I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Tisdag med Linda&Linda!

Kategori:

Hejsan! :)

Linda Gunnarsson fyllde 18 år i onsdags och smarta som vi är så tänkte vi fira henne på tisdagen eftersom ingen annan kunde på onsdagen.

Vi började hemma hos Calle, ett gäng på 6 stycken då vi drack lite och ringa lite busiga samtal, haha. Runt 23-tiden så drog vi till Liquid hela gänget där vi även mötte upp lite andra trevliga figurer så som Philip Ring och drog sedan vidare till Satin. Efter 12-slaget såklart för annars hade Linda G-son inte kommit in, hihi!

Men vi hade det super kul där inne. Var rätt så mycket folk men klart det med tanke på att alla fått lön, studiebidrag och det var påsklov. Så fullt drag! Vi dansade och sprang omkring och hälsade på alla vi kände (Örebro är för litet, tyvärr!) och lyckades tappa bort min supervän Linda Svanström, men henne hittade vi sen!

Hungriga som tusan var vi när vi skulle hem och eftersom alla ställen har stängt på vardagsnätter (t o m Grillcorner, suck..) så skjutsade supervännens storebror oss till Eurostop där vi åt upp en varsin hamburgare. Hemma runt 4-tiden kanske och sov så gott så resten av natten! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: