I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Hemma igen!

Kategori:

Håller just nu på att lägga in bilder från Belgien resan. Har haft det så sjukt kul! Kan försöka med en liten snabb-resume men de kommer att bli långt iaf skulle jag tro.

Torsdag:
Fick skjuts till Arlanda av mamma, checkade in, hälsa på Martin som enligt han själv var "helt borta i huvudet" men det är alltid kul att få prata med honom. Planet lämnade Arlanda 16.20 och dryga 2 och halv timma senare så var vi äntligen framme i Bryssel. Så vi hämtade ut väskor, steg på tåget och hade ingen aning om vart vi skulle. Men åkte bort till Gent och sen vidare till Dendermonde där Jelle och Simke stod och väntade på oss! Tågresan tog typ.. 2 timmar den med för vi åkte egentligen fel! Men vi fick skjuts hem till deras pappa där vi sov under veckan och sen åkte vi iväg, åt mat och sen var med ett par av deras kompisar. Haha, "The Big Black Man" !

Fredag:
Upp tidigt som fan, fick väcka Ellen och Melina men de lyckades somna om så de fick stressa sen. Åkte buss bort till tåg stationen med en av Simkes kompisar som hette Child(?). Simke gick själv hem och la sig igen den latmasken! Köpte baguetter på Panos (underbart goda och billiga baguetter, varför har vi inte såna i Sverige?) och tog sen tåget till Gent. Sen blev det lite krångligare för vi visste inte heelt hur man tog sig till hallen men mötte som tur va en mamma som också skulle dit och hade lite mer koll är oss så vi kom fram allt! Super stor Sverige-klacken. Det var bara svenskar överallt så det märktes inte att man var utomlands iaf. Men hur som helst, Örebro, Ling och Kämpinge gick vidare till final. Vi åkte sen hem till Dendermonde och blev ännu en gång hämtade av Jelle och Simke. Jag och Simke drog ut på en krog och träffade lite av hans vänner. Var hemma runt 1 nångång, kolla på tv och gick sen och la oss.

Lördag:
Fick gå upp runt 11 idag faktiskt eftersom att tävlingarna började kl. 14.00 idag och inte 10.00 som på fredagen. Simke följde även med den här dagen och vi målade svenska flaggor på hans kinder med så det var lite folk som börja snacka svenska med honom och stackarn förstod ingenting. Haha. Örebro slutade i alla fall på en tredje plats i mixen, Kämpinge likaså fast i herrarnas final och Ling vann hos damerna! Jädrans vilket liv det blev på läktaren. Men måste gratta Danmark med som tog en massa placeringar dom med. De är verkligen i en helt egen nivå måste jag säga! Väl hemma i Dendermonde igen så åkte vi till Jelles och Simkes mamma och åt pizza och rökte vattenpipa, moha! Sen åkte vi till en pub (holy makarony va folk det är och alla röker inomhus!). Vi hade hur som helst inte bytt om från våra Sverige tröjor så skojar inte att alla blickar var riktade mot oss när vi tog av oss jackorna! Spelade lite "bord"-fotboll och nja... kan ju inte påstå att jag är bra i det. Vi var där ett tag åkte hem, hämtade lite att dricka och gick ut för att träffa "the Big Black Man". Ellen och Melina visade lite handvolter, flickisar, saltos osv och killarna blev super imponerade! Sen efter ett tag åkte vi hem och la oss, dödströtta!

Söndag:
Eftersom att tävlingarna var slut på lördagen så tänkte vi oss shopping på söndagen. Men söndag = stängt. Men vi tog en sväng in till Antwerpen och gick och kollade lite på stan, fönstershoppade helt enkelt. Hittade en Ben & Jerry's bar och satte oss och åt massa god glass! Varför har vi inga såna barer här för? Jag har i alla fall inte sett en enda. Sen precis bredvid så fanns det en choklad-parlin-affär så vi handlade choklad boxar att ta med oss hem. Tänkte sen gå på bio eftersom att det inte fanns bättre att göra men den tidigaste skulle inte börja förens en och halv timma senare så vi bestämde oss för att ta tåget till en station där de låg en bio precis bredvid. Sagt och gjort men tyvärr blev det försenat och vi kom fram 10 över. 10 minuter för sent vill säga. Men som tur va så fanns det ett "pool-house" precis bredvid så vi spelade biljard i nån timma och jag och Simke spöade skiten ur Melina och Ellen. Vi är ju bäst! :D Sen så missade vi tåget och nästa skulle inte gå förens om 40 minuter så vi köpte mini-chips-påsar för alla våra småmynt och satt och nörda Quadra-pop. Äntligen hemma så fick vi hemma-gjord wok av Simkes pappa och styvmamma. Vi satt och snackade massa, skrattade, tog otroligt fula kort och drack god öl. Sen blev det tv-tittande med chips och några vänner till Simke tittade förbi också. Eftersom att Simke skulle upp och jobba nästa dag och vi hem så gick vi och la oss runt 1 nångång.

Måndag:
Blev väckt av Simke och Jelle kl. 6 på morgonen eftersom de skulle iväg och jobba och ville säga hejdå. Man ser ju så otroligt fräsh ut då med! Haha. Men puss och kram och somna om var det! Vaknade igen kl. 8. Började packa om lite så att allting skulle få plats i väskan och sen snodde vi med oss lite vatten och frukt, skrev en lapp och lämnade lite pengar till dom som tack för mat och boende. Sen letade vi rätt på bussen, åkte till Dendermonde station, åt baguette på Panos, tog tåget till Bryssel, la in väskorna i skåp och tog sen en sväng på stan. Det är ju så sjukt fint i Bryssel! Älskar att vara dära. Vi gick runt och kollade i affärer, handlade choklad, träffade på laget, kolla på Mannekin-Pis, jag köpte ett par nya skor (såklart), satt och njöt av solen och tog oss sen till flygplatsen. Vi checkade in och det är självklart att jag skulle fastna i den dära handbagage grejen. Jag hade en sax i min väska utan att jag visste om det så jag måste ha sett jätte dum ut. Sen pep även mina skor så dom fick jag ta av mig, blev visiterad, de kollade igenom skorna osv och SEN fick vi gå vidare. Ett jävla shåå det dära. Satt och väntade på flyget i en timma, så segt att bara sitta. Blev en massa nya fula kort såklart på oss. Hela flygresan hem så var det ett barn på kanske 1 ½ år som satt och skrek konstant. 2 ½ timma, kul eller? Att inte ungen svimmade egentligen.

Men det har varit super kul där och mer eller mindre en kulturkrock för oss stackars svenska flickor! Men jag kommer lätt tillbaka dit och hittar på nytt skoj.

Kommer ut ett bildkollage lite senare ikväll eller imorgon.

Ciao

Kommentarer


Kommentera inlägget här: