I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Lång dag

Kategori:

Inte nog med att jag och Jossan gick ganska sent och la oss (okej, innan 1 var det väl i alla fall) utan jag började halv 9 imorse.
Man blir så bortskämd dagarna nu när jag har bara har en lektion och sovmorgon. Alla dagar utom onsdagar. För då har jag tre lektioner, varav två av dem är tre timmars lektioner. Detta innebär att jag går från 8.35 till 16.40. Inte kul men jag e glad över att det är enda dagen i veckan det är så. Kommer dock bli värre de andra perioderna, förmodlien men förhoppningsvis inte! Trivs som det är nu!


Mina flickor har kommit hem från Alanya nu i alla fall och det är jag SJUKT GLAD ÖVER! Har saknat mina nattliga samtal med Linda, Rebeccas "bry", Kajsas fnitter etc. Bra att ni är hemma flickor! :)

Hm, skulle behöva sätta igång och plugga lite judendom och svenska. Ja så blir det. Eller nej förresten, en powernap och SEN plugga!

Ciao! <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: