I am

We are what we make out of ourself. Our mind, our actions creates the life that's ment for us. Choose your path wisely. Money isn't necessarily the key to happiness, but the state of a mind can be.

Lång seg dag

Kategori: The Au-pair part of my life

Jaha vad har hänt idag då?

Bracknell blev det ju i alla fall inte. Drygt kl. 3 vaknade Harley och Nathan och kom ner och va lite sociala och drack kaffe. Harley var helt död och bakfull (men jag tror han fortfarande var full för han kunde knappt gå rakt) men de va trevliga i alla fall. Tvätta och hänga ut tvätt i det vackra vädret hann jag också med. Funderade på att ta en springtur men är så sjukt seg och opepp just nu så sket i det och tog en sväng till parken me vovvarna och solade en liten stund. Sen kom Wendy hem och fick prata lite me henne om Patrick för hon åkte till honom i alla fall fastän hon lovade mig att inte åka till honom den här helgen. Men de är halv över nu, de skulle se hur det blev i framtiden för hon tänker inte springa till honom så fort han knäpper med sina fingrar längre. Det är ju bra det i alla fall.

Annars har jag slöat framför datorn, kollat på youtube på massa kul. Typ Galenskaparna, Talang (både svenska och engelska), Morgonsoffan, Hey Baberiba, Fredag hela veckan osv osv.

men nu kom barnen hem och nu ska de öppnas presenter! Shannon fyller ju 8 idag! :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: