I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Lördag

Kategori:

Det blev faktiskt jobb idag i alla fall, de behövde visst hjälp med serveringen så ska ta mig dit vid 16.00 o sen skutar det nångång i natt. Helt okej men något som skulle var ÄNNU mer okej är att servera på Conventum på Ladies Night som söt-Hanna ska göra ikväll. Lite avundsjuk är man allt! ;)

Sitter just nu ensam i lägenheten, dricker en fruktdrink med smak av kokos och ananas, mumma! Ska snart in och svara på några familjer, det går framåt! Kanske har flyttat utomlands till vintern, who knows ;)
Mamma, Billy och Melina är just nu i Åsbro för Moas farsa har hyrt cross-banan där fram till kl. 12.00 så nu är det fullt ös med brottarungar som testar crosscyklar och gasar.

För andra gången, ska ni kommentera, kommentera inte anonymt!
Och jag tycker att det inte är fräscht med att ha samma kläder på sig två dagar i rad. Citerar Oprah "Then you are a shlumpadink!" Men om du vill ha de på dig, visst I don't mind , är väl nån liten tvångstanke jag har antar jag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: