I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Åååka pendeltåååg

Kategori:

Ja, inte direkt eftersom det inte finns några pendeltåg i Örebro, men tåg som tåg!

Var en superkort dag idag i skolan, gick igenom lite inför projektarbetet, vilka kriterier som ska uppfyllas osv och sen snabbt mentormöte. Ligger lika bra till som alltid, ofc!

Jag är så sjukt glad över att vi slipper äta mer på Coco Thai, avskyr verkligen den maten. Så nu äter vi på ett nytt ställe som heter Svarta Pannan. Mycket bättre mat, mycket trevligare personal. Helt enkelt mycket bättre än Coco Thai var!

Följde även med Kajsa till Lasse för att hämta skor, fick med en varsin sprayon stocking med, får passa på att avnäda dem innan strumpbyxorna åker på igen i det kalla vädret.

Ja men åter till det här med tåg. Tog tåget hem från skolan (stan i huvudtaget) för första gången sen i vintras! Gick snupersnabbt och var hur skönt som helst. Äntligen fungerar det som de ska och jag hoppas de gör de ett bra tag till!

Men nu ska jag ta en powernap (dygnet e fortfarande helt stört!) och sen in till stan till Tessan!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: