I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Gili Air

Kategori: The five month trip


Dumpade Bali efter två nätter för Gili Islands. Vi har hört mycket delade åsikter om detta ställe så vi var på gott humör men väldigt skeptiska när vi anlände.

Insåg snabbt att vi hade hamnat på den rätta ön av de tre som fanns att välja mellan. Det är för tiden lågsäsong så vi var bland de ena turisterna på den lilla ön Gili Air, precis som vi vill ha det.

Lyckades checka in på ett beachresort som ägs av ett svenskt par i 50 års åldern. Hela stämningen där var helt underbar. Vattnet var klart, stranden var vit och vi blev som en del av familjen tillsammans med personalen där.

Vi sov knappt någonting dessa nätter, de spenderades uppe på stranden, framför en brasa, med en varsin öl, skitsnack och soluppgång. För att inte glömma så mycket skratt att vi fick ont i käkarna. Sov nere på stranden för det mesta, eller i hängmattan som var placerad framför vår lilla stuga.

Dykningen hade vi hört mycket om här också. Att det ska vara underbart men att man ser mer dykare än fiskar, så skeptiska var vi verkligen.
Men de kunde inte blivit bättre. Jag, Lenny och Terese dök ensamma tillsammans med instruktören och stötte på sköldpaddor. Hur coolt är det inte att kunna glida omkring under ytan tillsammans med ett par sköldpaddor?

Hela upplevelsen på Gili Air var och kommer förbli oförglömlig. Slappnade av, njöt och försökte intala mig själv att jag faktiskt inte drömde.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: