I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Stressen inför Asien

Kategori: Preparing for the trip

Det snöar.
Passade att sitta uppkrupen i soffan med en kopp kaffe och längta efter Asien. Mindre än två månader kvar och det är extremt mycket kvar att planera. Eller?
 
Det är många som frågar mig och T vart vi ska i Asien, vilka länder vi ska besöka, hur vi ska bo, vad vi ska göra, vilken rutt vi ska ta etc och det är nästan lika många som inte kan förstå oss när vi försöker förklara att vi har bara bokat en enkelbiljett till Indien, hotell för två dagar och sen får vi se vart vi hamnar. 
Idéen med hela resan är ju att ta dagen som den kommer, göra det vi känner för att göra, inga måsten, inga tider att passa, ingen vi måste anpassa oss efter utan bara vara oss. I hela 6 månader. Kommer förmodligen tröttna på mig själv tillslut.
 
Okej, vi har bokat en resa till. För att kunna skaffa visum till Indien är man tydligen tvungen att ha en utresa från landet också. Så vi ska glida omkring i Indien i ca. 1 ½ månad sen den 20 februari så åker vi till Singapore.
 
Hursomhaver, för er som är intresserade och för att jag ska kunna kika tillbaka på det här sen, här kommer en lista på de länder vi vill försöka hinna med och besöka.
Indien, Malaysia, Sri Lanka, Singapore, Laos, Vietnamn, Kambodja, Indonesien, Filippinerna och Burma. Kan även hända att vi tar en sväng till Nepal, Bangladesh och Thailand. Det beror helt och hållet på hur länge vi stannar i varje land.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: