I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Just our luck, part 3, in process

Kategori: Preparing for the trip

Jajamän, tro det eller ej, men tydligen så är third time a charm. Jag och Tessan var iväg till Indiska ambassaden och lyckades mot allas förväntning lämna in våra papper om visumansöknad utan problem! Helt otroligt! Ville skutta omkring av glädje. Men sådant ska man inte ta ut i förskott utan ni vet ju alla att det är mig och Tessan det handlar om så just nu kan vad som helst hända. Självklart skulle det vara typiskt om det blev nekat bara för att vi svarat "fel" på något. 
Hm.. 
 
Jag har även skaffat mig reseförsäkring, öppnat nytt konto på Nordea och inhandlat fler praktiska småsaker inför resan. Lenny har gett oss lite tips och råd och ställen att besöka i Indien och vi har lagt upp en temporär reserutt för att folk som vill möta upp oss, där bla Lenny(!!) vet i ungefär vilket land vi håller till i.
 
Indien - 2 januari - 20 februari
Singapore - ca en vecka
Malaysia, Indonesien, Filippinerna - runt två månader
Kambodja, Vietnam, Laos, Burma - runt två månader
Sri Lanka - avslutar vi hela resan med
 
Detta är som sagt inte helt spikade planer utan mer så som vi skulle kunna tänka oss att ta rutten. När man säger att man ska vara ute och resa i 6 månader låter det jättelänge men när de väl kommer till kritan och vi satt och kollade hur länge vi hade i varje land så var det ingen tid alls nästan.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: