I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Hallsbergsträffen

Kategori:

Ännu ett år så arrangerar Hallsbergs BK Hallsbergsträffen och i år var det hela 164 invägda som resulterade i över 280 matcher. Jag och Melina fick jobba med att springa med domarsedlar och sälja godis. Billy, lillebror, fick gå upp i 85 kg ungdom (är egentligen 78 kg pojk, så jävla biff har han blivit) och det är ganska stor skillnad när det gäller muskler. Plus att Billy fortfarande är 10 cm kortare än dom. Men han vann förvånansvärt första matchen mot Victor som han aldrig slagit förut. En riktigt bra match var det, han hade honom på fall tre gånger och på fjärde gången blåste de av och Billy vann. Andra matcher var mot en as stor kille (skojar inte!) och den matchen gick på två sekunder sen låg Billy där. Men han var sista års pojk så det var inte så konstigt, dessutom krokade han vilket man inte får men ingen blåste av. :S Hmm... men de går nog nästa gång. Bror min slutade på 2a plats i alla fall. Alla utom 3 blev placerade i våran klubb, hur bra är inte det?! Sen tog vi ett lag pris för tjejerna med. Go girls!

Blev sushi idag med mamma och syster. Skulle kunna leva på det! Sitter just nu och pluggar italienska, äter popcorn och kollar på Stjärnor på is.

Och sluta kommentera anonymt, onödigt att ens bry sig om att pika? Jag har väl mina dåliga dagar som alla andra? :S

Kommentarer


Kommentera inlägget här: