dagarna här ute på resande fot, på ett bra sätt då också!

Vi kom fram 5 på morgonen och satte oss på restaurangen till vårt tidigare boende för att äta och vänta på rum. Vi som är extremt attraktiva har ju inte svårt att få sällskap och vips så hade vi en australiensare, en britt och en halvindier hos oss som vi delade ett gott skratt med. De tyckte vi var tråkiga som inte drack, vi tyckte dem var omogna som snorta kokain. Men dem var snälla och berättade massor av historier de varit med om här i Indien, de va ju trots allt över 35 år allesammans.

När kl närmade sig 7 fick vi två nya vänner, ännu en britt och en holländare, endast 18 år gamla. Blev lite frukost runt 9 tiden för oss och två timmar senare fick vi varsitt rum. Vi se ju lite småkändisar på stället sen tidigare så de höll ett finare rum till oss, win!

Tre timmars sömn och mer mat, en sväng runt marknaden och ett dopp i det blå som inte alls var avsvalkande eftersom det var så sjukt kvavt. Sen börja det regna, och regna och regna och regna lite till. Och läckte i taket på restaurangen där vi satt.

Vi skulle ju möta upp britten och holländaren på kvällen var det tänkt för lite party party men hittade Bobby istället och knallade omkring på stranden med honom i hopp om att finns våra försvunna vänner. Det gjorde vi inte så vi satte oss på stranden och drack vin. Och vem kommer inte förbi då om inte holländaren!? Så sen blev vi två svenskar, en indier, en britt, tre portugiser, en korean och en holländare, härlig blandning av peeps måste jag säga!

Vi sjöng och drack på stranden, skrattade och klappade på hundar. Vi beslutade oss för att dra till Silentdisco vilket jag och Terese varit tveksamma på, de kostade ju hela 600rs (60nok,snålatjejer) men tog oss dit. Kommer aldrig i hela mitt liv ångra mig!

Silentdisco går ut på att alla får ett varsitt par hörlurar med tre olika kanaler på som spelar olika musik. I detta fall grönt för hiphop och reggae, blått för loungemusik och rött för trance, drums&bas och dupstep. Du väljer alltså din musik och börjar dansa. Ni kan inte tänka er kaoset när ett x antal 100 människor står inne på ett dansgolv där det inte spelas någon musik och dansar helt i sin egen värld. Folk såg helknäppa ut när man tog av sig sina egna hörlurar och såg på dem, och ja, vi såg lika knäppa ut vi med när vi körde hörlurar på.

Vi dansade i fyra timmar konstant tills svetten verkligen rann om oss, men det gjorde inget, vi var alla lika, skrattade och dansade lite till.

Återigen var kl 5 på morgonen, vi åt mat, gav upp drickandet sen flera timmar tillbaka och gick sen och la oss runt 7 tiden.

En jävla lång dag helt enkelt men sjukt kul har vi haft!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: