I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Chokladbollar?

Kategori: Philosophical

Ska bara neger.. eh.. chokladbollar! Eller säger man kokosbollar? Det är en jävla diskussion man kan få igång av de ämnet. Jag har i hela mitt liv sagt kokosbollar, det är för att mamma har alltid kallat dem för det. Sen när jag flyttade hit till Örebro så var det första gången jag hörde att dem kallade "bollarna" för negerbollar. Kalla mig "pryd" men även fast det inte är särkilt rasistiskt så tycker jag inte om att säga det. Hihi fast det får mig att tänka på Sunes sommar vilket innebär att jag faktiskt hört att de kallas för negerbollar... Hmm.. Tänkte nog aldrig på det.

Men till saken. Lillasyster Melina fyller hela 12 år imorgon så vi ska baka choklad/kokos/negerbollar till henne nu så fort mamma kommit hem med ingredienser.

Sitter förresten i vårat vardagrum som just nu är nyspacklat, har papper över hela golvet och nymålade fönster. Imorgon kommer nya tapeten upp! yes yes!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: