I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Nyåret

Kategori:

Hej! :)

I onsdags så kom min kusin Jempa hit för att fira nyår tillsammans med mig. Mycket prat och skratt blev det kan jag säga.

På torsdagen så tog vi det mest lugnt, taggade inför kvällen som visade sig bli riktigt händelserik. Hamnade på förfest i Hovsta för att sen dra vidare till Slottet med bussen som körde ner i diket. Blev stillastående en kvart och försökte putta upp bussen med resten av passagerarna utan någon större nytta. Tillslut kom det en ersättningsbuss som körde i fullfart in till stan så var inne kvart i tolv.
Kollade på rakterna, öppna skumpa, pussa på alla i ens närhet och skrek för glatta livet för av välkomna det nya året och fira året som varit.
Tänkte sen att vi skulle till krogen men äckligt långa köer och 20 års gränser fick oss att gå till Grillcorner för att köpa oss en varsin pizza och sen blev det efterfest hos Ämir där folk var mer eller mindre berusade.

Fredagen hade vi planerat att ha en lugn hemma kväll framför tv;n, Jempa och jag alltså, men blev utmanade i sällskapsspel av Ämir så vi antog utmaningen och tog första bästa tåg till honom. Robert, Alex och Marcel var även där och spelet satte igång. Som Monopol men det hette Wallstreet och alla fuskade som tusan, snodde pengar och fonder av varandra, men efter 4 timmars spelande så vann Robert ( egentligen fuskade han mest men lär honom vinna! ). Matlagning mitt i natten, kikade lite på The pickup artist och sen var det godnatt för oss.

Lördag idag då, 2 januari 2010.. Lite svårt att föreställa sig att det faktiskt är ett nytt år. Men man kommer väl in i den vanan med att ändra 09 till 10. Sitter just nu och kollar på Project Runway och äter chips me Jempa, ska strax börja förkröka lite och sen blir det Liquid och Frimis, planerat i alla fall men man vet aldrig vad som kommer hända!

Dags att börja göra sig iordning kanske ;)

Peace and love <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: