I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Just our luck

Kategori: The five month trip


Som jag tidigare nämnt så har vi varit väldigt lyckosamma hittills på den här resan. Ingenting som krånglat, varken resor eller boenden, vi har inte blivit rånade eller drogade, människor vi träffat har varit trevliga och hjälpsamma men jag har inte kunnat rå för att ha den krypande känslan av att nånting kommer att hända, för det här är för bra för att vara sant. Speciellt när det gäller mig och Terese eftersom vi alltid råkat ut för det mest otänkbara och typiska. Och nu var denna dag kommen.

Vi ville ta oss upp till Togean Islands som ligger uppe i Sulawesi från Denpasar som ligger i Provinsi Bali. Skulle ta flyg och båt. Flygen gick utan problem men när det kom till färjorna så missade vi två stycken. Först den som skulle gå från Gorontalo till Toegean och sen efter att ha bestämt oss för att ta båten till Pagimana missade vi även båten där ifrån till Togean.

Bittra var vi eftersom ingen information som vi hittade om avgångstider stämde. Sov en natt inne på ett kontor i Gorotalo hamn eftersom vi fått reda på att färjan skulle gå 5 på morgonen och vi ville inte checka in på hotell. Fick när vi vaknade reda på att båten inte alls går 5 på morgonen utan 8 på kvällen.

Lite trevliga saker hände med såklart. Det var tydligen val i Gorontalo så vi hamnade mitt bland festligheterna på stadens gator och sen i Pagimana, Ampana, så mötte vi Joey som sen bestämde sig för att resa med oss ett tag, vilket han absolut fick. Alltid bra att ha en man vid sidan av sig när man färdas runt här i Asien har vi märkt.

Förhoppningsvis så ska det vara slut på krånglet nu för ett tag framöver. Skulle vara skönt att slippa lägga energi på att bli irriterade.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: